Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α ρε Αλεκακι ακομα πηζεις στη δουλεια??Α Αλεκα την κρεμα για συσφιξη κ ραγαδες πως τηνλενε??εγω εχω 8 βρωμοκιλα να χασω.εσεις???πως πατε?

Αν δεν έμπαινες και σημερα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο... ξερεις πόσες μερες σε σκεφτομαι??? λέω και εγω, τι έγινε!!!:rolleyes::rolleyes: Μπράβο που εισαστε καλά. Βαλε φωτο να δουμε το ζουζουνι σου!!! Το μεγαλο σου παιδακι πως το πηρε??

Η δουλεια παιδι μου για εμενα είναι η τιμωρια μου για όλα τα καλα που έχω.. ασ'τα!!

Η κρεμα λεγεται σελοφιν! Θα ζητησω ποσοστα από την διαφημιση που τους έχω κανει. Εγω έχω ακόμη 17 να χασω!!!:confused: αλλά αφού πηρα 34 τι περιμενες???? δεν πτοούμαι... συνεχιζω. Μέχρι τη βαφτιση θα ειμαι ΟΚ παλι.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε σε φοβαμαι Αλεκακι.μια χαρα το πηρε ο μεγαλος.2 μερες μου κρατησε μουτρα.τωρα ολο αγκαλιτσες κ φιλακια ειναι τα παιδακια μου,ευτυχως.εσενα πως το πηρε ο Αγγελακος?

και εμενα καλα, ευτυχως!!!! Εμας μας τσουρομαδησε για να παρει τα παιχνιδια που ηθελε οπότε δεν μας κρατησε μουτρα...

Σημερα έβγαλα και τον μικρο πρωτη φορα έξω... πολύ γελιο. βεβαια φοβαμαι με τις ιωσεις και δεν το πηγα πουθενα, απλά μια βολτα με το τουτου!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

γιατί αυτό το tigeraki μου βγάζει το παιδί μου 6 ημερών?????εδώ μετράμε πως κ πως να σαραντήσουμε τι λεει αυτο?

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!

σημερα!!! τελικα εχουμε το συνδρομο μας... κλεισαμε 24ωρο απυρετη, μετα τα καθημερινα 40αρια 3 φορες την ημερα. τωρα θα πρεπει να προσεχουμε τις λοιμωξεις, κ τη δευτερα θα παμε παλι για αιμοληψια να δουν οτι της περασε. στον επομενο πυρετο, θα παμε για μια μικρη δοση κορτιζονης. Η λυση ειναι η αμυγδαλεκτομη, οχι στην ηλικια της ακομα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ομορφακια μου ο Νικηφορος σου και η παρδικα μου εχουν μια μερα διαφορα....καιρο εχουμε να τα πουμε.εμενα αλεκα δε με αφηνει η στριμμενη παιδιατρος να τη βγαλω εξω τη μωρουλινα δυστυχως.ειναι πολυ κοτααααα

που να προλαβουμε ρε κιμι!!!

εμενα με δουλευει η φορθνετ, με δουλευει κ η παλιοζωη η κακουργα!

χτες πηγα να καταρρευσω, αλλα κρατηθηκα... δεν αντεξα αλλο. τη δευτερα ηταν να στολισουμε δεντρο, κ φυγαμε για το νοσοκομειο. κ να λεω χτες στη χριστιανα, ποτε θα γινεις καλα μωρη ρουφιανα??? να γελαει αυτη... να παμε να στολισουμε δεντρο, να βαλουμε χριστουγ/κα τραγουδια? να βαλουμε φωτακια? να κρεμασουμε στο στεφανι? αυτη να λεει σε ολα ναι, πολυ χαρουμενη!!! κ εγω να εχω καραβουρκωσει, αλλα λεω, κρατησου μλκ, να μη σε δει το παιδι κ νομιζει αλλα αντ'αλλων.

... κ κρατηθηκα...

αλλα δεν ξανακανω σχεδια με τπτ. φοβερη γκαντεμια πια... ονειρευομουν το σαββατο που θα σαραντιζαμε, κ θα πηγαιναμε ΟΛΟΙ μαζι, να θυμουνται τα παιδια αυτη την εικονα, που μπαινει το μωρο στο ιερο... τπτ! πηγα μονη μου, τρεχοντας τη τριτη το πρωι μετα το νοσοκομειο, για να μπορεσουμε να βγουμε νυχτα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

καλως την κιμι μας!!!

ομορφακια μας ευχομαι καλη αναρρωση! ολα καλα θα πανε βρε και τα χριστουγεννα θα τα εχετε ξεχασει ολα!

λοιπον δε θα πιστεψετε τι εγινε!

αφου παιδευομαι απο τις 12:30 με τον μικρο (ολο στο στηθος) τελικα δεν αντεξα κ του ζεστανα λιγο γαλα απο αυτο που ειχα αντλησει και του το εδωσα με το μπιμπερο. ε, κατεβασε σε 3 λεπτα 40 μλ και μετα χαμογελουσε απο ικανοποιηση και σε πεντε λεπτα ειχε ξεραθει!

το μικρουλη μου φαινεται οτι παιδευοταν να βγαλει ικανοποιητικη ποσοτητα απο το στηθος μου μεχρι να χορτασει. παιδευε κ εμενα μαζι! ε, απο δω κ περα θα το βγαζω με το θηλαστρο κ θα το δινω μαζεμενο με το μπιμπερο κ στην αναγκη θα του δωσω κ λιγο ξενο - το Humana 1 μας ειπε η παιδιατρος και ο φαρμακοποιος ειπε οτι ειναι ελαφρυ και οτι πρεπει για κολικους. για να δουμε!

παω να φαω και εγω τωρα γιατι εχω λυσσαξει!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αχ Ομορφακια μου περαστικά πολύ χαιρομαι που είναι όλα καλά!! Μη στεναχωριεσαι καλε!!! Σημασια εχει η ουσια, όχι οι τυποι και το ξερεις. Τα παιδακια σου θα ειναι πάντα πολυ χαρουμενα με τετοια μανουλα!!

Κιμι γιατι δεν σε αφηνει η γιατρος?? Τι κανατε με το εμβολιο γριπης?

221882cb0gkyh7q4.gif

για το εμβολιιο...

εμενα ο παυλος το εκανε τη δευτερα, κ ο νικηφ. οχι ακομα. το αγορασαμε, αλλα δεν εχουμε προλαβει να παμε να του το κανουμε... ουτε εγω ακομα!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ααα, κ το κοριτσακι στο τελευταιο κρεβατι, τη 2η μερα, ειδαν οτι ειχε τον ιο Η1Ν1... εξαιρετικα..τρελλαθηκα απο το αγχος μου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...