Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ο μικρος αφου πιπιλουσε 1 ωρα στο στηθος του εδωσα πιπιλα τον εβαλα οντας χωμα στο κρεβατι του του εβαλα και της fisher price αυτο που κρεμεται στο κεφαλι του πανω απο την κουνια και ξεραθηκε...

Πως εχουμε καταντησει ετσι ρε...παλια αν δεν επεφτε ο ενας στο κρεβατι ο αλλος δεν κοιμοταν..για να μην πω για χουχουλιασματα, αγκαλιτσες και δωστου καληνυχτα και φιλακι απο εδω και απο εκει...ετσι οπως δεν ηθελα ποτε να καταντησω ετσι καταντησα..αι σιχτιρ..

αστα να πανε κι εγω που δεν τον βλεπω κ συχνα παω να κ@@##%%φτω οποτε ερχετε κ αυτος ξερενεται στη κουραση ουτε αγκαλιτσες ουτε τιποτα πεφτει κουτσουρο..την αλλη φορα που ηταν εδω τον πηρα αγκαλια και ξεραθηκε ο καημενος και που κ που ελεγε "η μπεμπα?? η μπεμπα??"...παραμιλαγε για την κορη του....αμα εχεις τη δουλεια κ ολη μερα στο τρεξιμο....το μονο που θες ειναι να ξεραθεις το βραδυ....

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπηκα απλα να δωσω το παρων!υποφερο απο ημικρανια ολη μερα.....φιλια σε ολες!δεν αντεχω καθολου,,,καληνυχτα

Ωχ..περαστικα Ασπουλα μου...

Εμεις Τζια πριν ερθει ο μικρουλης μου ειμασταν καπως ετσι οπως περιγραφω...οχι παντα αλλα αρκετα συχνα...απο τοτε που εμεινα εγκυος και πλησιαζα να γεννησω μεχρι και σημερα αλλαξε δραματικα η κατασταση...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ομορφάκια που πήγατε Αθήνα? Πολύ ωραία σοκολάτα έχει το city link στη Βουκουρεστίου.

Το markellaki έχει εξαφανιστεί και ήθελα να της πω για μια έκθεση Μιρό αυτής που είναι των γραμμάτων και των Τεχνων. Σκέφτομαι άμα φτιάξει ο καιρός να πάρω το μπουρεκάκι και να πάω. ¨οχι ότι θα καταλαβει τπτ αλλα΄είναι καλό για τις συνάψεις τους λέει....τωρα ποιος το λέει δεν ξέρω...

Α! πείτε μου μεγεια το λαπτοπάκι!!!!Τώρα το φορτιζω!!!!

δεν παμε Βουκουρεστιου. ειπαμε...ειμαστε λαικα κοριτσια... παμε τελειως κεντρο. Ρομβης στο Pure Bliss. πηγαινε...βιολογικο, οικολογικο, αμα δεν ζητησεις νερο δεν θα παρεις... πολυ ωραιο.

συμφωνω να το πηγαινεις σε τετοια πραγματα. νιωθουν τα μωρα...την ηρεμια της τεχνης(τι ειπα παλι η μανα??).

ΜΕ ΓΕΙΑ... να του πεταξεις τα πληκτρα σου ευχομαι!

τον κοιμησες τον Νυσταλεων ?

Ο μικρος αφου πιπιλουσε 1 ωρα στο στηθος του εδωσα πιπιλα τον εβαλα οντας χωμα στο κρεβατι του του εβαλα και της fisher price αυτο που κρεμεται στο κεφαλι του πανω απο την κουνια και ξεραθηκε...

Πως εχουμε καταντησει ετσι ρε...παλια αν δεν επεφτε ο ενας στο κρεβατι ο αλλος δεν κοιμοταν..για να μην πω για χουχουλιασματα, αγκαλιτσες και δωστου καληνυχτα και φιλακι απο εδω και απο εκει...ετσι οπως δεν ηθελα ποτε να καταντησω ετσι καταντησα..αι σιχτιρ..

μη λες απο τωρα πως καταντησαμε... μια φαση ειναι κ θα περασει...οπως ολα.

