Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Επειδή τώρα τα διαβάζω όλα διότι είχα δουλειά, το αίτιο δε θα το βρω εγώ. Θα το βρει ο γιατρός. Το αίτιο της υπογονιμότητας είναι η ΠΩΑ. Εδώ δεν ξέρουν οι γιατροί όλα τα αίτια της ΠΩΑ ανά τα χρόνια. Θα το βρω εγώ; Ένα πτυχίο και 2 μεταπτυχιακά έχω κάνει αλλά κανένα στην ιατρική μέχρι στιγμής για να κάνω έρευνα 🤣 Αυτό που θέλω να πω, είναι πως υπάρχουν και περιπτώσεις ανεξήγητης ΠΩΑ. Δεν είναι πως ξαφνικά θα αυξήσω λίγο τη πρόσληψη βιταμινών μου και θα βγάζω 10 ωοθηλακια σε κάθε ωοληψια. Σε κάποια πράγματα απλά δεν υπάρχουν λύσεις. It is what it is. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να βελτιώσω τις περιβάλλουσες συνθήκες που και αυτές πολλές φορές δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα. Επομένως , με όλο το σεβασμό, διαφωνώ διότι δεν έχει πρακτική εφαρμογή το «αίτιο» και η «λύση» στη περίπτωση μου.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Πώς είσαι Λενιώ;;;Βγήκε ο φρονιμήτης;;;;

Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

ΑΛΕΚΑ,σου έστειλα αίτηση για την φάρμα!!!ΚΑΝΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ!!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

όλα οκ δεν ξαναεκανα !!!!!

και τα παιδακια καλητερα ευχαριστώ !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

:D:D:D:D

Μπορείτε να φανταστείτε εγώ τί ξέρω από μουσικά όργανα λόγω δουλείας!!!Δεν το λέω γιατί αφορμή ψάχνει η άλλη!!!

ξυλοφωνο?

αχ Καλαματιανος?? Θα τον ξερει ο Νικος...του εχω πει ότι όλα τα καθικια απο την καλαματα ειναι...

ευχαριστουμε αλεκα μου...

αυτο σε μαρανε μαρη???το xtrail ειναι..ο καθενας με τον πονο του....κ εγω ακομα αναρωτιεμαι γιατι μου εβγαλες τα ζωακια ντιγκιντουγκες???το λογιδριο ειναι επειδη ειχαν τσακωθει που δεν τον ξεχωρισε στις ζεβρες..εισαι χειροτερη κ απο μενα που οποιον δω του βγαζω το ονομα..

ΤΟΣΟ μεγαλη φιλια ε???? αι ξεστραβωσου εκει περα.. του τη πεφτει κανονικα, κ μονο εσυ δεν το εχεις καταλαβει. προσεχε τι βλεπει ο Χρηστακος.

http://www.lifo.gr/icache/460x300x2/273236_feat_couples99d.jpg

καινουρια φωτο της ΜΕΦΗΣ μας

μαρρρηηηηηηηη.

ξερεις πως την λενε αυτη ε? ΤΖΟΥΛΙΑ!!!!!!!

τοσες γνωσεις μαζεμενες σε εναν ανθρωπο...

ναι καλε ψεμματα θα πω??κ δεν εχει ουτε ΑΝΑΠΤΗΡΑ....α τους λεω θα ναι λογω των μετρων...ειναι μια μουφα μεσα..μονο που ανοιγει η οροφη ηλεκτρικα απο πανω...να σε χεζουν τα περιστερια ανετα.

το αγαπημενο μου!!!!!!!!!!:evil:

ολα καλα ελενιτσα...

κανω επανεκινηση κ ξαναρχομαι

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

καλημερα!!!μπραβο ελενη1 που εισαι καλα!!!!!εγω μαλλον θα τον βγαλω τον φρονημιτη!!!λεγε μεφη λεγε αλλα εμενα με ποναει το ουλο πολυ και εβαλα και mundisal!και σε μια αφτρα που εχω και τωρα ειναι καλυτερα!

κιμι απο εσας θα κολλησε απλα εσεις δεν θα το εκδηλωσατε..

Διαφημίσεις

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΠΟΜΠ σφουγγαρακη δεν τον αφηνω...Μαδαγασκαρη να τη κοψω..ΓΟΥΙΝΙ να βλεπει??το αρεσει το φελαντακι αλλα ειναι κολλητοι με το ΡΟ το καγγουρακι κ ανησυχω...

