Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εδω ειμαι...ταισα το μωρακι μου....

ε, ναι.. τελειωμενο να'ναι!

εκεινη λεει σε ολα ναι. να τη πιστεψω???

σημερα πηγα για σοκολατα με την αδερφη μου στην αθηνα! αφου λεω κανεις μα κανεις δεν μου ειπε να τα εκατοστησω, πλην της μαμας-μπαμπας-αδερφος-αδερφη γιατι να χαλαστω??? παρατησα τα παιδια στη πεθερουκλα κ την εκανα! ναι ναι... ουτε ο παυλος μου ειπε χ.π.:|

μονο στεναχωρηθηκα για τον νικηφορακο, γιατι το πρωι που πηγαιναμε σχολειο του λεω, νικηφορινι μου το ξερεις οτι σημερα εχω γενεθλια? κ μου λεει, ε, τοτε θα μου δωσεις ενα κομματι απο τη τουρτα σου??? κ δεν κοψαμε τουρτα. τεσπα, το'χω παρει ψυχραιμα, μεγαλωσα πολυ μου φαινεται...

κ εμενα μου τα τρυπησαν 3 ΜΗΝΩΝ. γιατι ολοι με λεγαν μπεμπη, κ η μανα μου τα πηρε κρανιο κ με εκανε κουκλα!

εμενα μου τα τρυπαγαν δε μου τα τρπαγαν,αγορι φαινομουν μεχρι τα 14 :P

Θα σου πω κατι...και σε εσενα και σε όλες και σε αυτες που διαβαζουν και θα μουν αργοτερα και στον ανωμαλο :tongue:. Όταν εφυγα απο το σπιτι μου ημουν 17...νομιζα πως όλοι θα τρεξουν απο πισω μου...βλακεια μου...εκανα τρεις μηνες να βγω απο το σπιτι μου...μονο εκλαιγα...Περασα ωραια στην Αγγλια αλλα δε θα ξεχασω ποτε αυτο που μου εμαθε..ότι ειμαι μονη μου....Κυνικο? Μπορει....αλλα εμενα αυτο με εσωσε απο πολλες καταθλιψεις.Και βεβαια εχω τον αντρουλη μου, τα παιδακια μου, την υπολοιπη οικογενεια, φιλους κλπ....αλλα τωρα ξερω...ότι κανεις δε με βαζει πανω απο τον εαυτο του ή πανω απο τον εγωισμο του.

μου βγηκε μοσχομυρωδατος μοσχομυρωδατος με μια πετσετα στη μεση.....τον χουφτωνεις για δε τον χουφτωνεις??κ υστερα φταιει ο βιαστης...αδιαθετη γυναικα κ με κολαζει....:tongue:

δεν πιστευω να θελεις να λιμπιστω τον αντρουλη σου ε?? :tongue::tongue:

Αλεκάκι εγώ θέλω να έρθω!!!!!!!!!!

!!!

μακαρι....

α, δεν ειναι τπτ.. εγω λεω απο τα 18 μου οτι γερναω!! η συνταξουλα αργει...

και εγω ετσι λεω...

εγω με το μπηκα στα 30 σταματησα να το σκεφτομαι...το πηρα στραβα,τα πρωτα αντα.... ασε που ειπα αμα δω την πρωτη ριτιδα θα κανω μποτοξ.....

καλα εγω να δεις τι εχω πει...και όπως βλεπεις χειροτερη απο την 'πατσουρου' ειμαι (χρησιμοποιησα το ονομα της μονο και μονο γιατι συνδυαζεται...:tongue:

κ εγω ρε συ!!! μαλλον ειχε συνδυαστει κ με τη καταθλιψη που ειχα γεννησει τη χριστ.. μου ειχαν πεσει μαζεμενα. τωρα που προχωρησα βεβαια, (34), δεν το σκεφτομαι. ρυτιδες εχω, αλλα ειναι αυτες του γελιου. οχι αναμεσα στα ματια. δεξια αριστερα στο στομα, κ το ποδι της χηνας που λενε στο ματι. δεν φαινονται πολυ αλλα εγω τις βλεπω!

τιποτα δεν εχεις...απο αυτα που λες όλες εχουν...

