Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Για πες πως να τα κρύψω εγώ από την μέση κ κάτω;;;;
εσεις βαζετε ενα στενο μπλουζακι και μια μακρυα φουστα και καθαρισετε....εμεις τι να βαλουμε? καμια κουρτινα????
ΑΛΕΚΑΚΙ κ γω ντουλαπα γινομαι δεν εχω τοπικο παχος εχω γενικο παχος:P:P

ναι ρε μητσακι ασ'τα......Εγω μετριεμαι παντου λεμε καθε εβδομαδα...με μια μεζουρα ειμαι....εχω γινει τρελη.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ψιτ κι εγω ειμαι!!!!

αμ,πως??απλα εσεις ειστε και ψηλες και φαινεστε και πιο νταρντανες!!!

αχ κοριτσακι μου ποσο σαγαπαω!!!!λοιπον ειμαι 1,61 με το ζορι και 75 κιλα!!!!αυτο πως λεγεται???εγω με λεω ευγενικα αφρατουλα!!!!

αρα γυρω στα 5 εχεις παραπανω!!!!!

fCS8p3.png

-17 εφυγα απο το ΙΑΣΩ!αφου με ρωταγαν αν γεννησα η αν εκανα επεμβαση στο κομμωτηριο του ιασω!εινα πολυ καλος ο γιατρουλης μου μονο που τα κανε μισα!χωρις πλακα βοηθησε πολυ!η κοιλια απ οτι λενε δεν φευγει ασε που ειναι και σαν γυμνασμενη που δεν εχω γυμναστει ποτε!!!!

αχ ρε συ τι καλος γιατρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα μονο παλστικη στην τομη μου εκανε:(

fCS8p3.png

-17 εφυγα απο το ΙΑΣΩ!αφου με ρωταγαν αν γεννησα η αν εκανα επεμβαση στο κομμωτηριο του ιασω!εινα πολυ καλος ο γιατρουλης μου μονο που τα κανε μισα!χωρις πλακα βοηθησε πολυ!η κοιλια απ οτι λενε δεν φευγει ασε που ειναι και σαν γυμνασμενη που δεν εχω γυμναστει ποτε!!!!

Τωρα με αποτελειωσες....δακρυα ανεβαινουν στα αμυγδαλωτα μου ματια...:tongue::tongue:. Και εγω λιωσει στην πεινα...γμτ.

Τη Δευτερα παω για σπιραλ....τρεμε γιατρε!!!! Η κοιλια φευγει μωρε, αλλα με αυτα τα κιλα μονο μετα απο κανα, εναμισι χρονο....και με γυμναστικη εννοειται...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εσεις βαζετε ενα στενο μπλουζακι και μια μακρυα φουστα και καθαρισετε....εμεις τι να βαλουμε? καμια κουρτινα????

:P:P

ναι ρε μητσακι ασ'τα......Εγω μετριεμαι παντου λεμε καθε εβδομαδα...με μια μεζουρα ειμαι....εχω γινει τρελη.

Λοιπον θα αρχησω να πιστευω οτι θα το ριξω σε μποι:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

:P:P

Λοιπον θα αρχησω να πιστευω οτι θα το ριξω σε μποι:tongue::tongue::tongue:

Και εγω αυτο λεω ρε...δεν ειμαι χοντρη, κοντη ειμαι:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Τωρα με αποτελειωσες....δακρυα ανεβαινουν στα αμυγδαλωτα μου ματια...:tongue::tongue:. Και εγω λιωσει στην πεινα...γμτ.

Τη Δευτερα παω για σπιραλ....τρεμε γιατρε!!!! Η κοιλια φευγει μωρε, αλλα με αυτα τα κιλα μονο μετα απο κανα, εναμισι χρονο....και με γυμναστικη εννοειται...

Αχ τι να γινει με τα υπολοιπα που εχουν μπαστακωθει μου λες????και απο γυμναστικη δεν ειμαι του club δεν μπορω καθολου λεμε!Κανα περπατημα στα μαγαζια με τον μπεμπη μονο.Αλλα μιλαμε για 3-4 ωρες στο golden hall!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Αχ τι να γινει με τα υπολοιπα που εχουν μπαστακωθει μου λες????και απο γυμναστικη δεν ειμαι του club δεν μπορω καθολου λεμε!Κανα περπατημα στα μαγαζια με τον μπεμπη μονο.Αλλα μιλαμε για 3-4 ωρες στο golden hall!