εσυ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ποιο τζιπ θελεις??αν κ αυτα δεν ειναι τζιπ suv ειναι

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΜΠΟΜΠ σφουγγαρακη δεν τον αφηνω...Μαδαγασκαρη να τη κοψω..ΓΟΥΙΝΙ να βλεπει??το αρεσει το φελαντακι αλλα ειναι κολλητοι με το ΡΟ το καγγουρακι κ ανησυχω...

ΣΥΓΜΩΝΗ απο που συμπεραινετε για τα καρτουν?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ο θεος να την κανει...απο φρονιμιτη κι εγω τα ιδια...με ειχε πιασει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και δεν μπορουσα να τον βγαλω τοτε κ τωρα μια με πιανει κ μια με αφηνει οι πανω εχουν βγει κανονικα χωρις προβλημα τον ενα τον κατω τον εχω βγαλει κ τον αλλον πρεπει να τον βγαλω καποια στιγμη...ειδες κιμι εμεις ακομη δοντακια βγαζουμε οχι για να μην λες...

εγω ειμαι χαλια...τσακωθηκα με πιπινι εχθες...θελει να παρετηθει απο καραβι γιατι δεν αντεχει αλλο κι επειδη εγω τσινισα γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα κ αν φυγει δε ξερω αν θα ξαναβρει καραβι ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα στην ακτοπλοοια και τωρα ειναι κ σε καλη εταιρεια κ τσαντιστηκε αρχισε να μου λεει: "γιατι εχεις παραπονο?? σε χω αφησει ποτε χωρις χρηματα?" αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι αυτο απλα οταν ειναι ξεμπαρκος μυζεριαζει και 3 μηνες που εμεινε εκτος για να γεννησω εγω τα χε παιξει ασε που επειδη ημουν χαλια εγω (μαμα νοσοκομειο δεν ειχα κανεναν μεχρι που σαραντησε η μικρη) κ δεν πηγε για δουλεια μετα δεν τον παιρνανε για αυτο αλλαξε κ εταιρεια αυτα προσπαθουσα να του εξηγησω κ οτι δεν ειναι κ ωραιο νατρως τα ετοιμα..καποια στιγμη τελειωνου ασε που εισαι κ μεσα στο αγχως αλλα εκεινος δεν καταλαβαινει πως το λεω...με εχει κανει κ αισθανομαι τυψεις κ δε το αντεχω αυτο οτι κ καλα εχει στριμωχτει λογω του μωρου κ πως αν δεν ειχε εμας θα εκανε τη ζωη του...δεν μου εχει πει κατι τετοιο αλλα ετσι με εχει κανει κ αισθανομαι οτι τον εβαλα απο μικρο στα βασανα αλλα κι εγω δουλευω και προσπαθω να μην χαλαω απο τα χρηματα που μου δινει και του τα φιλαω...τι να κανω δεν καταλαβαινει τιποτα ολα τα παρεξηγει πια...αισθανομαι παρα πολυ ασχημα και τωρα με πηρε τηλ το πρωι ρωτησε μονο για τη μπουμπου και τιποτε αλλο του στελνω μυνημα κ δεν απαντα τον παιρνω τηλ. τιποτα...μου φαινεται θα τον ζησω κ τον δευτερο χωρισμο...:cry::cry:

Επεξεργάστηκαν by zouzou78

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Aφού δεν ρώτησες ποιό μπορώ να πάρω και ρώτησες ποιό θέλω θα σου πώ!!!!Το ονειρεμένο τζιπάκι για μένα είναι το Μερσεντες αλλά και να τα είχα τα 60000ε για αυτοκίνητο δεν τα έδινα!!!!!!!

Τώρα ποιό θα πάρουμε,δεν έχουμε αποφασίσει ακομη!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ο θεος να την κανει...απο φρονιμιτη κι εγω τα ιδια...με ειχε πιασει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και δεν μπορουσα να τον βγαλω τοτε κ τωρα μια με πιανει κ μια με αφηνει οι πανω εχουν βγει κανονικα χωρις προβλημα τον ενα τον κατω τον εχω βγαλει κ τον αλλον πρεπει να τον βγαλω καποια στιγμη...ειδες κιμι εμεις ακομη δοντακια βγαζουμε οχι για να μην λες...