Αλεκουκο η γιατρος μας εδοσε 1.2μλ απο αντιβιωση το ζιναντολ μεχρι λεει να κανουμε την κυστεογραφεια για προληπτικους λογους αλλα ρε γαμωτο να παιρνει 1 μηνα αντιβιωση καθε βραδυ μια φορα τη μερα δηλαδη ... δε θελω αλλα κ τι να κανω να μην της τη δοσω εχω πελαγωσει αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργιας αν ειναι στειρα γιατι να το φορτωνω το παιδι με αντιβιωση???

εννοειται ότι αν ειναι στειρα δεν θα δωσεις τιποτα και θα παρεις δευτερη και τριτη γνωμη απο αλλους γιατρους.
μαλλον επειδη εισαι αδυνατη γι'αυτο ψιλοφαινονται,ακους αλεκα?τα κιλα εχουν και τα καλα τους:mrgreen:

.

εγω μαρη εχω κυκλους μεχρι τα μαγουλα...

Α! πείτε μου μεγεια το λαπτοπάκι!!!!Τώρα το φορτιζω!!!!

με γειαααα!!!!!!!!

Πως εχουμε καταντησει ετσι ρε...παλια αν δεν επεφτε ο ενας στο κρεβατι ο αλλος δεν κοιμοταν..για να μην πω για χουχουλιασματα, αγκαλιτσες και δωστου καληνυχτα και φιλακι απο εδω και απο εκει...ετσι οπως δεν ηθελα ποτε να καταντησω ετσι καταντησα..αι σιχτιρ..

βρε χαζο...δεν θα ειναι ετσι μετα απο λιγο καιρο..θα επανελθετε.

εχω απελπιστει...σημερα φορουσα ενα κοντο φορεματακι με μποτες και ημουν πολυ ωραια ντυμενη..παλια θα μου εκανε τους κοσμου τις σκηνες για το πως βγαινω ετσι και θα μου κολανε κτλ κτλ...σημερα απλα με κοιταξε και δεν ειπε απολυτως τπτ...η αδιαφορια σε ολο το μεγαλειο της..

αυριο βγες με το βρακι :tongue:

Εμεις έχουμε καταντήσει έτσι χρόνια τώρα. Αλλά δεν πειράζει-εξελίσσεται διαφορετικά η σχέση. Θα ήθελα βέβαια να υπάρχει και πάθος αλλά είναι πολύ δύσκολο.....ίσως υπάρχουν ζευγάρια που το έχουν ακόμα καθημερινά. Εμείς δεν είμαστε από αυτά. Τα χαϊρια μας τα είδατε στη φωτο. Ο Νυσταλέων κοιμάται στο πουφ ή στον καναπέ, εγώ μιλάω μαζί σας και μετά φέρνω τον γερανό να τον σηκώσει να πάμε στο κρεβάτι και να ροχαλίζει από το πρωτο πεντάλεπτο. Ειδυλλιακά!!!

γιατι ποια ειναι ετσι μετα απο τοσα χρονια??? Ελα ρε κοριτσια..λιγο ρεαλισμο...

μπηκα απλα να δωσω το παρων!υποφερο απο ημικρανια ολη μερα.....φιλια σε ολες!δεν αντεχω καθολου,,,καληνυχτα

περαστικουλια

καταρχην χρονια πολλα στα μικρα μας μωρακια που σημερα γινανε 4 μηνων...

2)σταματησε η καημενη η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τα στεναχωρητικα αν κ απο μεσα της καιγεται...κ αρχισε η ΝΙΝΑ...

3)ΤΖΙΑ μεγεια το λαπτοπ..

4)φωκιες....μην αγχωνεστε..το καλοκαιρι θα μαστε ολες Θεες...εγω ηδη τα βαφτισια τα μετεφερα στον Αυγουστο για να μαι σιγουρη...ετσι οπως παω με βλεπω γεννεθλια-βαφτισια 2 σε ενα...

5)ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ οι κ^%^&%^&ροι πηταν τον παπα Σωτηρη τον Θεο απο Πετρο-Παυλο...θα σε ενημερωσω για νεωτερα...

6)η ΑΡΣΕΝΑΛ την ξεφτιλισε την ΠΟΡΤΟ...