κλαιν οι χηρες κλαιν κ οι παντρεμενες...:tongue:

PlbZp2.png

εγω εχασα 12 με τη γεννα, 6 το πρωτο μηνα, 4 τον δευτερο και μετα παω για κανα δικιλο το μηνα....Λιγα ειναι αλλα τι αλλο να κανω??? παω και κολυμβητηριο, εχω λιωσει και στην πεινα. (Βεβαια 1-2 μερες πριν την περιοδο καιγεται το συμπαν)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ειδες σα δεν ντρεπόμαστε!μα τι λες τωρα ο πόνος ειναι κοινος!!!:tongue:

τι κοινος χρυση μου εχω να χασω τον πατο μου κ μου λες κοινος???:tongue:

παω να σιδερωσω κατι ρουχαλακια να χασω καμια θερμιδα τωρα που το θυμηθηκα.....

PlbZp2.png

ρε συ τζια ποσες φορες θηλαζεις και ποσες αντλεις την ημερα?

5-6 φορες θηλάζω και αρμέγομαι άλλες 2

λοιπον ηρθα και εγω.....πηγανε σημερα παιδιατρο καναμε και εμβολιο....

η μπεμπα 4700 και 61εκ

ο μπεμπης 5700 και 63εκ.

καλα τα βρηκε,τιποτα το ιδιαιτερο.....

τωρα βλεπω τα μαγουλακια της μπεμπας ειναι κοκκινα:D

δεν θυμαμαι τι ηθελα να απαντησω....

α ναι μιτσακη ο αρης ειναι μια χαρα σημερα.

Μπράβο τα μπεμπάκια. Ειδικά η μπέμπα έχει αναλογίες μοντέλου!

Κοριτσια, μιας και μιλατε για θηλασμους, να ρωτησω κατι, ποσα ml γαλα (ξενο) δινετε τη φορα;; Και ποσα γευματα τη μερα; 5;;; ποια θηλη βαζετε; για μετρια ροη; ξερω οτι τα χετε πει, αλλα δεν τα προσεχα!!!

Εγώ ξέρω ότι είναι 150μλ ανά κιλό βάρους γιατο σύνολο της μέρας

byXKp2.png

Kαλησπέρα στις πολυλογούδες!!!!

Τώρα τελευταία νιωθω πολύ Μαρλέν....Ξεκάρφωτη....

Εννοείται πως δεν έχω διαβάσει τιποτες!

Πάντως σκεφτόμουν, οτι κάνουμε τωρα από πολυλογία, γιατί σε μερικά μηνάκια πέρα του οτι θα ερθει καλοκαιρι, θα κυνηγάμε τα μπεμπόνια στο μπουσούλημα, περπάτημα κλπ. Που χρόνος τοτε για κουβέντα! Οπότε ας τα πουμε τωρα που προλαβαινουμε....:confused::confused::confused:

ετσι λεγαμε κ οταν ειμασταν εγκυες. ας γραψουμε τωρα που προλαβαινουμε. τελικα, αν θελει ο ανθρωπος προλαβαινει παντα... δεν το λεω για σενα τρελλη, αν ημουν κ εγω μονη με τα 3, θα χανομουν φυσικα!

Σημερα το μπομπιδιο γινεται 4 μηνων!!!!κ της ΙΡΚΑΣ!!να μας ζησουν!!!

να σας ζησουν κοριτσαρες!!! παντα υγιη κ γελαστα!!!

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

με γεια!!!!!!! χωραμε μαρη ολες να ερθουμε να στρογγυλοκατσουμε????

Να ζήσεις Ελενίτσα κ Χρόνια πολλά

μικρούλα να μεινεις με κοντά μαλλιά!!!

Παντού να σκορπίζεις της γνώσης κ της ομορφιάς το φως

κ ολοι να λένε να μία πανέμορφη σοφός!!!!!

1198698cwktgtemax.gif

Πολύχρονη, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!!!

ευχαριστω δαλιδακι μου!!!!!! να χαιρεσαι κ εσυ ολους τους κουκλους σου!!!!