εγω ειμαι χαλια...τσακωθηκα με πιπινι εχθες...θελει να παρετηθει απο καραβι γιατι δεν αντεχει αλλο κι επειδη εγω τσινισα γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα κ αν φυγει δε ξερω αν θα ξαναβρει καραβι ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα στην ακτοπλοοια και τωρα ειναι κ σε καλη εταιρεια κ τσαντιστηκε αρχισε να μου λεω: "γιατι εχεις παραπονο?? σε χω αφησει ποτε χωρις χρηματα?" αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι αυτο απλα οταν ειναι ξεμπαρκος μυζεριαζει και 3 μηνες που εμεινε εκτος για να γεννησω εγω τα χε παιξει ασε που επειδη ημουν χαλια εγω (μαμα νοσοκομειο δεν ειχα κανεναν μεχρι που σαραντησε η μικρη) κ δεν πηγε για δουλεια μετα δεν τον παιρνανε για αυτο αλλαξε κ εταιρεια αυτα προσπαθουσα να του εξηγησω κ οτι δεν ειναι κ ωραιο νατρως τα ετοιμα..καποια στιγμη τελειωνου ασε που εισαι κ μεσα στο αγχως αλλα εκεινος δεν καταλαβαινει πως το λεει...με εχει κανει κ αισθανομαι τυψεις κ δε το αντεχω αυτο οτι κ καλα εχει στριμωχτει λογω του μωρου κ πως αν δεν ειχε εμας θα εκανε τη ζωη του...δεν μου εχει πει κατι τετοιο αλλα ετσι με εχει κανει κ αισθανομαι οτι τον εβαλα απο μικρο στα βασανα αλλα κι εγω δουλευω και προσπαθω να μην χαλαω απο τα χρηματα που μου δινει και του τα φιλαω...τι να κανω δεν καταλαβαινει τιποτα ολα τα παρεξηγει πια...αισθανομαι παρα πολυ ασχημα και τωρα με πηρε τηλ το πρωι ρωτησε μονο για τη μπουμπου και τιποτε αλλο του στελνω μυνημα κ δεν απαντα τον παιρνω τηλ. τιποτα...μου φαινεται θα τον ζησω κ τον δευτερο χωρισμο...:cry::cry:

Ελα βρε Ζωη, σταματα να σκεφτεσαι ετσι αρνητικα!! Οταν θα ρθει, θα τα συζητησετε απο κοντα και θα του εξηγησεις τί ακριβως εννοεις!! Πρεπει να ειναι δυσκολη η δουλεια του και σιγουρα θα χει αγχος πως θα τα βγαλει περα οικονομικα! Κι εσυ, βεβαια, περνας δυσκολα μονη σου με το μωρο και ολα αυτα που πρεπει να φερεις βολτα μονη σου,αλλα αυτος επειδη λειπει συνεχεια και δε βλεπει τη μπουμπου για να τον κανει να αναθαρρεψει λιγο, σκεφτεται μονο αρνητικα!!

Κοριτσια, ενα ειναι ΤΟ αμαξι:

VW Touareg!!!

Ωραίο είναι εμφανισιακά ρε κοτοπουλάκι αλλά έχει 1600 μηχανή και καίει πολύ πετρέλαιο.

Ζωή,δεν ξέρω τί να σου απαντήσω,γιατί ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός!Μόνη σου ξέρεις την ζωή σου,τον ανθρωπό σου,την σχέση σας και κυρίως τα οικονομικά σας!Αν το παιδί δεν αντέχει άλλο με το ζόρι να κάτσει;;Ας προσπαθήσει να βρεί μια άλλη δουλειά πρώτα και μετά να παραιτηθεί εκ του ασφαλούς.

Γιατί τί έχουν τα μωρά;;Μόνο για το μικρό θυμάμαι που ειχε γκρίνια.Ο Γιαννάκης;;;

μυξες,μυξες,μυξες......και γκρινια τρελή!!!!

ευτυχως τελος.

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!!

Ελενη1, τωρα βγαζεις φρονιμητες;;; ΑΑΑαα, εσυ μικρη εισαι!!!

απο την γκρινια καλε μου το λένε........οσο για το μικρη,καλα που η κιμη επιασε την μεφη και οχι εμενα....:mrgreen:

Περνω το Γιανηη και παω στην δουλεια να προλαβω να κοψω τις αποδειξεις

με το παλιο φπα !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΑΛΕΚΑ,σου έστειλα αίτηση για την φάρμα!!!ΚΑΝΕ ΜΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ!!!!!!

se εκανα μικρο μου....

