Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Sofiiii είπε:

@Xristina96 δεν μπορείς να ακυρώνεις την γνώμη του άλλου η την συμβολή επειδή θεωρείς ότι μιλάει εκ του ασφαλούς ...

Μόνη σου το λες ότι η ψυχολογία η σταθερότητα και η εμπιστοσύνη εκεί που είσαι τώρα έχει διαδραματίσει μεγάλο ρόλο ,αυτό προσπαθώ να πω κι εγώ ...δεν είναι δυνατόν να λέμε αυτή τώρα τι μιλάει έχει παιδιά εμείς τραβάμε κουπί πχ ...εγώ κάθομαι και διαβάζω προσεκτικά ότι γράφεται γιατί και και αυτά μόρφωση είναι για μένα για αυτό και μπήκα ,με σεβασμό σε κάθε κοπέλα ξεχωριστά που μοιράζεται ότι μοιράζεται ...

Οι εμπειρίες είναι και αυτές επιμόρφωση στην ζωή.

δεν ακυρώνω την γνώμη σου, αλλά δυστυχώς καλώς ή κακός, όσες έχουν μείνει εύκολα έγκυος δεν γνώρισαν την μαύρη τρύπα που ανέφερα που δεν σε αφήνει να σκεφτείς καθαρά. 

Και κακά τα ψέματα, θα διαβάζουμε για τα γυναικολογικά, για τα ενδοκρινολογικά, για τους παιδιάτρους, τους ψυχολόγους, τα λογιστικά, νομοθεσίας, τι άλλο μένει; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://troktiko.blogspot.com/2010/03/video_7413.html

για οσες δεν ειδατε εχτες ραδιο αρβυλα..

Μεφη μου μακαρι να ηξερα να σου πω...εγω πχ επειδη ειμαι πααααρα πολυ ασχετη θα χρησιμοποιουσα τη μασκα...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να πας κοριτσακι. ειδικα για αγορια τα σχεδια κ τα χρωματα ειναι τελειως εξω απο τα συνηθισμενα! θα το διαπιστωσεις.;)

γιατι δεν τη θες τη μασκα? εγω ξερω οτι ειναι καλυτερα απο τα σιροπια, γιατι χτυπαει μονο εκει που πρεπει κ δεν παει κ στα υπολοιπα οργανα.

πηρα κ εγω τηλ. τον ΩΡΛ, να ξερω δλδ, αν θα πλακωθω στο φαι ή οχι, κ μου ειπε αναβαλλεται, γιατι θα απεργησουν ολοι. καλα με προσωπικο ασφαλειας, δεν την πηγαινα εγω, ας μαζευτουν πρωτα κ μετα...

μου ειπε οτι αν μπορεσει θα τη βαλει κ Δευτερα, κ θα με ενημερωσει.

Δεν τη θέλω,γιατί όποτε έκανα στην Εφη το παιδί γινόταν χειρότερα και αργούσε να γίνει καλά!!Σοβαρά σου μιλάω!Και γιατί με το φτωχό μου το μυαλό έχω συνδιάσει την μάσκα με παιδιά γνωστών μου που έχουν γίνει υπερευαίσθητα και κάθε φορά αρρωσταίνουν στο αναπνευστικό τους.Και δεν γίνεται ρε συ Ελένη με το πρώτο γκουχ μάσκα!Εμείς που δεν κάναμε μάσκα γιατί έχουμε πιο γερή κράση από τα σημερινά παιδιά;;;

Για την Χριστιάννα,μια χαρά είναι και την Δευτέρα.Να νιώθεις ασφάλεια.

Δεν τη θέλω,γιατί όποτε έκανα στην Εφη το παιδί γινόταν χειρότερα και αργούσε να γίνει καλά!!Σοβαρά σου μιλάω!Και γιατί με το φτωχό μου το μυαλό έχω συνδιάσει την μάσκα με παιδιά γνωστών μου που έχουν γίνει υπερευαίσθητα και κάθε φορά αρρωσταίνουν στο αναπνευστικό τους.Και δεν γίνεται ρε συ Ελένη με το πρώτο γκουχ μάσκα!Εμείς που δεν κάναμε μάσκα γιατί έχουμε πιο γερή κράση από τα σημερινά παιδιά;;;

Για την Χριστιάννα,μια χαρά είναι και την Δευτέρα.Να νιώθεις ασφάλεια.

μη συγκρινεις... με τπτ!

παντως ειναι στο παιδι μεφη μου. κ ο νικηφ. εχει φαει τη μασκα του, κ αρρωσταινει σπανιοτατα. η χριστ. συνεχεια... ο μπεμπακος δεν ξερουμε ακομα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Εχει τωρα μια ωρα κοιμάται ο μικρος και κάθε 5 λεπτα κλαίει τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται και αντε παλι μαλλον πονανε τα δοντια.την άλλη πέμπτη παω παλι Γιάννενα θα γυρίσω 8 του μηνα για παιδίατρο και φυσικά για την συνάντηση!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΑ--Στρινγκ-μασαζοκορσε-κολάν-τη μπλε ζακετα

Προσεξατε ελπιζω οτι μεσα απο τη ζακετα δε φορεσε ΤΙΠΟΤΑ.......ΟΥΤΕ ΣΟΥΤΙΕΝ γιατι θα το ελεγε οπως ανεφερε πρωτο πρωτο το στρινγκ...ο Νυσταλεον κοιμαται κ τυχη του δουλευει..

