Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofiiii είπε:

Άμα είσαι άνθρωπος με ενσυναίσθηση και ο εγωισμός από την ψυχή σου απουσιάζει ,μια χαρά καθαρά σκέφτεσαι ...

Η μαύρη τρύπα που αναφέρεις αφορά στο να μείνει κάποια έγκυος;βρίσκονται σε μαύρη τρύπα επειδή δεν μπορούν και δυσκολευονται να τα καταφέρουν  ;τον εαυτό σου δεν τον αγαπάς πρώτα από όλα ,γιατί να τον βάλεις μες την μαύρη τρύπα;απλή ερώτηση κανω να καταλάβω το σκεπτικό.

όσοι με γνωρίζουν ξέρουν και τονίζουν ότι δεν έχω ίχνος εγωισμού μέσα μου σε σημείο που κάνω άπειρες φορές τον Μαλάκα. 

Στην μαύρη τρύπα που λέω δεν μπαίνεις μόνη σου. δεν θα σου το αναλύσω όμως. Αφού ψάχνεις το κάθε τι για να μην αφήνεις τίποτα στα χέρια του κάθε επιτήδειου. Διάβασε λίγο για την υπογονιμότητα, την ψυχολογία, την κατάθλιψη, μελέτα λίγο την κοινωνία μας, τον κόσμο γύρο μας και έλα πάλι να με ρωτήσεις. Επειδή δεν είσαι υπογόνιμη και δεν μπορείς να καταλάβεις πως φτάνεις σε αυτό το σημείο, διάβασε όλα όσα σου είπα, από ότι κατάλαβα είσαι καλή στην μελέτη.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζια, στο σπιτι σου τί αρδευτικο εχετε και "ποτιζεστε";;; Εσυ το χεις σχεδιασει;;

Φανταζομαι στη δουλεια σχεδιαζεις πραγματικα αρδευτικα!!! Χιχιχι!!

Σε μια φωτο που την εχω εδω στα αλμπουμ του καφε με κοκκινο φορεματακι, αυτο ειναι orchestra!

Εχει τωρα μια ωρα κοιμάται ο μικρος και κάθε 5 λεπτα κλαίει τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται και αντε παλι μαλλον πονανε τα δοντια.την άλλη πέμπτη παω παλι Γιάννενα θα γυρίσω 8 του μηνα για παιδίατρο και φυσικά για την συνάντηση!

ελενιτσα σαν εμαθε το αεροπλανο ο μικρος:mrgreen: καλα να περασεται!!!!

fCS8p3.png

Και τι να κανω εδώ βρε κοριτσια ολομόναχη ολη μερα εκει τουλάχιστον μπορώ να παω καμια βολτα τον μικρο εδώ που να τον παω στην πλατεία κυψέλης με τους Αλβανούς? Αφήστε τελείωσε το γάλα και δεν το ειχα δει και αντε να βρω τωρα….

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Χθές το βράδυ το μωρό μου έβειξε 3-4 φορές αλλά είχε βήχα παραγωγικό.Ξύπνησε μια χαρά ούτε πυρετό,τίποτα.Την πήγα στην γιατρό και μου είπε οτι ακούει ένα απιροελάχιστο συριγμό και με φόρτωσε μάσκα!Εγώ γενικά είμαι κατά της μάσκας γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα σπίτι που να μην έχει!!Αφού μετά τα 2,5 που ήταν η Εφη αυτή μου έδινε και γω δεν την έκανα!!

Τώρα με το μωρί τι σκ..τά να κάνω,Αλέκα και Ομορφάκια;;;Αφού λέει οτι είναι απηροελάχιστος.

εγω δεν εχω κανει ποτε μεασκα Μεφη μου....δεν ξερω...αλλα για να σου το πει ο παιδιατρος....

πηρα κ εγω τηλ. τον ΩΡΛ, να ξερω δλδ, αν θα πλακωθω στο φαι ή οχι, κ μου ειπε αναβαλλεται, γιατι θα απεργησουν ολοι. καλα με προσωπικο ασφαλειας, δεν την πηγαινα εγω, ας μαζευτουν πρωτα κ μετα...

μου ειπε οτι αν μπορεσει θα τη βαλει κ Δευτερα, κ θα με ενημερωσει.

