Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσυ alex ανεβα στον καναπε!!! χιχιχιχι!!!!

όχι μαρη σου λεω, θα το σπασω.....:P

Αλέκα το τεχνόδερμα νομίζω δε λερώνει κιολας ή κάνω λάθος???
όχι..μοιαζει πλυ με δερμα, αλλα το πηρα με κατι νερα και ειναι πολυ ωραιο....
παραπονιεσται κι εσεις αλλα σκεφτειτε οτι υπαρχουν και χεοροτερα...εγω τι να πω που ουτε να παραπονεθω δε μπορω πια!!!!:(:(:(

να παραπονεθεις και εσυ καλε...μην το στερεισαι....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μη την λετε ALEX γιατι σκεφτομαι το λιονταρι απο τη ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ κ πεθαινω στα γελια....

γιατι τι εχει το λιονταρακι?? Δεν με ειπαν και ελεφαντα :rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εξαλλου το αφεντικο σου δεν το νοιαζει τι θα βαλεις....τι θα βγαλεις το νοιαζει??

221882cb0gkyh7q4.gif

οχι ωραιο ειναι εχει πολυ πλακα....ειναι κ ομορφο...αν σε λεγαν ΓΚΛΟΡΙΑ να ανησυχουσες που ειναι ιπποποταμινα..

αχ μου αρεσει αυτο...και χοντρη και τσαχπινα...Γκλορια....ειναι κατι αναλογο της Σπεραντζας!!!!:P

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον κουκλες παω ..εστειλα ενα μηνυματακι της Ομορφακιας στο κινητο μια που δεν την προλαβα, να της στειλω τα φιλια μου...και ακουω 'πού στελνεις μηνυμα καλε??' χαχα...φοβαται μη χασει το κορμι!!!!!!!!!

Παω να ξεραθω, να του εξηγησω και να τον κοροιδεψω λιγο...

221882cb0gkyh7q4.gif

γκουντεν ναχτεν!!! Μα ξεραθηκατε όλες??? φιλια

221882cb0gkyh7q4.gif

τι λεει σας προλαβα??

Aπό βιβλίο η συμβουλές ή από τα επεισόδια του Αλφα;;; Γιατί εγώ μια που τα βλέπω μια που τα ξεχνάω...

Τι λες μαρή τρελή;;;; Που θα τα κυνηγας να μην καταπιουν τιποτα, να μην χτυπήσουν σε κάτι αιχμηρό, να μην πέσουν από τα σκαλιά...να μην...να μην... όοοολη μέρα κυνηγητό;;;; Εγώ λέω ωχ Θεε μου κ που το σκεφτομαι! Εσ΄υ που θα έχεις κ δυο;;;;

Τότε να δεις γλέντια.Τώρα είσαι μια χαρά!!!

(Με σένα τα έβαλα σήμερα, κατάλαβες!!)

Τι προσφέρει το κατάστημα;;; Εγώ μια σανγκρια την γούσταρα τωρα να σου πω...

:D:D:D:D

ρε συ τουλαχιστον να περπατανε!!και να τρωνε στερεες τροφες..και να υνενοουνται..μουχει βγει οι ωμοι απο το πολυ το σηκωμα!!!
αρα γυρω στα 5 εχεις παραπανω!!!!!
κοιτα συμφωνα με το υψος μου-εχω τελειωσει και διαιτολογος παρακαλω!!-το ιδανικο θα ηταν γυρω στα 56-57 κιλα!!!εγω στα 60-65 νιωθω καλα..αρα δεν ειναι μονο 5 τα παραπανω!!:(:(
λοιπον 37,8 η μπεμπα και με κοκκινα μαγουλα:D

37,5 ο μπεμπης...

μακαρι να μεινουν εκει να μην παρουν αντιπυρετικο..
τελειωσατε με τα υψη πλατη βαρη???

κανω ενα γκαλοπ.

χτες ηρθε ο παππους-φαντομας, κ εφερε δωρα στα παιδια. στα αγορια απο μια ταυτοτητα που οταν την εδειξε στον νικηφ. του ειπε, ρρεεεεε τι ειναι αυτο???? αυτο ειναι για κοριτσιαααα!!! ο μπεμπακος του εκανε ενα εου...γγγγγγ......

στη χριστ. τωρα, εφερε ενα ζευγαρι σκουλαρικια παρα πολυ ωραια.

ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ????????

εγω θαλεγα οχι!!!ειναι λιγο μικρη ακομη..γυρω στα 3 με 4 νομιζω οτι ειναι καλα!

δοκιμασε της nuk για 0+ μηπως της ταιριαζει καλητερα γιατι κ μενα της chicco δεν την ηθελε καθολου...

Αλεκουκο η γιατρος μας εδοσε 1.2μλ απο αντιβιωση το ζιναντολ μεχρι λεει να κανουμε την κυστεογραφεια για προληπτικους λογους αλλα ρε γαμωτο να παιρνει 1 μηνα αντιβιωση καθε βραδυ μια φορα τη μερα δηλαδη ... δε θελω αλλα κ τι να κανω να μην της τη δοσω εχω πελαγωσει αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργιας αν ειναι στειρα γιατι να το φορτωνω το παιδι με αντιβιωση???

ακολουθησε τις οδηγιες του γιατρου σου...καλυτερα..
Ο μικρος αφου πιπιλουσε 1 ωρα στο στηθος του εδωσα πιπιλα τον εβαλα οντας χωμα στο κρεβατι του του εβαλα και της fisher price αυτο που κρεμεται στο κεφαλι του πανω απο την κουνια και ξεραθηκε...

