Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει δεν είναι Κ πολύ επαγγελματικό να μην έχει κάποιον να σου συστήσει για αντικατάσταση. Εντάξει ανθρώπινο είναι να μην μπορεί στην γέννα αλλά πρέπει να διευθετήσει τις εγκυμονούσες έστω με άλλους γιατρούς . 

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

@Angel83 ότι έγινε έγινε κορίτσι μου το καλο ειναι οτι στο ειπε νωρις  σιγουρα θα βρεις και ολα θα πανε καλα ,δεν χρειαζεται να αγχωθεις χρονος υπαρχει .... εγώ θα ρωτήσω και την κολητη μου ποιος την ξεγεννήσε και θα σ ενημερώσω 

@Angel83 μόλις μου ρθε πολυ καλα λογια εχω ακουσει για το γητα γιωργο αν δεν κανω λαθος ,ψαξτο μηπως και 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααα......εχουμε κοιμηθεί οοολή τη νύχτα!!!Κ εμένα κλαίει μεσα στον ύπνο του που κ που αλλα αν δεν τον παρουμε στο κρεβάτι δεν ησυχάζει με τίποτα!μάλλον ονείρα βλέπουν κ τρομάζουν!

Ρε κορίτσια εσάς τρώνε τα χέρια τους?εμένα εκτως απο τα χέρια τρώει κ οτι βρεί κουβερτες σεντονια τα πετσετακια του τα αρκουδάκια του ολα,δεν ξερω θα παω σημερα για μασητικά δεν του εχώ κ ίσως γι αυτο.την κρεμουλα για τα ουλα την εχω αλλα δεν μου γκρινιαζει κ λεω να μην τον μαθω με την κρεμα αν δεν δω τα σκουρα!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

η μπεμπα εχει απο την κυριακη που το κανει αυτο.τσιριζει μεσα στον υπνο της...........μιλαμε για πολυ δυνατο κλαμα να μην περνει αναπνοη......για να σταματησει με τα χιλια ζορια πρεπει να την κουνησω να της κρατησω το χερι σφιχτα και να της κραταω και την πιπιλα στο στομα.....και μετα οταν προσπαθει να ηρεμησει κανει αχα για δεπτερολεπτα μετα απο λιγο παλι αχα,δεν ξερω αν το περιγραφω καλα....

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο???????

μαιρουλι δε θελω να σε τρομαξω αλλα κι εμενα το εκανε αυτο οταν ειχε την ουρολοιμοξη αλλα μπορει να ειναι χιλια δυο...δοντακια..αερια...ονειρο..μην ανησυχεις βασικα νομιζω οτι ετυχε....θα της περασει...μπορει να ζεστενετε η να την ενοχλει κατι στα ρουχα της...!!!:oops: σε καληψα η σε μπερδεψα τωρα δε ξερω...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αξεχασα να σας γραψω οτι κλοτσαει:confused:

πριτσακιαααααα!!! κανει??? γιατι εμενα οταν θελει πριτσακια αυτο κανει γκρινιαζει και κλωτσαει κ μετα προουουουουτσ!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Καλημέραααααα......εχουμε κοιμηθεί οοολή τη νύχτα!!!Κ εμένα κλαίει μεσα στον ύπνο του που κ που αλλα αν δεν τον παρουμε στο κρεβάτι δεν ησυχάζει με τίποτα!μάλλον ονείρα βλέπουν κ τρομάζουν!

Ρε κορίτσια εσάς τρώνε τα χέρια τους?εμένα εκτως απο τα χέρια τρώει κ οτι βρεί κουβερτες σεντονια τα πετσετακια του τα αρκουδάκια του ολα,δεν ξερω θα παω σημερα για μασητικά δεν του εχώ κ ίσως γι αυτο.την κρεμουλα για τα ουλα την εχω αλλα δεν μου γκρινιαζει κ λεω να μην τον μαθω με την κρεμα αν δεν δω τα σκουρα!

ελενη και εγω εχθες το βραδυ ετσι εκανα την πηρα στο κρεβατι και κοιμηθηκαμε κρατωντας της το χερι......

και εμενα τρωει τα παντα ο μπεμπης του εσω κατι κερασακια αλλα προτιμαει χερια,κουβερτουλα:D

λετε ρε κοριτσια να ειναι απο τα δοντια???

