Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

Τώρα έχω όρεξη να διαβάσω! Οπότε θα το ξεκινήσω ! Πήρα και proficiency το καλοκαίρι! Για να δούμε τι έμαθα 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κι απο μενα..

Ομορφακι μου..................

Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείς

την σκέψη μου κοντά σου

χρόνια πολλά ήρθε να σου πει

για τα γενέθλια σου

Χρόνια πολλά σου ευχομαστε,

μέσα από την καρδιά μας,

και όσα γενέθλια έρχονται,

να τα περνάς κοντά μας.

χρόνια πολλά σε μια ψυχή

γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές

αξίζει να της δίνει"......

Με αγαπη στο Ελενακι μας....

Καλημερα....

μαριανθη απλα τελειο!!!
Ελένη 1 καλημέρα. Να σου πω και εσύ διπλό σύστημα χρησιμοποιείς? Τι απόδοση έχει????
κι εγω εχω το μινι ελεκτρικ της μεντελα το διπλο...οσο θηλαζα μαυτο εβγαζα γιατι ειπαμε δεν εχω θηλα..αν εχεις γαλα ειναι τελεια...ενα τεταρτο και στα 2 ταυτοχρονα και τελειωσες...;)
Πολύ ωραίο το ποιημά σου Μαριάνθη μου!!Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παραλλαγή και να το αφιερώσω στην ακατανόμαστη:

Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείς

τα γηρατειά κοντά σου

χρονια πολλά τα έζησες,

τα έφαγες τα ψωμιά σου!!

Καλά στερνα σου ευχόμαστε,

μέσα από την καρδιά μας,

και κανα δυο γεννέθλια που σου μένουνε

μην τα περνάς κοντά μας,

καλά στερνα σε μια ψυχή

γεμάτη σιλικόνη

που ο θεός την έπλασε,την πιεσή μας να σηκώνει!!!!!!

Με αγάπη στην Κίμη μας!!!!

δεν παιζεσαι!!μετα λες για την αλλη..:rolleyes:
κοπελιες!! καλημερα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην εορταζουσα πολυχρωμη....υγεια κ ευτυχια και να τα χιλιασεις (σαν εμενα κ τη μεφη που ειμαστε αιωνοβιες κατα κιμι)....

λοιπον δε μπαινω στον κοπο να διαβασω εχω χαθει γιατι τρεχω....ελπιζω το βραδακι να μπω....πηγαμε για υπερηχο χθες ολα καλα με μπουμπου τα νεφρακια μας μια χαρα τωρα μετα το πασχα θα κανουμε κ κυστεογραφια...εχει ηρεμισει κ λιγακι απο δοντακια προς το παρον...εχει αρχισει κ καταλαβαινει τωρα και οταν φευγω για δουλεια με κοιταει με ενα παραπονο....αστα να πανε...αυτα!! φιλακια σε ολες θα τα πουμε το βραδακι αν ειναι!!

αντε ζωη μου ολα ναναι γρηγορα κ περαστικα!!
σε ευχαριστω γιο το ποιημα..μουστογρια...πες μαρη γιατι πηγες Σαλονικη αν τολμας...την αληθεια...που κολλησε ο μασαζοκορσες κ σου εξησαν το ρυτιδιασμενο σου δερμα για να βγει απο πανω σου....μουμια..μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ...καλα λεει η ΜΕΡΚΕΛ να σε πουλησουμε μαρη...100δις δε μας χαλανε..ολοι θα ξεχρεωσουμε..το πολυ πολυ να σε κανουνε καφετερια...
:):):)
ζει η θεια σου????????????????????????????????μα ποσο ειναι πια?????αιωνοβια ελια ειναι????τον ξεχειλωσες ατιμη τον μασαζοκορσε...
καλα εχω πεσει κατω απο τα γελια!!:):):):):)
μετα την πρωτη εγκυμοσυνη, όποιος με εβλεπε τρομαζε. Χωρις υπερβολη όμως....με κοιταζαν σαστισμενοι. Τωρα λοιπόν που ξερουν, όποιος με βλεπει, μου λεει όλο χαρα 'θα τα χασεις και αυτα.':?:???:....μιλαμε ότι πολυ με εκνευριζουν....Ουτε να παχυνω ουτε να γερασω με την ησυχια μου μπορω....αη σιχτιρ!
μα μερικοι ανθρωποι δεν εχουν ιχνος τακτ βρε παιδι μου..:mad::mad::mad:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μην κοιτας πως ειναι το σωμα σου τωρα...μεχρι το 6μηνο θα σφιξει κι όλας....

