Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Losr είπε:

Μωρέ και εγώ ξέρω συγκεκριμένα πράγματα δεν το είπα τυχαία. Αλλά δεν θέλω κιόλας να τρομάξω και να αποτρέψω κάποια κοπέλα γιατί η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι και το τυχερό τής. Ξέρω και επιτυχία του πριν 18 χρόνια μεν η οποία το ένα από τα δύο παιδάκια που γεννήθηκαν έχει πρόβλημα με τα νεφρά του εξαιτίας του. Και φυσικά δεν θα το παραδεχόταν ποτέ αλλά το παιδάκι δεν θα γίνει ποτέ εντελώς καλά. Και ξέρω και διάφορα άλλα όχι rumors. Εγώ προσωπικά δεν θα το επέλεγα αυτό το κέντρο θα προτιμούσα να το παλέψω αλλού. Αλλά είναι η προσωπική μου απόψη. Και ναι συμφωνώ με το γυναικολόγο σου. Μεγάλο εμπόριο το θέμα παιδί παντού σε όλους. Ίσως κάποιοι το κρύβουν καλύτερα. 

Κορίτσια μου το κέντρο είναι χάλι. Δεν έχω δει χειρότερα.
      Εγώ τον Σφακ έχω πιστέψει γιατί δε ξέρω άλλον να κάνει τα πάντα για φυσικό κύκλο. (Β φάση, prp). Αν υπάρχει άλλος σαφώς κ θα πήγαινα σε άλλο κέντρο. Αλλά εκεί που ήμουν ο γιατρός μου σα να αγανακτούσε πλέον αν κ με στήριξε πολύ. Τωρα ο Σφακ ένιωσα πως το πιστεύει πως θα τα καταφέρω. Τωρα μπορεί να λέει τα ίδια σε όλες Δε ξέρω. Ελπίζω να μη χάνω το χρόνο μου. Δεν είναι άφθονος ούτε μπορώ να πειραματιστώ. Πραγματικά αν κάποια κοπέλα με ΠΩΑ τα κατάφερε αλλού σε φυσικούς να μου στείλει παρακαλώ.

7 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια σας πονούσαν κ εσάς στήθος όταν περνάτε φάρμακα στην εξωσωματική; Κάποιες φορές φοβάμαι λέω μήπως έχω κάτι … στον επόμενο μήνα θα κάνω υπέρηχο μαστού όταν θα τελειώσω με την ωοληψια 

Σίγουρα επηρεάζουν τα φάρμακα. Εδώ νιώθω περίεργα εγώ που πήρα μόνο serpafar κ ovitrelle. Βεβαια έκανα 2 ovitrelle θεωρητικά αυτό το μήνα κ αλήθεια νιώθω χάλια σήμερα , πονάει πολύ το στήθος μου. Πήρα τηλ στο κέντρο και μου είπαν πως είναι ορμονικό επειδή δεν έπεσαν τα οιστρογόνα μου και για αυτό έκανα ωοληψια Β φάσης. Βεβαια δε κατάλαβα αν συνδέεται η ωοληψια Β φάσης με το γεγονός πως νιώθω πως το στήθος μου θα σκάσει. 

7 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Κορίτσι μου εγω δεν είχα μετρήσει D πριν την ετ γιατί δεν ήξερα κ δε μου ζητήθηκε. Αφού τα μέτρησα μετά B12 και D στα πατώματα. Δε νομίζω πως έπαιξε ρόλο στην αποτυχία μου βέβαια.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε δε νομιζω να ειναι αλλες απο εμας τις τρεις :rolleyes::P....αντε και η Ζωη...απο την ελενη περιμενουμε να κονφιρμαρουμε....:tongue::)

ναι ναι:mrgreen::mrgreen:

ελα μαρη εσυ δεν εισαι πολυ χοντρη.....

εγω που την ειχα δει απο κοντα δεν με φανηκε χοντρη και μολις ειχε γεννησει,οπωτε ηταν φουσκωμενη!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ναι...φαλαινιτσες :P...κοιτα 86.5 ειμαι τωρα. Να παω 78 μεχρι το καλοκαιρι θελω, και τα αλλα σιγα σιγα, δεν πειραζει,....

πσσσ αρχοντας μαρη μανεκεν εισαι εσυ κ μιλας??εγω αμα ειμαι 85 κιλα ειμαι μια χαρα!!!97 ειμαι!

PlbZp2.png

εγω 87 με 1,75 :(:(:(:(

ρε κοριτσια θα με τρελανετε?κ γω 175ειμαι κ στα 85 κιλα ειμαι super λεμε!!το ιδανικο μου ειναι 80 κιλα αλλα κ στα 85 δεν με λες με τιποτα χοντρη!!αει σιχτιρ αυτα γραφετε κ το ριχνω στο φαι παλι:tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

ε δε νομιζω να ειναι αλλες απο εμας τις τρεις :rolleyes::P....αντε και η Ζωη...απο την ελενη περιμενουμε να κονφιρμαρουμε....:tongue::)
ψιτ κι εγω ειμαι!!!!
ναι ναι ετσι ειναι....

