Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , dimi.tra είπε:

Εχει βρεθεί πως η βιταμίνη D παίζει σημαντικό ρόλο στα πρώτα στάδια της εμφύτευσης εκτός από τον σημαντικό της ρόλο στην πλακουντοποιηση. Η έλλειψη ή ανεπάρκεια της μπορεί να ευθύνεται για μη εμφύτευση καθώς και για αποβολές σε μετέπειτα στάδιο. Δεν είχες κάνει εξέταση για βιταμίνη D ούτε πριν ξεκινήσεις διέγερση, ούτε πριν την ετ; Πολύ παράξενο! 

Σοβαρά;; τόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D; και εγώ έχω έλλειψη.  να πω και όλας ότι όποτε έπαιρνα d3 φώτιζε το πρόσωπο μου, έφευγαν τα σπυράκια και ένιωθα μια ευφορία. 

πρίν από 17 λεπτά , Sofiiii είπε:

Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

πραγματικά τραγικό!! Δεν ξέρω...απορώ πραγματικά. Τελικά είναι τεράστια μπίσνα η εξωσωματική. Θεωρώ πως αν μας έδιναν την απόλυτη προσοχή και μας κοιτούσαν από την αρχή σαν μεμονωμένα περιστατικά μέσα σε 1-2 προσπάθειες άντε 3 θα είχαμε τελειώσει. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω, σαν κλασικη παρθενος (η ελενη θα με επιβεβαιωσει), κατακρινω τους παντες και τα παντα, ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα τον εαυτο μου!! Φανταζεστε τί γυμνασια περναει ο αντρας μου, οχι κανε αυτο ετσι ,οχι κανε αυτο αλλιως, αλλα ευτυχως καταλαβαινει οτι ειναι μια φαση που ειμαι πελαγωμενη, ετσι νομιζω τουλαχιστον!!

Και το αλλο το παραξενο, μετα τη γεννα και το μωρο, εγω να σας πω την αληθεια νιωθω πιο γυναικα!! Ενταξει, με λιγα παραπανω κιλα, αλλα ετσι νιωθω! Ισως γιατι εκανα κατι πολυ σημαντικο, που με ολοκληρωσε, τι να πω....

και εγω ειμαι αυστηρη κι με τους αλλους αλλα πιο πολυ με τονα ευατο μου (27.9 χρυσο μου....συζευξια με Παρθενο!!) Και δεν θα μπορουσα να συγχωρησω τον αντρα μου αν δε μου εδινε καποιο χρονο μετα τη γεννα....Ουτε αν δεν εκανε και εκεινος ό,τι μπορει...Τι στο καλο? Για τα παιδια τους μιλαμε. Απλα πολλοι αντρες ακομη δεν εχουν νιωσει για καλα την πατροτητα...Θα τους ερσθει όταν μεγαλωσουν λιγο τα παιδακια τους.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν του τα λες ενα χερακι του συμπεθερου????

καλημερα!!!!το βραδυ στις 3 που τα μετρησα ηταν καλα 36,6 αλλα τωρα ειναι στο 37,2......η μπεμπα με κοιταει χασμουριεται αλλα δεν μιλαει και εχει και κοκκινα μαγουλα!!!!!

μπραβο μαιρουλα, μια χαρουλα ειναι...Και 37.2 δεν ειναι τιποτα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο εμενα κοριτσακια.

Ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες για τα μηνογενεθλια μας.

Σε ποια θα πρεπει να αποτανθω για να κλεισω και εγω μια θεση για την παραλια που θα πατε??? Τα κιλα εχουν κολλησει απο οταν γεννησα στα 95 :( απο 114 που ειχα φτασει.

να ρωτησω κατι, κοιλιακους (οσες εχουμε κανει καισαρικη) ποτε μπορουμε να αρχισουμε να κανουμε?

Σε ποια θα πρεπει να αποτανθω για να κλεισω και εγω μια θεση για την παραλια που θα πατε??? Τα κιλα εχουν κολλησει απο οταν γεννησα στα 95 :( απο 114 που ειχα φτασει.

να ρωτησω κατι, κοιλιακους (οσες εχουμε κανει καισαρικη) ποτε μπορουμε να αρχισουμε να κανουμε?

γεια σου ιρκουλα...ναι ναι σε θυμαμαι εσενα!!! μαζι πηγαιναμε!!! Κοιλιακους απο το διμηνο και μετα κανεις αφοβα...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

μεγειες!!!!!!

λοιπον ηρθα και εγω.....πηγανε σημερα παιδιατρο καναμε και εμβολιο....

η μπεμπα 4700 και 61εκ

ο μπεμπης 5700 και 63εκ.

καλα τα βρηκε,τιποτα το ιδιαιτερο.....

τωρα βλεπω τα μαγουλακια της μπεμπας ειναι κοκκινα:D

δεν θυμαμαι τι ηθελα να απαντησω....

α ναι μιτσακη ο αρης ειναι μια χαρα σημερα.

μαιρουλα μπραβο! μια χαρα τα μικρα!

τωρα πως πανε απο πυρετο?

ε δε νομιζω να ειναι αλλες απο εμας τις τρεις :rolleyes::P....αντε και η Ζωη...απο την ελενη περιμενουμε να κονφιρμαρουμε....:tongue::)

βαλτε κ εμενα μεσα! γιατι με ξεχνατε παντα?

Τι ταινιες? Τύπου Τζούλια? Η καμιά περιπέτεια καμια κωμωδία? Για ρίξε τίτλο. Την προηγούμενη φορά ποια είχε προτεινει το ''Ερωτας στον αέρα'' με τον Κλούνεϊ??Μεγάλη πατάτα...

εγω την ειχα προτεινει...οντως πατατα! ηταν υποψηφιος κ για οσκαρ τρομαρα του!

Α! πείτε μου μεγεια το λαπτοπάκι!!!!Τώρα το φορτιζω!!!!

μεγεια!!!

μπηκα απλα να δωσω το παρων!υποφερο απο ημικρανια ολη μερα.....φιλια σε ολες!δεν αντεχω καθολου,,,καληνυχτα

ωχ...εισαι καλητερα σημερα?

Δεν ειναι φαση και το ξερω...ειναι σαν απλα να ζουμε μαζι...αν με εννοειται..και απο την στιγμη που βλεπω να γινεται αυτο τοσο πιο πολυ μεφτω με τα μουτρα στον μικρο...προσπαθω να παρω αγαπη απο το βλεμμα του,τις κραυγουλες του τα γελακια του κτλ...δεν ειναι η ιδεα μου...μην προσπαθεις ομορφακι να με πεισεις για το αντιθετο...

μαριανθουλα, εχουν δικιο τα κοριτσια. εχει παθει κ ο παυλος σου σοκ με το παιδι κ θα επανελθει κ μη περιμενεις να σου το πει. σε βλεπει τοοσο απασχολημενη κ κουρασμενη με το παιδι κ γι'αυτο δεν θελει να σε "ενοχλει". επισης παιζει κ να ζηλευει το μικρο (οτι του δινεις ολα τα χαδια κ εκεινος τιποτα). πλησιασε τον εσυ. ακριβως το ιδιο ειχαμε περασει με το γιωργο.

κανε το εξης: πλησιασε τον κ κανε του τα χαδακια κ τα λογακια που κανεις στο μπεμπη. ακριβως μα ακριβως τα ιδια! κ θα δεις πως θα κανει κ εκεινος σα μωρο!!!

εγω που του το εκανα εκανε σα τρελλος!!! πως κουνανε τα μωρακια μας χερακια-ποδαρακια απο χαρα? ε, ετσι εκανε!!!

βεβαια δεν ειμαστε κ εμεις ολο γουτσου-γουτσου, αλλα τουλαχιστον λεμε κ καμια κουβεντα. να φανταστεις μπορει να περασουν κ 3 μερες κ να μην εχουμε ειδωθει καθολου κ τα λεμε απο το τηλεφωνο!

ξαναρθα..

ποιος ειναι ο αγαπημενος τραγουδιστης της ΤΖΟΥΛΙΑΣ??

ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ.

:-D:-D:-D

λοιπον κουκλες παω ..εστειλα ενα μηνυματακι της Ομορφακιας στο κινητο μια που δεν την προλαβα, να της στειλω τα φιλια μου...και ακουω 'πού στελνεις μηνυμα καλε??' χαχα...φοβαται μη χασει το κορμι!!!!!!!!!

Παω να ξεραθω, να του εξηγησω και να τον κοροιδεψω λιγο...

τετοια θελουν μαριανθη!

Καλημέρες !!!!

Η χθεσινη νυχτα να παει και να μην ξαναρθει...........

Αφου τα δοκιμασα ολα και η γκρινια και το μυξοκλάμα συνεχιζοταν καθε μιση ωρα τελικα 3.30 του εδωσα ντεπον με τα χιλια ζορια να το πιει και κοιμηθηκε 3 ωρες......απο τις 6.30 ειμαστε ξυπνιοι και βογκαμε τρωμε τα χερια ....καναμε και εναν ωραιοτατο εμετο και αναγκάστικα να αλλαξω μεχρι και παντόφλες!!!!!!!!!!

Το μονο καλο ηταν που δεν ξυπνησε ο Γιαννης !!!!

Και η μερα τώρα αρχιζει.........

ωχ, ελενιτσα κουραγιο!

βρε λες κ εμενα να ξυπναει απο τα δοντακια? καθε βραδυ χτυπαμε καρτα 3-4-5!!! σημερα μου γκρινιαζε κ στις 5:30 κ δε σηκωθηκα κ αποκοιμηθηκε μονος του!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΙΝΑΙ Ο ALEX GAY??????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ???????Μελμαν την λενε την καμηλοπαρδαλη.......και τον ιπποποταμινο ΜΟΤΟ-ΜΟΤΟ.......ο ALEX gay??πως σου ρθε???

εγω αν θυμαμαι καλα ... ειναι χορτοφαγος??? ή μηπως το εχω μπερδεψει με αλλο καρτουν?

qC91p2.pngaQK1p2.png

βαλτε κ εμενα μεσα! γιατι με ξεχνατε παντα?

?

εσυ εισαι απλα λαρτζ κοριτσακι...οι εξτρα λαρτζ ειναι ανω των85 κιλων. Οι λαρτζ ειναι 75 -85, οι μιντιουμ 65-75 και απο εκει και κατω ειθναι οι ακατανομαστες οι σμολ!!!!!!!!!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εχω μια φιλη....

μα καλα γιατι τετοια κατακορυφη αλλαγη?

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω, σαν κλασικη παρθενος (η ελενη θα με επιβεβαιωσει), κατακρινω τους παντες και τα παντα, ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα τον εαυτο μου!! Φανταζεστε τί γυμνασια περναει ο αντρας μου, οχι κανε αυτο ετσι ,οχι κανε αυτο αλλιως, αλλα ευτυχως καταλαβαινει οτι ειναι μια φαση που ειμαι πελαγωμενη, ετσι νομιζω τουλαχιστον!!

κ εγω εχω ωροσκοπο παρθενο!! που ειναι μαλλον χειροτερο!!! λεων με ωροσκοπο παρθενο!!!

αφου με αντεχει το καρκινακι μου παλι καλα! (εδω που τα λεμε πως τα κιμιασαμε εμεις δεν εχω καταλαβει ακομα)

εσυ εισαι απλα λαρτζ κοριτσακι...οι εξτρα λαρτζ ειναι ανω των85 κιλων. Οι λαρτζ ειναι 75 -85, οι μιντιουμ 65-75 και απο εκει και κατω ειθναι οι ακατανομαστες οι σμολ!!!!!!!!!:tongue:

:-D:-D:-D

qC91p2.pngaQK1p2.png

Καλημέρα!Νυστάζωωωω!Με ξεκατινιασε ο μπεμπακος ολη νυχτα!Τι επαθε δεν ξερω!έτρωγε καθε 2-2.30 ωρες καταλαβαίνετε ολη νύχτα!!!Δεν το εχει ξανακανει.Κ αν του εδινα παραπανω δεν το επινε γιατι λεω μαλλον δεν χορταινει.τι να πω τωρα ειναι κεφατος και μεσ τα γελια λεσ κ εχει κοιμηθει ολο το βραδυ.Αβυσσος η ψυχή του μπεμπακου!!!

Για το θέμα των αντρων τι να σας πω ρε κοριτσια εμενα ειναι καταπληκτικος κ με το μωρο με βοηθαει κ με το σπιτι και με ολα ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο αυτον αλλα κ εγω δεν τον εχω παραμελησει.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

και εμενα μαρη, καπως ετσι ο λουκουμας μου...

Θετικηηη σκεψηηηη...

εν μερη συμφωνω με Μητσακι..ως κλασσικος Ζυγος όμως εχω και αλλη αποψη....Πρωτον, όλοι οι αντρες μετα το πρωτο παιδι παθαινουν ενα μπλακ αουτ...συνερχονται όμως κατα 99.9%. Αν δεν συνελθει ας παει στην ευχη της παναγιας. Δευτερον, υπαρχουν μανουλες που αφηνουν τα παιδια τους για να βρουν χρονο με τον αντρα τους, και μανουλες που δεν αφηνουν τα παιδια τους αλλα βρισκουν χρονο με τον αντρα τους. Κατηγοριοποιηθειτε και ενεργηστε. Τριτον, να μιλατε με τους αντρες σας..εδω ό,τι και να πουμε, ποτε δεν ξερουμε πώς σκεφτεται ο αλλος...θα εχει και εκεινος μια 'αλλη πλευρα'. Τεταρτον, οι περισσοτεροι αντρες δε μπορουν απο μονοι τους να βαλουν τα συναισθηματα τους σε ταξη...περιμενουν απο εμας. Αν εμεις ειμαστε χαμενες, τοτε χανονται και αυτοι...Και όλες οι πρωτομανουλες ειναι λιγο ψιλοχαμενες. Οργανωθειτε και δραστηριοποιηθειτε εσεις. Αν περιμενετε απο αυτους, παει το μαγαζακι...Και τελευταιο, μη νομιζετε ότι με το να εισαστε μανουλες δεν εισαστε ποθητες...όταν τα δεδομενα αλλαζουν οι σχεσεις επαναπροσδιοριζονται. Μια καλη σχσεη δεν χανεται ποτε. Απο την αλλη μια κακη σχεση δεν φτιαχνει ποτε. Το παιδι δεν ειναι η αιτια για τιποτα απο τα δυο...ίσως ειναι η αφορμη να εξελιχθει κατι απο τα δυο. ¨ολες ειμαστε πολλα χρονια με τους αντρες μας, δεν ειναι δυνατον να μην ξεραμε τι πηραμε...δωστε τους λιγο χρονο...

θα συμφωνησω με ολα Αλεκακι με συμπληρωσες πληρως!
εχω μια φιλη....τα εφτιαξε με το φιλο μας Ιουνη 2003 και τον επομενο χρονο παντρευτηκαν. όλο αυτο το χρονο σε ενα κρεβατι την εβγαζαν. Μου λεει η κοπέλα ότι χαιρονταν που ήταν τοσο καλα στο κρεβατι και μαλιστα ηταν περηφανη που αυτος ηταν και λιγο μικροτερος και μας ελεγε ότι για αυτο πηρε μικρο και όχι βρωμογερα. Απο τον Ιουνη που παντρευτηκαν, το ξαναεκαναν Νοεμβρη :?!!!!!!!!!Καλα διαβασατε...και το εκαναν μονο μια φορα, ενω η δευτερη φορα ηρθε τον επομενο Ιουνη που η κοπελα εμεινε εγκυος....Σε ενα χρονο δηλαδη , δυο φορες. Μετα το εγκυος, αντιλαμβανεστε ότι γιναν χειροτερα τα πραγματα. γεννησε Μαρτη, και το ξαναεκαναν μετα απο 1.5 χρονο απο τη γεννα...:|...Καταλαβαινετε ετσι??? Πολυ καυμο το κοριτσακι....Με επαιρνε και εβριζε....και μου'λεγε θα βρω γκομενο. Βρε της λεω...μιλα τους, κανε κατι αλλα μην γινεις εσυ ο ΄λαθος'. Σε 3.5 χρονια , το ειχαν κανει δυο φορες....τραγικο....Μετα σταματησε να μου λεει λεπτομερειες αλλα και παλι δεν ειναι καλη η σεξουαλικη τους ζωη......Τι φταιει?? Ο αντρας της φταιει, γιατι ξενερωνει με την ιδεα του γαμου και του παιδιου...Ε να τον βρασω τετοιον αντρα....που πρεπει να ειμαι παντα η γκομενα για να τον αναβω....
αστα βραστα ε οχι κ ετσι αφου ο ανθρωπος δεν θελει σε αυτη την περιπτωση με τιποτα...το ιδιο πχ με τον κολητο μου....
Καλημερα κοριτσια!!!!!

Και το αλλο το παραξενο, μετα τη γεννα και το μωρο, εγω να σας πω την αληθεια νιωθω πιο γυναικα!! Ενταξει, με λιγα παραπανω κιλα, αλλα ετσι νιωθω! Ισως γιατι εκανα κατι πολυ σημαντικο, που με ολοκληρωσε, τι να πω....

