Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Angel83 είπε:

Τον έχω χρόνια κ πριν με παρακολουθούσε ο μπαμπάς του, είναι πολύ καλός κ του έχω εμπιστοσύνη, αλλά έπεσα στην περίπτωση τώρα... Μέσω γνωστών το πάω τώρα... Μαζεύω γνώμες.... 

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γωγουλινι, πηγα το προηγ. σαββατο κ ρωτησα.

η ιδεα ηταν να ειναι αληθινα δυο δεντρακια μπαλες που θα εχουν μπουκετακια τριανταφυλλενια πολυ ανοιχτο κιτρινο+σιελ, κ να κρεμονται κορδελες λεπτες... για να μου μεινει κατι απο τον μπεμπακο μου να θυμαμαι, κ για να μοιρασω τα μπουκετακια σ'αυτους που θελω.= 150 ευρω

αυτη προτεινε 2 μπαλες-σφουγγαρι, για να στεκονται ολα πολυ καλυτερα, να ειναι ολοφρεσκα κτλ. = 250 ευρω.

αυτα τα δεντρακια μ'αρεσουν παρα πολυ!!!!!!!

αλλα εγω ειπα να κανω στολισμο με μπαλονια

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γωγουλινι, πηγα το προηγ. σαββατο κ ρωτησα.

η ιδεα ηταν να ειναι αληθινα δυο δεντρακια μπαλες που θα εχουν μπουκετακια τριανταφυλλενια πολυ ανοιχτο κιτρινο+σιελ, κ να κρεμονται κορδελες λεπτες... για να μου μεινει κατι απο τον μπεμπακο μου να θυμαμαι, κ για να μοιρασω τα μπουκετακια σ'αυτους που θελω.= 150 ευρω

αυτη προτεινε 2 μπαλες-σφουγγαρι, για να στεκονται ολα πολυ καλυτερα, να ειναι ολοφρεσκα κτλ. = 250 ευρω.

Ωραία ιδέα Λενιώ..

Και μια χαρά οι τιμές..

Μέχρι τόσο σκεφτόμουν και εγώ..

Εγω για θέμα σκέφτομαι γλυφιτζούρια ή κερασάκια..

Και κάποιες πριγκήπισες μου αρέσουν αλλά όλοι τέτοια κάνουν..

Βέβαια δεν έχω πάω να δώ τιποτα ακομη οπότε ολα είναι ρευστά..

Που ρώτησες Λενιώ, εχει site να χαζέψουμε?

εγω τον μονο μπομπο που ξερω ειναι ο δικος μου:P

Λοιπον ειμαι η μονη που δεν εχω κοιταξει ΤΙΠΟΤΑ για βαφτηση ντρεπομαι αλλα ειναι η αληθεια...ειμαι κ ασχετιλα σε αυτα....η ιδεΑ με τα δεντρακια μου αρεσει πολυ...θα ηθελα να εχει 2 τετοια αλλα να εχω κ μπαλονια...για κειτερινγκ ρε κοριτσια εχετε ψαξει?ετσι λεω να το κανω εξω απο την εκκλησια...

PlbZp2.png

Ωραία ιδέα Λενιώ..

Και μια χαρά οι τιμές..

Μέχρι τόσο σκεφτόμουν και εγώ..

Εγω για θέμα σκέφτομαι γλυφιτζούρια ή κερασάκια..

Και κάποιες πριγκήπισες μου αρέσουν αλλά όλοι τέτοια κάνουν..

Βέβαια δεν έχω πάω να δώ τιποτα ακομη οπότε ολα είναι ρευστά..

Που ρώτησες Λενιώ, εχει site να χαζέψουμε?

σε ενα ανθοπωλειο που ειναι γνωστη μας, απο τη νονα της χριστ.

για να φτασει σ'αυτη τη τιμη μου ειπε οτι θα τα παρει απο τον Μαιο που σφιζει η αγορα απο λουλουδια, θα τα φροντισει μεχρι τη βαφτιση, για να μη τα χρυσοπληρωσει κ αυτη κ εγω κατ'επεκταση τον Ιουνιο.

