Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσαρες καλησπερα.Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,περαστικα στις αρρωστες αν ειναι καμια σας.Εμεις αυριο σαραντηζουμε και η παιδιατρος θα ερθει την παρασκευη .Τιποτα αλλο εχω πνιγει μεσα στο σπιτι, αλλα τι να κανουμε!υπομονη.Αυριο θα σας διαβασω θα παω την <<μεγαλη>> μικρη στη γιαιγια της οποτε θα εχω χρονο.Ουτε το δεντρο δεν εφτιαξα ακομη.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικά ομορφακια!!ευχομαι όλα να πανε καλα για την μικρή. Εμείς καλά είμαστε τρώμε το φαί μας και κάνουμε κακά οπου βρούμε!! Στο ριλάξ δεν τον εχω βαλει ακομα κανει? Ποτε όμως να τον βαλω αφου ολο κοιμαται! Να ρωτήσω και κάτι άλλο με το γάλα μου τι γίνετε θα κοπεί μονο του βγάζω εγω λιγο βγαίνει το βράδυ αλλα δεν ποναω ουτε το νιωθω πρησμένο για ποσο ακομα να βγαζω? Αλεκα μου μου αρεσε πολύ η φωτο σας όλοι οι οικογένεια μαζι και του χρόνου με υγεία εύχομαι εμείς δεν στολίσαμε ακόμα τιποτα!! Χτες του έδωσα και λιγο χαμομήλι! Ως ποτε θα μου κατουράει τα σεντονια τι δεν κανω καλα δεν κλεινω καλα το μπεμπιλινο τι συμβαινει?

Εμείς σταματήσαμε να κατουράμε τα πάντα μόλις αλλάξαμε νούμερο πάνας. Πάρε το μεγαλύτερο νούμερο για να κλείνει καλύτερα και την τυλίγεται γύρω της περισσότερο.

3qg3p2.png qfe4p2.png

O πεινασμενος καρβέλια ονειρευεται... χαχαχααααααααααα

00020473.gif

:P:p:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Βρε κορίτσια τις τελευταίες μέρες δεν είχα πολύ γάλα. Η μπέμπα καθόταν ελάχιστα στο στήθος και κυρίως έκανε σαν ν' αγανακτούσε που δεν έβρισκε. Έτσι άρχισα να της δίνω περισσότερο συμπλήρωμα. Τώρα το στήθος μου είναι σχεδόν άδειο. Το ίδιο είχε γίνει και στην Ζέτα. Στις 40 ημέρες τίποτα από γάλα. Αυτό όμ,ως που μου κάνει η μπέμπα χθες και σήμερα είναι ότι στο γεύμα την ημέρα τρώει 100-120 ml κοιμάται, και ξυπνάει μετά από μισή -μία ώρα και ξαναπεινάει. Της φτιάχνω μικρή ποσότητα, τρώει λίγο, κοιμάται και μετά ξαναξυπνάει. Σε κάθε γεύμα δηλαδή χρησιμοποιούμε 2-3 μπιμπερό για να μπορέσει να κοιμηθεί. Αυτό το κάνει μόνο την ημέρα γιατί την νύχτα ξεραίνεται.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Για κακά ούτε λόγος. Εμείς και όταν θήλαζε (με ελάχιστο συμπλήρωμα) και τώρα κάνεικ μία φορά στις 2 μέρες. Ο γιατρός λέει ότι δεν μας πειράζει όσο τα κακά της είναι αραιά και όχι σκληρά. Δεν πονάει καθόλου μόνο εκείνη την ώρα λίγο σφίγγεται. Τις τελευταίες δύο φορές που έκανε ήταν τόσο πολλά που κόντευαν να βγούν από την πάνα.

3qg3p2.png qfe4p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια εχω ερώτηση...

Στο ριλάξ απο ποτε μπορούμε να τα βάλουμε?

Η παιδίατρος θα ξανάρθει 21/12 και ντρέπομαι να την πάρω να τη ρωτήσω..

Εσείς τα βάζετε τα μωρουλίνια?

κοριτσια εχω ερώτηση...

ναι γωγω μου εγω τα βαζω ηδη!αλλωστε εχει τυχει στο ριλαξ να τα ταιζω ταυτοχρονα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κοριτσια εχω ερώτηση...