ελα μαρη εσυ δεν εισαι πολυ χοντρη.....

αμ,πως??απλα εσεις ειστε και ψηλες και φαινεστε και πιο νταρντανες!!!
ναι ναι:mrgreen::mrgreen:

εγω που την ειχα δει απο κοντα δεν με φανηκε χοντρη και μολις ειχε γεννησει,οπωτε ηταν φουσκωμενη!!!!

αχ κοριτσακι μου ποσο σαγαπαω!!!!λοιπον ειμαι 1,61 με το ζορι και 75 κιλα!!!!αυτο πως λεγεται???εγω με λεω ευγενικα αφρατουλα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια θα με τρελανετε?κ γω 175ειμαι κ στα 85 κιλα ειμαι super λεμε!!το ιδανικο μου ειναι 80 κιλα αλλα κ στα 85 δεν με λες με τιποτα χοντρη!!αει σιχτιρ αυτα γραφετε κ το ριχνω στο φαι παλι:tongue::tongue::tongue:

νομίζω οτι είναι ανάλογα το σώμα της καθε μιας.κ εμένα τωρα που με βλέπουν μου λενε οτι δεν φαινομαι για τοσο αλλα ειμαι και πρησμενη.Τι να κανω ευτυχως που δεν εχουν αρχισει οι συμμετοχες στα καλιστεια και ισως προλάβω:tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

βλεπω ειναι η ωρα των εξτρα λαρτζ!!!!!

Αχχχ!Που θα είναι αυτη η παραλία γιατι δεν με βλέπω να πηγαίνω σε άλλη!εγω 88 είμαι που να μην είχα ρουφήξει και την κοιλιά κ εγω 70 θέλω να πάω 1.80 είμαι οποτε καλή θα είμαι ας παω κ 75 κομματια να γίνει αλλα πεινάω ρε παίδια τι ειναι αυτο ποτε δεν πείναγα ποτέ τωρα οσο κ να φάω λεσ και εχω ταίνια που λένε.

1.80, μια χαρα θα εισαι 75.....Μα εφτασες 112??? Ιδια κιλα εχουμε χασει ε? Και τι εννοεις ρουφηξες την κοιλια? Μη μου πεις ότι εκανες συγχρονως πλαστικη, γιατι τον παρακαλαγα τον βρωμιαρη το γιατρο μου και μου ελεγε όχι.

μα φαινεται καλε απο τις φωτο...στρουμπουλουλα απλως ειναι

πσσσ αρχοντας μαρη μανεκεν εισαι εσυ κ μιλας??εγω αμα ειμαι 85 κιλα ειμαι μια χαρα!!!97 ειμαι!

καλα αμα με δεις θα αλλαξεις αποψη....Καταρχην, ενω ειχα χασει τοσα κιλα, δεν φαινονταν. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες όλοι μου λενε πως αδυνατισα....παλι καλα. Εγω Μητσακι χοντραινω παντου...και ειμαι σαν ντουλαπα. Αμα ειχα μονο καπου συγκεκριμενα θα το εκρυβα και τελειωσε...αλλα παντου ειμαι χοντρη...

εγω 87 με 1,75 :(:(:(:(
ε εμεις ειμαστε τα ιδια...

Στα 85 όχι εγκλυμοσυνης όμως...που εχεις ξεχειλωσει και όλα κρεμονται...;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ψιτ κι εγω ειμαι!!!!

αμ,πως??απλα εσεις ειστε και ψηλες και φαινεστε και πιο νταρντανες!!!

αχ κοριτσακι μου ποσο σαγαπαω!!!!λοιπον ειμαι 1,61 με το ζορι και 75 κιλα!!!!αυτο πως λεγεται???εγω με λεω ευγενικα αφρατουλα!!!!

ναι ρε κοριτσακια μου..εχεις κιλακια..αλλα δε φαινεσαι και σαν το Σουγκλακο....Για ρωτα και εμενα την δυστυχη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Εγω παντως στη βαφτιση του αγγελου ημουν 80, και ακομη χοντρουλινα ημουν...Οκ όχι πολυ αλλα δεν με ελεγες και κανονικη....Και ειχαν περασει και εντεκα μηνες, που όσο να'ναι ειχε μαζεψει το δυσμοιρο το κορμι...

221882cb0gkyh7q4.gif

1.80, μια χαρα θα εισαι 75.....Μα εφτασες 112??? Ιδια κιλα εχουμε χασει ε? Και τι εννοεις ρουφηξες την κοιλια? Μη μου πεις ότι εκανες συγχρονως πλαστικη, γιατι τον παρακαλαγα τον βρωμιαρη το γιατρο μου και μου ελεγε όχι.

