Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

α για χαλαρωστε ολες σημερα....τι να πει κ αντρας της ΜΕΦΗΣ??που κοιμαται με ενα ζωντανο θρυλο???τη μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ...χαλαρωσε κ εσυ Ζωιτσα μου...το καημενο το πιπινι το φαγες..

που τετοια τυχη κιμι μου.....:cool::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

α μπραβο βρε ζωιτσα σκεψου το πιο λογικα!!!!τωαρ εχει και ενα παιδι δεν ειναι πλεων ελευθερος και ωραιος!!!!

αληθεια ειναι σε επιβατικο καραβι?τι δουλεια κανει?απο περιεργεια:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

ναι σε επιβατηγο ειναι και θελει λιγο ακομα για να παρει του ανθιποπλοιαρχου...αστα χαλι ρε γαμωτο και απο τελος του μηνα μαλλον δεν θα σταματαει το καραβι πουθενα...θα πηγαινει συρο-τηνο-μυκονο-πειραια-παρο-ναξο κ τουμπαλι....πικραααα...αλλα το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μεχρι να ξανασυναντηθουμε θα εχω γινει κοματος (λεμε τωρα...και καλα)..

παω να την πεσω κι εγω δε πολυνυσταζω αλλα δε θα τη βγαλω αυριο...αν δεν κοιμηθω τωρα!!καληνυχτα..καλη συνεχεια!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι σε επιβατηγο ειναι και θελει λιγο ακομα για να παρει του ανθιποπλοιαρχου...αστα χαλι ρε γαμωτο και απο τελος του μηνα μαλλον δεν θα σταματαει το καραβι πουθενα...θα πηγαινει συρο-τηνο-μυκονο-πειραια-παρο-ναξο κ τουμπαλι....πικραααα...αλλα το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι μεχρι να ξανασυναντηθουμε θα εχω γινει κοματος (λεμε τωρα...και καλα)..

παω να την πεσω κι εγω δε πολυνυσταζω αλλα δε θα τη βγαλω αυριο...αν δεν κοιμηθω τωρα!!καληνυχτα..καλη συνεχεια!!

και με τα μου λες....ασε τον ανθρωπο ησυχο!!!

αλλα μην φοβασαι αμα κανει συνεχεια αυτο το δρομολογιο,ειναι τοσο καινουργια τα πλοια που σιγουρα θα χαλασει και θα τον εχει σπιτι κανα 2 μερες:mrgreen:

αντε καληνυχτα και στις 2!!!

fCS8p3.png

Καλημέρες !!!!

Η χθεσινη νυχτα να παει και να μην ξαναρθει...........

Αφου τα δοκιμασα ολα και η γκρινια και το μυξοκλάμα συνεχιζοταν καθε μιση ωρα τελικα 3.30 του εδωσα ντεπον με τα χιλια ζορια να το πιει και κοιμηθηκε 3 ωρες......απο τις 6.30 ειμαστε ξυπνιοι και βογκαμε τρωμε τα χερια ....καναμε και εναν ωραιοτατο εμετο και αναγκάστικα να αλλαξω μεχρι και παντόφλες!!!!!!!!!!

Το μονο καλο ηταν που δεν ξυπνησε ο Γιαννης !!!!

Και η μερα τώρα αρχιζει.........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

είχα πάρει πιπίλα της chicco καουτσούκ 0+ αλλά δεν την θέλει με τίποτα λες να την δοκιμάσω και καμιά άλλη;

κ εγω της κικο του εχω αυτη που ειναι ολη καουτσουκ κ τωρα του εχω την 4+ αλλα αφου δεν τηνθελει τι το πολυζοριζεις?παρε να δεις απο περιεργεια μπας κ...

Τι ταινιες? Τύπου Τζούλια? Η καμιά περιπέτεια καμια κωμωδία? Για ρίξε τίτλο. Την προηγούμενη φορά ποια είχε προτεινει το ''Ερωτας στον αέρα'' με τον Κλούνεϊ??Μεγάλη πατάτα...

οντως μεγαλη πατατα...ειδαμε την καινουρια με τον Λεοναρντο Ντι Καπριο το νησι των κολασμενων μας ααρεσε πολυ!
Ομορφάκια που πήγατε Αθήνα? Πολύ ωραία σοκολάτα έχει το city link στη Βουκουρεστίου.

