Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , little miracle είπε:

εμας αντιστοιχα οσοι ανδρολογοι ειχαμε παει μας λεγανε αυτο με τις βιταμινες, οτι ειναι λιγο απλα να πουμε οτι το καναμε, δεν μπορει οντως να αλλαξουν το σπερμα ουσιαστικα. 

φαντάζομαι ότι αν ο οργανισμός επιτίθεται στο σπέρμα αν φτιάξεις τον οργανισμό σου ίσως αποδίδει καλύτερα; όπως με τις ιώσεις. όταν τρως καλά και γυμνάζεσαι είσαι ποιο γερός ή σου περνάει ποιο γρήγορα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσάκια κ πάλι λέω πολύ καλό για να είναι αληθινό!!!!! Που το ευχομαι δλδ από την κοπέλα, να μας δουλευει για το δικό της καλό....

Αντε σας αφήνω τώρα...Παω για τα "ποτίσματα" που λέει το κοτοπουλάκι :confused::confused::confused:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια κ πάλι λέω πολύ καλό για να είναι αληθινό!!!!! Που το ευχομαι δλδ από την κοπέλα, να μας δουλευει για το δικό της καλό....

Αντε σας αφήνω τώρα...Παω για τα "ποτίσματα" που λέει το κοτοπουλάκι :confused::confused::confused:

εγω παντως θυμαμαι που μετα την γεννα ειανε πει οτι κατι αντιμετωπιζε οσον αφορα την υγεια της αλλα το κανανε γαργαρα αμεσως κ ξεχαστηκε κ σημερα που το ακουσα το θυμηθηκα κ καταλαβα γιατι τοτε το ειχαν αποσιωπησει τελικα...

PlbZp2.png

Ρε Μητσάκι,εγώ το έγραψα γιατί μου την έδωσε που θεωρεί τον εαυτό και γ...μω τα δημόσια πρόσωπα!!!Για μένα ούτε καμιά σημαντική είναι ούτε τίποτα!!Αυτή τη στιγμή όμως είναι μια μανούλα που δεν πρόλαβε να χαρεί την γέννα του πρώτου της παιδιού και της συνεβει κάτι τόσο κακό!!!!

συμφωνω οτι δεν ειναι τιποτα σημαντικο αλλα οπως ειπε κ η Γωγω δεν το ειπε ετσι οπως το καταλαβες...

PlbZp2.png

ο νικηφ. οποτε στουμπωνε, πιο παλια, του ελεγα οτι φταιει που δεν τρωει φρουτα (ετρωγε ΜΟΝΟ μπιφτεκι κ μακαρονια). κ ηθελε να φαει τα μηλα εκει...μες στη τουαλετα! τωρα δεν προλαβαινεις του λεω... παει...

Το πρωί ήταν το μοναδικό θέμα που σημείωσα για να απαντήσω και το ξέχασα!!!

Συγνώμη αλλά με τίποτα!!!Στην Έφη ακόμη δεν το έχω κάνει!Στο γυμνάσιο!!Και δεν το λέω για τον πόνο αλλά από αποψη αισθητικής!!Δεν μου αρέσει καθόλου!!Μου θυμίζει τα Πομακάκια που έχουμε εδώ,που όλα είναι πανέμορφα παιδάκια,ξανθά γαλανομάτικα ως επι το π΄λείστον και τα φοράνε σκουλαρίκια από 6 μηνών και φαίνονται χάλια::Μικρομ΄ργαλα τελείως!!!Η γνώμη μου είναι άστο για πολύ αργότερα!!!

απο αισθητικης αποψης συμφωνω! τωρα θα μου πεις, γιατι ως τι τα φοραμε τα σκουλαρικια? αλλα αν ειναι να φτασει γυμνασιο αυτα δεν θα τα φορεσει ποτε, γιατι ειναι τελειως παιδικα. οχι ε?

κριμα μου ηρθε 3 ημερων το μωρο και εμαθε τετοιο πραγμα φανταζομαι δεν μπορεσε να χαρει καθολου το μωρο τησ

ναι... το χειροτερο ηταν που ειπε, καμμια μερα δεν θα ειναι ξενοιαστη πια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Το άλλο το ακούσατε που ένα ζευγάρι άφησε το μωρο τους να πεθάνει από ασιτία γιατι ηταν ολη μερα στον υπολογιστή και έπαιζαν ένα παιχνίδι όπου είχαν ένα παιδί και το φρόντιζαν να μεγαλώσει?

http://filoksenos.blogspot.com/2010/03/blog-post_452.html

97ehp2.pngUBTSp3.png

Ρε κορίτσια εγώ κατέληξα πολύ καχύποπτη τελικά...Απιστος Θωμάς... Κ ο χώρος τους είναι αδίστακτος, το ιδιο νομίζω κι αυτοί...

ελα ρε δαλιδακι...

