Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Elli88 είπε:

Ε ναι τόσα περιμέναμε άλλες 20 μέρες θα περιμένουμε … υγεία μας πάνω από όλα 

Άσε που μου είπε τα κατεψυγμένα είναι καλύτερα και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προχωρήσει εγκυμοσύνη 

Θα ηρεμήσει ο οργανισμός σου. Θα πας να κάνεις εξετάσεις να δεις αν οι ορμόνες σου είναι σε ισορροπία και τότε θα κάνεις εμβρυομεταφορα. Αν δεις ότι ακόμα είναι ψηλά το σπρώχνεις ένα μήνα μετά. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα στις πολυλογούδες!!!!

Τώρα τελευταία νιωθω πολύ Μαρλέν....Ξεκάρφωτη....

Εννοείται πως δεν έχω διαβάσει τιποτες!

Πάντως σκεφτόμουν, οτι κάνουμε τωρα από πολυλογία, γιατί σε μερικά μηνάκια πέρα του οτι θα ερθει καλοκαιρι, θα κυνηγάμε τα μπεμπόνια στο μπουσούλημα, περπάτημα κλπ. Που χρόνος τοτε για κουβέντα! Οπότε ας τα πουμε τωρα που προλαβαινουμε....:confused::confused::confused:

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

yuhuuuu μας εφαγαν οι δρομοι... το πρωι πηγαμε τρελη καροτσαδα τον μικρο που ειχε κ ωραιο καιρο κ μετα πηγαμε μαδερ κ ψωνισαμε ενα καρο ρουχα για το μπομπιδιο εχει βαλει τρελα ρουχαλακια!!πηρα κ δωρακια για μια μπουμπου που γεννηθηκε το Σαββατο κ πηγαμε στο Μητερα.εγω δεν ανεβηκα καθολου λογω κρυωματος κατεβηκε ο ευτυχισμενος πατερας ομως κ ειπιαμε καφεδακι κατω.

Καλά Μητσάκι για τον κολλητό σου δεν έχω λόγια!!Αλλά πιο πολύ γι αυτά τα που...κια που πάνε και μπλέκουν με παντρεμένους!!!
αυτα χαρα μου τα που@!@#$@#την δουλεια τους κανουν αν δεν σεβεται ο αλλος το σπιτι του θα το σεβαστει το πουτ??@#!@#@?
Σιγα μην το αγορασα καλε!!!! Αφου το χει στο ιντερνετ, κι αλλες το χουνε δει νομιζω!!!!:-D:-D:-D:-D
ααα εγω το ειδα ολο για να εχω ολοκληρωμενη αποψη:tongue::tongue:
ετχαριστω κοριτσια!!!!!τρομαξα αρχισε να μου λεει δεν ειμαι καλα.....του εδωσα παναντολ(ντεπον δεν εχω)αμα συνεχισει με το στομαχι θα του κανω λαπα.ωχ ελπιζω να μην κολλησε και ιωση.....αυριο θα παμε παιδιατρο,λετε να την βαλω να τον εξετασει:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παω να διαβασω

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:τωρα ειναι οκ?
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμαν αυτο το παιδι,να προσεχεις τον αγγελακο οι καρκινοι εχουν πολυ ευαισθητο στομαχι!!!!

οντως κ ο Αντρεας το ιδιο!
Ελενακι παλι καλα που ειναι μια χαρα ο Γιαννακης!!!

Μητσακι δεν θελω να σχολιασω τον κολλητο σου ουτε την κουμπαρα της κιμης...εγω θα συμφωνησω με Αλεκα...για κανενα κ@ρατα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...αν το εκανε ο Παυλος δεν ξερω τι θα εκανα...ειλικρινα...μπορει να το βουλωνα γιατι εχω και εγω τις ευθυνες μου...ξερω οτι πρεπει να παω γυμναστηριο και βαριεμαι ελλεινα...βγαζω γαλα μπροστα του...γενικα τον εχω ψιλοχ@σμενο...ελπιζω γυρνωντας απο Δευτερα στην δουλεια να συνελθω και να αρχισω να φτιαχνομαι γιατι πριν το μικρο ημουν πολυ κοκετα...3 ντουλαπες ρουχα εχω ψωνιζα διαρκως..