Το markellaki έχει εξαφανιστεί και ήθελα να της πω για μια έκθεση Μιρό αυτής που είναι των γραμμάτων και των Τεχνων. Σκέφτομαι άμα φτιάξει ο καιρός να πάρω το μπουρεκάκι και να πάω. ¨οχι ότι θα καταλαβει τπτ αλλα΄είναι καλό για τις συνάψεις τους λέει....τωρα ποιος το λέει δεν ξέρω...

Α! πείτε μου μεγεια το λαπτοπάκι!!!!Τώρα το φορτιζω!!!!

μεγειαααα!!να του πεταξεις τα ματια εξω!!!

Ο μικρος αφου πιπιλουσε 1 ωρα στο στηθος του εδωσα πιπιλα τον εβαλα οντας χωμα στο κρεβατι του του εβαλα και της fisher price αυτο που κρεμεται στο κεφαλι του πανω απο την κουνια και ξεραθηκε...

Πως εχουμε καταντησει ετσι ρε...παλια αν δεν επεφτε ο ενας στο κρεβατι ο αλλος δεν κοιμοταν..για να μην πω για χουχουλιασματα, αγκαλιτσες και δωστου καληνυχτα και φιλακι απο εδω και απο εκει...ετσι οπως δεν ηθελα ποτε να καταντησω ετσι καταντησα..αι σιχτιρ..

λοιπον αστην κλαψα κ την μουρμουρα πηγαινε στον καθρεφτη κ κανε αυτοκριτικη!!!!μαρη μηπως τον εχεις χεσμενο πατοκορφα με τον θηλασμο??αμα εισαι με το μωρο στο βυζι οοοολη μερα κ το μονο που σε απασχολει ειναι ο θηλασμος τι θες να κανει κ αυτος?αφου βλεπει οτι εισαι αλλου τι κοπλιμεντο να σου κανει?δεν λεω οτι δεν κανεις καλα κ ουτε σε κρινω να μην παρεξηγηθω αλλα μην περιμενεις οι αντρες να κατανοησουν αυτο που νιωθετε εσεις με τον θηλασμο...εδω δεν το νιωθουμε εμεις που δεν θηλαζουμε μαρη θα το νιωσουν οι αντρες??τον εχεις χεσμενο Μαριανθακηηηηηηη ξυπναααα!!!συν οτι οπως κ να χει αλλαζει η ζωη σου με το παιδι πολυ θελει??εγω κοριτσια σας το εχω ξαναπει το σκ ειναι για παρτυ μας το βραδυ του Σαββατου το μωρο μενει μτις γιαγιαδες κ το παιρνουμε Κυριακη βραδυ...ειμαστε κ ζευγαρι μην ξεχνιο,αστε!!!
εψω παρει λοναριντ..μθα βαλω κ εγω ενα βολταρεν..δε βλεπω μπροστα μου..

καληνυχτα κοριτσια sorry πουδ εκαθομαι

περαστικα κοριτσαρα μου σε νιωθω!!!

εμεις παλι ποτε δεν ειμασταν του γουτσου γουτσου. απλολιτα πραγματα. ουτε φιλακια κ τετοια. οποτε δεν μου λειπουν κιολας, οχι οτι θα τα εκανα κ ποτε, να φιλιεμαι στο δρομο, π.χ.

δηλαδη μαρη αμα εισασταν γουτσου γουτσου κατασταση τι θα εισασταν τωρα ?η οικογενεια χωραφα?/?:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμενα παλι ο καρδιτσιωτης μου ειναι τελειως βουρλο...με ζηλευει ακομα...χθες ανακαλυψε οτι δε φοραω βερα στο γυμναστηριο....ειναι πρησμενα τα δαχτυλα μου ακομα του λεω κ ξεμπερδεψα..
χαχαχαχ κ γω δεν την φοραω κ μου λεει πριν καμια εβδομαδα γιατι δεν την φορας??τι να πω απλα το ξεχναω....βρηκε κ αυτος ανθρωπο δεν τα παω που δεν τα παω αυτα...χαλκαδες σκουλαρικια κλπκλπ
και φυσικα με τετοια ψυχολογια δεν θελω ουτε διαιτα να κανω ουτε να παω γυμναστικη ουτε τπτ...