Εμένα μου λεεί ''Να σου πω κατι λυπάκια θα τα ρουφηξω ε?''Εγω νόμιζα οτι μου κάνει πλακα και μόλις σήκωθηκα δεν είχα κοιλια!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!Μετα του λέω αφου ο κανεσ που τοκανες τα αλλα μερη του σωματος βαριοσουν????

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

ναι..δες τι γραφει κ η τζο. καλα...αυτη εικονισμα θα τη κανω, ειναι κ στρουμπουλη η ατιμη. ξερεις οτι απο αυτη σωθηκα με τους υπνους τους? που θελαμε κ ενα διωρακι να χαλαρωσουν?????

Aπό βιβλίο η συμβουλές ή από τα επεισόδια του Αλφα;;; Γιατί εγώ μια που τα βλέπω μια που τα ξεχνάω...

αχ μακαρι να ερθει εκεινη η εποχη!!

!

Τι λες μαρή τρελή;;;; Που θα τα κυνηγας να μην καταπιουν τιποτα, να μην χτυπήσουν σε κάτι αιχμηρό, να μην πέσουν από τα σκαλιά...να μην...να μην... όοοολη μέρα κυνηγητό;;;; Εγώ λέω ωχ Θεε μου κ που το σκεφτομαι! Εσ΄υ που θα έχεις κ δυο;;;;

ειμαι πολυ κουρασμενη!!!

Τότε να δεις γλέντια.Τώρα είσαι μια χαρά!!!

(Με σένα τα έβαλα σήμερα, κατάλαβες!!)

ναι καλε..πολυ μεγαλος...λες και εχω καφετερια ειναι χαχα.....Εν τω μεταξυ εχω υπερθψωσει και την κουζινα μου και το πασο ειναι λες και ειμαι σε μπαρ :tongue::tongue::tongue:

Τι προσφέρει το κατάστημα;;; Εγώ μια σανγκρια την γούσταρα τωρα να σου πω...

ετσι κ παμε ολες μαζι σε μια παραλια θα μαζευτει κ η green peace γιατι θα νομιζει οτι οι φαλαινες χασανε τον δρομο τους κ βγηκαν στην ξηρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:D

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Εμένα μου λεεί ''Να σου πω κατι λυπάκια θα τα ρουφηξω ε?''Εγω νόμιζα οτι μου κάνει πλακα και μόλις σήκωθηκα δεν είχα κοιλια!ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!!!!!!!Μετα του λέω αφου ο κανεσ που τοκανες τα αλλα μερη του σωματος βαριοσουν????

αχ πόοοοοσοοοοοο ζηλευωωωωωωωωω....βρωμιτσαααααα!!!!! Καλα παει τον αλλαξα τον γιατρο μου....κλαψ! Και για πες...εχασες και κιλα μετα απο αυτο??

Εγω εχασα 12 με τη γεννα. 100 κιλα γυρισα σπιτι. λεω ρε γμτ, αν ειχα κανει και την πλαστικουλα, δεν θα εχανα αλλα πεντε??κλαψ....

221882cb0gkyh7q4.gif

καλα αμα με δεις θα αλλαξεις αποψη....Καταρχην, ενω ειχα χασει τοσα κιλα, δεν φαινονταν. Τις τελευταιες δυο εβδομαδες όλοι μου λενε πως αδυνατισα....παλι καλα. Εγω Μητσακι χοντραινω παντου...και ειμαι σαν ντουλαπα. Αμα ειχα μονο καπου συγκεκριμενα θα το εκρυβα και τελειωσε...αλλα παντου ειμαι χοντρη...

ε εμεις ειμαστε τα ιδια...

;)

Για πες πως να τα κρύψω εγώ από την μέση κ κάτω;;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

αχ πόοοοοσοοοοοο ζηλευωωωωωωωωω....βρωμιτσαααααα!!!!! Καλα παει τον αλλαξα τον γιατρο μου....κλαψ! Και για πες...εχασες και κιλα μετα απο αυτο??

Εγω εχασα 12 με τη γεννα. 100 κιλα γυρισα σπιτι. λεω ρε γμτ, αν ειχα κανει και την πλαστικουλα, δεν θα εχανα αλλα πεντε??κλαψ....

-17 εφυγα απο το ΙΑΣΩ!αφου με ρωταγαν αν γεννησα η αν εκανα επεμβαση στο κομμωτηριο του ιασω!εινα πολυ καλος ο γιατρουλης μου μονο που τα κανε μισα!χωρις πλακα βοηθησε πολυ!η κοιλια απ οτι λενε δεν φευγει ασε που ειναι και σαν γυμνασμενη που δεν εχω γυμναστει ποτε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...