Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Οπωσδήποτε επίσκεψη σε εξειδικευμένο ανδρολογο. Δεν ξεπερνιούνται όλα με τις μεθόδους τους!! 
      ανάλογη εμπειρία με πρόβλημα στο σπερμα είχαμε γιαυτο στο λέω!! 

από ανδρολόγος ξεκινήσαμε και αφού δοκιμάσαμε αγωγές διάφορες μασ παρέπεμψε σε εξωσωματική!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ζήσεις Ελενίτσα κ Χρόνια πολλά

μικρούλα να μεινεις με κοντά μαλλιά!!!

Παντού να σκορπίζεις της γνώσης κ της ομορφιάς το φως

κ ολοι να λένε να μία πανέμορφη σοφός!!!!!

1198698cwktgtemax.gif

Πολύχρονη, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Μέφη επέστρεψες κοριτσάκι;;;;

Μιτσάκι κ Ιρκα χαρούμενα μηνογενεθλια!!!

Αλέκα καλορίζικο κ ευχομαι να τον χαρείτε όπως ποθείτε!!!

Γωγώ η μπουμπου στο άβαταρ κούκλα όπως πάντα!!!

Αννούλα τι κάνουν οι άντρες σου κ τα κοριτσάκια σου;;;

Μαριάνθη κάτι πήρε το μάτι μου για καμπύλη ανάπτυξης.Να σου στείλω το μαιλ μου με πμ;;;

Το Ιριδάκι ακόμα να εμφανιστεί καλέ;;;

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα. Είμαι στην 604...κοντευω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σας ευχαριστω κοριτσακια μου...μαυρο ειναι (φυσικα) ειναι τεχνοδερμα (σαν δερμα αλλα συνθετικο) και ειναι τερρρραστιοοοοο.....

Μεφη δε μπορω να το εγκαινιασω σημερα γιατι εχω περιοδο...χαχα....όμως σας προσακλω σπιτακι μου να πιουμε καφε!! σε καμια εβδομαδα όμως που θα βαλω και κατι ταπετσαριες που εχω δει. κανω ριζικες αλλαγες χαχα....Αφου δεν βλεπομαι εγω, τουλαχιστον να βλεπεται το σπιτι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Σημερα το μπομπιδιο γινεται 4 μηνων!!!!κ της ΙΡΚΑΣ!!να μας ζησουν!!!

να σας ζήσουν!!!!!

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

Μεγειες, μεγειες!!!Βαλε φωτος!!!!

byXKp2.png

Μίλησα με την Αγγελική.Καλά είναι,απλά δεν έφτιαξε τον υπολογιστή της.Η ρουκέτα της Σαββίνας ήταν από το εμβόλιο.Αυτές τις ημέρες είχε την πεθερά της και την κουνιάδα της και είχε και την γυναίκα που θα προσέχει το μωρό.600ε για 10 ώρες την ημερα.

Ομορφάκια σου στέλνει τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ!!!!

Το τεχνόδερμα Αλέκα γλυστράει!!!!!!!

Καλησπέρα κούκλες.ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να διαβάσω οοοολά αυτα δεν σας προλαβαίνω θα περιοριστώ στην τελευταία σελίδα!Αλεκάκι καλορίζικο το σαλόνι αντε κ στα αλλα δωμάτια!Να Ζήσουν τα ζουζούνια που έγιναν 4 μηνών να είναι γερά!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Μίλησα με την Αγγελική.Καλά είναι,απλά δεν έφτιαξε τον υπολογιστή της.Η ρουκέτα της Σαββίνας ήταν από το εμβόλιο.Αυτές τις ημέρες είχε την πεθερά της και την κουνιάδα της και είχε και την γυναίκα που θα προσέχει το μωρό.600ε για 10 ώρες την ημερα.

Ομορφάκια σου στέλνει τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ!!!!

καλα της ειπε απο λευτα νομιζω....

Γλυστραει, ναι......όσο το δερμα πιστευω, όχι παραπανω....

Καλησπέρα κούκλες.ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να διαβάσω οοοολά αυτα δεν σας προλαβαίνω θα περιοριστώ στην τελευταία σελίδα!Αλεκάκι καλορίζικο το σαλόνι αντε κ στα αλλα δωμάτια!Να Ζήσουν τα ζουζούνια που έγιναν 4 μηνών να είναι γερά!

