Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη βοήθεια... Έχετε να μου συστήσετε κάποιο γυναικολόγο? Ο δικός μου μόλις μου είπε ότι δε θα είναι εδώ όταν θα γεννήσω 17.08 κ πρέπει να βρω άλλο να με παρακολουθεί. Ευχαριστώ! 

Έχω τον δικό μου,είναι πολύ καλός,αλλά ξεγενναει μόνο στο Γένεσις.Αν ενδιαφέρεσαι στείλε μου μνμ

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το ξερω ρε γωγουλα αλλα πραγματικα οποτε τσακωθουμε βγαζει μια κακια ανευ προηγουμενου και μετα λεει οτι δεν τα εννοει κλπ ομως ξερω οτι οταν νευριαζουμε πανω στο τσακωμο πεταμε κ αληθειες για αυτο κι εγω ειμαι χαλια....τι να πεις σκορπιος παιδι μου....ριχνουν το φαρμακι τους και στο τελος τσιμπανε τον εαυτο τους ..... ωραιο το vw.....αλλα ακριβο ρε γαμωτο...κ για την ιστορια..volkseagen στα γερμανικα σημαινει το "αυτοκινητο του λαου" δεν ειναι τυχαιο...ειναι γερα αυτοκινητα εγω εχω το seat το cupra το οποιο ειναι volkswagen group (seat, vw, audi, skoda μαζι ειναι αυτα) αλλα καιει πααααρα πολυ θελω 75ε βενζυνη την εβδομαδα βεβαια κανω κ 60klm την μερα μονο για να παω κ να ερθω στη δουλεια...πικρααα!! σκεφτομαι να το αλλαξω να παρω κατι φθηνο κ οικονομικο αλλα τι??? τσιπ δε θελω εχω του πατερα μου αν χρειαστει το honda crv!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλεκουκο εχεις δικιο...δεν τον πιεσα γι αυτο και δεν καναμε κ γαμο δεν ηθελα κι εγω να τον πιεσω αλλα ουτε κ να πιεστω....παντα του κανω ολα τα χατιρια τον συμβουλευω και γενικα εχω δυναμεις να το παλεψω αλλα αν εκεινος κουραστηκε κ δεν θελει δεν μπορω να κανω κατι...οσο για τα οικονομικα δεν εχουμε και ιδιαιτερο προβλημα σαν ζευγαρι εγω εχω λογω της μανας μου που ειναι στη κατασταση που ειναι κ ο πατερας τρεχει κ τα εχει φορτωσει λιγο στον κοκορα με τη δουλεια...κ βοηθαω κι εγω οπου μπορω οπως και ο αδερφος μου αλλα τα του σπιτιου μας ειναι ολα οκ...απο μενα κ απο εκεινον απλα ο θοδωρης ειναι ανθρωπος που δεν μπορει να καθεται χωρις δουλεια γιατι δουλευει απο 16 χρονων..αν λοιπον δεν βρισκει μετα θα ειναι μεσα στη γκρινια και την απελπισια τον εχω ζησει και ξερω αυτο ηθελα να του πω εχθες οτι ας βρει κατι αλλο τωρα που καλοκαιριαζει και ανοιγουν οι δουλειες σε αυτον το τομεα και μετα ας φυγει...δεν ειπα κατι κακο και στο τελος του ειπα οτι εγω "σου εδοσα 2-3 συμβουλες η αποφαση ειναι δικη σου κανε οτι νομιζεις και εγω μαζι σου ειμαι" τι αλλο να κανω??? δε μπορω να κανω κατι αλλο...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