κατι ηξερα εγω που ειπα εξαρχης τον Σεπτεμβρη ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα καλα θα βρισω κ δε θελω..βλα^&%*&%να ειστε κ τα δυο????θα σας μιλησει η πειρα αν κ ειμαι μονο 22.5 χρονων...εσυ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχεις πολυ μεγαλυτερο δικιο να εισαι κομματια κ ψιλοχαλια απο ΝΙΝΑ λογω του οτι ειναι 2 παιδακια κ ενας ΤΑΛΙΜΠΑΝ....δουλευει κ μεχρι απλα ο Παυλος κ εγω ετσι θα μουν κ χειροτερα ΑΛΛΑ κανε υπομονη....κ μιλα του....πιστευω μετα απο 2654 μονιμες σχεσεις που ειχα στη ζωη μου..οτι η λυση για να περναμε καλα ειναι να μιλαμε,.,...με το να τα κραταμε μεσα μας τιποτα δεν αλλαζει...πιασε τον δικο σου Παυλο Μαριανθη κ μιλα του...ηρεμα...φορωντας τα απολυτως απαραιτητα...οι αντρες δεν καταλαβαινουν...σε βλεπει ολη μερα πανω απο μωρο κ νοιωθει φτυσμενος...ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΨΑΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...

ετσι-ετσι μπα δε φταιει το ονομα...πιστεψε με θελει ντιρινταχτα η κατασταση...ξερω εγω!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

νιωθω οτι ζω την μερα της μαρμωτας.....

κοιμαμαι ξυπναω και ολο τα ιδια

συγνωμμη που σας ζαλισα αλλα κοντευω να σκασω......

δεν έχεις και εσύ τη μαμά σου κοντά να το αφήσεις κανενα διωράκι να ξεσκάσεις. Και η πεθερά σου απότι θυμαμαι αλλουνταλλου...

Κάνε κουράγιο μάνα που θα έλεγε και ο Βασιλάκης Καϊλας

byXKp2.png

δεν έχεις και εσύ τη μαμά σου κοντά να το αφήσεις κανενα διωράκι να ξεσκάσεις. Και η πεθερά σου απότι θυμαμαι αλλουνταλλου...

Κάνε κουράγιο μάνα που θα έλεγε και ο Βασιλάκης Καϊλας

αχ για να κανω υπομονη πρεπει να εχει μεινει κιολας.....ασε θα σκασω κ θα ακουστω μεχρι την Αυστραλια

iMLpp3.png

Διαφημίσεις

εμεις παλι ποτε δεν ειμασταν του γουτσου γουτσου. απλολιτα πραγματα. ουτε φιλακια κ τετοια. οποτε δεν μου λειπουν κιολας, οχι οτι θα τα εκανα κ ποτε, να φιλιεμαι στο δρομο, π.χ.

ουτε εγω μαρη κανω τετοια...αλλα το βλεπω στα ματια του ότι θα ηθελε...

εμενα παλι ο καρδιτσιωτης μου ειναι τελειως βουρλο...με ζηλευει ακομα...χθες ανακαλυψε οτι δε φοραω βερα στο γυμναστηριο....ειναι πρησμενα τα δαχτυλα μου ακομα του λεω κ ξεμπερδεψα..
αχ το καλο μου....
Δεν ειναι φαση και το ξερω...ειναι σαν απλα να ζουμε μαζι...αν με εννοειται..και απο την στιγμη που βλεπω να γινεται αυτο τοσο πιο πολυ μεφτω με τα μουτρα στον μικρο...προσπαθω να παρω αγαπη απο το βλεμμα του,τις κραυγουλες του τα γελακια του κτλ...δεν ειναι η ιδεα μου...μην προσπαθεις ομορφακι να με πεισεις για το αντιθετο...

εσυ συνελθε...εισαι και μικρη....Θα συνελθεις δηλαδη αλλα μχρι τοτε να μη σε παιρνει απο κατω...ετσι ειναι συνηθως μετα την πρωτη γεννα.

και φυσικα με τετοια ψυχολογια δεν θελω ουτε διαιτα να κανω ουτε να παω γυμναστικη ουτε τπτ...

