Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Τι να πω..ότι μες το πόνο σου έχεις το κουράγιο να μου ευχηθείς!!το εκτιμώ αφάνταστα!! 
      λυπαμαι πάρα πολύ για την έκβαση της δίκης σου εγκυμοσύνης. Ευχομαι κουράγιο και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά ❤️

Σ' ευχαριστω πολυ πολυ για τα λογια σου..ξέρω τον αγωνα σου κ αυτο μονο αρκει για να βρω το κουραγιο να σου ευχηθω Κατια μ!! ❤️

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δοκίμασε στο τελευταιο της γέυμα πριν να κοιμηθει να την κρατήσεις όρθια να ρευτεί αρκετες φορες κρατα τη για κανα μισαωρο και τριβε την πλατουλα της να βγει ολος ο αέρας.Εμείς το κάνουμε αυτο τώτα τελευταία μας το είπαν κ πιάνει ρευετε καλά και κοιμάτε ήρεμα!αν είναι εντεράκι πιστέυω θα ηρεμήσει!

ναι κ εγω το κανω αυτο στο τελευταιο γευμα και ρευεται 3-4 φορες κ δυνατα...κανε ανα βραδυ κ ενα πρωτα κανε αυτο με το ρεψιμο και πριν το τελευταιο γευμα δοσε κ λιγακι χαμομηλι...αν δεν το κανει παει να πει οτι ειναι το εντερακι αν το ξανακανει δοκιμασε το δευτερο βραδυ αλοιφουλα για να δεις τι ειναι...εγω παντως λογω της ουρολοιμοξης οταν τη δω οτι ειναι ανησυχη μεσα στη νυχτα την αλλαζω γιατι φοβαμαι να μενουν τα τσισακια πολλες ωρες!! δοκιμασε τα ολα να δεις που θα ειναι ηρεμο...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καταρχην εσενα δεν πρεπει να σου μιλαω γιατι απο την ημερα που μου ειπες για το μαζεμα θελω να δειρω το παλιογιατρο μου....Τη Δευτερα που θα παω για το σπ[ιραλ θα εχει μαχη. Κανε μου και μια χαρη πλιιιζζζζ.....Μετρα κοιλια και πες ποντους :-D...αληθεια το λεω. Θελωα να δω πόσο θα ειχα χασει. Μετρα μια πανω στον αφαλο και μια, χαμηλα....πλίιιιιζζζζζζζζ

ΧΑΧΑΧΑ!!!!!Α ρε Αλέκα πως να μετρήσω ακριβως πες και θα μετρήσω ευτυχως είχα κατι τοπογράφους και μετράγαν το δρομο θα ζητήσω την κορδέλα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Καλημερα!

Το καλυτερο όμως το ειχα σημερα....τον ειχε πιασει μια ελαφρυα δυσκοιλιοτητα αλλα ο Αγγελος το εκανε εθνικο θεμα...φωναζε δε μπορω να κανω κακουλια μου και τετοια...Με τα πολλα τον εβαλα με το ζορι, τα εκανε και μου ελεγε μετα...'σ'ευχαριστω μαμουλα...δεν θα εκανα κακα χωρις εσενα!" Καλα κατουρηθηκα στα γελια...φωναζε και ο Νικος 'σωτηρας"...ξεραθηκαμε...
μα και εγω για φρουτα του λεω και γενικα τρωει πολλα φρουτα....καμια φορα μου φωναζει (την ωρα που ειναι τουαλετα) 'δεν θα ξαναφφαααααωωωω τσιιιχλεςςςς'

χαχαχαχα!!!!!!!!

κοτοπουλακι τι φωτια μου αναψες!!!! μου αρεσαν πολυ οι πριγκηπες κ πανω που ειπα απο εκει θα παραγγειλω κ παω να δω τη διευθυνση κ πεφτω απο τα συννεφα! αλεξανδρουπολη!!! στην αθηνα δεν εχει??? τετοια θελωωωωωωωωω!!!!!!!!!! ειναι τελεια!!!!!!!!!