και κατι αλλο για να μην σας πρειζω νομιζω οτι δεν πρεπει να πιεστει αλλο γιατι αληθεια ειναι οτι του ηρθαν ολα μαζεμενα και εχει πελαγωσει πρεπει κι εγω να τον βοηθησω να καταλαβει καποια πραγματα αν ηταν αλλη περιπτωση θα το χειριζομουν διαφορετικα δεν εχω προβλημα και να χωρισουμε αν αυτο ειναι που θελει μπορει να θελει λιγο χρονο να κανει καποια πραγματα που ειναι της ηλικιας του κι του εχουν ληψει εγω πρεπει να τον αφησω να κανει αυτο που νομιζει εκεινος σωστο για τον εαυτο του αν τον πιεζω συνεχεια στο τελος θα με μισησει κ αυτο δεν ειναι θεμιτο γιατι εχουμε κ ενα παιδι μαζι κ οτι κ να γινει με μας το ζουζουνι πρεπει να παιρνει την αγαπη κ τον δυο οπως και την εχει μεχρι τωρα...αυτα θα δουμε τι θα γινει χαλαρα το πιο σημαντικο τωρα ειναι να ειναι καλα η μπεμπουκα τιποτα αλλο ολα τα αλλα φτιαχνονται.....εγω ενα εχω να πω....ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ Τ' ΑΝΤΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ....τη λιονταρινα ειμαι αν δεν το κανω...

Λοιπον τερμα οι μιζεριες ΑΛΕΚΑ εχασα 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ κιλο ακομη ειμαι 87 νομιζω πρεπει να το γιορτασω θα φαω ενα κουλουρακι κανελας!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Πολυ ομορφο και το honda crv!!!

ναι καλο ειναι κ γερο αν και εχει το παλιο μοντελο το μονο που καναμε το λαθος και βαλαμε δερματινα καθισματα και γλιστραει παιδια πολυ γελιο αν καθεσαι πισω και δεν δεθεις στις στροφες εχεις ενα θεματακι...κ το εχει ξ#@%σει κιολλας κυνηγια βουνα χιονια....τωρα βεβαια τιποτα που να πανε κι αυτοι οι καημενοι...τεσπα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι καλο ειναι κ γερο αν και εχει το παλιο μοντελο το μονο που καναμε το λαθος και βαλαμε δερματινα καθισματα και γλιστραει παιδια πολυ γελιο αν καθεσαι πισω και δεν δεθεις στις στροφες εχεις ενα θεματακι...κ το εχει ξ#@%σει κιολλας κυνηγια βουνα χιονια....τωρα βεβαια τιποτα που να πανε κι αυτοι οι καημενοι...τεσπα!!

Αααα, εγω λεω για το καινουργιο!! Οπως καταλαβατε το κριτηριο μου για τα αμαξια ειναι μονο αισθητικο! Εγω εχω το vw polo και απο το 2002 που το πηρα ολο προβληματα βγαζει!!Και εχει ακριβο σερβις!

se εκανα μικρο μου....

Γιαβρί μου εσύ,κουκλάρα μου,κορμάρα μου δίμετρη,καλόψυχο και πονόψυχο κοριτσάκι μου.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

οι καιροι ειναι δυσκολοι μεφη....και εγω παλια στο κουρμπετι..Τι να μου κανουν τα γλυκολογα?? Θα σου στειλω με πμ το λογαριασμο μου.:tongue:

γιατι εχουμε κ ενα παιδι μαζι κ οτι κ να γινει με μας το ζουζουνι πρεπει να παιρνει την αγαπη κ τον δυο οπως και την εχει μεχρι τωρα...αυτα θα δουμε τι θα γινει χαλαρα το πιο σημαντικο τωρα ειναι να ειναι καλα η μπεμπουκα τιποτα αλλο ολα τα αλλα φτιαχνονται.....εγω ενα εχω να πω....ΧΤΥΠΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ Τ' ΑΝΤΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ....τη λιονταρινα ειμαι αν δεν το κανω...

Λοιπον τερμα οι μιζεριες ΑΛΕΚΑ εχασα 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ κιλο ακομη ειμαι 87 νομιζω πρεπει να το γιορτασω θα φαω ενα κουλουρακι κανελας!!!

εγω στις σχεσεις των ζευγαριων, συνηθως δεν εχω γνωμη εκτος αν μου ζητηθει...γιατι ο κωδικας που εχει το καθε ζευγαρι μεταξυ του, δεν ειναι κοινος για όλους. Όταν υπαρχει όμως μωρακι, δεν κρατιεμαι χι χι...αυτο ακριβως εχει σημασια....