Πως εχουμε καταντησει ετσι ρε...παλια αν δεν επεφτε ο ενας στο κρεβατι ο αλλος δεν κοιμοταν..για να μην πω για χουχουλιασματα, αγκαλιτσες και δωστου καληνυχτα και φιλακι απο εδω και απο εκει...ετσι οπως δεν ηθελα ποτε να καταντησω ετσι καταντησα..αι σιχτιρ..

δεν μενουν για παντα τα μελοματα καλο μου!!
tzia καλορίζικο καλό σερφάρισμα!!!!
με γειες κοριτσι!!!
μπηκα απλα να δωσω το παρων!υποφερο απο ημικρανια ολη μερα.....φιλια σε ολες!δεν αντεχω καθολου,,,καληνυχτα
περαστικα ασπουλα!
Ωχ..περαστικα Ασπουλα μου...

Εμεις Τζια πριν ερθει ο μικρουλης μου ειμασταν καπως ετσι οπως περιγραφω...οχι παντα αλλα αρκετα συχνα...απο τοτε που εμεινα εγκυος και πλησιαζα να γεννησω μεχρι και σημερα αλλαξε δραματικα η κατασταση...

αναμενομενον...
Δεν ειναι φαση και το ξερω...ειναι σαν απλα να ζουμε μαζι...αν με εννοειται..και απο την στιγμη που βλεπω να γινεται αυτο τοσο πιο πολυ μεφτω με τα μουτρα στον μικρο...προσπαθω να παρω αγαπη απο το βλεμμα του,τις κραυγουλες του τα γελακια του κτλ...δεν ειναι η ιδεα μου...μην προσπαθεις ομορφακι να με πεισεις για το αντιθετο...
βρε μαριανθη πρεπει να δωσεις και λιγο σημασια και στον αντρα σου..ξερω και μη μου πεις οχι οτι ο θηλασμος σε παθιαζει πολυ ασχημε μερικες φορες...με αποτελεσμα να μη σκεφτομαστε τιποτα αλλο απο το μωρο μας...να εισαι λιγο πιο διαλλακτικη...εγω απο τη μια κραταω τα παιδια μου κι απο την αλλη του δινω φιλια...δεν ειμαστε σαφεστατα οπως πριν μεινω εγκυος στο στρατο..αλλα οχι κι ετσι οπως τα περιγραφεις..τωρα τι να πω?μπορει να φταιει και η σχεση του καθε ζευγαριου..ο χρακτηρας σας...δε σας ξερω κ καλα!
παω κ εγω... θελω να κατσω, αυριο θα κουτουλαω στη δουλεια!!!
καληνυχτα εορταζουσα!!
εχεις σκεφτεί ότι μπορεί να αισθάνεται αυτός παραγκωνισμένος?
πες τα ρε τζια!

αχ,εκανα ενα ωραιο μπανακι και ειμαι ετοιμη για....τουφ στο κρεβατι!!!!τρελιτσες δεν εχει σημερα πρωτον γιατι κι εμεις ειμαστε αρπαγμενοι-πολυ συχνο φαινομενο τον τελευταιο καιρο-και δευτερον γιατι ακομη περιοδευω..

το παιδι μου το μεγαλο πηγε καλα για δευτερη νυχτα!!τεντωσε και σηκωθηκε κ πηγε μονος στο δωματιο του!!!βεβαια πηγα ηρθα 3-4 φορες για χαζα που ηθελε..καταλαβαινετε..τελικα κοιμηθηκε!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ενταξη λοιπον θα παραπονεθω σε εσας αφου εκεινος δεν ειναι εδω.....

κατ' αρχην εχω αγχωθει με μπεμπε κλπ, τα κιλα δε πεφτουν εχω κολλησει και με εχει πιασει κ λυσσα να τρωω κρατιεμαι με νυχια κ με δοντια να μην παω στο ψυγειο...ο καλος μου ηταν την κυριακη πειραια το βραδυ βεβαια ειχε βαρδια...ειπα να παω αλλα μου ειπε οχι γιατι ειναι ψωφιος και θα πεσει κατευθειαν για υπνο γιατι 4-8 το πρωι εχει βαρδια (το καραβι ερχετε στις 10:30) το ιδιο μου ειπε κ σημερα κ πηγα λιγο να παραπονεθω και με αρχισε που δεν καταλαβαινω και κουραζεται και προσπαθει να ξεκλεψει χρονο για να ξεκουραστει κλπ...κ λεω εγω τωρα μηπως λεω μηπως εχει καμια γκομενιτσα???? την προηγουμενη φορα βεβαια που μου το εκανε αυτο ετρεχα σαν την τρεκλη 2 η ωρα το βραδυ στον πειραια απο ν.μακρη για παρακολουθηση...κ τι καταλαβα εγω πηγαινα κι αυτος ο κακομοιρης ειχε δανιστει μηχανη απο ενα φιλο και ειχε ερθει σπιτι να μου κανει εκπληξη κ με παιρνει τηλ. γιατι ελειπε το αμαξι να μου πει που γυρναω και του λεω πειραια ηρθα στο καραβι να σου κανω εκπληξη...α ωραια μου λεει κ εγω ειμαι σπιτι....

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

επανηλθα....ταισα εδωσα και ντεπονακι.38,2 και 38,3

δεν πηγαινε αλλο....

εγω απο ολες τις περιπτωσεις που γραψατε ειμαι στην κατηγορια της τζιας

καλα εκανες μαρακι..αφου πηγε τοσο..μην αγχωνεσαι μονο για τωρα θα ειναι..πιστευω δε θα ξανανε βασουν!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...