Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

επαιξε στο πιανο????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: απιστευτο!!!!! Επρεπε και εγω στο γαμο μου να φερω τριγωνα καλαντα να τους δειξω τι ξερω...

ωραια ιδεα στα βαφτισια του μπομπιδιου θα παιξω μελοντικα:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια ιδεα στα βαφτισια του μπομπιδιου θα παιξω μελοντικα:tongue::tongue::tongue:

ναι να οργανωθουμε βρε, να παιξουμε την υπερμαχω!!:tongue::tongue::tongue: Ασχετο...η Γωγουλα ειναι μεσα??? Θα τα πω σε εσενα μια που εισαστε συμπεθερες. Αυτο το κοριτσακι ειναι πολυ καλοψυχο....Στεναχωριεται που εχω τα χαλια μου στις φωτο και θελει να με ανεβασει...Βλεπω μια ειδοποιηση σημερα, μπαινω και βλεπω σχολιο φωτογραφιας...Κοιταζω τη φωτο, μια ΑΙΣΧΟΣ...και απο κατω σχολιο Γωγουλας 'εισαι κουκλα'....αχ καλο μου Γωγουλι....εκανα πολυ γελιο....βρε το γωγουλακι μας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλα το καταλαβα οτι θα εχει ζουμι σημερα!!! αλλα θα κλαταρω. καθε μερα να κοιμαμαι 6 ωρες κ αυτες με διακοπες αναμεσα...

μη λυσαξετε πολυυυυ ... pleaseeeeeeeee..............

Μούφα η Ελληνίδα νταντά!!Να στην στείλω για δώρο να βάλει κανόνες στον Παυλίτο;;;;

οχι μαρη μουμια απο Καλαματα ειναι...κ οσο για τα δικα τους λεφτα..ναι το τζιπ με δικα τους 9 χρονια δοσεις!!!!!!αλλα την ανακαινιση κ τα επιπλα το ουφο ο πατερας μου..ενα τραπεζακι για σαλονι ηταν να παρουν αυτοι κ τελικα πηρε ενα με 40ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!σαλονι 5000 τραπεζι 40ευρω..μη χ^&*σω..

το ειχες παθει και πριν τη γεννα?? Γιατι εγω προχθες, πριν την περιοδο αλλου παταγα και αλλου βρισκομουν...

ναι ναι!απο 18 χρονων....ειχαν σταματησει για καμια 3ετια και τωρα παλι!!!:cry:

ναι να οργανωθουμε βρε, να παιξουμε την υπερμαχω!!:tongue::tongue::tongue: Ασχετο...η Γωγουλα ειναι μεσα??? Θα τα πω σε εσενα μια που εισαστε συμπεθερες. Αυτο το κοριτσακι ειναι πολυ καλοψυχο....Στεναχωριεται που εχω τα χαλια μου στις φωτο και θελει να με ανεβασει...Βλεπω μια ειδοποιηση σημερα, μπαινω και βλεπω σχολιο φωτογραφιας...Κοιταζω τη φωτο, μια ΑΙΣΧΟΣ...και απο κατω σχολιο Γωγουλας 'εισαι κουκλα'....αχ καλο μου Γωγουλι....εκανα πολυ γελιο....βρε το γωγουλακι μας....

:D:D:D:D

Μπορείτε να φανταστείτε εγώ τί ξέρω από μουσικά όργανα λόγω δουλείας!!!Δεν το λέω γιατί αφορμή ψάχνει η άλλη!!!

οχι μαρη μουμια απο Καλαματα ειναι...κ οσο για τα δικα τους λεφτα..ναι το τζιπ με δικα τους 9 χρονια δοσεις!!!!!!αλλα την ανακαινιση κ τα επιπλα το ουφο ο πατερας μου..ενα τραπεζακι για σαλονι ηταν να παρουν αυτοι κ τελικα πηρε ενα με 40ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!σαλονι 5000 τραπεζι 40ευρω..μη χ^&*σω..

αχ Καλαματιανος?? Θα τον ξερει ο Νικος...του εχω πει ότι όλα τα καθικια απο την καλαματα ειναι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ειναι ζουζουνιτσα κ φαινεται κ απο τη φατσουλα της οτι ειναι γλυκο παιδι!!αλλα περα απ αυτο μαρη εισαι ψεμματα να πουμε??αλλα ειπαμε σε καταλαβαινω γιατι κ γω υπηρξα μανεκεν με οοολη τη σημασια της λεξεως...με τα κολητα μου τα κοντα μου χαζευανε ολοι...κ τωρα οποιος μου κανει κοπλιμεντο ειμαι σιγουρη οτι με δουλευει γιατι αν αρεσω στα χαλια μου τοτε πρεπει να ειχαμε πολλους νεκρους:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Τί μάρκα είναι το τζίπ;;;

ναι ναι!απο 18 χρονων....ειχαν σταματησει για καμια 3ετια και τωρα παλι!!!:cry:

αχ καλο μου...τι να πω...ξεκουρασου...

221882cb0gkyh7q4.gif

ειναι ζουζουνιτσα κ φαινεται κ απο τη φατσουλα της οτι ειναι γλυκο παιδι!!αλλα περα απ αυτο μαρη εισαι ψεμματα να πουμε??αλλα ειπαμε σε καταλαβαινω γιατι κ γω υπηρξα μανεκεν με οοολη τη σημασια της λεξεως...με τα κολητα μου τα κοντα μου χαζευανε ολοι...κ τωρα οποιος μου κανει κοπλιμεντο ειμαι σιγουρη οτι με δουλευει γιατι αν αρεσω στα χαλια μου τοτε πρεπει να ειχαμε πολλους νεκρους:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω παντως απο τη πρωτη στιγμη καταλαβα γιατι εχεις βαλει αυτο το αβαταρ...προχωραγες, με το τακουνακι σου και φωναζαν οι λιγουρηδες 'άααλογοοο', κλασσικο σχολιο για ψηλες. και ειπες και εσυ να τους τιμησεις βαζοντας και το πολυαρακι σου ;). σωστη???:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Ταιζω τη μπεμπα και εχω ρεψει στο γελιοοο..

Μαρη θα στο πω 100 φορες.. Εχεις τελειο προσωπο και νευριαζω που τα κιλ σου εχουν γινει ψυχωση.. ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!!

Και απλα οταν χασεις κα τα κιλακια θα εισαι ΘΕΑΑΑ.. :P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...