ναι ναι κανε του τη χαρη κ στο τελος μπες στο Δαφνι!!θα ρχομαι να σε βλεπω μια πορτα θα ειμαστε!!:tongue:ξυπνα Μαριανθηηηηη δεν ειναι φυσιολογικα αυτα που λες!!!αγαπησε ξανα τον εαυτο σου!!!τα παιδακια μαςπανω απο ολους αλλα ειμαστε κ γυναικες!!κ αυτο το κομματι το ξεχασες!!

εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να αισθάνεται αυτός παραγκωνισμένος?

συμφωνωωωωω πες τα!!

Τζια εγω για το σπιτι,για τα ψωνια,για λογαριασμους,για βουδακι,για ταισμα,για χεσιμο,για διασκεδαση για ολες τις δουλειες του σπιτιου...εμενα ποιος θα με κοιταξει?!?!?Αντι να κοιταξει λιγο αυτος εμενα πρεπει ΠΑΛΙ να κοιταξω εγω αυτον????

η μαμα μου μου εμαθε το <<αν δεν εχεις νυχια να ξυστεις μην περιμενεις απ τους αλλους>>αν ηταν ετσι απο πριν τοτε κακος γκρινιαζεις τα ξερες!!αν εγινε ετσι στην πορεια ειναι επειδη θελει να τον προσεξεις...η απλα παραιτηθηκε κ εκεινος...

καλησπερααααααααα

δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα γιατι η μικρη οοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηη την μερα μου εχει βγαλει τον αδοξαστο!!!!!!!!!

και φυσικα ρην εχω τωρα αγκαλια,γιατι δεν νυσταζει!!!!!!!!!!!!

και συνεχιζω, ο γιωργος ηρθε ωρα 10:30 κρατησε την μικρη να ξεβρομιστω και να κανω τπτ να φαμε.

και ρωταω τωρα!!!!!!ποτε θα βρεθουμε σαν ζευγαρι οεο?

πηγαινω στο κρεβατι μαζι με την μπεμπα με πιπιλαει 1 ωρα μεχρι να κοιμηθει κ στο τελος κοιμαμαι εγω....

και ξαναρωταω ποτε θα μεινουμε να τα πουμε οεο?

νιωθω οτι ζω την μερα της μαρμωτας.....

κοιμαμαι ξυπναω και ολο τα ιδια

συγνωμμη που σας ζαλισα αλλα κοντευω να σκασω......

κοριτσια λεμε βρειτε χρονο για τον εαυτο σας!!!εσυ δεν το αφηνεις κ στην πεθερα σου τι να σε κανω??κατσε εκει κ μη μιλας!!!ολα δικα μας τα θελουμε...κ το μωρο κρεμασμενο πανω μας οοολη μερα κ να βγουμε εξω κ να μεινουμε μονες μας...αλλα η πεθερα μας τη σπαει κ δεν γουσταρουμε να ακουμπαει το παιδι μας....για πες μου εσυ λοιπον Θεανουλι τι λυση προτεινεις κατω απο αυτες τις συνθηκες?ε?

Φαση ειναι και θα περασι κοριτσια!!

Ολα με μετρο!! Δε χρειαζεται να ξεσκιστουμε στις δουλειες, ας κρατησουμε και λιγο χρονο για τους αντρηδες μας!!! Η αληθεια ειναι οτι την υστερια την εχουμε ευκαιρη στη φαση που ειμαστε!!

Να, τωρα, γιατι δεν καθομαστε διπλα στους αντρες μας να πουμε καμια μ&*&κια;;;

πολυ σωστα...τα βραδυα καλες μου που ξερενονται τα μπεμπονια μας αλλου πρεπει να ειμαστε...τη μια το μωρο την αλλη το παρεντσ την αλλη το νοικοκυριο...παλι καλα να λετε!!!
λοιπον κουκλες παω ..εστειλα ενα μηνυματακι της Ομορφακιας στο κινητο μια που δεν την προλαβα, να της στειλω τα φιλια μου...και ακουω 'πού στελνεις μηνυμα καλε??' χαχα...φοβαται μη χασει το κορμι!!!!!!!!!

Παω να ξεραθω, να του εξηγησω και να τον κοροιδεψω λιγο...

