Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....

Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.

Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...

Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι 

Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις 

Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω! 
      Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭

Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελενακι μου περαστικα κοριτσακι μου...τα περασα κ γω...τα πιτσιρικια που θα τα χεις??μην τα πολυπλησιαζεις κοριτσακι μου...αυτο για παρτυ σου περι Μαστροκωστα ο λογος που πραγματικα με συγκινησε πολυ...

http://www.freegossip.gr/News.php?ID=2837

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα και εγω για φρουτα του λεω και γενικα τρωει πολλα φρουτα....καμια φορα μου φωναζει (την ωρα που ειναι τουαλετα) 'δεν θα ξαναφφαααααωωωω τσιιιχλεςςςς'

....

Να χαρώ εγώ έναν άντρα!!! Από την μία οι δυο πιπίλες κ από την άλλη να μασάει τσίχλες....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι όταν κάνετε μπανιο τα μωρα το κεφαλι πως το ξεπλένετε με το ντουζ? Ρωταω γιατι με δυσκολεύει αυτό το κομμάτι του μπανιου γιατι φοβάμαι ότι θα παει νερο μεσα στα αυτιά του. Βλακείες λεω?

εγω κανονικα του ρινω νερο πανω στο κεφαλι του κ ο σκατουλης τα ματια τα χει ορθανοιχτα...:mrgreen:

PlbZp2.png

Λοιπον,να εξηγηθώ:την λυπήθηκα την κοπέλα πάρα πολύ και που της συνέβηκε στις 3 μέρες μετά την γέννα της και δεν μπόρεσε να χαρεί,το κάνει ακόμη πιο τραγικό!!!Αλλά,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες μάνες που αγωνιούν για τα παιδάκια τους με τέτοιο πρόβλημα,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα,

και τους χιλίάδες άντρες,

και μετά να σκεφτουμε τα μαλλιά της!!Αλεκάκι,καταλαβαίνεις πώς το λέω!!

Απλά μου την έδωσε που είπε πως" βγήκα να το πώ για να καταλάβει ο κόσμος πώς αφου το έπαθα και ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΣΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ!!"

Σιγά,μαρή,και ποιά είσαι εσύ;;;;

Δεν ειπε ακριβως αυτό.. Είπε οτι αν μαθουν οι γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο οτι το έχει και εκεινη μπορει να νοιώσουν καλύτερα.. Με τη λογική οτι μπορει και ενα λαμπερό πρόσωπο να αρρωστήσει..

Εγω το βρήκα πολύ γενναίο απο μερος της..

Και ναι μπορει να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα αλλά αν και εφόσον μπορει να επηρεασει εστω και ενα ατομο με τη δημοσοιοπηση αυτη και να πάει στον γιατρό, μπράβο της..!!!

Κοριτσια να ρωτησω κατι όταν κάνετε μπανιο τα μωρα το κεφαλι πως το ξεπλένετε με το ντουζ? Ρωταω γιατι με δυσκολεύει αυτό το κομμάτι του μπανιου γιατι φοβάμαι ότι θα παει νερο μεσα στα αυτιά του. Βλακείες λεω?

Εγώ έχω μια λεκανίτσα μικρή με ένα τάπερ και μ'αυτό την ξεπλένω γιατί την κάνω μόνη μου μπάνιο και φοβάμαι με το ντουζ.

Διαφημίσεις

Δεν ειπε ακριβως αυτό.. Είπε οτι αν μαθουν οι γυναίκες που πάσχουν απο καρκίνο οτι το έχει και εκεινη μπορει να νοιώσουν καλύτερα.. Με τη λογική οτι μπορει και ενα λαμπερό πρόσωπο να αρρωστήσει..

Και ναι μπορει να συμβεί σε οποιαδήποτε άλλη γυναίκα αλλά αν και εφόσον μπορει να επηρεασει εστω και ενα ατομο με τη δημοσοιοπηση αυτη και να πάει στον γιατρό, μπράβο της..!!!

Και εγώ το βρήκα πολύ γενναίο εκ μέρους της και μαγκιά της που το είπε,γιατί δεν είναι ντροπή,η πιο κακιά αρρώστια είναι αλλά εκεί που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο και το λέει αυτό εμένα μου την έδωσε.

Λοιπον,να εξηγηθώ:την λυπήθηκα την κοπέλα πάρα πολύ και που της συνέβηκε στις 3 μέρες μετά την γέννα της και δεν μπόρεσε να χαρεί,το κάνει ακόμη πιο τραγικό!!!Αλλά,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες μάνες που αγωνιούν για τα παιδάκια τους με τέτοιο πρόβλημα,

ας σκεφτούμε και τις χιλλιάδες γυναίκες με το ίδιο πρόβλημα,

και τους χιλίάδες άντρες,

και μετά να σκεφτουμε τα μαλλιά της!!Αλεκάκι,καταλαβαίνεις πώς το λέω!!