Κοριτσια να ρωτησω κατι όταν κάνετε μπανιο τα μωρα το κεφαλι πως το ξεπλένετε με το ντουζ? Ρωταω γιατι με δυσκολεύει αυτό το κομμάτι του μπανιου γιατι φοβάμαι ότι θα παει νερο μεσα στα αυτιά του. Βλακείες λεω?

ελενιτσα. εχεις κολλησει. κ στον 2ο μηνα του το ιδιο ρωταγες. το θυμαμαι, γιατι ολη την ωρα κοιταω να μη μπει νερο στα αυτια του κ σε θυμαμαι. εγω τον κανω με το ντουζ, αλλα δεν κεντραρω αυτι.

Δεν ειπε ακριβως αυτό.. Είπε οτι αν μαθουν οι γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο οτι το έχει και εκεινη μπορει να νοιώσουν καλύτερα.. Με τη λογική οτι μπορει και ενα λαμπερό πρόσωπο να αρρωστήσει..

Εγω το βρήκα πολύ γενναίο απο μερος της..

Και ναι μπορει να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα αλλά αν και εφόσον μπορει να επηρεασει εστω και ενα ατομο με τη δημοσοιοπηση αυτη και να πάει στον γιατρό, μπράβο της..!!!

κ ετρεξες. παντα γινεται ψηλαφισμος. σε καθε επισκεψη στον γυναικολογο. υποχρεωτικα, αλλιως τζαμπα παμε.

Και εγώ το βρήκα πολύ γενναίο εκ μέρους της και μαγκιά της που το είπε,γιατί δεν είναι ντροπή,η πιο κακιά αρρώστια είναι αλλά εκεί που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και το λέει αυτό εμένα μου την έδωσε.

αυτο δεν το ειδα...

συμφωνω ρε συμπεθερα οντως καλα εκανε κ το δημοσιοποιησε κ εγω στις 15 εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου κ θα του πω να με ψηλαφισει αν κ ντρεπομαι (ειναι κ φιλος του μπαμπα μου) το κανω κ μονη μου αλλα ψιλοχεζομαι η αληθεια ειναι...

κ σε σενα οτι στη γωγουλα! ΠΑΝΤΑ! εχω πει. η μιση ντροπη δικη του, κ η υπολοιπη στα μουτρα του.

παω για τσιγαρακι...

περιμενε...ερχομαι...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Το άλλο το ακούσατε που ένα ζευγάρι άφησε το μωρο τους να πεθάνει από ασιτία γιατι ηταν ολη μερα στον υπολογιστή και έπαιζαν ένα παιχνίδι όπου είχαν ένα παιδί και το φρόντιζαν να μεγαλώσει?

ναι το διαβασα κ αυτο..τι να πεις...:(

PlbZp2.png

το ακουσα κ αυτο! η μανα μου να μη το ακουσει μονο, γιατι με εσκισε!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

κ περιμενω κ νεα σημερις...η κουμπαρα της κουνιαδας μου την οποια την ξερω πολυ καλα μενει κ απεναντι μας σχεδον ειναι στην εβδομη εβδομαδα κ δεν ακουνε καρδια...σημερα θα ξαναπηγαινε...τωρα ειναι εκει κ εχω αγωνια ρε φουστη...εχει ενα αγορακι 3 ετων κ ηθελε πολυ κ ενα δευτερο...αει σιχτιρ με εχει φαει η αγωνια...

PlbZp2.png

κ περιμενω κ νεα σημερις...η κουμπαρα της κουνιαδας μου την οποια την ξερω πολυ καλα μενει κ απεναντι μας σχεδον ειναι στην εβδομη εβδομαδα κ δεν ακουνε καρδια...σημερα θα ξαναπηγαινε...τωρα ειναι εκει κ εχω αγωνια ρε φουστη...εχει ενα αγορακι 3 ετων κ ηθελε πολυ κ ενα δευτερο...αει σιχτιρ με εχει φαει η αγωνια...

Ωχ…. Ελπιζω όλα να είναι καλα δεν μπορω να ακουω τέτοια…

97ehp2.pngUBTSp3.png

γιατι οχι με το ντουζ??εμενα ο παιδιατρος μου ειπε ναι δεν υπαρχει προβλημα καντο...δεν τον εχω πανω απο 2 λεπτα ισα ισα να τον ξεβγαλω δεν παθαινουν τιποτα

δεν το ήξερα.. Απλά φοβάμαι να σου πώ την αλήθεια για τα αυτάκια της..

εγω παντως θυμαμαι που μετα την γεννα ειανε πει οτι κατι αντιμετωπιζε οσον αφορα την υγεια της αλλα το κανανε γαργαρα αμεσως κ ξεχαστηκε κ σημερα που το ακουσα το θυμηθηκα κ καταλαβα γιατι τοτε το ειχαν αποσιωπησει τελικα...

Και γώ το θυμήθηκα αυτό και μάλιστα κάποιοιείχαν πει και για καρκ....

Τί το έβαλες αυτό,καλέ;;Να με κολλάσεις βραδυάτικα;;;

Μακάρι να την ακούσουνε τελικά!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...