χαχαχαχχα ειναι κ χαζοι τρομαρα τους!!!αμα ηταν γκομενικο δεν θα ρωταγε βαζω στοιχημα:tongue::tongue::tongue:
ενταξη λοιπον θα παραπονεθω σε εσας αφου εκεινος δεν ειναι εδω.....

κατ' αρχην εχω αγχωθει με μπεμπε κλπ, τα κιλα δε πεφτουν εχω κολλησει και με εχει πιασει κ λυσσα να τρωω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια να μην παω στο ψυγειο...ο καλος μου ηταν την κυριακη πειραια το βραδυ βεβαια ειχε βαρδια...ειπα να παω αλλα μου ειπε οχι γιατι ειναι ψωφιος και θα πεσει κατευθειαν για υπνο γιατι 4-8 το πρωι εχει βαρδια (το καραβι ερχετε στις 10:30) το ιδιο μου ειπε κ σημερα κ πηγα λιγο να παραπονεθω και με αρχισε που δεν καταλαβαινω και κουραζεται και προσπαθει να ξεκλεψει χρονο για να ξεκουραστει κλπ...κ λεω εγω τωρα μηπως λεω μηπως εχει καμια γκομενιτσα???? την προηγουμενη φορα βεβαια που μου το εκανε αυτο ετρεχα σαν την τρεκλη 2 η ωρα το βραδυ στον πειραια απο ν.μακρη για παρακολουθηση...κ τι καταλαβα εγω πηγαινα κι αυτος ο κακομοιρης ειχε δανιστει μηχανη απο ενα φιλο και ειχε ερθει σπιτι να μου κανει εκπληξη κ με παιρνει τηλ. γιατι ελειπε το αμαξι να μου πει που γυρναω και του λεω πειραια ηρθα στο καραβι να σου κανω εκπληξη...α ωραια μου λεει κ εγω ειμαι σπιτι....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελα ντε που ειναι η μεφη???? και η κιμι???

ναι μωρε εχεις δικιο αλλα εγω αν μου πει ελα τρεχω και ας του ριχνω 8 χρονια ειμαι ακομα ετοιμη για τρελες κι αυτος τιποτα??? να αυτα σκεφτομαι κ λεω μηπως αλλα μετα σκεφτομαι αυτο που ειπες οτι οντως κουραζεται πολυ οχι μονο σωματικα αλλα κ ψυχικα γιατι εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα ετοιμαζονται και για το πασχα κ καλοκαιρι τωρα κ εχουν κ επιθεωρησεις κ πρεπει ολα να ειναι στην τριχα κ γενικα του λειπουμε κ εμεις...ε ειναι σε ποιο ασχημη κατασταση απο οτι εγω οπως κ να το δεις!!

οι αντρες γερνανε πιο γρηγορα χρυση μου δεν βλεπεις εδω μεσα τι γινεται??εμεις καταφερνουμε τοοοσα πραματα κ αυτοι μονο με τη δουλεια κ γινονται κουρελια!!!

και με τα μου λες....ασε τον ανθρωπο ησυχο!!!

αλλα μην φοβασαι αμα κανει συνεχεια αυτο το δρομολογιο,ειναι τοσο καινουργια τα πλοια που σιγουρα θα χαλασει και θα τον εχει σπιτι κανα 2 μερες:mrgreen:

αντε καληνυχτα και στις 2!!!

ελιωσα πολυ καλο!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν ειπα...

ΕΛΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΣ!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!!ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

PlbZp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ δεν ειπα...

ΕΛΑΑΑΑ ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΣ!!!!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!!ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙΤΕ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!

Κ επειδη οπως ειπα ειναι καινουρια μερα γιακαινουρια πραγματα παω να απλωσω τα ρουχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Λενιω!!!!τι εγινε με το μπεμπονι??τα δοντια του??

Επεξεργάστηκαν by mitsaki1

PlbZp2.png

τι φοραμαι πάλι αυριο????Ο καθενας τον νταλκά του

προβληματιζεται η τζια....:rolleyes:

μη την λετε ALEX γιατι σκεφτομαι το λιονταρι απο τη ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ κ πεθαινω στα γελια....

ποιος μαρη? ο γκεουλας?

