Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου αν θέλεις δες και το ebook it starts with the egg, υπάρχει ολόκληρο κεφάλαιο που αναφέρεται στον ανδρικό παράγοντα και τι μπορει να βοηθήσει 

Τώρα έχω όρεξη να διαβάσω! Οπότε θα το ξεκινήσω ! Πήρα και proficiency το καλοκαίρι! Για να δούμε τι έμαθα 🤣

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

το ανακάλυψα στην εγκυμοσύνη δεν ξερω αν το ειχα από πριν όμως και γιαγια και μαμα εχουν και η δε γιαγια εκανε και αφαίρεση η μαμα όχι ακομα. Τωρα παίρνω τον 62 είχα φτάσει εως και το ροζ δεν θυμάμαι πιο νούμερο είναι ισως 74. τον ιουνιο θα κανω παλι εξετασεις

α, μπορει να μην το χρειαζεσαι εκτος εγκυμοσυνης...συμβαινει συχνα αυτο ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια Πολλά Ελενίτσααααααααααααα...

Γεμάτα υγεία, τύχη και χαράαα...

Καλημερα κοριτσάρες μου..!!

καλως το γωγουλινι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

η ομορφακια

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ναι βρε κοριτσακι μου αλλα εσυ εισαι μια χαρουλα....αυτα τα 10 κιλα που λες δε σε κανουν χοντρη, εισαι νταρντανα. Όπως και η Ασπα...Εγω όμως ημουν νταρντανα πριν...δεν εχω περιθωρια....Εγω θελω να χασω τα κιλα για να γινω όπως εισαι εσυ περιπου τωρα. Ιδιο υψος δεν εχουμε? 1.74?? ε σου λεω 70 κιλα θελω να παω....Δε λεω να γινω όπως ημουν 20 χρονων....

εγώ τώρα είμαι 74. Και εγώ δε θέλω να γίνω όπως όταν ήμου 20 αλλά όπως όταν ήμουν στα 25-30. Πολλά ζητάω????

byXKp2.png

Πηρα τηλ. τον γυναικολογο μου για την περιοδο που ερχεται και φευγει ανα 1 βδομαδα. Στην αρχη ειπε θα μου δωσει αντισυλληπτικα, αλλα μετα ειπε αφου θηλαζω δε γινεται και να περιμενω 1 βδομαδα και υστερα να παω!

Εχουμε και ποτισματα κυριε, ποτε θα τα κανουμε, ε;;;;

Διαφημίσεις

εγώ τώρα είμαι 74. Και εγώ δε θέλω να γίνω όπως όταν ήμου 20 αλλά όπως όταν ήμουν στα 25-30. Πολλά ζητάω????

μην κοιτας πως ειναι το σωμα σου τωρα...μεχρι το 6μηνο θα σφιξει κι όλας....

Εγω διαφορα σε ποντους ειδα μετα το τριμηνο παντως...

221882cb0gkyh7q4.gif

αλέκα τί θα γίνει με τα ψαράκια που αλλάζεις κάθε τρείς κ λίγο!!!

μπαίνω στη χάση κ στη φέξη έχω κ σένα να με μπερδέυεις με τις άλλαγές σου!!!:tongue::tongue:

koritsaκι μου...μου εκανε παρατηρηση που δεν εχω βαλει καπου και το μπαμπα του...

221882cb0gkyh7q4.gif

ξεχασα να γραψω ποιος...ο γιοκας μου....

221882cb0gkyh7q4.gif

καλημερες!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ!!!!!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΑΤΟ!!!!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!

κ τωρα εχουμε κ λεμε:

λοιπον αυτη ειχε ενα σπιτι απο τον μπαμπα της το οποιο το πηρε στα μπετα...

γι'αυτο κ εγω το σπιτι το πηρα μονο στο ονομα μου για να μην εχουμε τετοια...εγω εβαλα το σπιτι κ ο γιωργακης το "γεμισε".

η ΤΖΟΥΛΙΑ δεν ειναι παντρεμενη..οι πελατες της ομως???μα ποσο αθωα εισαι??εσυ κ το βλαμμενο στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...

:-D:-D:-D

Κι εμας 6-8 δεν κουνιεται φυλλο, ακολουθουν και σχολια φυσικα...Ολη τη μερα δε βλεπει τιβι η μανα μου, αλλα εκεινη την ωρα ολα σταματουν, ακομα και το κου-πε-πε παγωνει, με το χερι στον αερα μενει απο την αποβλακωση, μην της φυγει καμια οξεια!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

κ εγω του δινω διαφορα, γλυφει μπανανα, ψωμακι με λαδακι, κοκκαλο απο κοτοπουλο του εχουν δωσει οι γονεις μου κ χθες του δωσανε κ κρεατοσουπα ζουμακι!!! κ καθε φορα που τρωμε μας κοιταει σε καθε μπουκια σα το ζητιανακι! διαβασα στο βιβλιο "τι να περιμενεις το πρωτο χρονο" οτι αυτο ειναι ενδειξη οτι ειναι ετοιμο για στερεες τροφες.

θα φτιαξω και ενα τικερακι για το Νικο...'Θεε μου δωσε μου δυναμη να την αντεξω!' :tongue::tongue::tongue::tongue:.....

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αυτα...

εμεις κλασσικα, καθε βραδυ χτυπαμε καρτα στις 3, στις 4, στις 5. τι 'ναι αυτο το πραγμα???

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...