Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαριανθη,

πω,πω....περαστικα σου.

Αντε μετα χωρις κεφαλι να πας για ανταυγιες...:lol::lol:

Μαρκελλακι,

Αφηνε λιγο το παραθυρο ανοιχτο ισα-ισα κανει πολυ καλο στο συναχι του μωρου και αν εχεις αναμενο καλοριφερ βαλε λεκανακι με νερο πανω του για να υγραινει τον αερα.

Παμπερς εμεις φοραμε το νουμερο 3

Ριλαξ εμενα δεν καθετε πανω απο 5 λεπτα γιατι τον πιανει λοξυγκας και γενικος δεν καθετε πουθενα εκτος οταν κοιματε ,ειναι αγκαλιτσας.

Και μερα παρα μερα μου κανει εναν εμετο που αλλαζουμε μεχρι το βρακι και οι δυο μας

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Dalida μου θα πρέπει να σε κάνουν επίτιμο μέλος οι εταιρίες με τις πάνες.

Α, πάνα τον αλλάζω έχει δεν έχει κάνει κάκα γιατί σίγουρα θα έχει πολλά τσίσα!!!

Όσο για τα καλλύντικά γιατί να χαλάσουν από το καλοκαίρι καλέ;;; Εγώ επειδή δεν πολυχρησιμοποιώ μεικ απ μπορεί ένα φιαλίδιο να μου κρατήσει και 1 χρόνο!!! Ας μας πει και καμμιά άλλη κοπέλα βέβαια μη λέω βλακείες!

Ελένη 1 τον Γιαννάκη τον στέλνεις σταθμό τελικά;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλημερα κοριτσια!

μαριανθη μου περαστικα κοπελα μου!

γωγω, αλεκαεχετε πολυ πλακα! καλε για τα κακα ελεγα! τι γελιο!

μια χαρα τπ μωρο σου Ευανθια μου αυτο σημαινει οτι τρωει σωστα οποτε μια χαρα τα πας με τον θηλασμο!!αστα με τα κιλα τα νευρα μου εχω κολλησει στα εντεκαμιση κιλα κ δεν λεω να χασω αλλα κ δεν μου μπαινει κ τιποτα σκατααααααα:-(

εμ, βεβαια παιρνει αφου ολη μερα στο στηθος μου ειναι!

οσο για τα κιλα αστα κ βραστα!

Μαριάνθη, Ευανθία κλεισατε κανα ραντεβού στον Καπελάκη για μετά την γέννα. Λέω να πάρω αύριο για να δω πότε θα μου πει να πάω.

την αλλη τεταρτη το μεσημερι θα παω

Και μερα παρα μερα μου κανει εναν εμετο που αλλαζουμε μεχρι το βρακι και οι δυο μας

:D:D:D

χθες το βραδυ δεινοπαθησα! απο τις 9 μεχρι τις 12 στο στηθος! που να μεινει γαλα!

παντωσ σημερα το πρωι τον ταισα απο το ενα στηθος κ το αλλο το αρμεξα κ εβγαλε αρκετο γαλα!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Μπραβο Ευανθια Τελεια!!!

Δαλιδα εννοειται οτι ειναι ακριβως για τον θηλασμο...Ενδεικτικα θα σου αναφερω οτι στα μικρογευματα πινω 2 ποτηρια γαλα, 2 ποτηρια χυμο, τρωω ενα φρουτο, ενα γιαουρτι και ενα ποτηρι γλυκανισο...επισης το πρωι εχω ενα ποτηρι γαλα με 5 κουτ της σουπας δημητριακα και μεσημεριανο κανονικη μεριδα!!!Απλα το βραδυ εχει τοστακι με φρουτο ή χυμο αυγο με σαλατουλα και τυρακι και τετοια...ειναι 2100 θερμιδων και πολυ πλουσιοπαροχη..χανω καπου 300γραμμαρια την βδομαδα!!ΑΑ και ενα γλυκο την εβδομαδα ο,τι θελω εγω :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Μπραβο Ευανθια Τελεια!!!

Δαλιδα εννοειται οτι ειναι ακριβως για τον θηλασμο...Ενδεικτικα θα σου αναφερω οτι στα μικρογευματα πινω 2 ποτηρια γαλα, 2 ποτηρια χυμο, τρωω ενα φρουτο, ενα γιαουρτι και ενα ποτηρι γλυκανισο...επισης το πρωι εχω ενα ποτηρι γαλα με 5 κουτ της σουπας δημητριακα και μεσημεριανο κανονικη μεριδα!!!Απλα το βραδυ εχει τοστακι με φρουτο ή χυμο αυγο με σαλατουλα και τυρακι και τετοια...ειναι 2100 θερμιδων και πολυ πλουσιοπαροχη..χανω καπου 300γραμμαρια την βδομαδα!!ΑΑ και ενα γλυκο την εβδομαδα ο,τι θελω εγω :)

καλημερα μαριανθη!

εβγαλα 60 μλ αλλα το στηθος ηταν γεματο γιατι ειχε καπου 5 ωρες να θηλασει. μονο τοτε γεμιζει...

κ στον μπεμπη εδωσα μονο απο το ενα στηθος γιατι αμα του εδινα κ το αλλο δεν θα το αφηνε με τιπτα. δεν σταματαει να θηλαζει! οσο του δινω τοσο παιρνει...

by the way, θα μου στειλεις τη διαιτα?