για εμενα αυτο θα ηταν ωραιο κινητρο...να τον 'δελεασω'

σημερα μικρο μου αναρωτιομουν. αν χωρισω τι θα μου λειψει? δεν χρειαζεται να ψαξεις για απαντηση.

!

α εγω δεν κανω τετοιες ερωτησεις ουτε στον εαυτο μου...κανω όμως σε εκεινον...'αν χωρισουμε, τι θα σου λειψει πιο πολυ?' Και τον βλεπω να σκιαζεται και χαιρομαι:-D

κι εγώ... καληνύχτα κοριτσάρες καλή συνέχεια!!!

Η Αλέκα θα αποκοιμήθηκε στο καινούριο σαλόνι...

όχι μαρηηηηηηη.......να το σπασω και αυτο?

καλησπερααααααααα

δεν μπορεσα να διαβασω τιποτα γιατι η μικρη οοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλλλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηη την μερα μου εχει βγαλει τον αδοξαστο!!!!!!!!!

και φυσικα ρην εχω τωρα αγκαλια,γιατι δεν νυσταζει!!!!!!!!!!!!

και συνεχιζω, ο γιωργος ηρθε ωρα 10:30 κρατησε την μικρη να ξεβρομιστω και να κανω τπτ να φαμε.

και ρωταω τωρα!!!!!!ποτε θα βρεθουμε σαν ζευγαρι οεο?

πηγαινω στο κρεβατι μαζι με την μπεμπα με πιπιλαει 1 ωρα μεχρι να κοιμηθει κ στο τελος κοιμαμαι εγω....

και ξαναρωταω ποτε θα μεινουμε να τα πουμε οεο?

νιωθω οτι ζω την μερα της μαρμωτας.....

κοιμαμαι ξυπναω και ολο τα ιδια

συγνωμμη που σας ζαλισα αλλα κοντευω να σκασω......

Θανουλα, και για εσενα ισχυει ό,τι για τη Μαριανθη.

μα καλα θα βρισω κ δε θελω..βλα^&%*&%να ειστε κ τα δυο????θα σας μιλησει η πειρα αν κ ειμαι μονο 22.5 χρονων...εσυ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ εχεις πολυ μεγαλυτερο δικιο να εισαι κομματια κ ψιλοχαλια απο ΝΙΝΑ λογω του οτι ειναι 2 παιδακια κ ενας ΤΑΛΙΜΠΑΝ....δουλευει κ μεχρι απλα ο Παυλος κ εγω ετσι θα μουν κ χειροτερα ΑΛΛΑ κανε υπομονη....κ μιλα του....πιστευω μετα απο 2654 μονιμες σχεσεις που ειχα στη ζωη μου..οτι η λυση για να περναμε καλα ειναι να μιλαμε,.,...με το να τα κραταμε μεσα μας τιποτα δεν αλλαζει...πιασε τον δικο σου Παυλο Μαριανθη κ μιλα του...ηρεμα...φορωντας τα απολυτως απαραιτητα...οι αντρες δεν καταλαβαινουν...σε βλεπει ολη μερα πανω απο μωρο κ νοιωθει φτυσμενος...ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΨΑΞΤΕ ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...

ετσι ειναι..να μλατε...και κατα προτιμηση να λετε βλακειες...σας μιλαω εκ πειρας. Αρεσει στους αχαιρευτους,,.,.

καλα που ρθες ΑΛΕΚΑ γιατι εχω προβλημα με 2 αρμεχτρες κ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ...βαλε φωνες παω να κανω τσιγαρο(δεν ειχα που να τις αφησω οσο ελειπες)κ γυρναω...

κανε δουλεια σου κοριτσακι μου;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

όπα όπα...σσσσσ.....δώωωσε...Φτανει κοτοπουλακι η να ανεβω και αλλο??

221882cb0gkyh7q4.gif

Φαση ειναι και θα περασι κοριτσια!!

Ολα με μετρο!! Δε χρειαζεται να ξεσκιστουμε στις δουλειες, ας κρατησουμε και λιγο χρονο για τους αντρηδες μας!!! Η αληθεια ειναι οτι την υστερια την εχουμε ευκαιρη στη φαση που ειμαστε!!

Να, τωρα, γιατι δεν καθομαστε διπλα στους αντρες μας να πουμε καμια μ&*&κια;;;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...