τα εχω φτιαξει βρε τα αλλα δωματια, παιδικο και βρεφικο :tongue::tongue::tongue:. Κουζινα και μπανια θα τα αφησω...ε να μην ειμαι υπερβολικη. Το υπνοδωματιο μας το φτιαχνω συγχρονως με το σαλονι ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τα εχω φτιαξει βρε τα αλλα δωματια, παιδικο και βρεφικο :tongue::tongue::tongue:. Κουζινα και μπανια θα τα αφησω...ε να μην ειμαι υπερβολικη. Το υπνοδωματιο μας το φτιαχνω συγχρονως με το σαλονι ;)

Μπράβο κοροτσάκι μου δεν το ήξερα για τα παιδικά το θυμάμαι βρέ απο πριν γεννήσουμε που το έλεγες.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Τι έγινε καλέ ολες διαβάζετε μαζι μου κ δεν γραφετε;;;;

περιμενα κι εγω να εχετε φτασει στην 630!!!!

κανω ενα διαλειμμα να ταισω κ επανερχομαι!!

η Αγγελικη που ειναι χαμενη????????????

Οπως επισης και η ιριδα...να δεις που σταματησε να θηλαζει γι αυτο δεν μπαινει η σκατουλα..ελπιζω ολα να ειναι καλα...

βασικά το μινι ελεκτρικ έχει ήδη αρχίζει αν τα παίζει και σκεφτόμουν να πάρω το σουιγκ που κάνει 150 ευρώ. Δε νομίζω να είναι μεγάλη διαφορά να το πάρω με διπλή χοάνη
Σημερα το μπομπιδιο γινεται 4 μηνων!!!!κ της ΙΡΚΑΣ!!να μας ζησουν!!!

Να σας ζησουν ρε...να χιλιασουν τους μηνες τους τα μαναρια μου!!!

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

Μεγιααααα..ευχομαι παντα να ειναι γεματο απο καλο και εκλεκτο κοσμο...:cool:

Μέφη επέστρεψες κοριτσάκι;;;;

Μιτσάκι κ Ιρκα χαρούμενα μηνογενεθλια!!!

Αλέκα καλορίζικο κ ευχομαι να τον χαρείτε όπως ποθείτε!!!

Γωγώ η μπουμπου στο άβαταρ κούκλα όπως πάντα!!!

Αννούλα τι κάνουν οι άντρες σου κ τα κοριτσάκια σου;;;

Μαριάνθη κάτι πήρε το μάτι μου για καμπύλη ανάπτυξης.Να σου στείλω το μαιλ μου με πμ;;;

Το Ιριδάκι ακόμα να εμφανιστεί καλέ;;;

Πάω να συνεχίσω το διάβασμα. Είμαι στην 604...κοντευω....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλε εννοειται τι ρωτας τρελη...

σας ευχαριστω κοριτσακια μου...μαυρο ειναι (φυσικα) ειναι τεχνοδερμα (σαν δερμα αλλα συνθετικο) και ειναι τερρρραστιοοοοο.....

Μεφη δε μπορω να το εγκαινιασω σημερα γιατι εχω περιοδο...χαχα....όμως σας προσακλω σπιτακι μου να πιουμε καφε!! σε καμια εβδομαδα όμως που θα βαλω και κατι ταπετσαριες που εχω δει. κανω ριζικες αλλαγες χαχα....Αφου δεν βλεπομαι εγω, τουλαχιστον να βλεπεται το σπιτι....

Κοπλιμεντα γυρευεις παλι σκατουλα...

Ετσι της αρεσει της βρωμας...:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Να ειναι γλιστερο...:tongue::tongue::tongue:

Το βραδυ δεν θα μπω γιατι ο Παυλιτος εκανε παραπονα..βρηκα τι φταιει και το βουδακι εχει ξεσαλωσει...δεν του εδινα την πιπιλα...:oops::oops::oops:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ουπς σόρυ Ιρκα χαρούμενα μηνογεννέθλια!!!

Δαλιδά καλά είναι όλα τα ζουζούνια μου!!! Κάποια στιγμή θα βάλω καινούριες φώτο, θα σας ενημερώσω...

Λιτσάκι πως τα πήγε σήμερα ο Στράτος με την πιπίλα;

Μαριάνθη μου σε ευχαριστώ για το email, βέβαια δεν πρόλαβα να το διαβάσω ακόμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...