Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Όταν ο Άγγελος ηταν 2 μηνων έκανε μια φορα καθε 2 μερες. Ο Παιδιατρος μου ειχε πει ότι δεν πειραζει. Αν τους δινεις ξένο πρεπει να κανει καθε 2 μερες περιπου. με μητρικό μπορει να καθυστερησει και παρα πάνω. Ειναι φυσιολογικό. Αν δεν κανει μεχρι αυριο, παρε το παιδιατρο. Μπορει να σου αλλαξει γαλα

η πλακα ειναι οτι οσο ετρωγε και απο τα δυο,μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα που εβγαζα με το θηλαστρο εκανε κακα πολλες φορες την μερα,με το που το εκοψα αρχισε να τις μειωνει ωσπου εφτασε την μια την μερα αλλα μιλαμε για πολυ πραμα......και τωρα καθολου και φοβαμαι ρε γ.....το κλαιει κιολας απο τα πονακια.....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα διαβασα!!

αννουλα σου ευχομαι και απο εδω,πολυχρονη να εισαι γερη και να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!

ομορφακια περαστικα για την χριστιανα σου,ευχομαι να περασει γρηγορα ολο αυτο....

αλεκα τι εγινε?περαστικα,λες να ειναι απο την κουραση?για περιορισου κανα 2 μερες να δεις θα περασει?αμαν και εσυ προσπαθεις να τα προλαβεις ολα βρε κοπελα μου!

ευη καλοριζικο το στεγνωτηριο!!!

fCS8p3.png

Μαιρη αν έκοψες το μητρικό τωρα, για αυτο συμβαινει η δυσκοιλιότητα. προσαρμοζεται... θα επανελθει, θα δεις. Περιμενε μέχρι αυριο πάντως.

Σημερα τσακισα κατι γλυκακια και ξαναβρηκα τον εαυτο μου!!!!! χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαιρη αν έκοψες το μητρικό τωρα, για αυτο συμβαινει η δυσκοιλιότητα. προσαρμοζεται... θα επανελθει, θα δεις. Περιμενε μέχρι αυριο πάντως.

Σημερα τσακισα κατι γλυκακια και ξαναβρηκα τον εαυτο μου!!!!! χαχα

λες ε?ναι εχει μια βδομαδα που το εκοψα και ξεκινησε η αλλαγη του,μακαρι να ειναι ετσι.

παντως αν δεν και αυριο θα παρω ναι.

εγω καθε μερα τσακιζω κατι σε σοκολατα λιγο οχι πολυ και ειμαι καλα:Pκανει δουλεια.

fCS8p3.png

γωγουλα , αλεκακι ειστε και εσεις για δεσιμο, ε!!! ειπα και εγω μονο εγω ειμαι η τρελλη????

να αυτα που παθαινει η μαιρουλα τωρα σκεφτομαι οτι θα παθει κ ο μικρος με το ξενο γαλα....αλλα ειπαμε ουτως ή αλλως θα φαει κ ξενο!

κ παρεπιπτοντως ... τα καναμε και για 5η φορα σημερα!!!

την αλλη τεταρτη θα ερθει η παιδιατρος και θα της πω να βαλω και ξενο γαλα στα γευματα του σιγα σιγα να τελειωνουμε.

τωρα θα μαζεψω γαλατακι ισα ισα για να βγω λιγακι στο γυναικολογο και για ψωνια μπας κ φτιαξει η διαθεση μου λιγακι!

μαιρη εγω σοκολατα εχω πολυυυυ καιρο να φαω (για τους κολικους)!!! λες γι'αυτο να ειμαι ετσι???

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

ναι ευανθια μου, μην αγχωνεσαι! και θα δεις πόσο πιο τρελή θα ανακαλυψεις ότι εισαι στην πορεια!!!!!! Εγω τουλάχιστον το σιγουρεψα μετα τη γεννα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

γωγουλα , αλεκακι ειστε και εσεις για δεσιμο, ε!!! ειπα και εγω μονο εγω ειμαι η τρελλη????

να αυτα που παθαινει η μαιρουλα τωρα σκεφτομαι οτι θα παθει κ ο μικρος με το ξενο γαλα....αλλα ειπαμε ουτως ή αλλως θα φαει κ ξενο!

κ παρεπιπτοντως ... τα καναμε και για 5η φορα σημερα!!!

την αλλη τεταρτη θα ερθει η παιδιατρος και θα της πω να βαλω και ξενο γαλα στα γευματα του σιγα σιγα να τελειωνουμε.

τωρα θα μαζεψω γαλατακι ισα ισα για να βγω λιγακι στο γυναικολογο και για ψωνια μπας κ φτιαξει η διαθεση μου λιγακι!

μαιρη εγω σοκολατα εχω πολυυυυ καιρο να φαω (για τους κολικους)!!! λες γι'αυτο να ειμαι ετσι???

παντως ευανθια μου η μικρη δεν επαθε τιποτα μονο ο μπεμπης αρα δεν ειναι και σιγουρο οτι θα στο παθει,μην αγχωνεσαι παντως.

οσο για της σοκολατα......κανει χρυσες δουλειες:P:p:p

fCS8p3.png

ειμαι λίγο καλυτερα αλλά όχι εντελως καλά. Έφαγα και όλας σημερα γιατι ίσως το παρακανα με διαιτες, τρεξιμο, ξενυχτι κλπ... θα ζησω πάντως... και όπως λέω στον αντρούλη μου 'εγω θα πιω το καφεδακι!' Σιγά μην του δωσω τη χαρά!!!!