Κοτοπουλακι εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα για το ξενο...μην μου το χαλας...χιχι

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

δεν φταιει καρδια μου αυτο...σιγα μην χαλιουνται που βλεπουν να θηλαζει η γυναικα τους!!ελεος!!!εγω συμφωνω με Αλεκα πολλες φορες οι γκομενες ειναι χειροτερες απο τις συζυγους!!πιστευω οτι φταει κ η μιρλα κοριτσια!!
ποσο να κανουν αυτες οι γοβες......;;;

τωωωωωρα εχουν παρει τρελη αξια:tongue::tongue::tongue::tongue:

ρε κοριτσια (εκτος απο μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ)να μου λεισετε μια απορια..ο θανος ειναι δημοσιος υπαλληλος....τελος παντων με τα νεα μετρα Τζουλια μας εκαναν..το κρατος ειναι εργοδοτης το κρατος κοβει....απο τους ιδιωτικους γιατι εχουν φαγωθει να κοπει ο 14ος μισθος???????

για να πεθαει εντελως η αγορα να ησυχασουμε!!

εμενα με εκνευριζει ο θανος μερικες φορες(συνεχεια)που δεν εχει ζησει ιδ.τομεα κ ερχεται απο δουλεια 14.40 κ μου το παιζει κουρασμενος...οχι οτι δεν ειναι..αλλα τι να μας πει κ ο Θανος απο κουραση....η εκμεταλλευση που εχω φαει στη ζωη μου κ οχι μονο εγω δεν υπαρχει....λεει καημενη αδερφη μου στην υθπευθυνη καταστηματος πριν μαθει τα δυσαρεστα...κυρια ταδε...τωρα που ειμαι εγκυος δικαουμαι απο νομο αδεια να απω να κανω εξετασεις....ελειψε 2 ωρες να παει ΙΚΑ και δουλεψε 2 μερες συνεχομενες 12ωρο.......τα λογια ειναι περιττα....

κ εμενα δημοσιος υπαλληλος ειναι αλλα εφτυσε αιμα για να διοριστεικ να παιρνει ενα μισθο της προκοπης!!διαβαζε χωρις υπερβολες τρελα ωραρια πηγαινε φροντιστηριο κ δουλευε κολας σε σημειο που κοιμοταν 5 ωρες το πολυ για ενα χρονο!!κ ολα αυτα για να παιρνει με αξιοπρεπεια ενα μισθο που στο εξωτερικο ειναι ο βασικος!!κ τωρα μας γαμ@!@# με τα νεα μετρα ...αλλοι κλεβουν αλλοι την πληρωνουν την νυφη...για πηγαινε κλεψε εσυ κ αμα δεν σε χωσουν μεσα...αλλα τετοιος λαος ειμαστε τετοια μας αξιζουν...κ οι κυβερνησεις που εχουμε κατα καιρους μας αξιζει...οποτε μην κλαιγομαστε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!

ΕΒΑΛΑ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΑΛΜΠΟΥΜ!!!

χρονια πολλα στον αντρουλη σου κοτοπουλακι μου!!να χαιρεται τις γυναικαρες του!!!

Μην φωνάξετε εγω ειμαι -1 από πριν την εγκυμοσύνη η αληθεια είναι ότι δεν τρωω και πολύ ολη μερα με το μωρο το φαγητό ηρθε σε δευτερη μοίρα
αει σιχτιρ εσυ!!
Εχουμε ακριβώς το ίδιο ύψος και κιλά!!(1- εγώ)!Τί καλά που θα ήταν ναέίχαμε και την ίδια ηλικία!!!!

αει σιχτιρ κ εσυ!!

Γεια σας μανουλες.

