Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

ναι ναι αυτο ακριβως. σιγουρα οι βιταμινες δινουν ενα μπουσταρισμα στον οργανισμο, αλλα θελω να πω θαυματα δεν κανουν. ουτε στα ωαρια ουτε στο σπερμα. γενικα παιδια γι αυτο που λεμε οτι καποιες μενουν και με την 1η εξωσωματικη χωρις να χουν ψαξει τιποτα αλλο, αν εχεις ενα καλο ωαριο κι ενα καλο σπερματοζωαριο, αρα ενα καλο εμβρυο και μια μητρα χωρις σοβαρα παθολογικα θεματα, ολα καλα πανε. και τονιζω σοβαρα. γιατι οπως ειπαμε πολλες γυναικες με θεματα στη μητρα μενουν ακομα και φυσιολογικα εγκυες. καλως η κακως στα εμβρυα εντοπιζονται τα σημαντικοτερα προβληματα και καλως η κακως θαυματα δε θα γινουν ουτε στο ωαριο ουτε στο σπερμα με μια βιταμινη d και b12 και ενα ω3. μακαρι να γινονταν, αλλα δεν…. εγω γενικα επειδη ειμαι ορθολογιστρια το επαναλαμβανω πολλες φορες στον εαυτο μου. κυριως οοολα αυτα που κανουμε εμεις τα κανουμε για να τα χουμε καλα με τη συνειδηση μας και να νιωθουμε σιγουρες πως τα ελεγξαμε ολα, αλλα αν δε βρεθει το εμβρυο με την καλη δυναμικη, τιποτα δεν γινεται. 

Ακριβώς αυτό! Δεν θα γίνουν θαύματα αλλά ούτως ή άλλως είναι δύσκολα, ψάχνεις βελόνα στ άχυρα, να μην έχεις και το πιο απλό πραγματακι ρυθμισμένο κρίμα δεν είναι;;; Άλλωστε οι βιταμίνες είναι απλή υπόθεση. Εδω κάνουμε άλλα κι άλλα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

η γυναικα του ρε του ειπε οτι τον γαμο θα τον πληρωσει κ καλα ο πατερας της γιατι θελει η κορη του να κανει γαμο με μεγαλεια(δεξιωση κανανε στο ΛΥΔΡΑ ΜΑΡΙΟΤ)κ τελικα οχι μονο δεν πληρωσε δραχμη ο ανθρωπος γιατι απλα δεν του ειχε πει τετοιο πραγμα αυτη(του ειχε πει οτι θα τα πληρωσουμε ολα εμεις κ δεν θελουμε τιποτα απο σας)παρα πηρανε δανειο για να ξεχρεωσουν τα μεγαλεια!!!20000 τους πηγε ο γαμος με μονο 80 ατομα οποτε φανταζεστε τα μεγαλεια:tongue:

αιντε αιντεεεε.......

εκτος απο μια!:oops:

εσυ δεν θελεις....προφανως βαριεσαι...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αυρα ειναι οταν εχεις μια θολουρα, βλεπεις μαυρα στιγματακια, δεν αντεχεις το φως, μια αυρα γενικοτερη... χαρακτηρισμος της ημικρανιας ειναι. οταν παντρευοταν ο αδερφος μου απο την αρνηση μου για τη νυφη, ειχα 3 μερες. δεν πηγα στη δουλεια, πηγα κ στο νοσοκομειο. υπνος-εμετος-ημικρανια, συνεχομενα. γενικα δεν με επιανε οταν πιεζομουν, παρα 2-3 μερες μετα. εχω κανει κ μαγνητικη κ αξονικη, δεν εδειξαν τπτ, κ σωθηκα με κατι χαπια τα inderal + topamac. τα ιντεραλ ειναι πασιγνωστα, αλλα τα τοπαμακ, δεν μπορουσε να μου τα χορηγησει παθολογος παρα μονο νευρολογος. επισης, δεν ειχε καμμια σχεση με τη περιοδο μου. γινομουν τελειως αναπηρη οποτε με επιανε.