Εγω διαφορα σε ποντους ειδα μετα το τριμηνο παντως...

Αντε αν δουμε γιατι εχουμε και ένα σωρο γαμο-βαφτισεις φετος.

Πως θα εμφανιστώ?????

byXKp2.png

εγώ τώρα είμαι 74. Και εγώ δε θέλω να γίνω όπως όταν ήμου 20 αλλά όπως όταν ήμουν στα 25-30. Πολλά ζητάω????

Εχουμε ακριβώς το ίδιο ύψος και κιλά!!(1- εγώ)!Τί καλά που θα ήταν ναέίχαμε και την ίδια ηλικία!!!!

Αντε αν δουμε γιατι εχουμε και ένα σωρο γαμο-βαφτισεις φετος.

Πως θα εμφανιστώ?????

αστα τζια μου..εσυ εισαι κ καποιο μποι εν πασει περιπτωσει!!!εγω που ειμαι μια ταπα και εχουμε τα ιδια κι λα τι να πω??:(:(:(

λοιπον που λετε χθς το αγορι μου κοιμηθηκε σαν πουλακι!!δεν ξυπνησε καθολου να τη ζητησει!!!τι καλα!!!ευχομαι να συνεχισει ετσι κ σημεαρ κ αυριο..το πρωτο τριημερο λενε ειναι κρισιμο!!!και για να μην υποκυψω και του δωσω σε περιπτωση πο τη θελησει τις πεταξα κιολας ολες...τωρα ελπιζω των μωρων που θα βλεπει να μην του ερχεται τρελη ορεξη..:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ελένη 1 καλημέρα. Να σου πω και εσύ διπλό σύστημα χρησιμοποιείς? Τι απόδοση έχει????

Απο την αρχη το δουλευω και βγαζω 4-5 λεπτα και μετα σταματαω,γεμιζω το μπιμπερο και σταματαω.Ειναι πολυ βολικο.;)

Τωρα μαζευτικα,ειχα παρει και τον Γιαννη παρεα και πηγαμε και σκλαβενιτη και μου λεει θελω να κανω τσουλιθρα....παμε λοιπον στην τσουλιθρα που εχει μεσα στο καταστημα και μετα απο λιγο ερχονται κατι γυφτακια με τροφιμα στα χερια και τα απλωσανε σε μια γωνια καταχαμα και τα τρωγανε με μανια.....αφου φαγανε αρχισανε να κανουν τσουλιθρα....ερχεται ο Γιαννης ολο χαρα και μου λεει , μαμα ηρθαν κατι φιλοι μου να παιξουμε...............μετα απο λιγο ξαναερχεται και μου λεει μαμα,αυτο το παιδακι το μαυρο που το εχει μαυρισει ο ηλιος ειναι ξυπολητο και θα κρυωσει......

Γιαννακη του λεω επειδη εισαι εσυ αρρωστος μην πηγαινεις κοντα και τα κολλησεις τα παιδακια.....μετα απο λιγο τον πηρα και οπου φυγει φυγει....:?:?:?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Απο την αρχη το δουλευω και βγαζω 4-5 λεπτα και μετα σταματαω,γεμιζω το μπιμπερο και σταματαω.Ειναι πολυ βολικο.;)

Εγώ με το μινι ελεκτρικ το μονό παλεύω. Σε 10 λεπτά γεμίζω ένα μπιμπερό (περίπου 120-150 μλ) από το ένα στήθος.

