Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Ε ναι τόσα περιμέναμε άλλες 20 μέρες θα περιμένουμε … υγεία μας πάνω από όλα 

Άσε που μου είπε τα κατεψυγμένα είναι καλύτερα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει εγκυμοσύνη 

Θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου. Θα πας να κάνεις εξετάσεις να δεις αν οι ορμόνες σου είναι σε ισορροπία και τότε θα κάνεις εμβρυομεταφορα. Αν δεις ότι ακόμα είναι ψηλά το σπρώχνεις ένα μήνα μετά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα και να διευκρινησω κατι...οι ευχες που εγραψα στο ομορφακι ειναι απο μαντιναδα που εκλεψα και οχι δικης μου εμπνευσης γιατι μαλλον ετσι καταλαβατε...οχι δεν ειμαι εγω στιχουργος σαν την Αλεκα..απλα την βρηκα στο νετ που εψαχνα για να της ευχηθω κατι ομορφο...μπορει να μην την σκεφτηκα εγω την μαντιναδα αλλα την εννοουσα με ολη μου την καρδια.. :)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ηρθα και εγω.....πηγανε σημερα παιδιατρο καναμε και εμβολιο....

η μπεμπα 4700 και 61εκ

ο μπεμπης 5700 και 63εκ.

καλα τα βρηκε,τιποτα το ιδιαιτερο.....

τωρα βλεπω τα μαγουλακια της μπεμπας ειναι κοκκινα:D

δεν θυμαμαι τι ηθελα να απαντησω....

α ναι μιτσακη ο αρης ειναι μια χαρα σημερα.

fCS8p3.png

Κοριτσια, μιας και μιλατε για θηλασμους, να ρωτησω κατι, ποσα ml γαλα (ξενο) δινετε τη φορα;; Και ποσα γευματα τη μερα; 5;;; ποια θηλη βαζετε; για μετρια ροη; ξερω οτι τα χετε πει, αλλα δεν τα προσεχα!!!

Κοριτσια, μιας και μιλατε για θηλασμους, να ρωτησω κατι, ποσα ml γαλα (ξενο) δινετε τη φορα;; Και ποσα γευματα τη μερα; 5;;; ποια θηλη βαζετε; για μετρια ροη; ξερω οτι τα χετε πει, αλλα δεν τα προσεχα!!!

κοτοπουλακι εγω εχω θηλες 0+ αλλα με μετρια ροη και εχω και 2 ελεγχομενης που τις δινω στον μπεμπη.εμενα τρωνε 5 γευματα των 150.

fCS8p3.png

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ!!!!

ΑΛΕΚΑΚΙ τρελαινομαι για αλλαγες!!να τα φτιαξεις ολα super κ να σαστε γεροι να τα χαιρεστε!!!

θα σας πω την αληθεια...εγω δεν θα αλλαζα τιποτα...αρκετα εξοδα εχουμε με γεννες και βαφτισεις ΑΛΛΑ....ετοιμογεννη εγω καθομουν στο καναπε ( περιπου 112 κιλακια) και δινει μια το Αγγελακι μου απο το πασο της κουζινας και πηδαει στον καναπε...και ακουω ενα γκντουπ!!!!!!!:?:-?:?...παει ο καναπες μας χαχα...οπότε επρεπε να τον αλλαξω ( τον ειχα και περιπου 8 χρονια). Και βρηκα ενα πολυ καλο μαγαζι με πολυυυυυυ καλες τιμες και πηρα και 2-3 παραπανω πραγματακια...Εν τω μεταξυ τα εκανα όλα παραγγελια γιατι το σαλονι ειναι μεγαλουτσικο. Ο καναπες ειναι γωνια 4 μετρα επι 3...τρελες ξαπλες λεμε....

Ετσι της αρεσει της βρωμας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να ειναι γλιστερο...:tongue::tongue::tongue:

Το βραδυ δεν θα μπω γιατι ο Παυλιτος εκανε παραπονα..βρηκα τι φταιει και το βουδακι εχει ξεσαλωσει...δεν του εδινα την πιπιλα...:oops::oops::oops:

ααααχχχχχχχ.......παλιοκοριτσο......:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Αλέκα τα ίδια κιλά είχαμε λες να αρχίσω την ανακαίνιση γιατι η δίαιτα δεν μου πάει μπας και μου φτουρίσει το νέο έπιπλο?:P

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Γεια σας μανουλες.

Δεν εχω μπει καθολου να σας διαβασω σχεδον απο τοτε που γεννησα.

Με το Mitsaki που μιλησα μου ειπε οτι εισαστε ολες καλα και χαρηκα πολυ.

