Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Καλησπέρα κορίτσι μου!Δεν ξέρω να σου απαντήσω θα σου πω ομως τη δική μου μέτρηση,έκανα τον Ιούνιο και ήταν 15-18 δεν θυμάμαι ακριβώς,και μου έδωσε να παίρνω χάπι 4000 ένα την ημέρα.Τον Οκτώβριο το επίπεδο ήταν στο 46. Υπάρχουν βέβαια και οι 10000 από όσο ξέρω.Καλυτερα αυτό να το συζητήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια! Μην τα σκέφτεστε τα κιλα βρε έχουμε τα παιδάκια μας!! Που θα παει θα τα χασεις Αλεκακι

Πως να μην τα σκεφτόμαστε βρε Λενάκι-που κάθε πρωί ανοίγω τη ντουλάπα και με πιανει κατάθλιψη. Τπτ δε μου χωράει.....

byXKp2.png

Πως να μην τα σκεφτόμαστε βρε Λενάκι-που κάθε πρωί ανοίγω τη ντουλάπα και με πιανει κατάθλιψη. Τπτ δε μου χωράει.....

Λενε πως μετα από 6 μηνες επανέρχεται το σωμα από την εγκυμοσύνη

97ehp2.pngUBTSp3.png

Γεια σας κορίτσια! Μην τα σκέφτεστε τα κιλα βρε έχουμε τα παιδάκια μας!! Που θα παει θα τα χασεις Αλεκακι

ναι ελενακι μου και εγω αυτο σκεφτομαι...να'ναι καλα και θα τα χασω...μπορει να τα χασω σιγα σιγα με αυτον τον βρωμοθυρεοειδη αλλα θα τα χασω. Εξαλλου για να ειμαι ειλικρινης, τωρα δεν ειμαι χοντρελα...ειμαι μια απλη χοντρη...Σε κανα διμηνο ελπιζω να ειμαι χοντρουλα :P

εσεις εισαστε υπερβολικες....Εγω δικαιουμαι να μιλαω γιατι στ'αληθεια ειμαι χοντρη...εσυ βρε Τζια μου με 2-3 κιλακια παραπανω, τι φωναζεις??? Θα τα χασεις, τωρα γεννησες....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

τραβα μαρη στο μαρινοπουλο..εχει τις πανες ακρατειας προσφορα..εσυ που τις βαζεις με το κιλο..τραβα να κανεις οικονομια,στον αμοιρο που στραβωθηκε κ σε πηρε....αλλα μες στα βλητα που πουλαει βλητο θα διαλεξει...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κιμι ελα να παμε μακρο που τα δινουν κ χονδρικη για σενα παμπερς και για μενα κ τη μεφη σλιπαντ!!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

αλεκουκο κ εγω που δεν εχω θυροειδη εχω κολλησει στα 88 κ δεν τρωω τιποτα η χαμενη τι να κανω δε ξερω μαλλον πρεπει να αρχισω ασκηση τρεξιμο αλλα δε βοηθαει κ ο καιρος γαμωτο!!!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

εσεις εισαστε υπερβολικες....Εγω δικαιουμαι να μιλαω γιατι στ'αληθεια ειμαι χοντρη...εσυ βρε Τζια μου με 2-3 κιλακια παραπανω, τι φωναζεις??? Θα τα χασεις, τωρα γεννησες....

Είναι 6 κιλά από την εγκυμοσύνη και άλλα 4 που είχα πριν μείνω έγκυος σύνολο 10. Αστα.....

byXKp2.png

αλεκουκο κ εγω που δεν εχω θυροειδη εχω κολλησει στα 88 κ δεν τρωω τιποτα η χαμενη τι να κανω δε ξερω μαλλον πρεπει να αρχισω ασκηση τρεξιμο αλλα δε βοηθαει κ ο καιρος γαμωτο!!!!

εγω, επεσα στα 86.5....τωρα χανω 2 κιλα το μηνα...και μιλαμε για διαιτα και γυμναστικη. Αλλα ξερεις τι γινεται? Εγω δεν εχω θυρεοειδη και παιρνω τεχνητη ορμονη το Τ4. οπότε όταν πεφτουν τα κιλα, ριχνω και την δοση (κατι που θα γινονταν αυτοματα και σιγα σιγα αν ειχα τον θυρεοειδη). Με το που αλλαζω την δοση , για καμια δεκαρια μερες δεν χανω γραμμαριο , μεχρι δηλαδη να την 'διαβασει' ο οργανισμος....Ασ'τα ολοκληρη επιστημη.

Εν τω μεταξυ, εκανα παραπονα στον ενδοκρινολογο και μου λεει ο ανθρωπος (και δικιο ειχε), 'με τοσα κιλα που πηρες, φυσικο ειναι να χασεις τα πολλα γρηγορα και μετα να κολλησεις'.

Για αυτο και εγω, δυο δυο θα κατεβαινω τα σκαλια, δεν πειραζει...να χασω 6 κιλακια μεχρι το καλοκαιρι, και 12 μεχρι τη βαφτιση....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Είναι 6 κιλά από την εγκυμοσύνη και άλλα 4 που είχα πριν μείνω έγκυος σύνολο 10. Αστα.....

ναι βρε κοριτσακι μου αλλα εσυ εισαι μια χαρουλα....αυτα τα 10 κιλα που λες δε σε κανουν χοντρη, εισαι νταρντανα. Όπως και η Ασπα...Εγω όμως ημουν νταρντανα πριν...δεν εχω περιθωρια....Εγω θελω να χασω τα κιλα για να γινω όπως εισαι εσυ περιπου τωρα. Ιδιο υψος δεν εχουμε? 1.74?? ε σου λεω 70 κιλα θελω να παω....Δε λεω να γινω όπως ημουν 20 χρονων....

221882cb0gkyh7q4.gif

Μην φωνάξετε εγω ειμαι -1 από πριν την εγκυμοσύνη η αληθεια είναι ότι δεν τρωω και πολύ ολη μερα με το μωρο το φαγητό ηρθε σε δευτερη μοίρα
Και εγώ παίρνω το τ4

εσυ κοριτσακι μου εισαι και πετιτ σαν κατσκευη....Το Τ4 το παιρνει βοηθητικα ε?? Δεν εχεις κανει αφαιρεση, ετσι δεν ειναι?? Η αφαιρεση κανει το κακοκαι παλι όχι παντα....πρεπει να υπαρχει ορμονικη δυσλειτουργια. τι δοση παιρνεις??

221882cb0gkyh7q4.gif

εσυ κοριτσακι μου εισαι και πετιτ σαν κατσκευη....Το Τ4 το παιρνει βοηθητικα ε?? Δεν εχεις κανει αφαιρεση, ετσι δεν ειναι?? Η αφαιρεση κανει το κακοκαι παλι όχι παντα....πρεπει να υπαρχει ορμονικη δυσλειτουργια. τι δοση παιρνεις??

το ανακάλυψα στην εγκυμοσύνη δεν ξερω αν το ειχα από πριν όμως και γιαγια και μαμα εχουν και η δε γιαγια εκανε και αφαίρεση η μαμα όχι ακομα. Τωρα παίρνω τον 62 είχα φτάσει εως και το ροζ δεν θυμάμαι πιο νούμερο είναι ισως 74. τον ιουνιο θα κανω παλι εξετασεις

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...