σας ευχαριστω κοριτσακια μου...μαυρο ειναι (φυσικα) ειναι τεχνοδερμα (σαν δερμα αλλα συνθετικο) και ειναι τερρρραστιοοοοο.....

Μεφη δε μπορω να το εγκαινιασω σημερα γιατι εχω περιοδο...χαχα....όμως σας προσακλω σπιτακι μου να πιουμε καφε!! σε καμια εβδομαδα όμως που θα βαλω και κατι ταπετσαριες που εχω δει. κανω ριζικες αλλαγες χαχα....Αφου δεν βλεπομαι εγω, τουλαχιστον να βλεπεται το σπιτι....

ωραια... θα πω κ εγω...ανεβασε φωτο!!!

Μίλησα με την Αγγελική.Καλά είναι,απλά δεν έφτιαξε τον υπολογιστή της.Η ρουκέτα της Σαββίνας ήταν από το εμβόλιο.Αυτές τις ημέρες είχε την πεθερά της και την κουνιάδα της και είχε και την γυναίκα που θα προσέχει το μωρό.600ε για 10 ώρες την ημερα.

Ομορφάκια σου στέλνει τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ!!!!

Το τεχνόδερμα Αλέκα γλυστράει!!!!!!!

την ευχαριστω μεφη μου!!! γραψτης να τον φτιαξει γιατι θα της κοψω τα ποδαρια...

Οπως επισης και η ιριδα...να δεις που σταματησε να θηλαζει γι αυτο δεν μπαινει η σκατουλα..ελπιζω ολα να ειναι καλα...

Να σας ζησουν ρε...να χιλιασουν τους μηνες τους τα μαναρια μου!!!

Μεγιααααα..ευχομαι παντα να ειναι γεματο απο καλο και εκλεκτο κοσμο...:cool:

Καλε εννοειται τι ρωτας τρελη...

Κοπλιμεντα γυρευεις παλι σκατουλα...

Ετσι της αρεσει της βρωμας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να ειναι γλιστερο...:tongue::tongue::tongue:

Το βραδυ δεν θα μπω γιατι ο Παυλιτος εκανε παραπονα..βρηκα τι φταιει και το βουδακι εχει ξεσαλωσει...δεν του εδινα την πιπιλα...:oops::oops::oops:

πιπιλα???? ποιο ρε συ??? αυτη τη "πλαστικουρα"??? λειπει κ το μαρκελλακι ρουφιανα! που μας εκανες μαθηματα!!!

Αααα και να διευκρινησω κατι...οι ευχες που εγραψα στο ομορφακι ειναι απο μαντιναδα που εκλεψα και οχι δικης μου εμπνευσης γιατι μαλλον ετσι καταλαβατε...οχι δεν ειμαι εγω στιχουργος σαν την Αλεκα..απλα την βρηκα στο νετ που εψαχνα για να της ευχηθω κατι ομορφο...μπορει να μην την σκεφτηκα εγω την μαντιναδα αλλα την εννοουσα με ολη μου την καρδια.. :)

κ εγω που νομιζα...:?

πλακα κανω μαρη.. σιγα μην ησουν τοσο ταλενταρα!!! ελπιζω μονο να το εννοεις!!! κ που εψαξες αρκει...

με συγκινειτε στ' αληθεια :tongue::tongue::tongue:.....

δες χαρα!

ετσι κ παμε ολες μαζι σε μια παραλια θα μαζευτει κ η green peace γιατι θα νομιζει οτι οι φαλαινες χασανε τον δρομο τους κ βγηκαν στην ξηρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

:-D:-D:-D:-D:tongue:

ναι ναι...φαλαινιτσες :P...κοιτα 86.5 ειμαι τωρα. Να παω 78 μεχρι το καλοκαιρι θελω, και τα αλλα σιγα σιγα, δεν πειραζει,....

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ. ΣΙΓΟΥΡΑΚΙ!

πσσσ αρχοντας μαρη μανεκεν εισαι εσυ κ μιλας??εγω αμα ειμαι 85 κιλα ειμαι μια χαρα!!!97 ειμαι!

δεν σου φαινεται μητσακιον στις φωτο! με τπτ... μπας κ εισαι βαρυκοκκαλη μαρη?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...