ετσι ακριβως ειμαι!χαλια

και τωρα με περιτρυγιριζει παλι

καλαααα εμεις δεν παιζομαστε......η δικια μου ειναι το χειροτερο βοδι απο ολα/...ακομα δεν εχω χωνεψει το οτι το παντρευτηκε το πραγμα....τι να πω???ενα δειγμα μονο μεγαλομανειας απο μερους του...μενουν σε δυαρι κ δωσαν 33000 για τζιπ.....τι να λεμε τωρα...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Αυτός από Λάρισα είναι;;;(χωρίς παρεξήγηση για όποια είναι απο εκεί!)

αχ κοριτσακι μου..αυτη ηταν η πιο γλυκεια κουβεντα που εχει ακουσει απο εμενα....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν θελω να ξερω...δεν θελω να ξερω!!!

Εγώ θέλω!!!Εγώ θέλω!!!!!!

Μαιρούλα ευχαριστώ!!

Το κοριτσάκι στον Αλφα υπαρχει πραγματικά;;;;;;Γιατί εμένα η Έφη ουτε 1 χρονών δεν ήταν έτσι!!!!

η γυναικα του ρε του ειπε οτι τον γαμο θα τον πληρωσει κ καλα ο πατερας της γιατι θελει η κορη του να κανει γαμο με μεγαλεια(δεξιωση κανανε στο ΛΥΔΡΑ ΜΑΡΙΟΤ)κ τελικα οχι μονο δεν πληρωσε δραχμη ο ανθρωπος γιατι απλα δεν του ειχε πει τετοιο πραγμα αυτη(του ειχε πει οτι θα τα πληρωσουμε ολα εμεις κ δεν θελουμε τιποτα απο σας)παρα πηρανε δανειο για να ξεχρεωσουν τα μεγαλεια!!!20000 τους πηγε ο γαμος με μονο 80 ατομα οποτε φανταζεστε τα μεγαλεια:tongue:

μαλλον επειδη ειχαμε euro...

η ξαδερφη μου, μεγαλο αστροπελεκι κ αυτη κ η μανα της, παντρευτηκε εναν αστροφυσικο, ξερω κ γω, γαματη δουλεια παντως, δεξιωση στη Μεγ.Βρετανια, τα ονοματα μας με πενα χειρογραφα, τα παντα ολα. αυτη επαιξε στο πιανο(δεν συζητω για τα νευρα μας). το αποτελεσμα, αυτος δεν ηθελε παιδι, δεν πληρωσε ποτε τπτ, κ στο διαζυγιο πηρε κιολας!

καλοφαγωτα που λενε..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ετσι ακριβως ειμαι!χαλια

το ειχες παθει και πριν τη γεννα?? Γιατι εγω προχθες, πριν την περιοδο αλλου παταγα και αλλου βρισκομουν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Και φαντασου ότι τον ξερω απο τοτε που ημασταν και οι δυο 14 χρονων...απο τοτε τον βριζω...:mrgreen:

χαρα στο κουραγιο του μωρε!!! θα ειχα αλλαξει ηπειρο...

αυρα ειναι οταν εχεις μια θολουρα, βλεπεις μαυρα στιγματακια, δεν αντεχεις το φως, μια αυρα γενικοτερη... χαρακτηρισμος της ημικρανιας ειναι. οταν παντρευοταν ο αδερφος μου απο την αρνηση μου για τη νυφη, ειχα 3 μερες. δεν πηγα στη δουλεια, πηγα κ στο νοσοκομειο. υπνος-εμετος-ημικρανια, συνεχομενα. γενικα δεν με επιανε οταν πιεζομουν, παρα 2-3 μερες μετα. εχω κανει κ μαγνητικη κ αξονικη, δεν εδειξαν τπτ, κ σωθηκα με κατι χαπια τα inderal + topamac. τα ιντεραλ ειναι πασιγνωστα, αλλα τα τοπαμακ, δεν μπορουσε να μου τα χορηγησει παθολογος παρα μονο νευρολογος. επισης, δεν ειχε καμμια σχεση με τη περιοδο μου. γινομουν τελειως αναπηρη οποτε με επιανε.