Λες να πάρω διπλό???

byXKp2.png

Τωρα μαζευτικα,ειχα παρει και τον Γιαννη παρεα και πηγαμε και σκλαβενιτη και μου λεει θελω να κανω τσουλιθρα....παμε λοιπον στην τσουλιθρα που εχει μεσα στο καταστημα και μετα απο λιγο ερχονται κατι γυφτακια με τροφιμα στα χερια και τα απλωσανε σε μια γωνια καταχαμα και τα τρωγανε με μανια.....αφου φαγανε αρχισανε να κανουν τσουλιθρα....ερχεται ο Γιαννης ολο χαρα και μου λεει , μαμα ηρθαν κατι φιλοι μου να παιξουμε...............μετα απο λιγο ξαναερχεται και μου λεει μαμα,αυτο το παιδακι το μαυρο που το εχει μαυρισει ο ηλιος ειναι ξυπολητο και θα κρυωσει......

Γιαννακη του λεω επειδη εισαι εσυ αρρωστος μην πηγαινεις κοντα και τα κολλησεις τα παιδακια.....μετα απο λιγο τον πηρα και οπου φυγει φυγει....:?:?:?

Αρε Γιαννάκη όλα τα λεφτά είσαι!!!

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον που λετε χθς το αγορι μου κοιμηθηκε σαν πουλακι!!δεν ξυπνησε καθολου να τη ζητησει!!!τι καλα!!!ευχομαι να συνεχισει ετσι κ σημεαρ κ αυριο..το πρωτο τριημερο λενε ειναι κρισιμο!!!και για να μην υποκυψω και του δωσω σε περιπτωση πο τη θελησει τις πεταξα κιολας ολες...τωρα ελπιζω των μωρων που θα βλεπει να μην του ερχεται τρελη ορεξη..:(

μπραβο το αγορι!!!

γιαννακης ο ψυχοπονιαρης!!!!!!!!:):):)

Εγώ με το μινι ελεκτρικ το μονό παλεύω. Σε 10 λεπτά γεμίζω ένα μπιμπερό (περίπου 120-150 μλ) από το ένα στήθος.

Λες να πάρω διπλό???

μα καλα τι παραγωγη ειναι αυτη? φτου φτου!!!

εγω ουτε σε 1 ωρα δεν εβγαζα τοσο πολυ!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αχ,μωρε ο καημενούλης!!!Καλόψυχος σαν την μανούλα του!!!

καλά σε λέει η κιμι μάνα του τουταγχαμων!!!!

Να μου το πεί καμιά μπεμπέκα ναι,η Κίμη που μασούσε μαζί με την Πυθια τα φύλλα στους Δελφούς όχι!!!!

Λες να πάρω διπλό???

Δεν ξερω αν σε συμφερει στην τιμη παντος τελειωνεις στο μισο χρονο ειδικα οταν το γαλα ρέει γεμιζουν και τα 2 μουκαλακια μεχρι την μεση σε 1 λεπτο!!!!Εγω εχω το Ameda lactaline personal ,ηταν τις αδερφής μου και το ειχε παρει το 2006 περιπου 210 ευρω δεν ξερω ακριβος.

Αν δεν εχεις προβλημα με το οικονομικο μέρος αγορασε την διπλη χοανη δεν το συζητω !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Γεια σας μανουλες.

Δεν εχω μπει καθολου να σας διαβασω σχεδον απο τοτε που γεννησα.

Με το Mitsaki που μιλησα μου ειπε οτι εισαστε ολες καλα και χαρηκα πολυ.

Χαθηκα γιατι, ημουν που ημουν λιγομιλητη, μετα την γεννα κατι δεν μου παει καλα και δεν εχω κεφια περα απο την βλακεια το facebook και την φαρμα που εχω κολλησει, ευτυχως που γυρισα στην δουλεια και βλεπω και αλλο κοσμο.

Φιλακια στα μωρακια σας.

Χρονια Πολλα Ομορφακια, να εισαι παντα γερη και δυνατη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...