Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες.

Δεν εχω μπει καθολου να σας διαβασω σχεδον απο τοτε που γεννησα.

Με το Mitsaki που μιλησα μου ειπε οτι εισαστε ολες καλα και χαρηκα πολυ.

Χαθηκα γιατι, ημουν που ημουν λιγομιλητη, μετα την γεννα κατι δεν μου παει καλα και δεν εχω κεφια περα απο την βλακεια το facebook και την φαρμα που εχω κολλησει, ευτυχως που γυρισα στην δουλεια και βλεπω και αλλο κοσμο.

Φιλακια στα μωρακια σας.

Χρονια Πολλα Ομορφακια, να εισαι παντα γερη και δυνατη.

Καλωσήρθες πίσω !!!!!

Τωρα δεν θα ξεκολας απο το forum ....παει η φαρμα θα ρημαξει :tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΕΦΗ--Να μου το πεί καμιά μπεμπέκα ναι,η Κίμη που μασούσε μαζί με την Πυθια τα φύλλα στους Δελφούς όχι!!!!

Εγω τουλαχιστον εχω δοντια να μασησω..εσυ μαρη φαφουτομπαμπογρια πως τη βγαζεις???

Συμφωνα με εγκυρες πηγες (κους κους το μεσημερι), βγηκε λαμπαδα με τη Τζουλια γυμνη να κρατα μια σαμπανια!!!

Ποια νονα θα το παρει στο βαφτιστιρι της;;;;

Η Κίμη για τον άντρα της!!!Να δει και αυτός καμιά χαρά στον μάταιο αυτό κόσμο!!!

Διαφημίσεις

Απο την αρχη το δουλευω και βγαζω 4-5 λεπτα και μετα σταματαω,γεμιζω το μπιμπερο και σταματαω.Ειναι πολυ βολικο.;)

Τωρα μαζευτικα,ειχα παρει και τον Γιαννη παρεα και πηγαμε και σκλαβενιτη και μου λεει θελω να κανω τσουλιθρα....παμε λοιπον στην τσουλιθρα που εχει μεσα στο καταστημα και μετα απο λιγο ερχονται κατι γυφτακια με τροφιμα στα χερια και τα απλωσανε σε μια γωνια καταχαμα και τα τρωγανε με μανια.....αφου φαγανε αρχισανε να κανουν τσουλιθρα....ερχεται ο Γιαννης ολο χαρα και μου λεει , μαμα ηρθαν κατι φιλοι μου να παιξουμε...............μετα απο λιγο ξαναερχεται και μου λεει μαμα,αυτο το παιδακι το μαυρο που το εχει μαυρισει ο ηλιος ειναι ξυπολητο και θα κρυωσει......

Γιαννακη του λεω επειδη εισαι εσυ αρρωστος μην πηγαινεις κοντα και τα κολλησεις τα παιδακια.....μετα απο λιγο τον πηρα και οπου φυγει φυγει....:?:?:?

να προσεχεις Γιαννακη, μη τα κολλησεις κ καμμια ψειρα... μ'αρεσει που εισαι ευγενικη!

Συμφωνα με εγκυρες πηγες (κους κους το μεσημερι), βγηκε λαμπαδα με τη Τζουλια γυμνη να κρατα μια σαμπανια!!!

το ειδα κ στη ζουγκλα... ειπα να σας το στειλω αλλα ντραπηκα..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Σπείρα που εξαπατά ηλικιωμένες, αποσπώντας χρηματικά ποσά ακόμα και της τάξεως των 2.500 ευρώ, δρα ανεξέλεγκτα το τελευταίο δίμηνο στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου...

ΜΕΦΗ καλα που δεν ειναι στα μερη σου...προσεχε παντως μη την πατησεις και σε δουμε σε κανα ΑΥΤΙΑ φτωχη γιαγιακα που σε κλεψανε

Γεια σας μανουλες.

καλως το κοριτσι!!!

καλε ελα στη τρελλοπαρεα μας να δεις πως θα παει η γλωσσα ροδανι!!!

απα πα......

Σπείρα που εξαπατά ηλικιωμένες, αποσπώντας χρηματικά ποσά ακόμα και της τάξεως των 2.500 ευρώ, δρα ανεξέλεγκτα το τελευταίο δίμηνο στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου...

ΜΕΦΗ καλα που δεν ειναι στα μερη σου...προσεχε παντως μη την πατησεις και σε δουμε σε κανα ΑΥΤΙΑ φτωχη γιαγιακα που σε κλεψανε

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!:-D:-D:-D

qC91p2.pngaQK1p2.png

Δεν ξερω αν σε συμφερει στην τιμη παντος τελειωνεις στο μισο χρονο ειδικα οταν το γαλα ρέει γεμιζουν και τα 2 μουκαλακια μεχρι την μεση σε 1 λεπτο!!!!Εγω εχω το Ameda lactaline personal ,ηταν τις αδερφής μου και το ειχε παρει το 2006 περιπου 210 ευρω δεν ξερω ακριβος.

Αν δεν εχεις προβλημα με το οικονομικο μέρος αγορασε την διπλη χοανη δεν το συζητω !!!!

βασικά το μινι ελεκτρικ έχει ήδη αρχίζει αν τα παίζει και σκεφτόμουν να πάρω το σουιγκ που κάνει 150 ευρώ. Δε νομίζω να είναι μεγάλη διαφορά να το πάρω με διπλή χοάνη

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΡΕ!!!! σοβαρα?? ΕΓΩ-ΕΓΩ θα την παρω για τον ανηψιο μου που τον εχω βαφτισει κιολλας ειναι 18-19 οτι πρεπει εεε???:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

Το μωρο εχει μυξουλες και τρεχει και το ματακι του...παλι!!!!!!

Εχει και μανια με τα δοντια απο χθες ........

Ο Γιαννης πανω που τον πηρε ο υπνος ξυπνησε γιατι βραχικε με το γαλα που επινε...τον αλλαξα και δεν ξανακοιμηθηκε...γκρρρρρ...ματα απο λιγο εκανε ωραιοτατα κακα στο παμπερς που φτασανε μεχρι την κοιλια....γκρρρρ....τον εβαλα στην μπανιερα.....το μωρο ξυπνησε και ρουθουνιζε και ετριβε με το χερι του τα ουλα ''με τρέλα''......Ο γιαννης καθε 2 λεπτα φωναζε ''μαμα,πέρασε το μεσημέρι?''...γκρρρ....

γενικός γκρρρρρ.......

αν μου την γλυτωσει σημερα τυχερος θα ειναι!!!!

Πηρα και ντεπονακι γιατι απο το πρωι εχω πονοκεφαλο και ποναει και η μεση μου καθε βραδυ εδω και καμμια δεκαρια μερες.......και δεν εχει μπει κάν ο κρόνος στην Παρθένο !!!!!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...