Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αννουλα μπορω να πω ικανοποιητικα καλα!!το μεσημερι εκλαιγε γιατι κ καλα δεν ηθελε να παει για υπνο-ενω ηταν ψοφιος-σε καποια φαση τη ζητησε κιολας,του ειπα τα ιδια κ τον εβαλα στο κρεβατι του..εκλαιγε σηκωθηκε ηθελε να βγει εξω..μπηκα μεσα του λεω..ολοι κοιμουνται και αν κλαις θα τους ξυπνησεις κ δεν ειναι σωστο,θα κλεισω την πορτα,κατσε στο κρεβατι σου μεχρι να σουρθει υπνος!!!!εγω θα ειμαι εξω και θα κοιμαμαι...ε,σε 5 λεπτα ταβλιαστηκε!!!!!το καημενο,το λυπαμαιο που τον μαλωνω για κατι με το οποιο ειχε δεθει τοσο αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει..

Ναι καλέ μην στενοχωριέσαι για καλό του είναι.

Εγώ θα έχω πρόβλημα με την μικρή μου, μιλάμε το δάχτυλο της είναι κατακόκκινο από το πιπίλισμα!!!

Αλεκάκι εγώ θέλω να έρθω!!!!!!!!!!

Ελενίτσα (ομορφάκια) μου αρέσουν οι ατάκες του Νικηφοράκου σου και ο τρόπος που περιγράφεις μιλάμε μου φτοιάχνετε την διάθεση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εκτος απο εσας! εννοειται! δεν στεναχωρηθηκα κιολας, μονο βαριεμαι να ασχοληθω. ας μη το κανουμε θεμα...που γερναω.

άη μαρή με το συμπάθειο κι όλας... άμα γερνάμε στα 30+, στα πενήντα τι κάνουμε πεθαίνουμε;;;

άη μαρή με το συμπάθειο κι όλας... άμα γερνάμε στα 30+, στα πενήντα τι κάνουμε πεθαίνουμε;;;

α, δεν ειναι τπτ.. εγω λεω απο τα 18 μου οτι γερναω!! η συνταξουλα αργει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αννουλα μπορω να πω ικανοποιητικα καλα!!το μεσημερι εκλαιγε γιατι κ καλα δεν ηθελε να παει για υπνο-ενω ηταν ψοφιος-σε καποια φαση τη ζητησε κιολας,του ειπα τα ιδια κ τον εβαλα στο κρεβατι του..εκλαιγε σηκωθηκε ηθελε να βγει εξω..μπηκα μεσα του λεω..ολοι κοιμουνται και αν κλαις θα τους ξυπνησεις κ δεν ειναι σωστο,θα κλεισω την πορτα,κατσε στο κρεβατι σου μεχρι να σουρθει υπνος!!!!εγω θα ειμαι εξω και θα κοιμαμαι...ε,σε 5 λεπτα ταβλιαστηκε!!!!!το καημενο,το λυπαμαιο που τον μαλωνω για κατι με το οποιο ειχε δεθει τοσο αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει..

Ναι καλέ μην στενοχωριέσαι για καλό του είναι.

Εγώ θα έχω πρόβλημα με την μικρή μου, μιλάμε το δάχτυλο της είναι κατακόκκινο από το πιπίλισμα!!!

Αλεκάκι εγώ θέλω να έρθω!!!!!!!!!!

Ελενίτσα (ομορφάκια) μου αρέσουν οι ατάκες του Νικηφοράκου σου και ο τρόπος που περιγράφεις μιλάμε μου φτοιάχνετε την διάθεση!!!!

α ρε αννα ξεχασα να σου πω,απεκτησε το ιδιο συνηθειο ο μπεμπης!!!οπωτε τον περνει το ματι μου του το βγαζω και του βαζω πιπιλα,μαλιστα πηγα και πηρε μεγαλυτερη το 4+για να την ευχαριστιεται:mrgreen:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εκτος απο εσας! εννοειται! δεν στεναχωρηθηκα κιολας, μονο βαριεμαι να ασχοληθω. ας μη το κανουμε θεμα...που γερναω.

εγω με το μπηκα στα 30 σταματησα να το σκεφτομαι...το πηρα στραβα,τα πρωτα αντα.... ασε που ειπα αμα δω την πρωτη ριτιδα θα κανω μποτοξ.....

fCS8p3.png

εγω με το μπηκα στα 30 σταματησα να το σκεφτομαι...το πηρα στραβα,τα πρωτα αντα.... ασε που ειπα αμα δω την πρωτη ριτιδα θα κανω μποτοξ.....

κ εγω ρε συ!!! μαλλον ειχε συνδυαστει κ με τη καταθλιψη που ειχα γεννησει τη χριστ.. μου ειχαν πεσει μαζεμενα. τωρα που προχωρησα βεβαια, (34), δεν το σκεφτομαι. ρυτιδες εχω, αλλα ειναι αυτες του γελιου. οχι αναμεσα στα ματια. δεξια αριστερα στο στομα, κ το ποδι της χηνας που λενε στο ματι. δεν φαινονται πολυ αλλα εγω τις βλεπω!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

α ρε αννα ξεχασα να σου πω,απεκτησε το ιδιο συνηθειο ο μπεμπης!!!οπωτε τον περνει το ματι μου του το βγαζω και του βαζω πιπιλα,μαλιστα πηγα και πηρε μεγαλυτερη το 4+για να την ευχαριστιεται:mrgreen:

είχα πάρει πιπίλα της chicco καουτσούκ 0+ αλλά δεν την θέλει με τίποτα λες να την δοκιμάσω και καμιά άλλη;

καλησπερα κοριτσαρες!!!

