-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:
Σωστό πολύ σωστό ! Εμείς δίνουμε την δύναμη και πέφτουμε θύματα χειραγώγησης ,εάν δείξεις ότι εχεις αυτοπεποίθηση μη σου πω ότι δεν θα σε αναλάβει κιόλας ....
Και δεν το λέω έτσι γιατί στον πρώτο που πήγα και το μόνο που κάναμε ήταν συζήτηση το κατάλαβε αυτό ξεκάθαρα έκανε μια κίνηση να κάνει την αρπαχτη του και όταν κατάλαβε ότι δεν πέτυχε εξαφανίστηκε.
Μην ψάχνεις παραδείγματα για να πατήσεις λάθος το πας κορίτσι μου ...έχουμε όλες μας πιστεύω άπειρα παραδείγματα ,έχω φίλη που δεν είχε ποτέ περίοδο της είπαν δεν θα κάνεις ποτέ παιδί δεν έκανε τίποτα έμεινε έγκυος στα 45 και μετά άρχισαν να λένε ότι είναι θαύμα ...
Στα 30 εγώ γνωρίζω τι βιταμίνες είχα;όχι βέβαια στα 35 εγώ γνωρίζω τι ΑΜΗ είχα; Όχι βέβαια με ένοιαζε να το ψάξω;όχι
Όταν όμως υπάρχει θέμα ναι θα τα ψάξεις όλα για να βρεις το αίτιο και μετά να πας στην λύση ,δεν ξεκινάμε από την λύση ...γενική άποψη μου είναι αυτή δεν πάει προσωπικά σε σένα μην με παρεξηγήσεις
Θα πιαστω από το τελευταίο γιατί σας διαβάζω όλες και λίγο πολύ συμφωνώ με όλες. Ψάχνουμε το αίτιο όχι την λύση και όταν ψάχνεις το αίτιο είσαι αναγκασμένος να τα δεις όλα. Το σωστό είναι όλοι οι επαγγελματίες υγείας γύρω σου να συνεργάζονται και να ψάχνουν τα αίτια όχι μόνο ο ένας ο γυναικολόγος. Δεν είναι θεός. Και μόνες σας το λέτε πως έχουν έπαρση ε στο χέρι μας είναι να τους την κόψουμε, να σταματήσουμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν παντογνώστες και θεούς. Στην τελική εδώ που μπλέξαμε δεν μας παίρνει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη του άρα δεν θα διαλέξουμε στην τύχη κανένα γιατρό είτε γυναικολόγο, είτε ανδρολόγο, είτε ενδοκρινολόγο ούτε καν παθολόγο! Θα διαλέγατε παιδίατρο για το παιδί σας τυχαία;; Θα τον ακούγατε τυφλά χωρίς να τον αμφισβητήσετε; Δεν νομίζω!
Εγώ πάντως ούτε τον λογιστή μου δεν εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια που κάνει τα λογιστικά της εταιρείας μου. Τον υποβάλω σε έλεγχο τακτικά γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι κάτι θα του ξεφύγει! Επειδή έχουμε πολλές λογίστριες στην παρέα μας 🤭Δεν είμαστε γιατροί, δυστυχώς όμως μπήκαμε στον χώρο και διαβάσαμε, μάθαμε, ανταλλάξαμε απόψεις. Στο τέλος όμως όλα αυτά θα πρέπει να φιλτράρονται και να εμπιστευτούμε αυτούς που έχουμε δίπλα μας συμμάχους σε αυτή τη μάχη και να θυμάστε οι γιατροί είναι σύμμαχοι μας. Στον πόλεμο πρέπει να διαλέγουμε σοφά τους συμμάχους μας.
-
2
-
-
Cafe Νοέμβριος 2009
-
Θέματα
-
- 11.101 απαντήσεις
- 1.125.405 εμφανίσεις
-
- 981 απαντήσεις
- 495.587 εμφανίσεις
-
- 11.158 απαντήσεις
- 2.206.728 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 141.643 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 40.298 εμφανίσεις
-
-
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 16
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 230 απαντήσεις
- 88.398 εμφανίσεις
-
- 11.101 απαντήσεις
- 1.125.385 εμφανίσεις
-
- 1.129 απαντήσεις
- 124.396 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 140 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 72
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.079 απαντήσεις
- 73.536 εμφανίσεις
-
- 2.121 απαντήσεις
- 103.018 εμφανίσεις
-
Καθυστέρηση 1 2
Από Emmy30, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 18 απαντήσεις
- 439 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 278 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 268 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 3.637 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα