Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Δηλαδή το αυτονόητο,δεν ξέρω τι παίζει με μερικούς γιατρούς αληθεια ,πριν οτιδήποτε επεμβατικό δεν είναι να έχει γίνει ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας ,τα πάντα προληπτικά ακόμη και αυτό που λες αποκλείεται να φταίει αυτό και όμως....δεν πρέπει να υπάρχει καθοδήγηση;δεν ξέρω ...πρέπει όλοι να τα ψάχνουν μόνοι τους κατόπιν εορτής;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παρε τον παιδιατρο ενα τηλεφωνο μηπως σου δωσει καμια κρεμουλα για τα ουλα του...επισης εχω ακουσει οτι τα κρυα πραγματα ανακουφιζουν..δεν ξερω κ ολας υπαρχουν μασητικα που εχουν ενα πλαστικο με νερο μπροστα κ το βαζεις στο ψυγειο για να κρυωσει...

Βρε αυτη η κρεμα ειναι για 5 λεπτα ......και αυτα που μασαει κοντευει να τα φαει...αφου μασαει και τρεχουν τα ματια του δακρυα!!!!

Μονο το ντεπον τον επιασε,περναει μεγαλη ταλαιπωρια το μωρακι !!!!

Ελπιζω να του περασει μεχρι το βραδυ,τις πιο πολλες φορες ετσι γινεται,μια μερα πονανε και μια οχι.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε αυτη η κρεμα ειναι για 5 λεπτα ......και αυτα που μασαει κοντευει να τα φαει...αφου μασαει και τρεχουν τα ματια του δακρυα!!!!

Μονο το ντεπον τον επιασε,περναει μεγαλη ταλαιπωρια το μωρακι !!!!

Ελπιζω να του περασει μεχρι το βραδυ,τις πιο πολλες φορες ετσι γινεται,μια μερα πονανε και μια οχι.

αχ καρδουλα μου....ντεπον καθε ποτε μπορεις να του δινεις?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....ΕΙΝΑΙ Ο ALEX GAY??????????????????ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΕ???????Μελμαν την λενε την καμηλοπαρδαλη.......και τον ιπποποταμινο ΜΟΤΟ-ΜΟΤΟ.......ο ALEX gay??πως σου ρθε???

το 2 το εχεις δει?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Στα πολυ μεγαλα ζορια....δεν θελω να του δινω φαρμακα ρε γμτ!!!!

δεν εχεις κ αδικο...αλλα αμα ηρεμει το μωρακι ετσι ξερω κ γω τι να πω..υπομονη κοριτσαρα μου απ οτι φαινεται οοολες θα το περασουμε το σταδιο αυτο!!παω να σιδερωσω αυτα που επρεπε να σιδερωσω εχτες...κ ειναι πολλα ρε γαμωτο κ βαριεμαι...κ κανει κ ψοφοκρυο...ασχετο!!!παω!

PlbZp2.png

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ απαιχτα τα λinks σου...το 2 ειναι ολα τα λεφτα...απο εκει ειναι ο ΜΟΤΟ-ΜΟΤΟ...κ οι πιγκουινοι θεοι...

ΕΛΕΝΗ1 εμενα αυτη τη φαση που περναει ο Γιαννακης σου την περναει ΤΑΛΙΜΠΑΝ τωρα....ειδικα 19.00-21.00 καθε μα καθε βραδυ με φτανει στα ορια μου.....

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ απαιχτα τα λinks σου...το 2 ειναι ολα τα λεφτα...απο εκει ειναι ο ΜΟΤΟ-ΜΟΤΟ...κ οι πιγκουινοι θεοι...

ΕΛΕΝΗ1 εμενα αυτη τη φαση που περναει ο Γιαννακης σου την περναει ΤΑΛΙΜΠΑΝ τωρα....ειδικα 19.00-21.00 καθε μα καθε βραδυ με φτανει στα ορια μου.....

η ζεβρα τι ειναι ομως?? για παρακολουθησε το καλυτερα...

οι πιγκουινοι ναι!!!

τι σας κανουν τα αγορια σας? εμενα οταν τον πιανει η μλκ ειδικα μετα απο μια μερα φιλιας με τον Θανο τον Τσιτσα(ελπιζω να μην ειναι η μανα του στο φορουμ!), σταματανε ολα, καθομαστε στον καναπε, τον παιρνω αγκαλια, κ δεν μιλαμε. τπτ! μονο κανα 5λεπτο τον κανακευω του λεω οτι τον αγαπω πολυ, κ ειμαι πολυ χαρουμενη που τον εχω παιδακι μου, κ μετα ριχνει κ ενα σφουγγαρισμα απο την πολυ αγαπη...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Βλέπω να με γραφει το τροκτικο..........

δεν βοηθαει και καθολου ο Μανώ....(ειπατε τπτ για αντρες?).....

Το βραδυ θηλαζα και παει ο Γιαννης για τσισα και βρεχετε,παει το παιδακι βγαζει τα ρουχα του φορει αλλο σλιπακι με την μεση στο ενα ποδι και μςτα δεν βρισκει φορμα να βαλει και αρχιζει να ρωταει μπαμπα που ειναι η φορες μου να βαλω μια για να μην παγωσουν τα μπουτακια μου?΄και απανταει ο Μανω.......''ρωτα την μαμα !!!!!:evil:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

τι σας κανουν τα αγορια σας? εμενα οταν τον πιανει η μλκ ειδικα μετα απο μια μερα φιλιας με τον Θανο τον Τσιτσα(ελπιζω να μην ειναι η μανα του στο φορουμ!), σταματανε ολα, καθομαστε στον καναπε, τον παιρνω αγκαλια, κ δεν μιλαμε. τπτ! μονο κανα 5λεπτο τον κανακευω του λεω οτι τον αγαπω πολυ, κ ειμαι πολυ χαρουμενη που τον εχω παιδακι μου, κ μετα ριχνει κ ενα σφουγγαρισμα απο την πολυ αγαπη...

και εμενα μαρη, καπως ετσι ο λουκουμας μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν ειπα...

ΕΛΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΣ!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!!ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

Θετικηηη σκεψηηηη...

[

μεγειαααα!!να του πεταξεις τα ματια εξω!!!

λοιπον αστην κλαψα κ την μουρμουρα πηγαινε στον καθρεφτη κ κανε αυτοκριτικη!!!!μαρη μηπως τον εχεις χεσμενο πατοκορφα με τον θηλασμο??αμα εισαι με το μωρο στο βυζι οοοολη μερα κ το μονο που σε απασχολει ειναι ο θηλασμος τι θες να κανει κ αυτος?αφου βλεπει οτι εισαι αλλου τι κοπλιμεντο να σου κανει?δεν λεω οτι δεν κανεις καλα κ ουτε σε κρινω να μην παρεξηγηθω αλλα μην περιμενεις οι αντρες να κατανοησουν αυτο που νιωθετε εσεις με τον θηλασμο...εδω δεν το νιωθουμε εμεις που δεν θηλαζουμε μαρη θα το νιωσουν οι αντρες??τον εχεις χεσμενο Μαριανθακηηηηηηη ξυπναααα!!!συν οτι οπως κ να χει αλλαζει η ζωη σου με το παιδι πολυ θελει??εγω κοριτσια σας το εχω ξαναπει το σκ ειναι για παρτυ μας το βραδυ του Σαββατου το μωρο μενει μτις γιαγιαδες κ το παιρνουμε Κυριακη βραδυ...ειμαστε κ ζευγαρι μην ξεχνιο,αστε!!!

:mrgreen::mrgreen:

εν μερη συμφωνω με Μητσακι..ως κλασσικος Ζυγος όμως εχω και αλλη αποψη....Πρωτον, όλοι οι αντρες μετα το πρωτο παιδι παθαινουν ενα μπλακ αουτ...συνερχονται όμως κατα 99.9%. Αν δεν συνελθει ας παει στην ευχη της παναγιας. Δευτερον, υπαρχουν μανουλες που αφηνουν τα παιδια τους για να βρουν χρονο με τον αντρα τους, και μανουλες που δεν αφηνουν τα παιδια τους αλλα βρισκουν χρονο με τον αντρα τους. Κατηγοριοποιηθειτε και ενεργηστε. Τριτον, να μιλατε με τους αντρες σας..εδω ό,τι και να πουμε, ποτε δεν ξερουμε πώς σκεφτεται ο αλλος...θα εχει και εκεινος μια 'αλλη πλευρα'. Τεταρτον, οι περισσοτεροι αντρες δε μπορουν απο μονοι τους να βαλουν τα συναισθηματα τους σε ταξη...περιμενουν απο εμας. Αν εμεις ειμαστε χαμενες, τοτε χανονται και αυτοι...Και όλες οι πρωτομανουλες ειναι λιγο ψιλοχαμενες. Οργανωθειτε και δραστηριοποιηθειτε εσεις. Αν περιμενετε απο αυτους, παει το μαγαζακι...Και τελευταιο, μη νομιζετε ότι με το να εισαστε μανουλες δεν εισαστε ποθητες...όταν τα δεδομενα αλλαζουν οι σχεσεις επαναπροσδιοριζονται. Μια καλη σχσεη δεν χανεται ποτε. Απο την αλλη μια κακη σχεση δεν φτιαχνει ποτε. Το παιδι δεν ειναι η αιτια για τιποτα απο τα δυο...ίσως ειναι η αφορμη να εξελιχθει κατι απο τα δυο. ¨ολες ειμαστε πολλα χρονια με τους αντρες μας, δεν ειναι δυνατον να μην ξεραμε τι πηραμε...δωστε τους λιγο χρονο...

