Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Κορίτσι μου σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ο μήνας σου 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχααααααα έτσι και εγώ..

Αν δεις πως με κοιταζαν οι καλεσμένοι της διπλανής!!!

Με συμπόνοια στο κοριτσακι που γέννησε και το μωράκι της δεν ειναι καλά.. Πού να ήξεραν οτι η μανούλα είναι για δέσιμο!!! :confused: :confused: :confused:

Καλά μαρή Ευα 5η φορά sex και αντι να εισαι στα high σου είσαι έτσι?

Ε συγνωμη αλλα δεν εισαι στα καλά σου!!!

Εμεις δηάδη οι παρθένες τι πρέπει να κάνουμε??????? :lol: :lol: :lol:

Γωγω μαλλον για 5η φορα κακακια εννοει:tongue::tongue:αααχ το μυαλο σου ολο εκει συμπεθερα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες δεν είχα πολύ γάλα. Η μπέμπα καθόταν ελάχιστα στο στήθος και κυρίως έκανε σαν ν' αγανακτούσε που δεν έβρισκε. Έτσι άρχισα να της δίνω περισσότερο συμπλήρωμα. Τώρα το στήθος μου είναι σχεδόν άδειο. Το ίδιο είχε γίνει και στην Ζέτα. Στις 40 ημέρες τίποτα από γάλα. Αυτό όμ,ως που μου κάνει η μπέμπα χθες και σήμερα είναι ότι στο γεύμα την ημέρα τρώει 100-120 ml κοιμάται, και ξυπνάει μετά από μισή -μία ώρα και ξαναπεινάει. Της φτιάχνω μικρή ποσότητα, τρώει λίγο, κοιμάται και μετά ξαναξυπνάει. Σε κάθε γεύμα δηλαδή χρησιμοποιούμε 2-3 μπιμπερό για να μπορέσει να κοιμηθεί. Αυτό το κάνει μόνο την ημέρα γιατί την νύχτα ξεραίνεται.

προσπαθησε την ωρα που την βλεπεις να την παιρνει ο υπνος να της πειραζεις το αυτακι η να την τσιμπας ελαφρα για να ξυπναει κ να τρωει κανονικα

PlbZp2.png

Και εγώλέω οταν θα γίνει 1 μήνα να την βάλω..

Τη λυπάμαι τη κακομοιρα συνεχεια μεσα στη καλαθούνα!!!

δηλαδη ρε κοριτσια εμενα που σημερα εκλεισε τον μηνα να τον βαζω στο ρηλαξ οταν δεν νυσταζει??κανει απο τωρα?

PlbZp2.png

μιτσακη το δοκιμασα και αυτο και εκανε 2 πιτακια:tongue:

ρε κοριτσια πηρα σημερα 2 θερμος για να βαλω νερο αποστειρωμενο για οταν θα βγουμε εξω,πηρα αυτα που ειναι μεταλλικα τα φοβηθηκα τα αλλα με το γυαλι,τι λετε?επραξα σωστα????

μιτσακη η παιδιατρος μου οκ για το ρηλαξ.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

μαιρουλα εμεις εχουμε προβλημα με δυσκοιλίοτητα..δραμα...πολυ κλαμα κ σφιξιμο!!εκανε σημερα κακακια μετα απο 2 μερες κ μονο μια φορα...μας αλλαξε το γαλα η παιδιατρος κ εδωσε το απταμιλ για δυσκοιλια μωρακια αλλα δεν το πολυ τρωει...τρωει το δικο μουκ σ αυτο ξυνιζει τα μουτρα...

μιτσακι εγω τον βαζω στο ριλαξ..επιτρεπεται μου πεη γιατρος..

γωγουλι υπομονη καλε!!σε λιγο καιρο θα .....κοβεται το sex???φυσικα οοοοχιιι!

ελενακι μηπως δεν του κανει η πανα??

αλεκα εισαι καλυτερα???μα καλα πως μπορεις κ κανεις διαιτα??πως θα τα βγαλεις περα με τοσες δουλειες?