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.

και ΝΑΙ καναμε κακα εχθες το βραδυ στις 12:!::!::!::!:μετα απο πολυ γυμναστκη:lol::lol:

που εχω φτασει η αμοιρη η μανα να ανακοινωνω τα κακα του μπεμπη μου στο ιντερνετ:lol::lol::lol::lol:

fCS8p3.png

Αλέκα γραφείο πας κανονικά κοπέλα μου;; Πως την βγάζεις με όλα κ τα ξενύχτια;;;Εμείς σαραντήσαμε, πήγαμε κ χθες στην γιατρό, πήρε 850γρ. σε 20 μέρες και 4 πόντους οπότε πάει πολύ καλά μας είπε! Στους 2 μήνες θα κάνουμε το 5απλό (αν κατάλαβα καλά) κ του πνευμονιόκοκκου!!!!

Γεια σας κοριτσαρες!! Δεν πάω κανονικά γραφειο.... το τελευταιο γευμα του μικρου ειναι κατα τις 06.00 και πάει 07.00 μέχρι να τελειωσουμε. Οπότε 07.30 έχω φυγει...09.00 τον ταιζει - αλλάζει ο άντρας μου και κατα τις 12.00 έρχομαι. Ευτυχως το γραφειο ειναι 10 λεπτα από το σπίτι. 12.00 φευγει ο άντρας μου και παει δουλεια και έρχεται κατα τις 20.00 :confused:. Αλλα θα το κανουμε έτσι μεχρι τα Χριστουγεννα γιατι δεν γινεται αλλιως. ¨οσο για τα ξενυχτια, ασ'τα . Απλως δεν το σκεφτομαι!!!

Μία ερώτηση άσχετη ολίγον: έχω να χρησιμοποιήσω makeup και τα σχετικά από πριν το καλοκαίρι. Μήπως πρέπει ν' αγοράσω καινούργια (τουλάχιστον make up). Ρωτάω γιατί μου έστειλαν απο την δουλειά τις προσκλήσεις για την Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ομίλου και θα πάω την Ζέτα την Κυριακή το μεσημέρι, οπότε θα πρέπει να προβώ τουλάχιστον σε μία μερική ανακαίνιση. Από ρούχα μου κάνουν τα προ εγκυμοσύνης αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω μία επίσκεψη στα HONDOS και το σκέφτομαι και για το κομμωτήριο.

χαχα ρεκτιφιε βλέπω. Εγω ακόμη τιποτα αν δεν πέσω κατω από 85 κιλά δεν επιχειρω τιποτα!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μαιρουλα εγω δεν χρησιμοποιησα καθολου θερμος γιατι μου ειχε πει μια μαια ότι δεν αποστειρωνεται καλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε καλά κ εσείς κ τα μωράκια σας.Εμείς πάνω κάτω τα ίδια δεν εχω internet κάτι έχει πάθει το δίκτυο τώρα το φτίαχνουν ετσι φαντάζομαι πως θα μπορώ να μπαίνω να λέμε τα νεα.Παω να διαβάσω τα νεα σας.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

καλημερα κοριτσια.

και ΝΑΙ καναμε κακα εχθες το βραδυ στις 12:!::!::!::!:μετα απο πολυ γυμναστκη:lol::lol:

που εχω φτασει η αμοιρη η μανα να ανακοινωνω τα κακα του μπεμπη μου στο ιντερνετ:lol::lol::lol::lol:

xaxaxa, καλα κανεις!!!

μπραβο το αντρακι!!!

εδω να μας τα λες ολα να χαιρομαστε και εμεις!

μαιρουλα εγω δεν χρησιμοποιησα καθολου θερμος γιατι μου ειχε πει μια μαια ότι δεν αποστειρωνεται καλα

ναι, για πες αλεκα γιατι σκοπευα να παω να αγορασω και εγω θερμος.

qC91p2.pngaQK1p2.png

Βραζω νερό, αποστειρωνω, γεμιζω τα μπιμπερό με το νερό που θέλω και όταν έρθει η ωρα τα βαζω στον θερμαντηρα. Όταν ειμαι έξω έχω πάντα μαζι μου μπιμπερό με νερο (ένα παραπανω από όσα χρειάζομαι μην έχουμε κανενα ατυχημα) και πάντα το θερμαντηρα που όπου και να πάω, καποια πρίζα θα βρω.

άσχετο αλλα το γαλα στον ¨αγγελο το έχω δωσει και κρυο. σε θερμοκρασια δωματιου δηλαδη. Δεν του άρεσε αλλα από την πεινα το κατεβασε!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

κοριτσακια μουυυυυ,μου λειψατε παρααα πολυ.Χαλασε λαπτοπ και σημερα το πηραμε πισω.θα διαβασω οσα μπορω,αλλα δε μου κανετε καμμια περιληψουλα??θα βαλω φωτο περδικουλας μου στο facebook,εμεις ολααα καλα,θηλαζω αποκλειστικα αλλα δε ξερω ποσο θα αντεξω,πολλες φορες θελω να τα παρατησω αλλα μολις ηρεμω μετανοιωνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...