Χαθηκα γιατι, ημουν που ημουν λιγομιλητη, μετα την γεννα κατι δεν μου παει καλα και δεν εχω κεφια περα απο την βλακεια το facebook και την φαρμα που εχω κολλησει, ευτυχως που γυρισα στην δουλεια και βλεπω και αλλο κοσμο.

Φιλακια στα μωρακια σας.

Χρονια Πολλα Ομορφακια, να εισαι παντα γερη και δυνατη.

ακλωσηρθες ιρκα και να χαιρεσια το μπεμπακι σου!!!
Το μωρο εχει μυξουλες και τρεχει και το ματακι του...παλι!!!!!!

Εχει και μανια με τα δοντια απο χθες ........

Ο Γιαννης πανω που τον πηρε ο υπνος ξυπνησε γιατι βραχικε με το γαλα που επινε...τον αλλαξα και δεν ξανακοιμηθηκε...γκρρρρρ...ματα απο λιγο εκανε ωραιοτατα κακα στο παμπερς που φτασανε μεχρι την κοιλια....γκρρρρ....τον εβαλα στην μπανιερα.....το μωρο ξυπνησε και ρουθουνιζε και ετριβε με το χερι του τα ουλα ''με τρέλα''......Ο γιαννης καθε 2 λεπτα φωναζε ''μαμα,πέρασε το μεσημέρι?''...γκρρρ....

γενικός γκρρρρρ.......

αν μου την γλυτωσει σημερα τυχερος θα ειναι!!!!

Πηρα και ντεπονακι γιατι απο το πρωι εχω πονοκεφαλο και ποναει και η μεση μου καθε βραδυ εδω και καμμια δεκαρια μερες.......και δεν εχει μπει κάν ο κρόνος στην Παρθένο !!!!!!!!!

ευχομαι ολα να ειναι περαστικα...
Kαλησπέρα στις πολυλογούδες!!!!

Τώρα τελευταία νιωθω πολύ Μαρλέν....Ξεκάρφωτη....

Εννοείται πως δεν έχω διαβάσει τιποτες!

Πάντως σκεφτόμουν, οτι κάνουμε τωρα από πολυλογία, γιατί σε μερικά μηνάκια πέρα του οτι θα ερθει καλοκαιρι, θα κυνηγάμε τα μπεμπόνια στο μπουσούλημα, περπάτημα κλπ. Που χρόνος τοτε για κουβέντα! Οπότε ας τα πουμε τωρα που προλαβαινουμε....:confused::confused::confused:

αχ μακαρι να ερθει εκεινη η εποχη!!
σας ευχαριστω κοριτσακια μου...μαυρο ειναι (φυσικα) ειναι τεχνοδερμα (σαν δερμα αλλα συνθετικο) και ειναι τερρρραστιοοοοο.....

Μεφη δε μπορω να το εγκαινιασω σημερα γιατι εχω περιοδο...χαχα....όμως σας προσακλω σπιτακι μου να πιουμε καφε!! σε καμια εβδομαδα όμως που θα βαλω και κατι ταπετσαριες που εχω δει. κανω ριζικες αλλαγες χαχα....Αφου δεν βλεπομαι εγω, τουλαχιστον να βλεπεται το σπιτι....

με γειες!!!
ουπς σόρυ Ιρκα χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!

Δαλιδά καλά είναι όλα τα ζουζούνια μου!!! Κάποια στιγμή θα βάλω καινούριες φώτο, θα σας ενημερώσω...

Λιτσάκι πως τα πήγε σήμερα ο Στράτος με την πιπίλα;

Μαριάνθη μου σε ευχαριστώ για το email, βέβαια δεν πρόλαβα να το διαβάσω ακόμα...

αννουλα μπορω να πω ικανοποιητικα καλα!!το μεσημερι εκλαιγε γιατι κ καλα δεν ηθελε να παει για υπνο-ενω ηταν ψοφιος-σε καποια φαση τη ζητησε κιολας,του ειπα τα ιδια κ τον εβαλα στο κρεβατι του..εκλαιγε σηκωθηκε ηθελε να βγει εξω..μπηκα μεσα του λεω..ολοι κοιμουνται και αν κλαις θα τους ξυπνησεις κ δεν ειναι σωστο,θα κλεισω την πορτα,κατσε στο κρεβατι σου μεχρι να σουρθει υπνος!!!!εγω θα ειμαι εξω και θα κοιμαμαι...ε,σε 5 λεπτα ταβλιαστηκε!!!!!το καημενο,το λυπαμαιο που τον μαλωνω για κατι με το οποιο ειχε δεθει τοσο αλλα τι να κανουμε ετσι πρεπει..