μαρκελλακι τωρα κανει κακα το μωρο???εμεις ακομα βασανιζομαστε

Λοιπον σημερα το παιδι μου παρολιγο να μεινει ορφανο και το καφε μας με ενα μελος λιγοτερο... :( Ας τα παρω απο την αρχη...Επειδη ο Παυλος σημερα δουλευε απογευμα πηγα με το μωρο στην μαμα μου για να εχω παρεα...το θηλασα και ξεκινησα να παω στη λαικη να κανω τα ψωνια μου.Μαλιστα ειχα κλεισει και ραντεβου το μεσημερι για βαφη-ανταυγειες-κουρεμα!!Παω στην λαικη κανω τα ψωνια μου ελα ομως που φορτωθηκα σαν το γαιδουρι και δεν μπορουσα να τα κουβαλησω ολα οποτε λεω θα παρω ενα ταξι..Σταματαει το ταξι και του λεω του ταξιτζη ανοιξε το πορτπαγκαζ για να βαλω μεσα τα ψωνια.Ανοιγει, βαζω τα ψωνια και πριν προλαβω να τα αφησω κλεινει το πορτπαγκαζ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ με δυναμη...εννοειται οτι μου το ανοιξε σαν καρπουζι.Αιμα αιμα αιμα με βουταει να με παει στο νοσοκομειο αλλα στην διαδρομη απο την πιεση που του ασκουσα με ενα χαρτομαντηλο σταματησε οποτε μου λεει καλυτερα να σε παω σπιτι σου...λεω οκ με παει σπιτι δεν μπορω να πω ενδιαφερθηκε μου ζητουσε συνεχεια συγνωμη.Επεσα το μεσημερι κοιμηθηκα και το απογευμα μου λεει η μανα μου ειναι πολυ βαθυ το κοψιμο πηγαινε στο ΙΚΑ...Απο το ικα με στειλανε στο γενικο κρατικο νικαιας και απο εκει τσιμπησα 2 ραματακια...αυτα τα ωραια απο εμενα!!!ΑΑ και τελικα οχι μονο δεν πηγα κομμωτηριο αλλα μου τα ξυρισαν και λιγο εκει για να με ραψουν...

Αννουλα μου να εισαι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ , ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Αλεκακι μου εκτος απο την κουλαμαρα στο χερι που κρατησε 3 μερες δεν ειχα αλλο συμπτωμα.Μην το σκευτεσαι χειροτερα γινεσαι...

Ελενακι δοκιμασε τα pampers new baby 2-5 kgr...εγω με αυτα σωθηκα!!!

Ολοι κοιμουνται οποτε παω και εγω σιγα σιγα...καληνυχτα κοριτσαρες μου.

waWmp3.png

9LyAp3.png

μια χαρα τπ μωρο σου Ευανθια μου αυτο σημαινει οτι τρωει σωστα οποτε μια χαρα τα πας με τον θηλασμο!!αστα με τα κιλα τα νευρα μου εχω κολλησει στα εντεκαμιση κιλα κ δεν λεω να χασω αλλα κ δεν μου μπαινει κ τιποτα σκατααααααα:-(

μιτσακι κ εγω δεν χανω,,...αλλα τρωω.....η αληθεια να λεγεται...ουτε εμενα μου μπαινει τιποτα καστα να πανε.....δραμα,,...κ οσο δεν μου πανε τοσο τρωω...απο τα νευρα μου...