ωραιο θεμα διαλεξες... θα ψαχτουμε...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Λοιπον ειμαι η μονη που δεν εχω κοιταξει ΤΙΠΟΤΑ για βαφτηση ντρεπομαι αλλα ειναι η αληθεια...ειμαι κ ασχετιλα σε αυτα....η ιδεΑ με τα δεντρακια μου αρεσει πολυ...θα ηθελα να εχει 2 τετοια αλλα να εχω κ μπαλονια...για κειτερινγκ ρε κοριτσια εχετε ψαξει?ετσι λεω να το κανω εξω απο την εκκλησια...

Εγώ το σκεφτόμουν mitsaki αλλά κατέληξα οτι δε πολυσμφέρει..

Σκέφτηκα οτι αν κανουμε catering για 150 άτομα μας βγαίνει πάνω κάτω τα ίδια με το να κάνουμε τραπέζι σε 80 άτομα.. Και παραμονεύει πάντα και ο κίνδυνος της βροχής..

Απο 10 ευρώ ξεκινάνε οι τιμες χωρις το ΦΠΑ..

Εμείς λέμε να βαφτίσουμε το τρουφάκι στις 19/09.. Βαφτίζει καμια άλλη εκεινη την ημέρα?

04/07 11:00 το πρωι Αγια Φωτεινη Νεας Σμυρνης

δηλ ρε κοριτσια επειδη βαριεμαι να ψαχνω να παω να τα κλεισω αυτα να τελειωνω? ειναι ωραια?

να πας... γιατι ειλικρινα σου μιλαω, που ψαχνω τα αγοριστικα, δεν εχω ξαναδει τοσο πρωτοτυπη πειρατικη μπομπονιερα!

εμενα δεν μ'αρεσουν τα μπαλονια... προτιμω να τα δωσω τα λεφτα σε λελουδικο, αλλα οχι σε μπαλονια, για στολισμο.

για κετερινγκ μητσακιον πρεπει να ρωτησεις πρωτα την εκκλησια, κ μετα ψαξεις.

καπνισες βρωμιτσα????? σκεφτομαι τη φαση σου τωρα, κ σε ζηλευωωωω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

σε ενα ανθοπωλειο που ειναι γνωστη μας, απο τη νονα της χριστ.

για να φτασει σ'αυτη τη τιμη μου ειπε οτι θα τα παρει απο τον Μαιο που σφιζει η αγορα απο λουλουδια, θα τα φροντισει μεχρι τη βαφτιση, για να μη τα χρυσοπληρωσει κ αυτη κ εγω κατ'επεκταση τον Ιουνιο.

ωραιο θεμα διαλεξες... θα ψαχτουμε...;)

Ναι, ναι η βοήθεια σας είναι πάντα πολύτιμη..!!!! :P :p

Διαφημίσεις

Εγώ το σκεφτόμουν mitsaki αλλά κατέληξα οτι δε πολυσμφέρει..

Σκέφτηκα οτι αν κανουμε catering για 150 άτομα μας βγαίνει πάνω κάτω τα ίδια με το να κάνουμε τραπέζι σε 80 άτομα.. Και παραμονεύει πάντα και ο κίνδυνος της βροχής..

Απο 10 ευρώ ξεκινάνε οι τιμες χωρις το ΦΠΑ..

Εμείς λέμε να βαφτίσουμε το τρουφάκι στις 19/09.. Βαφτίζει καμια άλλη εκεινη την ημέρα?

τι θα γινει κοριτσαρες???

ναι γωγω. καποια βαφτιζει!!!!!!!!!!!

ψαξου κ αλλαξε ημ/νια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Και εγώ μόνο εναν Μπόμπο ξέρω.. Εγώ τον βάφτισα ετσι και ειναι ο γαμπρός μου!!!!!!!!!!!!!!

Με το συμπάθειο κιόλας!!!!!!! χαχαααααααα

Τι ωραία που είναι όλα!!!Εμεις θα βαπτιστούμε 12/12 οπότε έχουμε καιρό μόνο τον χώρο μάλλον θα κλείσω τώρα κ τα άλλα σιγά σιγά!!

Σας αφήνω παω να κάνω λαχανοντολμάδες ή έστω να προσπαθήσω και μάλλον σε καμια ώρα τα λέμε πάλι!Μη γράψετε 700 σελίδες!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...