η μπεμπα 4700 και 61εκ

ο μπεμπης 5700 και 63εκ.

τελεια τα μπεμπονια μας!!!!κι ευτυχως του αρη μαλλον τελικα ματιασμα ηταν που ειπε και η ομορφακια!!!
θα σας πω την αληθεια...εγω δεν θα αλλαζα τιποτα...αρκετα εξοδα εχουμε με γεννες και βαφτισεις ΑΛΛΑ....ετοιμογεννη εγω καθομουν στο καναπε ( περιπου 112 κιλακια) και δινει μια το Αγγελακι μου απο το πασο της κουζινας και πηδαει στον καναπε...και ακουω ενα γκντουπ!!!!!!!:?:-?:?...παει ο καναπες μας χαχα...οπότε επρεπε να τον αλλαξω ( τον ειχα και περιπου 8 χρονια). Και βρηκα ενα πολυ καλο μαγαζι με πολυυυυυυ καλες τιμες και πηρα και 2-3 παραπανω πραγματακια...Εν τω μεταξυ τα εκανα όλα παραγγελια γιατι το σαλονι ειναι μεγαλουτσικο. Ο καναπες ειναι γωνια 4 μετρα επι 3...τρελες ξαπλες λεμε....

αλεκα ο δικος μας ειναι 3 επι 3!!!!πραγματικα αεροδρομιο!!!φανταζομαι τωρα το 4 επι 3 και λιωνω!!αλλα τα μαξιλαρια ειναι ταπετσαρια,μονο το σκελετο εχω με τεχνοδερμα..και τα καθισματα της τραπεζαριας..η οποια βεβαια προσωρινα εχει βγει απο το σπιτι!!!!αλλωστε σιγα μην κανουμε τραπεζια για τα επομενα 2-3 χρονια σιγουρα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

η μπεμπα 4700 και 61εκ

ο μπεμπης 5700 και 63εκ.

SUPER ΤΑ ΜΠΕΜΠΟΝΙΑ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!super κ ο Αρης!!

εμενα τρωει 5 γευματα των 240 μλ περιπου κ του εχω καμια εβδομαδα τις 4+ θηλες κ μου τρωει μια χαρα!!

μιτσακι και εσυ να χαιρεσαι το μπομπο σου!!

ευχαριστω!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Αλέκα τα ίδια κιλά είχαμε λες να αρχίσω την ανακαίνιση γιατι η δίαιτα δεν μου πάει μπας και μου φτουρίσει το νέο έπιπλο?:P

μαρη?? 112 κιλα ήσουν?? Δε μπορω να πιστεψω ότι καποια εφτασε τα κιλα μου.....

αλεκα ο δικος μας ειναι 3 επι 3!!!!πραγματικα αεροδρομιο!!!φανταζομαι τωρα το 4 επι 3 και λιωνω!!αλλα τα μαξιλαρια ειναι ταπετσαρια,μονο το σκελετο εχω με τεχνοδερμα..και τα καθισματα της τραπεζαριας..η οποια βεβαια προσωρινα εχει βγει απο το σπιτι!!!!αλλωστε σιγα μην κανουμε τραπεζια για τα επομενα 2-3 χρονια σιγουρα!!!!

ναι καλε..πολυ μεγαλος...λες και εχω καφετερια ειναι χαχα.....Εν τω μεταξυ εχω υπερθψωσει και την κουζινα μου και το πασο ειναι λες και ειμαι σε μπαρ :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ο δικος μου τρωει 6 επι 180 και εχω τη Νο 1 της ΝΥΚ

221882cb0gkyh7q4.gif

Γωγουλίνι μαζί γράφαμε!!!

Δημητρούλα να τα χιλιάσει ο μπόμπος σου πήρε και τα δωράκια του σήμερα, μια χαρα.

καλα που εγραψε η λιτσα και θυμηθηκα:D

λοιπον μεγεια το σαλονι αλεκα!!!!!!!και εγω γωνια εχω και ειναι τρελα!!!!!!

μιτσακη και ιρκα χρονια πολλα στα μπεμπονια σας!!!!!

ευχαριστω κοριτσαρες μου..πως περναει ετσι ο καιρος ε??:rolleyes:σημερα που πηγα στο μητερα σκεφτομουν οτι 4 μηνες πριν τετοια μερα ημουν στο μαιευτηριο κ συστηνομουν με το μπομπιδιο:rolleyes::rolleyes:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...