κ εγω νιωθω καλυτερα παρα τα κιλα μου πλεον εγω νιωθω θελκτικη!!!πειτε με χαζη αλλα ετσι νιωθω!!!κ οσο για την αυτοκριτικη ειναι το πρωτο πραγμα που κανω πριν βαλω τον αλλο σε μικροσκοπιο:tongue:αρχιζω κ λεω δεν μπορει να ειμαι τελεια κ απλα ο αλλος να εχει αλλαξει ριζικα!!

που σαι μαρη??τωρα ειδα το μνμ μεσα ειμαι!!παμε περαμα στις 11/4 στις 2 η ωρα!!θα μας παει ο Αντρεας αμα θες οκ??ολα καλα?

PlbZp2.png

εγω απλα θα συμπληρωσω οτι οι απο κει κ κατω απλα δεν υπαρχουν!!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κουκλίτσες μου!!!!!

Απο αύριο Άνοιξη λένε για αυτό αφήστε το θέμα των αντρών και ανεβείτεεεεεεεεε...!!!!!!!!

Μη πώ πως πετάγομαι και εγώ κάθε μέρα.. Η Άσχετηηη...!! :)

yuhuuuu!!!απο αυριο Ανοιξη??κ τι σκατα λενε οτι απο Πεμπτη ξαναχαλαει ο καιρος με βροχες με με με....σιχτιρ την τυφλα τους δεν ξερουν τζοκερ παιζουν....κ αν σου κατσει?(ο καιρος....)

PlbZp2.png

ξεχασα η μουρλοπαντιερο να σου απαντησω οτι πλεον μπορεις να κανεις κοιλιακους...θυμαμαι που λεγανε απο το τριμηνο κ μετα!

PlbZp2.png

εγω απλα θα συμπληρωσω οτι οι απο κει κ κατω απλα δεν υπαρχουν!!!!!

τι?? εξτρα σμολ??? Παναγια μου.... Νομιζω ειναι η θεανω! Μαρη Θεανωωωωω????? Τιμη και δοξα στις χοντρες!

221882cb0gkyh7q4.gif

καλως τη γωγω!!!

κ εγω για κακοκαιρια ακουω μεχρι το σκ! τωρα ειναι να σου κατσει οπως λεει κ η δημητρουλα!

τι?? εξτρα σμολ??? Παναγια μου.... Νομιζω ειναι η θεανω! Μαρη Θεανωωωωω????? Τιμη και δοξα στις χοντρες!

βαλθηκατε να μας συγχησετε σημερα????

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλημερα!!κοριτσακια! ειμαι πολυ καλυτερα σημερα!προσπαθησα να διαβασω οτι μπορεσα!!!μην σκατε για τους αντρες!επανερχονται!εμενα επανηλθε στα φυσιολογικα του!και χθες μου ελεγε οτι ειναι πολυ ευτυχισμενοσ που τον αγαπαω που ειμαστε μαζι που δεν τσακωνομαστε...που εχουμε αυτο το υπεροχο παιδι!!!!και οτι ειμαι παλι η κοπελα που ηξερε!!!και δεν ειμαι στριγγλαοπως πριν λιγο καιρο.,,και φυσικα απαντησα οτι δεν ημουνα απο μονη μου!!!...και τελοσ!!!ολα καλα!!!\\

σας ευχαριστω ολες για τα περαστικα!!!χθες εκανα εναν ωραιοτατο εμ@@ο πριν πεσω για υπνο και ξαναηπια παυσιπονα και παγωμενο πανι στο κεφαλι..ξεραθηκα μετα απο ωρα και τωρα ειμαι καλυτερα..με περιτρυγιριζει λιγο βεβαια!μου εχετε λειψει ρε γαμωτο.,,,\

αλεκα με γεια το σαλονακι,,,,!!!!!!!

τζια με γεια το λαπτοπακι!!!!!

πηρε καμια αλλη τιποτα??

μαιρουλα τα μωρα σουπερ...πως ειναι σημερα??

ελενη1 ο μικρος????οκ με τα ουλα????και εμενα εχει σαλταρει..τρωει κ εμενα αμα λαχει!!!

μιτσακι φαινεσαι πολυ αδυνατη!καμια σχεση με τα κιλα!!καλα κ εγω ακομα 80 ειμαι...

ομορφακια ολο με την τζουλια καταγινεσαι......χιχιχιχι..εισαι καλυτερα????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...