μπραβο ελενιτσα....

ευχαριστουμε αλεκα μου...

!!!

τον Θεο γλυκεια μου που σας εκανε διασημους :tongue::tongue:

καλημερα κ απο μενα..ο Ταλιμπανακος μου βηχει λιγο..εχει κ μυξουλες...που κολλησε μες στο σπιτι???

αχ...απο εσας μαλλον...

καλημερα!!!μπραβο ελενη1 που εισαι καλα!!!!!εγω μαλλον θα τον βγαλω τον φρονημιτη!!!λεγε μεφη λεγε αλλα εμενα με ποναει το ουλο πολυ και εβαλα και mundisal!και σε μια αφτρα που εχω και τωρα ειναι καλυτερα!

..

αυτη η κρεμα κανει ΚΑΙ για τις αυτρες...

εγω ειμαι χαλια...τσακωθηκα με πιπινι εχθες...θελει να παρετηθει απο καραβι γιατι δεν αντεχει αλλο κι επειδη εγω τσινισα γιατι τα πραγματα ειναι δυσκολα κ αν φυγει δε ξερω αν θα ξαναβρει καραβι ετσι οπως εξελισσονται τα πραγματα στην ακτοπλοοια και τωρα ειναι κ σε καλη εταιρεια κ τσαντιστηκε αρχισε να μου λεει: "γιατι εχεις παραπονο?? σε χω αφησει ποτε χωρις χρηματα?" αλλα ρε κοριτσια δεν ειναι αυτο απλα οταν ειναι ξεμπαρκος μυζεριαζει και 3 μηνες που εμεινε εκτος για να γεννησω εγω τα χε παιξει ασε που επειδη ημουν χαλια εγω (μαμα νοσοκομειο δεν ειχα κανεναν μεχρι που σαραντησε η μικρη) κ δεν πηγε για δουλεια μετα δεν τον παιρνανε για αυτο αλλαξε κ εταιρεια αυτα προσπαθουσα να του εξηγησω κ οτι δεν ειναι κ ωραιο νατρως τα ετοιμα..καποια στιγμη τελειωνου ασε που εισαι κ μεσα στο αγχως αλλα εκεινος δεν καταλαβαινει πως το λεω...με εχει κανει κ αισθανομαι τυψεις κ δε το αντεχω αυτο οτι κ καλα εχει στριμωχτει λογω του μωρου κ πως αν δεν ειχε εμας θα εκανε τη ζωη του...δεν μου εχει πει κατι τετοιο αλλα ετσι με εχει κανει κ αισθανομαι οτι τον εβαλα απο μικρο στα βασανα αλλα κι εγω δουλευω και προσπαθω να μην χαλαω απο τα χρηματα που μου δινει και του τα φιλαω...τι να κανω δεν καταλαβαινει τιποτα ολα τα παρεξηγει πια...αισθανομαι παρα πολυ ασχημα και τωρα με πηρε τηλ το πρωι ρωτησε μονο για τη μπουμπου και τιποτε αλλο του στελνω μυνημα κ δεν απαντα τον παιρνω τηλ. τιποτα...μου φαινεται θα τον ζησω κ τον δευτερο χωρισμο...:cry::cry:

Ζωιτσα....εχεις δικιο, δεν πρεπει να αφησει την δουλεια του ΑΛΛΑ ειναι πολυ μικρος και όντως μπηκε απο νωρις στα βασανα...Να μου πεις, τον πίεσες? Όχι. Θα σου πω όμως, ως πιο μεγαλη εσυ έπρεπε να τα σκεφτεις αυτα. Τι γινεται τωρα? Κανε τις όποιες προσπαθειες σου, δωσ' του λιγο χρονο...Αν ου μη γένοιτο φτασετε στο χωρισμο να θυμασαι παντα ότι το μωρο σου, που ειναι το πιο σημαντικο στη ζωη σου, θα εχει παντα προτεραιοτητα. Ευχομαι να βρειτε λυση...

Κοριτσια, ενα ειναι ΤΟ αμαξι:

VW Touareg!!!

αν και μου αρεσουν τα θηρια, το Τουρεγκ ειναι το πιο ωραιο SUV....;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...