κ περιμενω κ νεα σημερις...η κουμπαρα της κουνιαδας μου την οποια την ξερω πολυ καλα μενει κ απεναντι μας σχεδον ειναι στην εβδομη εβδομαδα κ δεν ακουνε καρδια...σημερα θα ξαναπηγαινε...τωρα ειναι εκει κ εχω αγωνια ρε φουστη...εχει ενα αγορακι 3 ετων κ ηθελε πολυ κ ενα δευτερο...αει σιχτιρ με εχει φαει η αγωνια...
καλαααα εμεις δεν παιζομαστε......η δικια μου ειναι το χειροτερο βοδι απο ολα/...ακομα δεν εχω χωνεψει το οτι το παντρευτηκε το πραγμα....τι να πω???ενα δειγμα μονο μεγαλομανειας απο μερους του...μενουν σε δυαρι κ δωσαν 33000 για τζιπ.....τι να λεμε τωρα...
μαλλον επειδη ειχαμε euro...

η ξαδερφη μου, μεγαλο αστροπελεκι κ αυτη κ η μανα της, παντρευτηκε εναν αστροφυσικο, ξερω κ γω, γαματη δουλεια παντως, δεξιωση στη Μεγ.Βρετανια, τα ονοματα μας με πενα χειρογραφα, τα παντα ολα. αυτη επαιξε στο πιανο(δεν συζητω για τα νευρα μας). το αποτελεσμα, αυτος δεν ηθελε παιδι, δεν πληρωσε ποτε τπτ, κ στο διαζυγιο πηρε κιολας!

καλοφαγωτα που λενε..

οχι μαρη μουμια απο Καλαματα ειναι...κ οσο για τα δικα τους λεφτα..ναι το τζιπ με δικα τους 9 χρονια δοσεις!!!!!!αλλα την ανακαινιση κ τα επιπλα το ουφο ο πατερας μου..ενα τραπεζακι για σαλονι ηταν να παρουν αυτοι κ τελικα πηρε ενα με 40ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!σαλονι 5000 τραπεζι 40ευρω..μη χ^&*σω..

:twisted::twisted::twisted: κατι τετοια ακουω κ βγαζω σπυρακια!!!

τι να τα κανω τα λουσα αμα δεν υπαρχει αγαπη...

ποια μετρα???αυτα ειναι χιλιομετρα...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αλεκουκο εχεις δικιο...δεν τον πιεσα γι αυτο και δεν καναμε κ γαμο δεν ηθελα κι εγω να τον πιεσω αλλα ουτε κ να πιεστω....παντα του κανω ολα τα χατιρια τον συμβουλευω και γενικα εχω δυναμεις να το παλεψω αλλα αν εκεινος κουραστηκε κ δεν θελει δεν μπορω να κανω κατι...οσο για τα οικονομικα δεν εχουμε και ιδιαιτερο προβλημα σαν ζευγαρι εγω εχω λογω της μανας μου που ειναι στη κατασταση που ειναι κ ο πατερας τρεχει κ τα εχει φορτωσει λιγο στον κοκορα με τη δουλεια...κ βοηθαω κι εγω οπου μπορω οπως και ο αδερφος μου αλλα τα του σπιτιου μας ειναι ολα οκ...απο μενα κ απο εκεινον απλα ο θοδωρης ειναι ανθρωπος που δεν μπορει να καθεται χωρις δουλεια γιατι δουλευει απο 16 χρονων..αν λοιπον δεν βρισκει μετα θα ειναι μεσα στη γκρινια και την απελπισια τον εχω ζησει και ξερω αυτο ηθελα να του πω εχθες οτι ας βρει κατι αλλο τωρα που καλοκαιριαζει και ανοιγουν οι δουλειες σε αυτον το τομεα και μετα ας φυγει...δεν ειπα κατι κακο και στο τελος του ειπα οτι εγω "σου εδοσα 2-3 συμβουλες η αποφαση ειναι δικη σου κανε οτι νομιζεις και εγω μαζι σου ειμαι" τι αλλο να κανω??? δε μπορω να κανω κατι αλλο...

ζωουλα συμφωνω με αλεκα! πανω απ'ολα το παιδι κ ολα θα φτιαξουν. ειναι κ μικρουλης κ του επεσαν πολλα.

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

η μπεμπα εχει απο την κυριακη που το κανει αυτο.τσιριζει μεσα στον υπνο της...........μιλαμε για πολυ δυνατο κλαμα να μην περνει αναπνοη......για να σταματησει με τα χιλια ζορια πρεπει να την κουνησω να της κρατησω το χερι σφιχτα και να της κραταω και την πιπιλα στο στομα.....και μετα οταν προσπαθει να ηρεμησει κανει αχα για δεπτερολεπτα μετα απο λιγο παλι αχα,δεν ξερω αν το περιγραφω καλα....

