Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εμας αντιστοιχα οσοι ανδρολογοι ειχαμε παει μας λεγανε αυτο με τις βιταμινες, οτι ειναι λιγο απλα να πουμε οτι το καναμε, δεν μπορει οντως να αλλαξουν το σπερμα ουσιαστικα. 

φαντάζομαι ότι αν ο οργανισμός επιτίθεται στο σπέρμα αν φτιάξεις τον οργανισμό σου ίσως αποδίδει καλύτερα; όπως με τις ιώσεις. όταν τρως καλά και γυμνάζεσαι είσαι ποιο γερός ή σου περνάει ποιο γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ ετρεξες. παντα γινεται ψηλαφισμος. σε καθε επισκεψη στον γυναικολογο. υποχρεωτικα, αλλιως τζαμπα παμε.

QUOTE]

Το ξέρω ρε Λενιώ οτι γίνεται σε καθε επίσκεψη.. Αλλά εμενα στην εγκυμοσυνη δεν μου έκανε ψηλαφισμο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον,να εξηγηθώ:την λυπήθηκα την κοπέλα πάρα πολύ και που της συνέβηκε στις 3 μέρες μετά την γέννα της και δεν μπόρεσε να χαρεί,το κάνει ακόμη πιο τραγικό!!!Αλλά,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες μάνες που αγωνιούν για τα παιδάκια τους με τέτοιο πρόβλημα,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα,

και τους χιλίάδες άντρες,

και μετά να σκεφτουμε τα μαλλιά της!!Αλεκάκι,καταλαβαίνεις πώς το λέω!!

Απλά μου την έδωσε που είπε πως" βγήκα να το πώ για να καταλάβει ο κόσμος πώς αφου το έπαθα και ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΣΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ!!"

Σιγά,μαρή,και ποιά είσαι εσύ;;;;

καταρχην μη μου ξαναζητησεις συγνωμη....σιγα....Υπαρχει πολυ δυστυχια στον κοσμο, αλλα εγω καταπιαστηκα με την δυστυχια της συγκεκριμενης. Και βεβαια δεν ειναι η μονη αλλα ειναι και αυτη.

Θελουμε δε θελουμε, διαφωνουμε ή όχι, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, λαμπερο κλπ κλπ κλπ....και ειμαι σιγουρη ότι πρωτα εφαγε ενα σοκ για την υγεια της και μετα αλλο ενα σοκ για την ομορφια της....Δεν υπαρχει γυναικα που να μη στεναχωριεται και για την εμφανιση της...και ειδικα αν εχει μαθει να τη θαυμαζουν όλοι....και αν η δουλεια της, η καριερα της στηριζεται σε αυτο. Πρωτα θα κοιταξει να περισωσεθ την υγεια της και μετα την εμφανιση της.

Κοριτσια να ρωτησω κατι όταν κάνετε μπανιο τα μωρα το κεφαλι πως το ξεπλένετε με το ντουζ? Ρωταω γιατι με δυσκολεύει αυτό το κομμάτι του μπανιου γιατι φοβάμαι ότι θα παει νερο μεσα στα αυτιά του. Βλακείες λεω?

εγω τον κανω κανονικα αλλα όχι με πολυ ενταση....και του αρεσει παρα πολυ...

Δεν ειπε ακριβως αυτό.. Είπε οτι αν μαθουν οι γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο οτι το έχει και εκεινη μπορει να νοιώσουν καλύτερα.. Με τη λογική οτι μπορει και ενα λαμπερό πρόσωπο να αρρωστήσει..

Εγω το βρήκα πολύ γενναίο απο μερος της..

Και ναι μπορει να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα αλλά αν και εφόσον μπορει να επηρεασει εστω και ενα ατομο με τη δημοσοιοπηση αυτη και να πάει στον γιατρό, μπράβο της..!!!

και εγω συμφωνω με Γωγουλα....
Ρε Μητσάκι,εγώ το έγραψα γιατί μου την έδωσε που θεωρεί τον εαυτό και γ...μω τα δημόσια πρόσωπα!!!Για μένα ούτε καμιά σημαντική είναι ούτε τίποτα!!Αυτή τη στιγμή όμως είναι μια μανούλα που δεν πρόλαβε να χαρεί την γέννα του πρώτου της παιδιού και της συνεβει κάτι τόσο κακό!!!!

αν δεν ηταν δημοσιο προσωπο δεν θα τη συζηταγαμε....τωρα για το ποσο σημαντικη ειναι, φανταζομαι όσο όλοι μας...αρα ειναι και αυτη....στην Ελλαδα το 70% των δημοσιων προσωπων ειναι μονο για το θεαθηναι....αλλα φταιμε και εμεις οι απ' εξω.