Και εγω μαρη, 86 πήγα. Αλλα την Δευτερα παω για εξτασεις παλι...τι σημαινει αυτο? Μειωση Τ4, και όχι χασιμο κιλων παλι για δυο εβδομαδες....Και σε αυτο το διαστημα εννοειται ότι πρεπει να κανω και διαιτα γιατι ναι μεν δεν χανεις αλλα πολυ ευκολα παιρνεις....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χαρας το κουραγιο σου κι σενα....αντε να δουμε με τα κιλακια μας...κ δεν παρεξηγω εννοειται οτι θελω τη γνωμη σας αλλιως δε θα εγραφα τιποτα..κι εγω μικρο κοριτσι ειμαι (χι! χι!) θελω συμβουλες.....αααχχχ!!! δυσκολες οι σχεσεις!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

η μπεμπα εχει απο την κυριακη που το κανει αυτο.τσιριζει μεσα στον υπνο της...........μιλαμε για πολυ δυνατο κλαμα να μην περνει αναπνοη......για να σταματησει με τα χιλια ζορια πρεπει να την κουνησω να της κρατησω το χερι σφιχτα και να της κραταω και την πιπιλα στο στομα.....και μετα οταν προσπαθει να ηρεμησει κανει αχα για δεπτερολεπτα μετα απο λιγο παλι αχα,δεν ξερω αν το περιγραφω καλα....

ρε κοριτσια τι ειναι αυτο???????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

η μπεμπα εχει απο την κυριακη που το κανει αυτο.τσιριζει μεσα στον υπνο της...........μιλαμε για πολυ δυνατο κλαμα να μην περνει αναπνοη......για να σταματησει με τα χιλια ζορια πρεπει να την κουνησω να της κρατησω το χερι σφιχτα και να της κραταω και την πιπιλα στο στομα.....και μετα οταν προσπαθει να ηρεμησει κανει αχα για δεπτερολεπτα μετα απο λιγο παλι αχα,δεν ξερω αν το περιγραφω καλα....

τα ουλα τους μαλλον....ειναι ο καιρος τους τωρα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

Και μένα το κάνει Μαιρούλα.. Οχι σε σημείο να κοπει η αναπνοη της αλλά κλαει μεσα στον υπνο της.. Τσιριζει για την ακριβεια..

Πονάνε τα δοντάκια της..

Θυμάμαι καποια στιγμη παλιότερα είχε πει καποια κοπέλα απο δώ, νομιζω η eleni1, οτι οταν κλαίνε τα μωρακια δυνατα μεσα στον υπνο τους σαν να βλέπουν εφιάλτες, πονάνε τα δοντάκια τους..

Δοκίμασε πριν το τελευταίο γευμα να της βάλεις΄λίγη αλοιφούλα στα δοντάκια.. Οχι οτι θα δεις θαύματα αλλά κατι γίνεται..

καλημερα κοριτσια!!!!!

θελω την γνωμη σας!!!

Μηπως θελει να αεριστει;:rolleyes:

Εμενα γι' αυτο κλαιει μεσα στον υπνο της, και τα ποδια ψηλα, απο τωρα ξεκινησε τους κοιλιακους το πουλακι μου!!!:tongue::tongue::tongue:

Πάντως Ζωη δε βαριέσαι ποτέ εσυ, ετσι?

Κάθε μέρα κατι συμβαινει και είσαι όλο στη τσίτα..

Μωρε μπράβοο..!!!

τι να κανω βρε το θελω νομιζεις αφου ειμαι καντεμοσαυρος αμα σας πω την ιστορια μου απο την αρχη...ασε αφου στη δουλεια επειδη ειμαι και 8 χρονια εδω και γενικα με τα παιδια εχουμε καλες σχεσεις και κανουμε κ παρεα εκτος ο προισταμενος με φωναζε καποια στιγμη καιλα (ξερεις ο βασιλακης)....νομιζω οτι το τραβαει ο οργανισμος μου το τσιτωμα!!! :tongue::tongue::tongue: αλλα ειδες κι ομως ειμαι ακομη εδω!!!:P

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...