περιπου κοντα στον μηνα,αν δεις οτι μενει ξυπνια πολυ ωρα και χαζολογαει βαλε την σε λιγες μερες,εγω ετσι εκανα.

fCS8p3.png

ναι γωγω μου εγω τα βαζω ηδη!αλλωστε εχει τυχει στο ριλαξ να τα ταιζω ταυτοχρονα!!!

Και εγώλέω οταν θα γίνει 1 μήνα να την βάλω..

Τη λυπάμαι τη κακομοιρα συνεχεια μεσα στη καλαθούνα!!!

αλεκακι δεν ειστε οι μοναδικες τρελλες!!ειμαστε κι εμεις..ο λουκας εκανε ηδη το εμβολιο κ θα το κανω κι εγω..τωρα για το στρατο θα δουμε!!

μολις εκανα ντους κι εβαλα απο πανω τη σελοφιν κ καιγομαι!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

αννουλα χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

μιτσακι που εισαι εσυ????

βρε βρε καλως την μαρλεν!!!!που εισαι εσυ???

ελενη πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!τωρα χτυπα μια μερεντα απο τη χαρα σου!!!:-P:-P:tongue::tongue:

ευανθια σκεψου θετικα και θα εχεις γαλα!!εγω οποτε σκεφτομαι οτι εχω κουραστει απο την αντληση μου μειωνεται..πιστευω οτι ειναι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια!

εγω τελικα το εμβολιο δεν το κανω και ο θεος βοηθος οπως λεει και η γωγω με την ομορφη κορη!!!!!εχε χαρη που σε εχει καπαρωσει ο μικρος της δημητρουλας αλλιωωωωςςςςςςςςςςςς!!!!

κανενα νεο απο την μικρη της ομορφακια!πως ειναι το κοριτσακι!

δεν θυμαμαι κατι αλλο...αααα εμενα απο το μαιευτηριο που του ειχαν παρει αιμα δεν μου εχουν ερθει τιποτα απο αποτελεσματα!δεν επρεπε να μου εχει ερθει κατι???γιατι μου ζητησαν και τη διευθυνση του σπιτιου...

που να μαι μαρη??εδω το μεσημερι κοιμηθηκε ο μικρος 4 ωρες κ κοιμηθηκα κ γω 3!!!αμ πως??:tongue:εμας μας εδωσαν τις εξετασεις που του εκαναν στο μαιευτηριο την ημερα που θα φευγαμε,αλλα αν σου ζητησαν διευθυνση μαλλον θα στις στειλουν αλλα παρε ενα τηλ να βεβαιωθεις.

PlbZp2.png

περαστικά ομορφακια!!ευχομαι όλα να πανε καλα για την μικρή. Εμείς καλά είμαστε τρώμε το φαί μας και κάνουμε κακά οπου βρούμε!! Στο ριλάξ δεν τον εχω βαλει ακομα κανει? Ποτε όμως να τον βαλω αφου ολο κοιμαται! Να ρωτήσω και κάτι άλλο με το γάλα μου τι γίνετε θα κοπεί μονο του βγάζω εγω λιγο βγαίνει το βράδυ αλλα δεν ποναω ουτε το νιωθω πρησμένο για ποσο ακομα να βγαζω? Αλεκα μου μου αρεσε πολύ η φωτο σας όλοι οι οικογένεια μαζι και του χρόνου με υγεία εύχομαι εμείς δεν στολίσαμε ακόμα τιποτα!! Χτες του έδωσα και λιγο χαμομήλι! Ως ποτε θα μου κατουράει τα σεντονια τι δεν κανω καλα δεν κλεινω καλα το μπεμπιλινο τι συμβαινει?

στο ριλαξακι εγω κοπελα μου τον βαζω για κανα πενταλεπτο οταν ειμαι μονη μου για να του φτιαξω το γαλα ξερω οτι ακομα δεν κανει...οσο για το μπειμπιλινο για προσπαθησε στα πλαγια να το κλεινεις καλα κ μενα ετσι κατουριοταν κ διαπιστωσα οτι δεν το εκλεινα σωστα στα πλαγια.Μπορει να λεω κ βλακειες κ να ειναι συμπτωση παντως δεν μου ξανακατουρηθηκε οποτε για δες στα πλαγια να μην εχει διαρροες!