κ περιμενω κ νεα σημερις...η κουμπαρα της κουνιαδας μου την οποια την ξερω πολυ καλα μενει κ απεναντι μας σχεδον ειναι στην εβδομη εβδομαδα κ δεν ακουνε καρδια...σημερα θα ξαναπηγαινε...τωρα ειναι εκει κ εχω αγωνια ρε φουστη...εχει ενα αγορακι 3 ετων κ ηθελε πολυ κ ενα δευτερο...αει σιχτιρ με εχει φαει η αγωνια...
ελα μωρε... με τοκαλο η κοελιτσα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Μητσάκι,τί γέλιο έριξα με την χθεσινή περιγραφή σου και τον λαχταριστό αντρούλη σου!!!Οσο σκεφτόμουν το πονηρό μουτράκι σου να τον κοιτάει σαν ξερολούκουμο,τόσο πιο πολύ γελούσα!!!!!

καταρχην μη μου ξαναζητησεις συγνωμη....σιγα....Υπαρχει πολυ δυστυχια στον κοσμο, αλλα εγω καταπιαστηκα με την δυστυχια της συγκεκριμενης. Και βεβαια δεν ειναι η μονη αλλα ειναι και αυτη.

Θελουμε δε θελουμε, διαφωνουμε ή όχι, αυτη ειναι δημοσιο προσωπο, λαμπερο κλπ κλπ κλπ....και ειμαι σιγουρη ότι πρωτα εφαγε ενα σοκ για την υγεια της και μετα αλλο ενα σοκ για την ομορφια της....Δεν υπαρχει γυναικα που να μη στεναχωριεται και για την εμφανιση της...και ειδικα αν εχει μαθει να τη θαυμαζουν όλοι....και αν η δουλεια της, η καριερα της στηριζεται σε αυτο. Πρωτα θα κοιταξει να περισωσεθ την υγεια της και μετα την εμφανιση της.

Αυτό το έζησα από την οικογένεια του άντρα μου!!Είχε μια φανταστική θεία,έξυπνη,δραστήρια,καλόψυχη,η οποία είχε 5 χρόνια καρκίνο του μαστού και δεν το είπε σε κανέναν γιατί από την ωραιοπάθεια της δεν ήθελε να της κόψουν το στήθος!Τελικά έκανε μετάσταση και πέθανε μετά από 1 χρόνο!

Άρχισε η Ελληνίδα νταντά στον Άλφα!

Διαφημίσεις

Ρε Μητσάκι,τί γέλιο έριξα με την χθεσινή περιγραφή σου και τον λαχταριστό αντρούλη σου!!!Οσο σκεφτόμουν το πονηρό μουτράκι σου να τον κοιτάει σαν ξερολούκουμο,τόσο πιο πολύ γελούσα!!!!!

ετσι ακριβως ημουνα...ξερεις σαν τα καρτουν που πεταγονται τα ματια εξω:tongue::tongue:κ ξαναμπαινουν στη θεση τους:tongue:θυμηθηκα την Ελενη1 που ειχε την ιδια εμπειρια σχεδον:tongue:κ γελαγα ταυτοχρονα!!

λοιπον μιλησα με την κουνιαδα μου το εμβρυο μεγαλωσε αλλα καρδια δεν ακουνε κ θυμηθηκα οτι εγω που ακουσα καρδια στην 6η εβδομαδα σχεδον μου ειχε πει τοτε ο γυναικολογος μου να μην παω στο μητερα γιατι οι υπερηχοι δεν ειναι τοσο καλοι αλλα να παω στον εξωσωματικο μου γιατι οι υπερηχοι εκει βλεπουν την καρδια κ πιο νωρις...κ οντως την ακουσαμε εκει..Αλεκακι λες να συμβαινει το ιδιο??

PlbZp2.png

κ ετρεξες. παντα γινεται ψηλαφισμος. σε καθε επισκεψη στον γυναικολογο. υποχρεωτικα, αλλιως τζαμπα παμε.

QUOTE]

Το ξέρω ρε Λενιώ οτι γίνεται σε καθε επίσκεψη.. Αλλά εμενα στην εγκυμοσυνη δεν μου έκανε ψηλαφισμο..

ουτε εμενα μου εκανε στην εγκυμοσυνη. τι να ψηλαφισει ο χριστιανος? διπλα μεμε ειχαμε κανει...

Αυτό το έζησα από την οικογένεια του άντρα μου!!Είχε μια φανταστική θεία,έξυπνη,δραστήρια,καλόψυχη,η οποία είχε 5 χρόνια καρκίνο του μαστού και δεν το είπε σε κανέναν γιατί από την ωραιοπάθεια της δεν ήθελε να της κόψουν το στήθος!Τελικά έκανε μετάσταση και πέθανε μετά από 1 χρόνο!

Άρχισε η Ελληνίδα νταντά στον Άλφα!

δεν θα προδωσω τη Τζο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ελενη1 περαστικα!!!!!!

ομορφακια τι εννοεις αυρα?γιατι μαλλον πρεπει να το γυρισω σε μελαχρινη και εν μ αρεσει καθολου!

μεφη περαστικα στο μωρο!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!Αφού δεν βρισκεις νυφικό γιατι δεν ράβεις όπως το θές;;;

ελενη1 περαστικα!!!!!!