Απλά μου την έδωσε που είπε πως" βγήκα να το πώ για να καταλάβει ο κόσμος πώς αφου το έπαθα και ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΥΜΒΕΊ ΣΤΟΝ ΚΑΘΈΝΑ!!"

Σιγά,μαρή,και ποιά είσαι εσύ;;;;

δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο ΜΕΦΗ μου ειτε εισαι πλουσιος ειτε εισαι φτωχος ο πονος κ η πικρα ειναι ιδια....κ ναι υπαρουν κ χειροτερα οπως οταν μια μανα εχει να αντιμετωπισει την αρρωστια του παιδιου της αλλα κ παλι ειναι αλλη κατηγορια αυτη σαφεστατα πιο τραγικη ομως για φαντασου κ ξεχνα το ονομα Μαστροκωστα να εχεις μια αποβολη να εχεις περασει την πικρα σου να ξαναμενεις εγκυος να μενεις να γεννας κ αντι να μαθαινεις πως να θηλασεις να πηγαινεις για επεμβαση κ χημειοθεραπεια...θελω να πω οτι απο μονο του σαν γεγονος ειναι τραγικο πολυ!!!

PlbZp2.png

Μπορεί να μπει νερό αν σημαδευεις τα αυτιά με το ντούζ, οπότε μην αγχωνεσαι. Να βάζεις το ντουζ παράλληλα με αυτί. Κ οι γιατροί λένε να τους τα πλένουμε με νερό, δεν κάνει κακό, οι βατονέτες κάνουν..

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

δεν εχει να κανει το ενα με το αλλο ΜΕΦΗ μου ειτε εισαι πλουσιος ειτε εισαι φτωχος ο πονος κ η πικρα ειναι ιδια....κ ναι υπαρουν κ χειροτερα οπως οταν μια μανα εχει να αντιμετωπισει την αρρωστια του παιδιου της αλλα κ παλι ειναι αλλη κατηγορια αυτη σαφεστατα πιο τραγικη ομως για φαντασου κ ξεχνα το ονομα Μαστροκωστα να εχεις μια αποβολη να εχεις περασει την πικρα σου να ξαναμενεις εγκυος να μενεις να γεννας κ αντι να μαθαινεις πως να θηλασεις να πηγαινεις για επεμβαση κ χημειοθεραπεια...θελω να πω οτι απο μονο του σαν γεγονος ειναι τραγικο πολυ!!!

Καλά μαρή εγώ τί είπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

και εγώ την ξεπλένω με ενα τάπερ ποτηράκι.. Οχι με το ντουζ..

γιατι οχι με το ντουζ??εμενα ο παιδιατρος μου ειπε ναι δεν υπαρχει προβλημα καντο...δεν τον εχω πανω απο 2 λεπτα ισα ισα να τον ξεβγαλω δεν παθαινουν τιποτα

PlbZp2.png

εγω κανονικα του ρινω νερο πανω στο κεφαλι του κ ο σκατουλης τα ματια τα χει ορθανοιχτα...:mrgreen:

Ναι νόμιζα ότι δεν έπρεπε να πάει νερο στα αυτιά και πρόσωπο να ρίχνω χύμα με το ντουζ δηλαδή αν είναι ετσι παιχνιδακι θα γινει το μπανιο

97ehp2.pngUBTSp3.png

συμφωνω ρε συμπεθερα οντως καλα εκανε κ το δημοσιοποιησε κ εγω στις 15 εχω ραντεβου με τον γυναικολογο μου κ θα του πω να με ψηλαφισει αν κ ντρεπομαι (ειναι κ φιλος του μπαμπα μου) το κανω κ μονη μου αλλα ψιλοχεζομαι η αληθεια ειναι...

PlbZp2.png

απαντησα στο<<σιγα μαρη κ ποια εισαι εσυ>>

Ρε Μητσάκι,εγώ το έγραψα γιατί μου την έδωσε που θεωρεί τον εαυτό και γ...μω τα δημόσια πρόσωπα!!!Για μένα ούτε καμιά σημαντική είναι ούτε τίποτα!!Αυτή τη στιγμή όμως είναι μια μανούλα που δεν πρόλαβε να χαρεί την γέννα του πρώτου της παιδιού και της συνεβει κάτι τόσο κακό!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...