Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ενταξη λοιπον θα παραπονεθω σε εσας αφου εκεινος δεν ειναι εδω.....

κατ' αρχην εχω αγχωθει με μπεμπε κλπ, τα κιλα δε πεφτουν εχω κολλησει και με εχει πιασει κ λυσσα να τρωω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια να μην παω στο ψυγειο...ο καλος μου ηταν την κυριακη πειραια το βραδυ βεβαια ειχε βαρδια...ειπα να παω αλλα μου ειπε οχι γιατι ειναι ψωφιος και θα πεσει κατευθειαν για υπνο γιατι 4-8 το πρωι εχει βαρδια (το καραβι ερχετε στις 10:30) το ιδιο μου ειπε κ σημερα κ πηγα λιγο να παραπονεθω και με αρχισε που δεν καταλαβαινω και κουραζεται και προσπαθει να ξεκλεψει χρονο για να ξεκουραστει κλπ...κ λεω εγω τωρα μηπως λεω μηπως εχει καμια γκομενιτσα???? την προηγουμενη φορα βεβαια που μου το εκανε αυτο ετρεχα σαν την τρεκλη 2 η ωρα το βραδυ στον πειραια απο ν.μακρη για παρακολουθηση...κ τι καταλαβα εγω πηγαινα κι αυτος ο κακομοιρης ειχε δανιστει μηχανη απο ενα φιλο και ειχε ερθει σπιτι να μου κανει εκπληξη κ με παιρνει τηλ. γιατι ελειπε το αμαξι να μου πει που γυρναω και του λεω πειραια ηρθα στο καραβι να σου κανω εκπληξη...α ωραια μου λεει κ εγω ειμαι σπιτι....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ρε ζωιτσα!!!

το οτι οντως μπορει να ειναι κουρασμενος δεν περναει απο το μυαλο σου?????αντε συνελθε!!!!!!:D

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

επανηλθα....ταισα εδωσα και ντεπονακι.38,2 και 38,3

δεν πηγαινε αλλο....

εγω απο ολες τις περιπτωσεις που γραψατε ειμαι στην κατηγορια της τζιας

μπραβο καλα εκανες μην ταλαιπωρουνται κι αυτα...

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αχ ρε ζωιτσα!!!

το οτι οντως μπορει να ειναι κουρασμενος δεν περναει απο το μυαλο σου?????αντε συνελθε!!!!!!:D

ναι μωρε περναει αλλα να δε με εχει συνηθησει σε τετοια παλια ξαγρυπναγαμε ολοκληρα βραδια (περσυ εννοω πριν μεινω εγκυος) και μετα εκεινος πηγαινε στο καραβι για βαρδια...κ δε μας ενοιαζε ουτε ο υπνος ουτε τιποτα για αυτο κι εγω τρελενομαι κ απο τοτε που του εκανα το πατατρακ με το φεισμπουκ κ ενεδωσε ε..με τρωει κ μενα...

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Στα κάτεργα!

όχι καλέ-εννοώ ξυπνάω 6 και κοιμάμαι 1

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τελικα το ξανθο που ειχα πριν ποτισε τον εγκεφαλο!!!!!.....ναι ρε το ξερω μετα το σκεφτηκα αλλα ειχες απαντησει ηδη...καλα αστο δε παω καλα!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

ναι μωρε περναει αλλα να δε με εχει συνηθησει σε τετοια παλια ξαγρυπναγαμε ολοκληρα βραδια (περσυ εννοω πριν μεινω εγκυος) και μετα εκεινος πηγαινε στο καραβι για βαρδια...κ δε μας ενοιαζε ουτε ο υπνος ουτε τιποτα για αυτο κι εγω τρελενομαι κ απο τοτε που του εκανα το πατατρακ με το φεισμπουκ κ ενεδωσε ε..με τρωει κ μενα...

ζωιτσα θα σου πω και το αλλο,οτι δυστηχως οσο μεγαλωνουμε εχουμε λιγοτερες αντοχες,οσο και αν εισαι και 25 ακομα και πας 26 27 σιγα σιγα μειωνονται.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εντομεταξυ η μπεμπουκα εχει αρχισει νεο σκηνικο θελει για να κοιμηθει εμενα μονο να την βαλω στο διπλο κρεβατι και να την χαιδευω και να της λεω παραμυθια η να τραγουδαω (τωρα με το δευτερο πως κοιμαται...δε ξερω :tongue:) το εκανα μια φορα κι επιασε και τωρα αλλιως δεν κοιμαται κ σημερα τους τρελανε τους παπουδες δεν κομηθηκε παρα μονο 25 λεπτα και μολις γυρισα απο τη δουλεια κ επεσα διπλα της στο κρεβατι μεσα σε 1 λεπτο τεζα απο της 5:30 μεχρι της 7:30....το μαναρακι μου μωρε θελει τη μανουλααααα!!!!;);)

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

α για χαλαρωστε ολες σημερα....τι να πει κ αντρας της ΜΕΦΗΣ??που κοιμαται με ενα ζωντανο θρυλο???τη μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ...χαλαρωσε κ εσυ Ζωιτσα μου...το καημενο το πιπινι το φαγες..

ελα ντε που ειναι η μεφη???? και η κιμι???

ναι μωρε εχεις δικιο αλλα εγω αν μου πει ελα τρεχω και ας του ριχνω 8 χρονια ειμαι ακομα ετοιμη για τρελες κι αυτος τιποτα??? να αυτα σκεφτομαι κ λεω μηπως αλλα μετα σκεφτομαι αυτο που ειπες οτι οντως κουραζεται πολυ οχι μονο σωματικα αλλα κ ψυχικα γιατι εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα ετοιμαζονται και για το πασχα κ καλοκαιρι τωρα κ εχουν κ επιθεωρησεις κ πρεπει ολα να ειναι στην τριχα κ γενικα του λειπουμε κ εμεις...ε ειναι σε ποιο ασχημη κατασταση απο οτι εγω οπως κ να το δεις!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...