Γωγουλά τωρα που ειπες ότι έκλαιγες στο μαιευτηριο θυμήθηκα εμενα στον Άγγελο... με ειχε πάρει τηλ ο πατερας μου την δευτερη μερα που ειχα γεννησει και με ειχε πρηξει για τη μανα μου κλπ (ειπαμε, είναι στα 'μαχαιρια'!!). Έκλαιγα εγω η δόλια και μου έλεγε η μαμα της διπλανης μου...'μη στεναχωριεσαι, θα σου'ρθει το γαλα... και αν δεν σου'ρθει θα σου δωσει η κόρη μου που το βγαζει με το θηλαστρο και το πεταμε!!' Νόμιζε ότι έκλαιγα επειδη δεν ειχα γαλα!!! Τι να της πω?? ¨Οτι ειμαστε τρελοι οικογενειακως??

χαχαχααααααα έτσι και εγώ..

Αν δεις πως με κοιταζαν οι καλεσμένοι της διπλανής!!!

Με συμπόνοια στο κοριτσακι που γέννησε και το μωράκι της δεν ειναι καλά.. Πού να ήξεραν οτι η μανούλα είναι για δέσιμο!!! :confused: :confused: :confused:

Καλά μαρή Ευα 5η φορά sex και αντι να εισαι στα high σου είσαι έτσι?

Ε συγνωμη αλλα δεν εισαι στα καλά σου!!!

Εμεις δηάδη οι παρθένες τι πρέπει να κάνουμε??????? :lol: :lol: :lol:

Γεια σας κορίτσια. Δεν ε΄χω προλάβει να διαβασω τα νέα σας γιατί έχω ψιλοχαθεί τις τελευταίες μέρες.

Αννούλα χρόνια πολλά για τη γιορτή σου, να σε χαίρονται όλοι όσοι σε αγαπούν!!!

Ομορφακια περαστικά εύχομαι στο παιδάκι...

Μαιρούλα κι εγω αντιμετωπισα πρόβλημα δυσκοιλιότητας με τη μπέμπα και ο παιδίατρος που συνεστησε ενα γαλα το Almiron Comfort- είναι για μωρα με πρόβλημα δυσκοιλιότητας - το οποιο το εβαζα μισό μισο με το Frisolac premature. Εδινα κι εγω χαμομήλι σε όλα τα γευματα, αλλα φοβήθηκα μηπως το πρόβλημα συνεχιστεί - εχω προιστορία με το Μαρκελλο οταν ήταν μωρο. Πάντως με την αλλαγή του γαλακτος το προβλημα αντιμετωπίστηκε.

Η μπέμπα μας τις τελευταίες μερες έχει μπούκωμα και συναχι και δυσκολεύεται στο φαγητό. Ειμαστε με ορούς όλη τη μέρα.

Κορίτσια σας χαιρετώ, κλαιει το μωρό..

Σας αφήνω,

Εγώ Μαιρούλα απο τη μέρα που γέννησα έχω φάει πολύ σοκολατααααααααααααα..

Όση στερήθηκα 4 μήνες στην εγκυμοσύνη τώρα την έφαγα..

Πριν απο λίγο χτύπησα και ενα ταρτάκι απο αυτά που είχαν μείνει απο τα γενέθλια και το πρωί δυο μελομακάρονα που μου έφερε η κοπέλα απο τον πάνω όροφο..

Αύριο θα φτιάξω κουραμπιέδες!!!! Το γέλιο ειναι εντωμεταξύ οτι εγώ πριν την εγκυμοσύνη γλυκά δεν έτρωγα!!!

Διαφημίσεις

χαχαχααααααα έτσι και εγώ..

Αν δεις πως με κοιταζαν οι καλεσμένοι της διπλανής!!!

Με συμπόνοια στο κοριτσακι που γέννησε και το μωράκι της δεν ειναι καλά.. Πού να ήξεραν οτι η μανούλα είναι για δέσιμο!!! :confused: :confused: :confused:

Καλά μαρή Ευα 5η φορά sex και αντι να εισαι στα high σου είσαι έτσι?

Ε συγνωμη αλλα δεν εισαι στα καλά σου!!!

Εμεις δηάδη οι παρθένες τι πρέπει να κάνουμε??????? :lol: :lol: :lol:

Μαρη τρελή... τα καναμε εγραψε... όχι το καναμε!!! Γιατι αν σκεφτω ότι στην κατασταση που βρισκομασρε ο άνδρας της Ευανθιας θέλει πέντε φορες. τότε εκτός από το δικό μου, υπαρχει και άλλος ανωμαλος!!!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Περαστικουλια Μαρκελλος, πωπω τα ζουζουνακια όλα σχεδον συναχομενα είναι με αυτες τις βρωμοιωσεις!!! Τουλάχιστον δεν κανουν πυρετο, ευτυχως!

221882cb0gkyh7q4.gif

Μαρη τρελή... τα καναμε εγραψε... όχι το καναμε!!! Γιατι αν σκεφτω ότι στην κατασταση που βρισκομασρε ο άνδρας της Ευανθιας θέλει πέντε φορες. τότε εκτός από το δικό μου, υπαρχει και άλλος ανωμαλος!!!:tongue:

O πεινασμενος καρβέλια ονειρευεται... χαχαχααααααααααα

00020473.gif

sig.asp?img=ad1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...