ομορφακια τι εννοεις αυρα?γιατι μαλλον πρεπει να το γυρισω σε μελαχρινη και εν μ αρεσει καθολου!

μεφη περαστικα στο μωρο!

αυρα ειναι οταν εχεις μια θολουρα, βλεπεις μαυρα στιγματακια, δεν αντεχεις το φως, μια αυρα γενικοτερη... χαρακτηρισμος της ημικρανιας ειναι. οταν παντρευοταν ο αδερφος μου απο την αρνηση μου για τη νυφη, ειχα 3 μερες. δεν πηγα στη δουλεια, πηγα κ στο νοσοκομειο. υπνος-εμετος-ημικρανια, συνεχομενα. γενικα δεν με επιανε οταν πιεζομουν, παρα 2-3 μερες μετα. εχω κανει κ μαγνητικη κ αξονικη, δεν εδειξαν τπτ, κ σωθηκα με κατι χαπια τα inderal + topamac. τα ιντεραλ ειναι πασιγνωστα, αλλα τα τοπαμακ, δεν μπορουσε να μου τα χορηγησει παθολογος παρα μονο νευρολογος. επισης, δεν ειχε καμμια σχεση με τη περιοδο μου. γινομουν τελειως αναπηρη οποτε με επιανε.

ετσι ακριβως ημουνα...ξερεις σαν τα καρτουν που πεταγονται τα ματια εξω:tongue::tongue:κ ξαναμπαινουν στη θεση τους:tongue:θυμηθηκα την Ελενη1 που ειχε την ιδια εμπειρια σχεδον:tongue:κ γελαγα ταυτοχρονα!!

λοιπον μιλησα με την κουνιαδα μου το εμβρυο μεγαλωσε αλλα καρδια δεν ακουνε κ θυμηθηκα οτι εγω που ακουσα καρδια στην 6η εβδομαδα σχεδον μου ειχε πει τοτε ο γυναικολογος μου να μην παω στο μητερα γιατι οι υπερηχοι δεν ειναι τοσο καλοι αλλα να παω στον εξωσωματικο μου γιατι οι υπερηχοι εκει βλεπουν την καρδια κ πιο νωρις...κ οντως την ακουσαμε εκει..Αλεκακι λες να συμβαινει το ιδιο??

ευχομαι να συμβαινει το ιδιο!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

απο αισθητικης αποψης συμφωνω! τωρα θα μου πεις, γιατι ως τι τα φοραμε τα σκουλαρικια? αλλα αν ειναι να φτασει γυμνασιο αυτα δεν θα τα φορεσει ποτε, γιατι ειναι τελειως παιδικα. οχι ε?

Εγώ λέω όχι!Κάποτε πέρνανε και ζωόδια και λίρες κρεμαστές!!Θα τα φορούσες στο μωρό;;Δεν μπορείς να τα αλλάξεις και να πάρεις κάτι άλλο;;;

ναι... το χειροτερο ηταν που ειπε, καμμια μερα δεν θα ειναι ξενοιαστη πια.

Σ'αυτό συμφωνώ!

Διαφημίσεις

αυρα ειναι οταν εχεις μια θολουρα, βλεπεις μαυρα στιγματακια, δεν αντεχεις το φως, μια αυρα γενικοτερη... χαρακτηρισμος της ημικρανιας ειναι. οταν παντρευοταν ο αδερφος μου απο την αρνηση μου για τη νυφη, ειχα 3 μερες. δεν πηγα στη δουλεια, πηγα κ στο νοσοκομειο. υπνος-εμετος-ημικρανια, συνεχομενα. γενικα δεν με επιανε οταν πιεζομουν, παρα 2-3 μερες μετα. εχω κανει κ μαγνητικη κ αξονικη, δεν εδειξαν τπτ, κ σωθηκα με κατι χαπια τα inderal + topamac. τα ιντεραλ ειναι πασιγνωστα, αλλα τα τοπαμακ, δεν μπορουσε να μου τα χορηγησει παθολογος παρα μονο νευρολογος. επισης, δεν ειχε καμμια σχεση με τη περιοδο μου. γινομουν τελειως αναπηρη οποτε με επιανε.

Αν έκανες έτσι για την γυναίκα του αδερφού σου,ούτε που θέλω να φανταστώ τί θα κάνεις όταν δείς την γυναικα του Νικηφόρου!!!!!!!

Τί δώρο σου πήρε ο Παυλίτος;;;;

ναι μωρε....ας σκεφτουμε θετικα για το μωρουλι. Εξαλλου στην 7η εβδομαδα ακομη και μια δυο μερουλες διαφορα να υπαρχει στη συλληψη, μπορει να ειναι η αιτια που δεν ακουφεται καρδουλα....Για να δουμε...τις ευχες μας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

!!!!

φωτογραφιες δικες μου να εβλεπες στο γαμο της αδερφης μου...η πλερεζα μου ελειπε...

221882cb0gkyh7q4.gif

!

ναι καλο μου αλλα αυτο ειναι αλλο....ποτε δεν ειπα να βαλει την εμφανιση πανω απο την υγεια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...