Δεν εχω μπει καθολου να σας διαβασω σχεδον απο τοτε που γεννησα.

Με το Mitsaki που μιλησα μου ειπε οτι εισαστε ολες καλα και χαρηκα πολυ.

Χαθηκα γιατι, ημουν που ημουν λιγομιλητη, μετα την γεννα κατι δεν μου παει καλα και δεν εχω κεφια περα απο την βλακεια το facebook και την φαρμα που εχω κολλησει, ευτυχως που γυρισα στην δουλεια και βλεπω και αλλο κοσμο.

Χρονια Πολλα Ομορφακια, να εισαι παντα γερη και δυνατη.

που σαι μαρη??ποτε θα ξαναπαμε για καφε?να μπαινεις να διαβαζεις τις παλαβιαρες να σου φτιαχνουν την διαθεση!!
Το μωρο εχει μυξουλες και τρεχει και το ματακι του...παλι!!!!!!

Εχει και μανια με τα δοντια απο χθες ........

Ο Γιαννης πανω που τον πηρε ο υπνος ξυπνησε γιατι βραχικε με το γαλα που επινε...τον αλλαξα και δεν ξανακοιμηθηκε...γκρρρρρ...ματα απο λιγο εκανε ωραιοτατα κακα στο παμπερς που φτασανε μεχρι την κοιλια....γκρρρρ....τον εβαλα στην μπανιερα.....το μωρο ξυπνησε και ρουθουνιζε και ετριβε με το χερι του τα ουλα ''με τρέλα''......Ο γιαννης καθε 2 λεπτα φωναζε ''μαμα,πέρασε το μεσημέρι?''...γκρρρ....

γενικός γκρρρρρ.......

αν μου την γλυτωσει σημερα τυχερος θα ειναι!!!!

Πηρα και ντεπονακι γιατι απο το πρωι εχω πονοκεφαλο και ποναει και η μεση μου καθε βραδυ εδω και καμμια δεκαρια μερες.......και δεν εχει μπει κάν ο κρόνος στην Παρθένο !!!!!!!!!

πως ειναι το μωρακι σου καλυτερα?

mefh ευχαριστούμε για τα σχόλια..

Το Εφάκη ειναι καλά σήμερα?

Ελενάκι κουράγιοοο...Ενα έχω να πώ

ααααααααααααααααααααααχ αυτά τα δόντια? Εμένα 2-3 μέρες το τρουφάκι ξυπνάει μεσα στον ύπνο της κλαίγωντας..

αχ θα περασει κ αυτοσυμπεθερα μου υπομονη...αυτα τα μασητικα δεν κανουν τιποτα ε?εμεναπαντωςμου ειχε πει να του δωσω προς το παρον αν δω οτι τον ενοχλει πολυ σιροπακι ντεπον

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕ Κ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝΕ!!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μητσακι και Ιρκα να σας ζησουν τα ζουζουνια...αντε κ, ξεπεταχτηκαν αυτα.....Ιρκα καλως μας βρηκες....Ελενιτσα ο Γιαννακγης σου ειναι πολυ πονοψυχος...ο δικος μου βγηκε ρατσιστης...δε δφταιω όμως εγω...θα τον στρωσω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Μητσακι και Ιρκα να σας ζησουν τα ζουζουνια...αντε κ, ξεπεταχτηκαν αυτα......

ευχαριστω κοριτσαρα μου!!!παω για μπανιδιο γιατι σε λιγο θα βγαινουν νυχτεριδες κ αραχνες απ το σωμα μου!:tongue:

PlbZp2.png

Ηρθε το καινουριο μου σαλονιιιιιιιι!!!! Οεεεεεοοοοοο!!!! Και ειναι πολυυυυ ωραιιιιοοοοοοο!!!!! Τριαλαλο τριαλαλα.....

Καλορίζικο,γοργόνα!!Καλές ξάπλες και όχι μόνο!!Αντε βρε,εγκαινιάστε το σήμερα να δείς να είναι αναπαυτικό!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...