ετσι ακριβως ειμαι!χαλια

παρε παναντολ εξτρα κοκκινο, οσο προλαβαινεις. κ κοιμησου!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αμ το αλλο που πηγανε σε εναν οικο με νυφικα παντα στο κολωνακι κ της ελεγε η ραφτρα(γιατι περι ραφτρας επροκειτο)<<χρυση μου τι θα ελεγες να το κανουνε στο χρωμα της σκονης?>>zdoing!!!ποιο ειναι καλε το χρωμα της σκονης για να καταλαβω??πανω στο ασπρο ειναι μαυρο κ στο μαυρο ασπρο:P Κ αυτη η ψωναρα απαντουσε<<χμμ ναι βεβαιως να το κοιταξουμε κ αυτο>>αναθεμα αν ειχε καταλαβει...αλλα ειπαμε οικος στο κολωνακι!

PlbZp2.png

η ξαδερφη μου, μεγαλο αστροπελεκι κ αυτη κ η μανα της, παντρευτηκε εναν αστροφυσικο, ξερω κ γω, γαματη δουλεια παντως, δεξιωση στη Μεγ.Βρετανια, τα ονοματα μας με πενα χειρογραφα, τα παντα ολα. αυτη επαιξε στο πιανο(δεν συζητω για τα νευρα μας). το αποτελεσμα, αυτος δεν ηθελε παιδι, δεν πληρωσε ποτε τπτ, κ στο διαζυγιο πηρε κιολας!

καλοφαγωτα που λενε..

επαιξε στο πιανο????:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: απιστευτο!!!!! Επρεπε και εγω στο γαμο μου να φερω τριγωνα καλαντα να τους δειξω τι ξερω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

χαρα στο κουραγιο του μωρε!!! θα ειχα αλλαξει ηπειρο...

εχει δηλωσει ότι ειμαι διαβολιτα (δικη του επινοηση) και δεν θελει παρε δωσε...Αλλα όπου τον βρισκω του θυμιζω ποσο διαβολιτα ειμαι...

αμ το αλλο που πηγανε σε εναν οικο με νυφικα παντα στο κολωνακι κ της ελεγε η ραφτρα(γιατι περι ραφτρας επροκειτο)<<χρυση μου τι θα ελεγες να το κανουνε στο χρωμα της σκονης?>>zdoing!!!ποιο ειναι καλε το χρωμα της σκονης για να καταλαβω??πανω στο ασπρο ειναι μαυρο κ στο μαυρο ασπρο:P Κ αυτη η ψωναρα απαντουσε<<χμμ ναι βεβαιως να το κοιταξουμε κ αυτο>>αναθεμα αν ειχε καταλαβει...αλλα ειπαμε οικος στο κολωνακι!

:tongue::P:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

παω να κοιμηθω...

να κανω κ ενα μπανακι να φυγουν τα χωματα!

αντε βρε κοριτσακι...παω και εγω σε λιγο...όνειρα γλυκα...

221882cb0gkyh7q4.gif

καλοφαγωτα που λενε..

αυτος ηταν εξυπνος γιατι ο δικος μαςδεν φημιζεται για σπιρταδα:tongue::tongue::tongue:μπαρμπας ξεμπαρμπας η αληθεια να λεγεται:mrgreen:

PlbZp2.png

΄

Κάτσε καλέ!!σήμερα έχει αγώνες και λείπει το δικό μου σπίρτο!

καλα το καταλαβα οτι θα εχει ζουμι σημερα!!! αλλα θα κλαταρω. καθε μερα να κοιμαμαι 6 ωρες κ αυτες με διακοπες αναμεσα...

μη λυσαξετε πολυυυυ ... pleaseeeeeeeee..............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...