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο???????

ωχχχ, κ μονο που το ειπες σφιχτηκε η καρδια μου.

ή δοντακια θα ειναι ή κοιλιτσα.

κ τωρα τα δικα μας.

σηκωθηκα 5:30. 6:30 ειχα αφησει το μικρο στη μαμα κ απο τις 06:45 στημενη εξω απο τη παθολογο που τελικα ηρθε στις 8 (ευτυχως στην ωρα της) για να γραψω τις εξετασεις dna που πρεπει να κανουμε, 8:30 ντουγρου για πειραια...

ααα, κ χθες το μεσημερι πηγα να δω για μπομπο κ προσκλητηρια κ βρηκα ωραια προσκλητηρια με θεμα πειρατη, κουτακι ζωγραφισμενο με πειρατες κ καραβακια 2 ευρω, κ μπομπο απο 1,80. μηπως ειναι κοινοτυπο?

αλλα θα μου πεις κ ο πριγκηπας δεν εχει παιξει πολυ?

πηρα κ τον παγωτατζη, 280 ευρω για 150 ατομα κ 3 μπαλες παγωτο, σοκολατα, βανιλια, φραουλα. καλη τιμη μου φαινεται.

ο μικρος χθες ολο γκρινια κ αν μπορουσε να βαλει κ τα 2 του χερια κ το δικο μου στο στομα του θα το εβαζε!

ααα...κ μετα απο ολα αυτα σιδερωσα κ 3 πλυντηρια!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ!!!

και κατι αλλο για να μην σας πρειζω νομιζω οτι δεν πρεπει να πιεστει αλλο γιατι αληθεια ειναι οτι του ηρθαν ολα μαζεμενα και εχει πελαγωσει πρεπει κι εγω να τον βοηθησω να καταλαβει καποια πραγματα αν ηταν αλλη περιπτωση θα το χειριζομουν διαφορετικα δεν εχω προβλημα και να χωρισουμε αν αυτο ειναι που θελει μπορει να θελει λιγο χρονο να κανει καποια πραγματα που ειναι της ηλικιας του κι του εχουν ληψει εγω πρεπει να τον αφησω να κανει αυτο που νομιζει εκεινος σωστο για τον εαυτο του αν τον πιεζω συνεχεια στο τελος θα με μισησει κ αυτο δεν ειναι θεμιτο γιατι εχουμε κ ενα παιδι μαζι κ οτι κ να γινει με μας το ζουζουνι πρεπει να παιρνει την αγαπη κ τον δυο οπως και την εχει μεχρι τωρα...αυτα θα δουμε τι θα γινει χαλαρα το πιο σημαντικο τωρα ειναι να ειναι καλα η μπεμπουκα τιποτα αλλο ολα τα αλλα φτιαχνονται.....εγω ενα εχω να πω....ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ Τ' ΑΝΤΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ....τη λιονταρινα ειμαι αν δεν το κανω...

Λοιπον τερμα οι μιζεριες ΑΛΕΚΑ εχασα 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ κιλο ακομη ειμαι 87 νομιζω πρεπει να το γιορτασω θα φαω ενα κουλουρακι κανελας!!!

ουτε θα χωρισεις ουτε τιποτα...ποσες φορες οταν ειμαστε πελαγωμενοι κ νομιζουμε οτι εχουμε βρει λυση περιμενουμε απο τον αλλο να συμφωνησει κ να μας <<δωσει>>το οκ ?αυτο περιμενε κ ο δικος σου!!μεσα στη θολουρα του ηθελε να συμφωνησεις..αστον θα ηρεμησει φαση ειναι...

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

η μπεμπα εχει απο την κυριακη που το κανει αυτο.τσιριζει μεσα στον υπνο της...........μιλαμε για πολυ δυνατο κλαμα να μην περνει αναπνοη......για να σταματησει με τα χιλια ζορια πρεπει να την κουνησω να της κρατησω το χερι σφιχτα και να της κραταω και την πιπιλα στο στομα.....και μετα οταν προσπαθει να ηρεμησει κανει αχα για δεπτερολεπτα μετα απο λιγο παλι αχα,δεν ξερω αν το περιγραφω καλα....