PlbZp2.png

εδω και παλι...

καταρχας να σας ευχαριστησω ολες για τη συμπαρασταση σας στην υστερια που με εχει πιασει με τον θηλασμο. τελικα δε θα κατσω να σκασω κιολας, αν δε τα καταφερω θα του ξεκινησω το ξενο. καποια στιγμη θα γινει ουτως η αλλως....

κοιμουνται τωρα οι αντρες και εγω το ριξα στο μαγειρεμα...γιατι αλλιως θα πεινασουμε!

αυτο για τον υποθειρεδισμο εγω ξερω οτι σου στελνουν γραμμα εαν βρουν κατι. εαν δεν βρουν κατι τοτε δε στελνουν. γι'αυτο μου εστειλαν κ εμενα.

βρε κοριτσια σας ακουω που λετε οτι ολο κοιμουνται τα μικρα σας και βλεπω τον δικο μου που ολη μερα μεχρι αργα το βραδυ ειναι με το ματι γαριδα (το μεσημερι κοιμαται λιγο μονο) κ ολο να τρωει θελει! που να μου μεινει γαλα να αντλησω! τον ζυγισα σημερα 3980 πηγε, δηλ παιρνει σταθερα 260 γραμμαρια την εβδομαδα! που ειναι παραπανω απο το κανονικο! α, κ να χεζει ολο θελει! απο το πρωι 4 φορες!!!!

οσο για τα κιλα...σκ...τε ολε!!! απο τα 20 εχασα τα 9 μονο και εδω κ 2 βδομαδες εχω κολλησει...προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο τωρα ...

μια χαρα τπ μωρο σου Ευανθια μου αυτο σημαινει οτι τρωει σωστα οποτε μια χαρα τα πας με τον θηλασμο!!αστα με τα κιλα τα νευρα μου εχω κολλησει στα εντεκαμιση κιλα κ δεν λεω να χασω αλλα κ δεν μου μπαινει κ τιποτα σκατααααααα:-(

PlbZp2.png

ειμαι λίγο καλυτερα αλλά όχι εντελως καλά. Έφαγα και όλας σημερα γιατι ίσως το παρακανα με διαιτες, τρεξιμο, ξενυχτι κλπ... θα ζησω πάντως... και όπως λέω στον αντρούλη μου 'εγω θα πιω το καφεδακι!' Σιγά μην του δωσω τη χαρά!!!!

Γωγουλά τωρα που ειπες ότι έκλαιγες στο μαιευτηριο θυμήθηκα εμενα στον Άγγελο... με ειχε πάρει τηλ ο πατερας μου την δευτερη μερα που ειχα γεννησει και με ειχε πρηξει για τη μανα μου κλπ (ειπαμε, είναι στα 'μαχαιρια'!!). Έκλαιγα εγω η δόλια και μου έλεγε η μαμα της διπλανης μου...'μη στεναχωριεσαι, θα σου'ρθει το γαλα... και αν δεν σου'ρθει θα σου δωσει η κόρη μου που το βγαζει με το θηλαστρο και το πεταμε!!' Νόμιζε ότι έκλαιγα επειδη δεν ειχα γαλα!!! Τι να της πω?? ¨Οτι ειμαστε τρελοι οικογενειακως??

αντε βρε Αλεκακι μου περαστικουλια γρηγορα κ μην το παρακανεις κ συ με διαιτες αφου ειπαμε το κατεχεις το αθλημα :tongue: θα τα χασεις!!μη ξεχνας οτι τωρα κουραζεσαι πιο πολυ εχεις κ τον Αγγελακο σου οποτε χαλαρα!!!

PlbZp2.png

η πλακα ειναι οτι οσο ετρωγε και απο τα δυο,μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα που εβγαζα με το θηλαστρο εκανε κακα πολλες φορες την μερα,με το που το εκοψα αρχισε να τις μειωνει ωσπου εφτασε την μια την μερα αλλα μιλαμε για πολυ πραμα......και τωρα καθολου και φοβαμαι ρε γ.....το κλαιει κιολας απο τα πονακια.....

Μαιρουλα καντου τις ασκησουλες με τα ποδαρακια ξερεις που φερνεις τα γονατακια τους κοντα στην κοιλιτσα τα ανακουφιζει τρελα!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...