αχ μου αρεσει αυτο...και χοντρη και τσαχπινα...Γκλορια....ειναι κατι αναλογο της Σπεραντζας!!!!:P

η Γκλορια σου ταιριαζει παααρρρααα πολυ. κ ο Νικος, η καμηλοπαρδαλη...πως την ελεγαν Μελμπα??? η κιμι θα ξερει...

λοιπον κουκλες παω ..εστειλα ενα μηνυματακι της Ομορφακιας στο κινητο μια που δεν την προλαβα, να της στειλω τα φιλια μου...και ακουω 'πού στελνεις μηνυμα καλε??' χαχα...φοβαται μη χασει το κορμι!!!!!!!!!

Παω να ξεραθω, να του εξηγησω και να τον κοροιδεψω λιγο...

παει...εκτεθηκαμε ΚΑΙ στον Νικολακη!

Καμπιεςςςςςςςςςςςς

ασε κατω τις καμπιες τις φιλες μου!

ενταξη λοιπον θα παραπονεθω σε εσας αφου εκεινος δεν ειναι εδω.....

κατ' αρχην εχω αγχωθει με μπεμπε κλπ, τα κιλα δε πεφτουν εχω κολλησει και με εχει πιασει κ λυσσα να τρωω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια να μην παω στο ψυγειο...ο καλος μου ηταν την κυριακη πειραια το βραδυ βεβαια ειχε βαρδια...ειπα να παω αλλα μου ειπε οχι γιατι ειναι ψωφιος και θα πεσει κατευθειαν για υπνο γιατι 4-8 το πρωι εχει βαρδια (το καραβι ερχετε στις 10:30) το ιδιο μου ειπε κ σημερα κ πηγα λιγο να παραπονεθω και με αρχισε που δεν καταλαβαινω και κουραζεται και προσπαθει να ξεκλεψει χρονο για να ξεκουραστει κλπ...κ λεω εγω τωρα μηπως λεω μηπως εχει καμια γκομενιτσα???? την προηγουμενη φορα βεβαια που μου το εκανε αυτο ετρεχα σαν την τρεκλη 2 η ωρα το βραδυ στον πειραια απο ν.μακρη για παρακολουθηση...κ τι καταλαβα εγω πηγαινα κι αυτος ο κακομοιρης ειχε δανιστει μηχανη απο ενα φιλο και ειχε ερθει σπιτι να μου κανει εκπληξη κ με παιρνει τηλ. γιατι ελειπε το αμαξι να μου πει που γυρναω και του λεω πειραια ηρθα στο καραβι να σου κανω εκπληξη...α ωραια μου λεει κ εγω ειμαι σπιτι....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ααααα ενταξει. εσεις ειστε κ τα 2 γκαο... τωρα μαλιστα.

http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=19500

αν κ το πουκαμισο μου αρεσε περισοοτερο

τι ψαχνεις μαρη? τι ψαχνεις????? παρτου ενα ασπρο ριχτο να βρει το φυσικο του περιβαλλον ο Ταλιμπαν, που το καταπιεζεις το παιδι..

θεανω, συμφωνω με μητσακιον, κ συμπληρωνω, οτι μονη σου βαζεις τα χερακια σου να βγαλεις τα ματακια σου(τα ομορφα)!!! χρησιμοποιησε πεθερα!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

περιμενω κ αλλο τζουλιο-ανεκδοτο...

κανει ψο-ο-ο-ο-ο-οφοοοοοοοο!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Κ επειδη οπως ειπα ειναι καινουρια μερα γιακαινουρια μερα παω να απλωσω τα ρουχα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα Λενιω!!!!τι εγινε με το μπεμπονι??τα δοντια του??

ΝΑΙ.....χάλια μαυρα !!!!!

και ο Γιαννης περναει φαση που δεν ακουει τπτ και κανει το αναποδο....χ@στα!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ΝΑΙ.....χάλια μαυρα !!!!!

και ο Γιαννης περναει φαση που δεν ακουει τπτ και κανει το αναποδο....χ@στα!!!!

παρε τον παιδιατρο ενα τηλεφωνο μηπως σου δωσει καμια κρεμουλα για τα ουλα του...επισης εχω ακουσει οτι τα κρυα πραγματα ανακουφιζουν..δεν ξερω κ ολας υπαρχουν μασητικα που εχουν ενα πλαστικο με νερο μπροστα κ το βαζεις στο ψυγειο για να κρυωσει...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...