Καλημέρες !!!!

Η χθεσινη νυχτα να παει και να μην ξαναρθει...........

Αφου τα δοκιμασα ολα και η γκρινια και το μυξοκλάμα συνεχιζοταν καθε μιση ωρα τελικα 3.30 του εδωσα ντεπον με τα χιλια ζορια να το πιει και κοιμηθηκε 3 ωρες......απο τις 6.30 ειμαστε ξυπνιοι και βογκαμε τρωμε τα χερια ....καναμε και εναν ωραιοτατο εμετο και αναγκάστικα να αλλαξω μεχρι και παντόφλες!!!!!!!!!!

Το μονο καλο ηταν που δεν ξυπνησε ο Γιαννης !!!!

Και η μερα τώρα αρχιζει.........

μια απο τα ιδια και εγω ελενιτσα...με αυτα τα ουλα ....καθε λιγο ξυπναγε για να απερει την πιπιλα του....

Το βραδυ θηλαζα και παει ο Γιαννης για τσισα και βρεχετε,παει το παιδακι βγαζει τα ρουχα του φορει αλλο σλιπακι με την μεση στο ενα ποδι και μςτα δεν βρισκει φορμα να βαλει και αρχιζει να ρωταει μπαμπα που ειναι η φορες μου να βαλω μια για να μην παγωσουν τα μπουτακια μου?΄και απανταει ο Μανω.......''ρωτα την μαμα !!!!!:evil:

ελα μαρη που κανεις και εσυ παραπονα...μαζι μεγαλωσαμε...μηπως ειχαμε μαθει διαφορετικα?? Ασ'τον και αυτον και ειναι όλη μερα στην δουλεια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εχω μια φιλη....τα εφτιαξε με το φιλο μας Ιουνη 2003 και τον επομενο χρονο παντρευτηκαν. όλο αυτο το χρονο σε ενα κρεβατι την εβγαζαν. Μου λεει η κοπέλα ότι χαιρονταν που ήταν τοσο καλα στο κρεβατι και μαλιστα ηταν περηφανη που αυτος ηταν και λιγο μικροτερος και μας ελεγε ότι για αυτο πηρε μικρο και όχι βρωμογερα. Απο τον Ιουνη που παντρευτηκαν, το ξαναεκαναν Νοεμβρη :?!!!!!!!!!Καλα διαβασατε...και το εκαναν μονο μια φορα, ενω η δευτερη φορα ηρθε τον επομενο Ιουνη που η κοπελα εμεινε εγκυος....Σε ενα χρονο δηλαδη , δυο φορες. Μετα το εγκυος, αντιλαμβανεστε ότι γιναν χειροτερα τα πραγματα. γεννησε Μαρτη, και το ξαναεκαναν μετα απο 1.5 χρονο απο τη γεννα...:|...Καταλαβαινετε ετσι??? Πολυ καυμο το κοριτσακι....Με επαιρνε και εβριζε....και μου'λεγε θα βρω γκομενο. Βρε της λεω...μιλα τους, κανε κατι αλλα μην γινεις εσυ ο ΄λαθος'. Σε 3.5 χρονια , το ειχαν κανει δυο φορες....τραγικο....Μετα σταματησε να μου λεει λεπτομερειες αλλα και παλι δεν ειναι καλη η σεξουαλικη τους ζωη......Τι φταιει?? Ο αντρας της φταιει, γιατι ξενερωνει με την ιδεα του γαμου και του παιδιου...Ε να τον βρασω τετοιον αντρα....που πρεπει να ειμαι παντα η γκομενα για να τον αναβω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

δεν του τα λες ενα χερακι του συμπεθερου????

καλημερα!!!!το βραδυ στις 3 που τα μετρησα ηταν καλα 36,6 αλλα τωρα ειναι στο 37,2......η μπεμπα με κοιταει χασμουριεται αλλα δεν μιλαει και εχει και κοκκινα μαγουλα!!!!!

fCS8p3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Εγω, σαν κλασικη παρθενος (η ελενη θα με επιβεβαιωσει), κατακρινω τους παντες και τα παντα, ΑΛΛΑ πρωτα απο ολα τον εαυτο μου!! Φανταζεστε τί γυμνασια περναει ο αντρας μου, οχι κανε αυτο ετσι ,οχι κανε αυτο αλλιως, αλλα ευτυχως καταλαβαινει οτι ειναι μια φαση που ειμαι πελαγωμενη, ετσι νομιζω τουλαχιστον!!

Και το αλλο το παραξενο, μετα τη γεννα και το μωρο, εγω να σας πω την αληθεια νιωθω πιο γυναικα!! Ενταξει, με λιγα παραπανω κιλα, αλλα ετσι νιωθω! Ισως γιατι εκανα κατι πολυ σημαντικο, που με ολοκληρωσε, τι να πω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...