να τη ρωτησεις κ αμα θελει να της τα τρυπησεις απλα ξερεις τη διαδικασια καθε βραδυ οινοπνευμα και γυρισμα τα σκουλαρικια για να μην κλεισουν οι τρυπες κλπ κλπ...εμενα δεν ηθελε ο πατερας μου να μου τα τρυπησουν...πηγα κι εγω στα 14 κ τα εκανα ολα μαζι 3 τρυπες απο το ενα αυτι κ 2 απο το αλλο τωρα δε φοραω ουτε στις πρωτες...βαριεμαι...αλλα θελω να παω να κανω tatoo τωρα στα γεραματα μου ρθε..τη μπεμπουκα!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

είχα πάρει πιπίλα της chicco καουτσούκ 0+ αλλά δεν την θέλει με τίποτα λες να την δοκιμάσω και καμιά άλλη;

δοκιμασε της nuk για 0+ μηπως της ταιριαζει καλητερα γιατι κ μενα της chicco δεν την ηθελε καθολου...

Αλεκουκο η γιατρος μας εδοσε 1.2μλ απο αντιβιωση το ζιναντολ μεχρι λεει να κανουμε την κυστεογραφεια για προληπτικους λογους αλλα ρε γαμωτο να παιρνει 1 μηνα αντιβιωση καθε βραδυ μια φορα τη μερα δηλαδη ... δε θελω αλλα κ τι να κανω να μην της τη δοσω εχω πελαγωσει αυριο θα βγουν τα αποτελεσματα της καλλιεργιας αν ειναι στειρα γιατι να το φορτωνω το παιδι με αντιβιωση???

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Διαφημίσεις

κ εγω ρε συ!!! μαλλον ειχε συνδυαστει κ με τη καταθλιψη που ειχα γεννησει τη χριστ.. μου ειχαν πεσει μαζεμενα. τωρα που προχωρησα βεβαια, (34), δεν το σκεφτομαι. ρυτιδες εχω, αλλα ειναι αυτες του γελιου. οχι αναμεσα στα ματια. δεξια αριστερα στο στομα, κ το ποδι της χηνας που λενε στο ματι. δεν φαινονται πολυ αλλα εγω τις βλεπω!

μαλλον επειδη εισαι αδυνατη γι'αυτο ψιλοφαινονται,ακους αλεκα?τα κιλα εχουν και τα καλα τους:mrgreen:

εγω τις κικο αλλα οχι αυτη που ειναι ολη καουτσουκ αυτη που εχει πλαστικο μπροστα,το σκεφτηκα πρακτικα,μετρησα το δαχτυλο με την πιπιλα:mrgreen::mrgreen: ειδα οτι ειναι μεγαλυτερο,αρα λεω δεν του φτανει αυτη που εχει ειναι μικρη!!!!δοκιμασε και αλλες ή πιο μεγαλη.

fCS8p3.png

Μπα σε καλο σας βραδιατικα πιασατε τα μηκη υψη πλατη και τις ρυτιδες...τπτ αλλο πιο ευχαριστο εχετε??Ο Παυλος μεπαρατησε στην κυριολεξια και πηγε για υπνο...οποτε ειμαι οληηη δικηηη σας....

waWmp3.png

9LyAp3.png

λοιπον 37,8 η μπεμπα και με κοκκινα μαγουλα:D

37,5 ο μπεμπης...

δεν είναι πολύ-εύχομαι να μην ανέβει παραπάνω-και η δικιά μου 37,5 ανέβασε στου πνευμονιόκοκκου

τελειωσατε με τα υψη πλατη βαρη???

ΝΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΙΑ????????

Εγώ ήμουν γύρω στα 5 όταν μου τα τρυπήσαν (προϊστορικά που θα έλεγε και η Κίμι)! Ακόμα το θυμάμαι σαν μια πολύ κακή εμπειρία. Στην πλατεία Ιπποδρομείου δίπλα στο ατελιέ του θείου Τέλη το δάκρυ έτρεχε κορόμηλο.Και να πεις οτι φοράω σκουλαρίκια? Στη χάση και στη φέξη....

ειπα να σιδερωσω κ με ξελογιασε ο Αντρεας με κατι ταινιες που εχει κ παμε για ταινιουμπα μολις μπανιαριστει κ φυγουν τα μυγακια απο πανω του:tongue::tongue::tongue:

Τι ταινιες? Τύπου Τζούλια? Η καμιά περιπέτεια καμια κωμωδία? Για ρίξε τίτλο. Την προηγούμενη φορά ποια είχε προτεινει το ''Ερωτας στον αέρα'' με τον Κλούνεϊ??Μεγάλη πατάτα...

byXKp2.png

Μπα σε καλο σας βραδιατικα πιασατε τα μηκη υψη πλατη και τις ρυτιδες...τπτ αλλο πιο ευχαριστο εχετε??Ο Παυλος μεπαρατησε στην κυριολεξια και πηγε για υπνο...οποτε ειμαι οληηη δικηηη σας....

κ εσυ μη χασεις ευκαιρια! κοιμαται το βουδακι?

βρε καλώς την!!! για πες την άλλαξες την ημερομηνία;

η σωστη ερωτηση!

τα κοιμησες ολα αννουλα??? τωρα τι ωρα θα ξυπνησουν τα μικρα για μαμ?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...