εχω απελπιστει...σημερα φορουσα ενα κοντο φορεματακι με μποτες και ημουν πολυ ωραια ντυμενη..παλια θα μου εκανε τους κοσμου τις σκηνες για το πως βγαινω ετσι και θα μου κολανε κτλ κτλ...σημερα απλα με κοιταξε και δεν ειπε απολυτως τπτ...η αδιαφορια σε ολο το μεγαλειο της..

καλε παψε πια. θες να σε δερνει κιολας? τα θελει ο κ@λος σου κ σενα.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μπηκα απλα να δωσω το παρων!υποφερο απο ημικρανια ολη μερα.....φιλια σε ολες!δεν αντεχω καθολου,,,καληνυχτα

περαστικουλια μωρε ειναι κ ο καιρος κι εγω με πονοκεφαλο ολη μερα ειμαι αλλα την παλεψα...πεσε να ηρεμισεις!!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

καταρχην χρονια πολλα στα μικρα μας μωρακια που σημερα γινανε 4 μηνων...

2)σταματησε η καημενη η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τα στεναχωρητικα αν κ απο μεσα της καιγεται...κ αρχισε η ΝΙΝΑ...

3)ΤΖΙΑ μεγεια το λαπτοπ..

4)φωκιες....μην αγχωνεστε..το καλοκαιρι θα μαστε ολες Θεες...εγω ηδη τα βαφτισια τα μετεφερα στον Αυγουστο για να μαι σιγουρη...ετσι οπως παω με βλεπω γεννεθλια-βαφτισια 2 σε ενα...

5)ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ οι κ^%^&%^&ροι πηταν τον παπα Σωτηρη τον Θεο απο Πετρο-Παυλο...θα σε ενημερωσω για νεωτερα...

6)η ΑΡΣΕΝΑΛ την ξεφτιλισε την ΠΟΡΤΟ...

Διαφημίσεις

Πήρες τπτ?

Εγώ όταν με πιάνει βάζω υποθετάκι βολταρεν ή λοναριτ και αν δεν πιασει και αυτό βουρ στο νοσοκομείο για ενεσούλα....άστα σε καταλαβαινω....

εψω παρει λοναριντ..μθα βαλω κ εγω ενα βολταρεν..δε βλεπω μπροστα μου..

ωχ βρε Άσπα περαστικά!!!

ευχαριστω

Ωχ..περαστικα Ασπουλα μου...

Εμεις Τζια πριν ερθει ο μικρουλης μου ειμασταν καπως ετσι οπως περιγραφω...οχι παντα αλλα αρκετα συχνα...απο τοτε που εμεινα εγκυος και πλησιαζα να γεννησω μεχρι και σημερα αλλαξε δραματικα η κατασταση...

ευχαριστω

καληνυχτα κοριτσια sorry πουδ εκαθομαι

Μαριάνθη μου το συζητούσα και πριν με μία φίλη...τους πρωτομπαμπάδες τους επηρρεάζει όλη αυτή η αλλαγή στην ζωή τους... θα επανέλθει κάποια στιγμή...μην στενοχωριέσαι!!!

Εμεις έχουμε καταντήσει έτσι χρόνια τώρα. Αλλά δεν πειράζει-εξελίσσεται διαφορετικά η σχέση. Θα ήθελα βέβαια να υπάρχει και πάθος αλλά είναι πολύ δύσκολο.....ίσως υπάρχουν ζευγάρια που το έχουν ακόμα καθημερινά. Εμείς δεν είμαστε από αυτά. Τα χαϊρια μας τα είδατε στη φωτο. Ο Νυσταλέων κοιμάται στο πουφ ή στον καναπέ, εγώ μιλάω μαζί σας και μετά φέρνω τον γερανό να τον σηκώσει να πάμε στο κρεβάτι και να ροχαλίζει από το πρωτο πεντάλεπτο. Ειδυλλιακά!!!

εμεις παλι ποτε δεν ειμασταν του γουτσου γουτσου. απλολιτα πραγματα. ουτε φιλακια κ τετοια. οποτε δεν μου λειπουν κιολας, οχι οτι θα τα εκανα κ ποτε, να φιλιεμαι στο δρομο, π.χ.

