Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Xristina96 και συμφωνώ μαζί σου 💯 αλλά όπως μπήκα έτσι βγήκα γρήγορα εκεί θέλω να καταλήξω και ο λόγος είναι ο προφανής ... Δεν ξέρω καν αν θα είχα τη δύναμη που έχουν πολλές κοπέλες εδώ μέσα και έξω να παλεύουν για χρόνια και να μην το βάζουν κάτω σε αυτό υποκλίνομαι ,θα ήταν ασέβεια από μέρους μου να εκφράσω περαιτέρω άποψη.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλα το xtrail πηραν τα βουρλα..

ωραιο...μου αρεσουν τα τζιπ...αλλα τα βαρεθηκα τα παλιοαυτοκινητα...

εμενα με βαση το υψος μου το πολυ πολυ να μου λεγαν μικρο μου πονυ μικρο μου πονυ...

μικρο κουπονι, μικρο κουπονι...:P:p:p Εσυ κοριτσακι μου θα ακουγες κανα μπιμπελο...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι καλε ψεμματα θα πω??κ δεν εχει ουτε ΑΝΑΠΤΗΡΑ....α τους λεω θα ναι λογω των μετρων...ειναι μια μουφα μεσα..μονο που ανοιγει η οροφη ηλεκτρικα απο πανω...να σε χεζουν τα περιστερια ανετα.

να πεφτουν κ οι ροχαλες απο ψηλα....

PlbZp2.png

Εγω χωρις πλακα δυο ηταν τα καλυτερα κοπλιμεντα που ειχα ακουσει...Μια φορα, σε ενα μαγαζι σαν ρεμπεταδικο στην Αγγλια, με κοιταζε ενας (ελληνας μεγαλωμενος)...καμαρι εγω...κουνημα...καταλαβαινετε...Στο τελος βαρεθηκα να με κοιταει και αγριεψα. 'Θες κατι?, του λεω...'εχω μια κορη μου λεει 5 χρονων...τόση ωρα σε κοιταζω να χορευεις και παρακαλαω το Θεο να σου μοιασει!!' Τρελαθηκα...σαστισα...και ντραπηκα!

Και αλλη μια φορα, Ανασταση εξω απο την ελληνικη εκκλησια, ερχεται ο Σωτηρακης (γοης και τροβαδορος) και μου λεει 'και ο διαολος να ησουν, μεγαλο σαββατο θα σε ακολουθουσα'...και εκει σαστισα....

Ακομη τα θυμαμαι...φανταστειτε ποσο εντυπωση μου εκαναν.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Μετα από αρκετό διαστημα κάνω επιτελους βραδυνη εμφανιση!!!

Τι κανετε γλυκες μου? Δεν έχω διαβασει τιποτα - εκτός από τα γεννεθλια της Omorfakia. Χρόνια Πολλά έστω και καθυστερημένα....

Χαθηκα αυτές τις μέρες. Με χείχε πάρει και λίγο από κάτω με όλα αυτά περί οικονομίας ...περικοπές μισθών κλπ. ειχα και κάτι δουλίτσες. Σας σκεφτόμουν όμως συνεχεια.

Τα μπεμπάκια σας καλά? Ετοιμάζεστε για το Πάσχα?

Εγω χωρις πλακα δυο ηταν τα καλυτερα κοπλιμεντα που ειχα ακουσει...Μια φορα, σε ενα μαγαζι σαν ρεμπεταδικο στην Αγγλια, με κοιταζε ενας (ελληνας μεγαλωμενος)...καμαρι εγω...κουνημα...καταλαβαινετε...Στο τελος βαρεθηκα να με κοιταει και αγριεψα. 'Θες κατι?, του λεω...'εχω μια κορη μου λεει 5 χρονων...τόση ωρα σε κοιταζω να χορευεις και παρακαλαω το Θεο να σου μοιασει!!' Τρελαθηκα...σαστισα...και ντραπηκα!

Και αλλη μια φορα, Ανασταση εξω απο την ελληνικη εκκλησια, ερχεται ο Σωτηρακης (γοης και τροβαδορος) και μου λεει 'και ο διαολος να ησουν, μεγαλο σαββατο θα σε ακολουθουσα'...και εκει σαστισα....

:D :D :D

πσσσ ειναι να μη σαστιζεισ??εγω θυμαμαι ειμαι Ροδο 23 ετων κ εχουν μαζευτει κατω απο το σπιτι της θεια μου κ μου κανουν κανταδα τον Αυγουστο του Παπαζογλου:rolleyes:

PlbZp2.png

Μετα από αρκετό διαστημα κάνω επιτελους βραδυνη εμφανιση!!!

Τι κανετε γλυκες μου? Δεν έχω διαβασει τιποτα - εκτός από τα γεννεθλια της Omorfakia. Χρόνια Πολλά έστω και καθυστερημένα....

Χαθηκα αυτές τις μέρες. Με χείχε πάρει και λίγο από κάτω με όλα αυτά περί οικονομίας ...περικοπές μισθών κλπ. ειχα και κάτι δουλίτσες. Σας σκεφτόμουν όμως συνεχεια.

Τα μπεμπάκια σας καλά? Ετοιμάζεστε για το Πάσχα?

τσα!!!αντε καλε που σε παιρνει απο κατω με τα νεα μετρα τα φαναρια να ναι καλα:tongue:μη ξεχνας εχουμε κ τη φωτογραφηση μας εμεις:tongue::tongue:οσο για το Πασχα αφηνω τις γιαγιαδες να ετοιμαζονται:tongue:εγω θα κοιταω:tongue:

PlbZp2.png

καλησπερα μαρκελακι...καλα ειμαστε...η ΜΕΦΗ εχει μονο προβλημα τωρα που ειπες Πασχα..γιατι σαν προβατινα που ειναι φοβαται για την τυχη της...αα επισης ελειπε ΣΑΛΟΝΙΚΑ για μικροεπεμβασεις...ανορθωση στηθος,κ*&ος,προγουλια,ρινοπλαστικη,βλεφαροπλαστικη,κοιλιοπλαστικη..κ οτι αλλο εχει δευτερο συνθετικο το πλαστικη..εβαλε μασελα...τα βασικα..

Διαφημίσεις

Μπράβο στους μάγκες!!!Και μπράβο και σε σένα που εχεις τέτοια ωραία λόγια να θυμάσαι!!!!!

Εφαγα μια πιτσα μονη μου, είμαι πολυ γουρουνιτσα;;; να αλλαξω nick name;;

Μεφη, ωραιο το σαιτ για τις βαφτισεις, ε; Αλλα ακριβουτσικο μου φανηκε απο τα λιγα που ειδα!

ρουφιανααααααααααααα!!!κ πειναω τρελα χωρια που ο Αντρεας με εχει ταραξει στη νηστεια (δεν τρωει κρεας)πφφφφφφφφφφφφφφ

PlbZp2.png

Εφαγα μια πιτσα μονη μου, είμαι πολυ γουρουνιτσα;;; να αλλαξω nick name;;

Μεφη, ωραιο το σαιτ για τις βαφτισεις, ε; Αλλα ακριβουτσικο μου φανηκε απο τα λιγα που ειδα!

Τέλειο!!!!Οχι καλέ,τί γουρουνιά!!Εγώ να δεις τί εφαγα!!!

Λοιπον,καληνυχτώ,γιατί είμαι κομμάτια!!!

Goodnight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...