αντε και χαρηκα ότι θα ητραν αυριο που δεν θα ειχα δουλεια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω ξεβρωμιζομουν κοριτσακι μου....αλλαξα και το αβαταρ γιατι ειχα ρητη εντολη απο το γιοκα μου 'όλο βλακειες κανεις μωρεεεε....Ο μπαμπουλης μου ειναι ο Γκουφυ και εσυ εισαι η Νταιζη σου'χω πει...' Τι να κανω? Ακολουθω....

Το καλυτερο όμως το ειχα σημερα....τον ειχε πιασει μια ελαφρυα δυσκοιλιοτητα αλλα ο Αγγελος το εκανε εθνικο θεμα...φωναζε δε μπορω να κανω κακουλια μου και τετοια...Με τα πολλα τον εβαλα με το ζορι, τα εκανε και μου ελεγε μετα...'σ'ευχαριστω μαμουλα...δεν θα εκανα κακα χωρις εσενα!" Καλα κατουρηθηκα στα γελια...φωναζε και ο Νικος 'σωτηρας"...ξεραθηκαμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Δεν κουνιεται φυλλο...

Βρε μπας και ποτιζετε;;;

Δεν κουνιεται φυλλο...

Βρε μπας και ποτιζετε;;;

Αχ βρε κοτοπουλάκι το πέτυχες!!!!!!!!!!!!

Τι λες μαρή τρελή;;;;;;;;; Εδώ την νύχτα είναι δυσκολο το απόγευμα θα το είχαμε ευκολάκι;;;Μην τα κάνεις εσύ αυτά κ πας να μας τα φορτώσεις;;;;;;

Καλησπέρα σας!!!!!

Το πρωι πήγαμε για την εξέταση κυστεοουρηθρογραφία, ήταν καθαρή...άντε να δούμε κ το dmsa την άλλη εβδομάδα.

Πάνω σε αυτό να πω στην Ζωίτσα πως την αντιβίωση την δίνουν προφυλακτικά, μην τυχόν ξαναπάθει ουρολοιμωξη. Ζυγίζεις τα οφέλη κ δεν σκέφτεσαι γιατί αντιβίωση κάθε βράδυ κ τέτοια. Μια ακόμα ουρολοιμωξη θα κάνει κακό στα νεφράκια του που ακόμα είναι σε εξέλιξη η αναπτυξη τους, ενώ μια αντιβίωση δεν θα της δημιουργήσει τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Εγώ ήμουν αντίθετη με την ακτινογραφία κ μου λέει η γιατρός ο κίνδυνος σε ενδεχόμενη πνευμονία είναι μεγαλύτερος του κινδύνου της ακτινοβολίας.... Βέβαια κοιτάμε να γλιτώσουμε ότι μπορούμε αλλά καλό είναι να τα τσεκάρουμε όλα γιατί είναι μωράκια κ ευαισθητούλια!!!

Στην Μέφη επίσης να πω πως αν κάνει τώρα λίγη μάσκα ίσως γλυτώσει την βρογχιολίτιδα που πιθανόν την περιτριγυρίζει! Μπορεί κ όχι αλλά πάλι ζυγίζεις οφέλη...Από ενδεχόμενη βρογχιολίτιδα καλύτερα λίγες μέρες εισπνεόμενα... Γιατί αν πάθει βρογχ. σίγουρα θα αποκτήσει ευαισθησία......Αποψη μου βέβαια...

Στην Μαριανθη αν προλάβω θα στείλω πμ. Στην Θεανώ δεν στελνω γιατί τα θέλει ο πιθινούλης της. Της τα είπε η Κίμι!! (Για τους άντρες τους μιλάω!)

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω ξεβρωμιζομουν κοριτσακι μου....αλλαξα και το αβαταρ γιατι ειχα ρητη εντολη απο το γιοκα μου 'όλο βλακειες κανεις μωρεεεε....Ο μπαμπουλης μου ειναι ο Γκουφυ και εσυ εισαι η Νταιζη σου'χω πει...' Τι να κανω? Ακολουθω....

Το καλυτερο όμως το ειχα σημερα....τον ειχε πιασει μια ελαφρυα δυσκοιλιοτητα αλλα ο Αγγελος το εκανε εθνικο θεμα...φωναζε δε μπορω να κανω κακουλια μου και τετοια...Με τα πολλα τον εβαλα με το ζορι, τα εκανε και μου ελεγε μετα...'σ'ευχαριστω μαμουλα...δεν θα εκανα κακα χωρις εσενα!" Καλα κατουρηθηκα στα γελια...φωναζε και ο Νικος 'σωτηρας"...ξεραθηκαμε...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αλέκα,η ειδικός επι των κακουλακίων!!!