Λοιπον σημερα το παιδι μου παρολιγο να μεινει ορφανο και το καφε μας με ενα μελος λιγοτερο... :( Ας τα παρω απο την αρχη...Επειδη ο Παυλος σημερα δουλευε απογευμα πηγα με το μωρο στην μαμα μου για να εχω παρεα...το θηλασα και ξεκινησα να παω στη λαικη να κανω τα ψωνια μου.Μαλιστα ειχα κλεισει και ραντεβου το μεσημερι για βαφη-ανταυγειες-κουρεμα!!Παω στην λαικη κανω τα ψωνια μου ελα ομως που φορτωθηκα σαν το γαιδουρι και δεν μπορουσα να τα κουβαλησω ολα οποτε λεω θα παρω ενα ταξι..Σταματαει το ταξι και του λεω του ταξιτζη ανοιξε το πορτπαγκαζ για να βαλω μεσα τα ψωνια.Ανοιγει, βαζω τα ψωνια και πριν προλαβω να τα αφησω κλεινει το πορτπαγκαζ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ με δυναμη...εννοειται οτι μου το ανοιξε σαν καρπουζι.Αιμα αιμα αιμα με βουταει να με παει στο νοσοκομειο αλλα στην διαδρομη απο την πιεση που του ασκουσα με ενα χαρτομαντηλο σταματησε οποτε μου λεει καλυτερα να σε παω σπιτι σου...λεω οκ με παει σπιτι δεν μπορω να πω ενδιαφερθηκε μου ζητουσε συνεχεια συγνωμη.Επεσα το μεσημερι κοιμηθηκα και το απογευμα μου λεει η μανα μου ειναι πολυ βαθυ το κοψιμο πηγαινε στο ΙΚΑ...Απο το ικα με στειλανε στο γενικο κρατικο νικαιας και απο εκει τσιμπησα 2 ραματακια...αυτα τα ωραια απο εμενα!!!ΑΑ και τελικα οχι μονο δεν πηγα κομμωτηριο αλλα μου τα ξυρισαν και λιγο εκει για να με ραψουν...

Αννουλα μου να εισαι ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ , ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!

Αλεκακι μου εκτος απο την κουλαμαρα στο χερι που κρατησε 3 μερες δεν ειχα αλλο συμπτωμα.Μην το σκευτεσαι χειροτερα γινεσαι...

Ελενακι δοκιμασε τα pampers new baby 2-5 kgr...εγω με αυτα σωθηκα!!!

Ολοι κοιμουνται οποτε παω και εγω σιγα σιγα...καληνυχτα κοριτσαρες μου.

πωπω βρε μαριανθη!!!περαστικα σου κοπελα μου!...καληνυχτα κ καλη ξεκουραση

Μαριάνθη μου περαστικά.

Κορίτσια εμένα τις τελευταίες μέρες που έχει τις μυξούλες την κοιμίζω συνέχεια στο ρηλάξ στο πλαι. Άμα την βάλω έστω και λίγο στην καλαθούνα μπουκώνει το κακόμοιρο, όσο και αν ανασηκώσω την καλαθούνα. Οπότε την έχω συνέχεια στο ρηλάξ, με κλίση αλλά αυτη είναι οριζόντια και κοιμάται στο πλαι. Ακόμα και ξύπνια να είναι την έχω στο πλαι.

Μαριάνθη, Ευανθία κλεισατε κανα ραντεβού στον Καπελάκη για μετά την γέννα. Λέω να πάρω αύριο για να δω πότε θα μου πει να πάω.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Γιουχουουου!!!! Ναι, είμαι περδικι!!!! Ένα 24ωρο κρατησε αυτη η βλακεια, άρα ήταν από το εμβόλιο.

δηλαδη ρε κοριτσια εμενα που σημερα εκλεισε τον μηνα να τον βαζω στο ρηλαξ οταν δεν νυσταζει??κανει απο τωρα?

στο μηνα από όσο ξερω κανει!!

αλεκα εισαι καλυτερα???μα καλα πως μπορεις κ κανεις διαιτα??πως θα τα βγαλεις περα με τοσες δουλειες?

δεν κανω διαιτα βρε, απλλα δεν τρωω!! Σημερα έφαγα τα κερατα μου!:rolleyes:
Λοιπον σημερα το παιδι μου παρολιγο να μεινει ορφανο και το καφε μας με ενα μελος λιγοτερο...

πω πω Μαριάνθη μου... άντε τυχερη εισαι. Ενταξει μου πέρασε και εμενα. μιλάμε πόναγαν όλες οι κλειδωσεις μου και ειχα και μυαλγιες. Λες και ειχα τη γριπη, χωρις συναχι, φηχα η πυρετο.
μιτσακι κ εγω δεν χανω,,...αλλα τρωω.....η αληθεια να λεγεται...ουτε εμενα μου μπαινει τιποτα καστα να πανε.....δραμα,,...κ οσο δεν μου πανε τοσο τρωω...απο τα νευρα μου...
Βρε εγω τι να πω?? Με κοροιδευετε? Σημερα με ρωτησε ένας πότε γενναω. Να βγαλω τι βρε? Τα σουβλακια που έχω φαει? Και τ να του πω, ότι έχω χασει και 17 κιλά?? Θα με κραξει δικαιολογημενα ο άνθρωπος. Έχω βαλει σκοπό στις 40 μέρες να έχω χασει 2ο με 22 κιλά. Αν συμβει αυτό, το πολύ μεχρι να περασει και ο Μαρτης θα τα έχω χασει τα ρημαδια.