φοβηθηκα πολυ εχθες.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

τρωει τα παντα και αν κανω το λαθος και την βαλω κοντα στο προσωπο μου...τρωει τη μυτη μου την αρπαξε την αλλη φορα χωρις να το καταλαβω που λενε!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

πριτσακιαααααα!!! κανει??? γιατι εμενα οταν θελει πριτσακια αυτο κανει γκρινιαζει και κλωτσαει κ μετα προουουουουτσ!!!

αν λες κατα την διαρκεια της μερα ναι......αμα το ανοιξη..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

fCS8p3.png

ελενη και εγω εχθες το βραδυ ετσι εκανα την πηρα στο κρεβατι και κοιμηθηκαμε κρατωντας της το χερι......

και εμενα τρωει τα παντα ο μπεμπης του εσω κατι κερασακια αλλα προτιμαει χερια,κουβερτουλα:D

φοβηθηκα πολυ εχθες.....

μαλλον αλλα μη φοβασε βρε...εμενα με τα δοντια ενα απογευμα εκλαιγε απο της 5 μεχρι της 12 μιλαμε για κλαμα δεν σταματησε λεπτο αφου ειχε πρηστει της εβρεχα το προσωπακι και τη φυσαγα να παρει αναπνοη με ειχε τρελανει εκλαιγα κι εγω μαζι μεχρτι που της εβαλα αληφουλα (ξερετε αυτο το σφηνακι με την σαμπουκα μαλλον μαυρη ειναι) και εδοσα κ λιγο ντεπον κι ετσι ηρεμισε!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αν λες κατα την διαρκεια της μερα ναι......αμα το ανοιξη..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

οχι εννοω την ωρα που κανει αυτο το βραδυ μετα κανει πριτσακια γιατι αν μαζευει ποδια κ κλωτσαει η γιατρος μου ειπε οτι ειναι το εντερακι...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

ALECA!!!

θα μπορεσεις να μου στειλεις αυτο το πινακακι με τις βδομαδες κ ποσο περιπου θα γεννηθει το μπεμπε? που μας εβρισκες κ τα δικα μας ???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

οχι εννοω την ωρα που κανει αυτο το βραδυ μετα κανει πριτσακια γιατι αν μαζευει ποδια κ κλωτσαει η γιατρος μου ειπε οτι ειναι το εντερακι...

οχι δεν κανει....μονο κλωτσαει,δειχνει να παλευει γαιτι γυρναει και το κεφαλι δεξια-αριστερα...

fCS8p3.png

Δοκίμασε στο τελευταιο της γέυμα πριν να κοιμηθει να την κρατήσεις όρθια να ρευτεί αρκετες φορες κρατα τη για κανα μισαωρο και τριβε την πλατουλα της να βγει ολος ο αέρας.Εμείς το κάνουμε αυτο τώτα τελευταία μας το είπαν κ πιάνει ρευετε καλά και κοιμάτε ήρεμα!αν είναι εντεράκι πιστέυω θα ηρεμήσει!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καταρχην εσενα δεν πρεπει να σου μιλαω γιατι απο την ημερα που μου ειπες για το μαζεμα θελω να δειρω το παλιογιατρο μου....Τη Δευτερα που θα παω για το σπ[ιραλ θα εχει μαχη. Κανε μου και μια χαρη πλιιιζζζζ.....Μετρα κοιλια και πες ποντους :-D...αληθεια το λεω. Θελωα να δω πόσο θα ειχα χασει. Μετρα μια πανω στον αφαλο και μια, χαμηλα....πλίιιιιζζζζζζζζ

Και εγω βαζω κρεμουλα στα δοντακια. Το ντεπον το φυλαω γαι τους κυνοδοδντες...εκει εχει πολυ πονο...

φοβηθηκα πολυ εχθες.....

μη φοβασαι βρε...δεν εχουν τιποτα. Αν ειναι κατι επικινδυνο δεν κλαινε μια φορα και τους περναει, κλαινε όλη μερα.;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ALECA!!!

θα μπορεσεις να μου στειλεις αυτο το πινακακι με τις βδομαδες κ ποσο περιπου θα γεννηθει το μπεμπε? που μας εβρισκες κ τα δικα μας ???

Παμε για τεταρτο;;;;;:tongue::tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...