πηρα κ εγω τηλ. τον ΩΡΛ, να ξερω δλδ, αν θα πλακωθω στο φαι ή οχι, κ μου ειπε αναβαλλεται, γιατι θα απεργησουν ολοι. καλα με προσωπικο ασφαλειας, δεν την πηγαινα εγω, ας μαζευτουν πρωτα κ μετα...

άντε να δούμε....

byXKp2.png

Εχει τωρα μια ωρα κοιμάται ο μικρος και κάθε 5 λεπτα κλαίει τον παίρνω αγκαλιά κοιμάται και αντε παλι μαλλον πονανε τα δοντια.την άλλη πέμπτη παω παλι Γιάννενα θα γυρίσω 8 του μηνα για παιδίατρο και φυσικά για την συνάντηση!

κανονισε......

Προσεξατε ελπιζω οτι μεσα απο τη ζακετα δε φορεσε ΤΙΠΟΤΑ.......ΟΥΤΕ ΣΟΥΤΙΕΝ γιατι θα το ελεγε οπως ανεφερε πρωτο πρωτο το στρινγκ...ο Νυσταλεον κοιμαται κ τυχη του δουλευει..

εννοείται αυτό!

byXKp2.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τι ειναι η ζεβρα???ο καθενας με τον πονο του??τι ειναι ?εκτος απο την ΓΚΛΟΡΙΑ ολους που%^$^&ες θα μου τους πεις..

ειναι ο φιλος του ΑΛΕΞ. που στο τελος ριχνει κ μια εξομολογηση... ασε ρε κιμαδακο... παρατηρησε το..

δεν θελει να χανει χρονο. εντος 7ωρου. μη τη παρει κ χαμπαρι ο Νυσταλεων κ ξυπνησει αποτομα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Χθές το βράδυ το μωρό μου έβειξε 3-4 φορές αλλά είχε βήχα παραγωγικό.Ξύπνησε μια χαρά ούτε πυρετό,τίποτα.Την πήγα στην γιατρό και μου είπε οτι ακούει ένα απιροελάχιστο συριγμό και με φόρτωσε μάσκα!Εγώ γενικά είμαι κατά της μάσκας γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα σπίτι που να μην έχει!!Αφού μετά τα 2,5 που ήταν η Εφη αυτή μου έδινε και γω δεν την έκανα!!

Τώρα με το μωρί τι σκ..τά να κάνω,Αλέκα και Ομορφάκια;;;Αφού λέει οτι είναι απηροελάχιστος.

Περαστικα στη μικρη

αντε, να ξεμπερδεψετε κι εσεις

μμμμ, περαστικα κ σε σενα...

κ καλη ανταμωση!!! ολο μας φευγεις....(μακαρι να μπορουσαμε κ εμεις να φυγουμε ...:cry:)

qC91p2.pngaQK1p2.png

axxx Γιαννενα!!!:rolleyes::rolleyes: διαβαστε κ αυτο οσες θηλαζετε κ οχι μονο

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=112708&cid=25

PlbZp2.png

ασχετο...

τα orchestra θεωρουνται καλα ρουχα? απο τιμες τι παιζει? αξιζει?

Eμεις έχουμε πάρει πολλά ρουχαλάκια.. Σχεδόν οτι της έχω πάρει εγω απο κει ειναι.. Μου αρεσουν πολύ.. Κάτι φορεματάκια, κατι κολανακια και πολλά μπλουζάκια.. Τα φορμακια τα έχουμε κόψει απο τον 1Ο μήνα..

Καλές τιμές εχουν..

teλεια εγώ με τα 74 είμαι medium!

Στρινγκ-μασαζοκορσε-κολάν-τη μπλε ζακετα που φορούσα στη συνάντηση με ζώνη μπρονζε στη μέση-δεν μπορώ να πάρω αναπνοή....Ανώμαλε ακούς???

Σήμερα σκ&^$τα η μέρα. Μου την είπε το αφεντικό για μια λάθος διαστασιολόγηση σε ένα αρδευτικό. Εντάξει έβγαλα το κοστολόγιο μας 2% παραπάνω-δεν το έβγαλα λιγότερο να μπει και μέσα....αλλά τρώγονται με τα ρούχα τους γιατί δεν έχουν λεφτά τα καπιταλόσκυλα

στρινγκ που αρεσε....:mrgreen::mrgreen:

ασε εγω οτι λαθη κανω τα βρισκω μετα μονη μου σημασια δε μου δινουν πια μου πετανε ενα εργο και απο κει παν κ αλλοι τωρα κανω κορινθο-πατρα...οοοοοταν τελειωσουν παιδια θα ειναι τελεια....φευγω παω μπεμπακι θα τα πουμε απο το σπιτι ηρεμα γιατι δε σας προλαβαινω πια ΕΛΕΟΣ!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...