Αν ειχα πάρει και εγω 15-20 δεν θα με ενοιαζε αλλά πήρα πολλά πάλι:rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αν ακουτε κατι σαν τρενο διπλα σας...ο Παυλιτος ειναι που απο το ροχαλητο θα γκρεμισει το σπιτι και δεν ειναι και δικο μας :ΡΡΡ

Φαγαμε, αρμεχτηκα και τωρα κοιμομαστε... :)

JTse σημερα ειχα ραντεβου να παω αλλα οπως καταλαβαινεις το Κρατικο της Νικαιας μου πηγαινε πιο πολυ απο το Ελενας :Ρ Πρεπει να παω παντως γιατι θελω να μου πει και για το γυμναστηριο...

Επισης οσα κοριτσουδια που θηλαζουν θελουν διαιτα να το πουν...δινω εγω την δικια μου καθε εβδομαδα αφου με βλεπει διαιτολογος :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Επισης οσα κοριτσουδια που θηλαζουν θελουν διαιτα να το πουν...δινω εγω την δικια μου καθε εβδομαδα αφου με βλεπει διαιτολογος :)

Μαρή τρελέγκω τι δίαιτα κ θηλασμό μας λες;;; Θα πέσουμε κάτω στο τέλος!!!! Στην έχει εφαρμόσει με πολλά υγρά κ τέτοια για να θηλάζεις;;;:confused::confused:

Περαστικά σου πάντως και σκόρδα πάίρνε μαζί σου άλλη φορά! Τα ράμματα σε πονάνε;;;

Αννούλα πολύχρονη και να χαίρεσαι την οικογένεια σου κ να σε χαίρεται κ αυτή!!

Ομορφάκια περαστικά και γρήγορα σπίτι σας ευχομαι!!!

Αλέκα γραφείο πας κανονικά κοπέλα μου;; Πως την βγάζεις με όλα κ τα ξενύχτια;;;

Εμείς σαραντήσαμε, πήγαμε κ χθες στην γιατρό, πήρε 850γρ. σε 20 μέρες και 4 πόντους οπότε πάει πολύ καλά μας είπε! Στους 2 μήνες θα κάνουμε το 5απλό (αν κατάλαβα καλά) κ του πνευμονιόκοκκου!!

Ρηλάξ εγώ τον βάζω και ηρεμέι ρε κορίτσια γιατί είναι σαν την μήτρα κουλουριασμένος!!

Την μυτούλα του βάζω μία δόση φυσιολ. ορό κ μετά ή τα τραβάω με την συσκευή ή του τα καθαρίζω με μια βατονέτα!!!

Εχθές επειδή δεν προλάβαινα να φτιάξω κάτι άλλο για μένα έφαγα φακές και σήμερα τα κακάκια του μπέμπη μυρίζουν απο την φακή, αν είναι δυνατόν εεε;;;....

Εμείς κακάκια κάνουμε κάθε φορά που τρώμε, και άλλοτε και 2 φορές, τουτέστιν 8-9 φορές στο νερό!!!:mad::x

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Καλημέρα κορίτσια.

Μία ερώτηση άσχετη ολίγον: έχω να χρησιμοποιήσω makeup και τα σχετικά από πριν το καλοκαίρι. Μήπως πρέπει ν' αγοράσω καινούργια (τουλάχιστον make up). Ρωτάω γιατί μου έστειλαν απο την δουλειά τις προσκλήσεις για την Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ομίλου και θα πάω την Ζέτα την Κυριακή το μεσημέρι, οπότε θα πρέπει να προβώ τουλάχιστον σε μία μερική ανακαίνιση. Από ρούχα μου κάνουν τα προ εγκυμοσύνης αλλά μάλλον θα πρέπει να κάνω μία επίσκεψη στα HONDOS και το σκέφτομαι και για το κομμωτήριο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...