καταλαβαινω απολυτα... απορω πως εισαι ορθια!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα παλι ο καρδιτσιωτης μου ειναι τελειως βουρλο...με ζηλευει ακομα...χθες ανακαλυψε οτι δε φοραω βερα στο γυμναστηριο....ειναι πρησμενα τα δαχτυλα μου ακομα του λεω κ ξεμπερδεψα..

Διαφημίσεις

καταρχην χρονια πολλα στα μικρα μας μωρακια που σημερα γινανε 4 μηνων...

2)σταματησε η καημενη η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ τα στεναχωρητικα αν κ απο μεσα της καιγεται...κ αρχισε η ΝΙΝΑ...

3)ΤΖΙΑ μεγεια το λαπτοπ..

4)φωκιες....μην αγχωνεστε..το καλοκαιρι θα μαστε ολες Θεες...εγω ηδη τα βαφτισια τα μετεφερα στον Αυγουστο για να μαι σιγουρη...ετσι οπως παω με βλεπω γεννεθλια-βαφτισια 2 σε ενα...

5)ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ οι κ^%^&%^&ροι πηταν τον παπα Σωτηρη τον Θεο απο Πετρο-Παυλο...θα σε ενημερωσω για νεωτερα...

6)η ΑΡΣΕΝΑΛ την ξεφτιλισε την ΠΟΡΤΟ...

την εχω ψυλιαστει καιρο τωρα. ολο τον χοντρο τον αδερφο του φωτογραφου βλεπω. κ εναν αλλο φλωροπαπα. κριμα... κ ο πατερΣωτηρης, ηταν με το ουισκακι του, το φυστικακι του...

εψω παρει λοναριντ..μθα βαλω κ εγω ενα βολταρεν..δε βλεπω μπροστα μου..

ευχαριστω

ευχαριστω

καληνυχτα κοριτσια sorry πουδ εκαθομαι

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!! μη κανεις τπτ! πεσε ξερη!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Δεν ειναι φαση και το ξερω...ειναι σαν απλα να ζουμε μαζι...αν με εννοειται..και απο την στιγμη που βλεπω να γινεται αυτο τοσο πιο πολυ μεφτω με τα μουτρα στον μικρο...προσπαθω να παρω αγαπη απο το βλεμμα του,τις κραυγουλες του τα γελακια του κτλ...δεν ειναι η ιδεα μου...μην προσπαθεις ομορφακι να με πεισεις για το αντιθετο...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ρε μαριανθη αυτο το ειχα κι εγω κανενα ενδιαφερον λες κ επειδη εγινα μανα και εκανα το παιδι του εδεσε το γαιδαρο μεχρι που του ειπα το προ-προηγουμενο σαββατο οτι θα βγω με μια φιλη για ποτακι κ θα σου στειλω του λεω μυνημα οταν γυρισω κι ετσι εκανα αλλα καμια απαντηση....στο μυνημα εννοω, τον ρωταω την αλλη μερα γιατι δεν μου απαντησε και τι μου λεει? "επρεπε να μου στειλεις μυνημα η να με παρεις τηλ. οταν ησουν εξω με τη φιλη σου...τι να το κανω εγω που μου ειπες οτι γυρισες σπιτι εκ του ασφαλους μου εστειλες μυνημα γιατι δε μου εστειλες οταν ησουν εξω????" ζηλιτσες....αν του ελεγες οτι θα βγεις ντυμενη ετσι με μια φιλη θα σου λεγα εγω...αλλα κ παλι μη νομιζεις οτι επειδη δε λενε τιποτα δεν σκεφτονται κιολλας απλα δεν θελουν να τα παιρνουμε πανω μας!!

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εμεις παλι ποτε δεν ειμασταν του γουτσου γουτσου. απλολιτα πραγματα. ουτε φιλακια κ τετοια. οποτε δεν μου λειπουν κιολας, οχι οτι θα τα εκανα κ ποτε, να φιλιεμαι στο δρομο, π.χ.

εμ βέβαια εσύ κατευθείαν στο ψητό!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...