Ημαρτον πια μ'αυτά τα αβατάρ!!!!

Καλησπέρα σας!!!!!

Στην Μέφη επίσης να πω πως αν κάνει τώρα λίγη μάσκα ίσως γλυτώσει την βρογχιολίτιδα που πιθανόν την περιτριγυρίζει! Μπορεί κ όχι αλλά πάλι ζυγίζεις οφέλη...Από ενδεχόμενη βρογχιολίτιδα καλύτερα λίγες μέρες εισπνεόμενα... Γιατί αν πάθει βρογχ. σίγουρα θα αποκτήσει ευαισθησία......Αποψη μου βέβαια...

Δαλιδά μου,από χθες το βράδυ δεν ξαναέβηξε.Ούτε μια φορά!Και έτσι δεν της έκανα.Αν στον απειροελάχιστο συριγμό δίνουμε μάσκα στα σοβαρά τί πρέπει να δώσει;;;

Διαφημίσεις

Δαλιδά μου,από χθες το βράδυ δεν ξαναέβηξε.Ούτε μια φορά!Και έτσι δεν της έκανα.Αν στον απειροελάχιστο συριγμό δίνουμε μάσκα στα σοβαρά τί πρέπει να δώσει;;;

Μπορεί να ήταν απλά μυξούλες που είχαν "κάτσει" κ με τον βήχα να κατέβηκαν, κ εκείνη την στιγμή να το άκουσε σαν συριγμό!

Πάντως αν δεν τον εμπιστευεσαι αλλαξε τον! Οτι είναι κοτα δλδ κ σου λεει κατευθειαν φαρμακα...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ο νικηφ. οποτε στουμπωνε, πιο παλια, του ελεγα οτι φταιει που δεν τρωει φρουτα (ετρωγε ΜΟΝΟ μπιφτεκι κ μακαρονια). κ ηθελε να φαει τα μηλα εκει...μες στη τουαλετα! τωρα δεν προλαβαινεις του λεω... παει...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Αλέκα,η ειδικός επι των κακουλακίων!!!

Ημαρτον πια μ'αυτά τα αβατάρ!!!!

Καλησπέρα σας!!!!!

Μεφη, δεν θα ειδες το γκαλοπ μου. θα τρυπαγες τα αυτια για σκουλαρικια στην ηλικια της χριστ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Eδω ειμαι και εγω !!!!

Το μωρακι κοιμηθηκε,ειναι καπως καλητερα.Ο Γιαννης θα παει για υπνο στις 9.30 ,αν κοιμηθει καλα θα ειναι και εγω τελικά εκανα πυρετούλι!!!!! Εχω πιει ντεπον και περιμενω να δω αν θα μου ξανανεβει .

Γενικα σημερα ηταν καλητερη μερα απο χθες,ηρθε και η αδερφη μου το πρωι και ειχα λιγη βοηθεια.

Δεν σας διαβαζω ,ελπιζω να μην εχω χασει κατι σημαντικο.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Eδω ειμαι και εγω !!!!

Το μωρακι κοιμηθηκε,ειναι καπως καλητερα.Ο Γιαννης θα παει για υπνο στις 9.30 ,αν κοιμηθει καλα θα ειναι και εγω τελικά εκανα πυρετούλι!!!!! Εχω πιει ντεπον και περιμενω να δω αν θα μου ξανανεβει .

Γενικα σημερα ηταν καλητερη μερα απο χθες,ηρθε και η αδερφη μου το πρωι και ειχα λιγη βοηθεια.

Δεν σας διαβαζω ,ελπιζω να μην εχω χασει κατι σημαντικο.

ωραια για τα παιδια, υπομονη για σενα. αμα εχεις βοηθεια ολα ΟΚ.

τα δικα μου πανε σε λιγο... αυριο θα κατσουμε σπιτι, γιατι θα γινεται χαμος, δεν θα παει κ παιδικο ο νικηφ. αμα δεν του εχει κοψει κανα κομματι η αδερφη μου, τυχερος θα ειναι..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...