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο???????

μαλλον τα ουλα ειναι Μαιρουλα οπως σου ειπαν τα κοριτσια

καταρχην εσενα δεν πρεπει να σου μιλαω γιατι απο την ημερα που μου ειπες για το μαζεμα θελω να δειρω το παλιογιατρο μου....Τη Δευτερα που θα παω για το σπ[ιραλ θα εχει μαχη. Κανε μου και μια χαρη πλιιιζζζζ.....Μετρα κοιλια και πες ποντους :-D...αληθεια το λεω. Θελωα να δω πόσο θα ειχα χασει. Μετρα μια πανω στον αφαλο και μια, χαμηλα....πλίιιιιζζζζζζζζ

Και εγω βαζω κρεμουλα στα δοντακια. Το ντεπον το φυλαω γαι τους κυνοδοδντες...εκει εχει πολυ πονο...

μη φοβασαι βρε...δεν εχουν τιποτα. Αν ειναι κατι επικινδυνο δεν κλαινε μια φορα και τους περναει, κλαινε όλη μερα.;)

ακριβως!!

εμενα ο μικρος μασαει οτι βρει εκτος απο τα μασητικα:tongue::tongue::tongue:δεν γκρινιαζει ομως καθολου απλα μασουλαει πιπιλες σεντονια παιχνιδακια κουβερτουλες εχτες το μαγουλο μου κλπκλπ

Λεω να παω στη βεραντα την καμερα την εχω απο πανω του(κοιμαται)να παρω κ το λαπ(ναι ναι το συνδεσα με πεισατε)να παρω κ τον καφε μου να κανω κ κανα τσιγαρακι...γιατι μετα με περιμενει σιδερο παλι....

PlbZp2.png

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΡΑ!!!

ουτε θα χωρισεις ουτε τιποτα...ποσες φορες οταν ειμαστε πελαγωμενοι κ νομιζουμε οτι εχουμε βρει λυση περιμενουμε απο τον αλλο να συμφωνησει κ να μας <<δωσει>>το οκ ?αυτο περιμενε κ ο δικος σου!!μεσα στη θολουρα του ηθελε να συμφωνησεις..αστον θα ηρεμησει φαση ειναι...

μαλλον τα ουλα ειναι Μαιρουλα οπως σου ειπαν τα κοριτσια

ακριβως!!

εμενα ο μικρος μασαει οτι βρει εκτος απο τα μασητικα:tongue::tongue::tongue:δεν γκρινιαζει ομως καθολου απλα μασουλαει πιπιλες σεντονια παιχνιδακια κουβερτουλες εχτες το μαγουλο μου κλπκλπ

Λεω να παω στη βεραντα την καμερα την εχω απο πανω του(κοιμαται)να παρω κ το λαπ(ναι ναι το συνδεσα με πεισατε)να παρω κ τον καφε μου να κανω κ κανα τσιγαρακι...γιατι μετα με περιμενει σιδερο παλι....

σε μισω παλιομητσακι!!!!!!!!!!:evil::evil::evil:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Και εγω βαζω κρεμουλα στα δοντακια. Το ντεπον το φυλαω γαι τους κυνοδοδντες...εκει εχει πολυ πονο...

μη φοβασαι βρε...δεν εχουν τιποτα. Αν ειναι κατι επικινδυνο δεν κλαινε μια φορα και τους περναει, κλαινε όλη μερα.;)

λες ε??ουφ...

τελος παντων να μην σας πριζω και εσας...ευχαριστω για τις γνωμες σας!!!

μιας και λεγατε για τζιπ εμεις εχουμε το mazda το tribute

fCS8p3.png

ελενη για πες παλι πως τη λενε τη κρεμα για τα ουλα?

bexident bebe.Δέν την εχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλα εχεί γλυκόριζα λένε κ τους αρεσει κ ολας.Απο του ούζου μαλλον προτιμω τη γλυκόριζα!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

για πειτε γνωμες!

για προσκλητηριο φανταστειτε το σχεδιο τυπωμενο σε κουτακι, κ μπομπο για μεγαλους λεω αυτες, κ για τα παιδακια ή κασετινα με ιδιο θεμα ή ξυλινο ημερολογιο.

javascript:fp_ShowImg(document['fpphoto_1864'],'400','400','9051',1);

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...