Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Nima21 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!

Ερωτηση οσες ξερετε  από την εμπειρια σας.. η d3 υπάρχει περιπτωση να ανεβει σε ενα μηνα ενα ικανοποιητικο ποσοστο, οχι πολυ.. εστω απο 25 να παει 30-35 για να γινει εμβρυομεταφορα με ενα ικανοποιητικο αριθμο... 

Ηθελα να παω για αυτον τον λογο και αλλους πρακτικους λογους το Πασχα αλλα ενδεχεται να ειναι κλειστα ή να μου το κανει αλλος γιατρος και δεν ψηνομαι καθολου.. απο την αλλη δεν θελω να βιαστω κιολας.. θα παω για 3η εμβρυομεταφορα μετα απο 2 αποβολες και οσο ναναι παω πολυ φοβισμενα!

Αν δεν είχες έλλειψη πριν θεωρητικά αμέσως ανεβαίνει τόσο λίγο όσο λες. Τώρα να σου πω ότι σε τόσο σύντομο διάστημα δεν έχω μετρήσει ποτέ . Αλλά γενικά αν δεν υπάρχει έλλειψη λίγο παραπάνω πάει αμέσως . 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εφυγες?αμα εφυγες θα το δεις το πρωι!!ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησεις,να εισαι παντα γερη για να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρα σου!!!!!!!!

δεν σου ευχομαι και 4ο ομορφακι αλλα οτι επιθυμεις να το αποκτησεις!!!!:D

χρονια πολλα ομορφακια!!!!νασαι γερη να σε χαιρονται τα παιδακια κι αντρουλησ σου κοπελα μου!!!
2259639bjw3d17z2y.gif
εφυγες μαρη??κ σε περιμενα πως κ πως..... να ζησεις ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ...και οτι κ να γινει τα ομορφακια θα φυγουν απο σπιτι σε 40-50 χρονια(με τα νεα μετρα) για αυτο εχε απο κοντα αντρουλη...
omorfakia πολυχρονη καλη μου!!!!!να σαι παντα ευτυχισμενη!!!να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου!!ελα ολα θα φτιαξουν!!!!μη στενοχωριεσαι!!!

εμεις σ αγαπαμε παααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΕΝΗ!!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!

ΕΒΑΛΑ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΑΛΜΠΟΥΜ!!!

Omorfakia χρόνια πολλάααααα και πολύχρωμα. Να χαίρεσαι ό,τι επιθυμείς. Κι εσύ κοτοπουλάκι να χαίρεσαι το στεφάνι σου. Μπήκα να σας διαβάσω βιαστικά και θα την πέσω κι εγώ τώρα. Ο μικρός σήμερα είχε μια γκρίνια απίστευτη. Αύριο έχουμε εμβόλιο να δω πώς θα τα πάμε. Φιλιά.
867450smkwcfc87r.gif867450smkwcfc87r.gif

Ομορφακια μας..να εισαι πολυχρονη και η ζωη σου πολυχρωμη....Τα παιδακια σου να σου δινουν παντα χαρες και ο αντρουλης σου αχαλινωτο σεξ!!!!

Χρονια πολλα Παλιογρια!! Μονο χαρες να εχει η ζωη σου

257724qzzhy39no4.gif

Ελένη μου Χρόνια Πολλά γεμάτα Υγεία και Αγάπη!!!

Χρόνια πολλα

Ομορφάκια μας !!!!

Να σε χαιρόμαστε ολοι οσοι σε αγαπάμε !!!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΟΟΟΛΕΕΕΕΣΣΣΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Κ ΛΟΙΠΩΝ ΜΗΝΩΝ, Κ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ Κ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΤ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΟΥΜΕ, Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΣΚΑΤΟΥΛΕΣ!!!!!!!

και εμενα θα μου ελεγε....'δεεεε μεεε νοιααααζει μωρεεεεε.Θέεεελω πιπίιιλα' Αλλα ειναι και κοτζαμ γαιδουρακι ο δικος μου, πως να τον κοροιδεψω?

Τι εστι ο αναφερθεις???

να το χαιρεσαι καλο μου κοτοπουλακι...ελπιζω να μην περασε και αυτος την ιδια κριση...:tongue::tongue:

και εμενα παντως μετα τη δευτερη γεννα σκατα ειναι ο κυκλος μου. Σημερα μου ηρθε όπως περιμενα, πολλες ζαλαδες, πολυ κρυο νιωθω και αιμα εχω κατι σταλες μονο....:|

...μονο εσυ εκτιμας το ταλεντο μου....:cool:

δεν τα ξερει μαρη σου λεω. η χριστ. παιζει να κατσει ολη τη νυχτα να μυξοκλαιει.

Καλημέρα!!!Ομορφή Ελένη Χρόνια πολλά και καλά,γεμάτα υγεία και ευτυχία και παθιασμένες νύχτες!!Ευχομαι να σταματήσουν τα μωρά σου να σε τυρρανάνε με αρρώστιες και να καταλάβουν οτι η μανούλα δεν χρειάζεται να μάθει για όλες τις αρρώστιες που υπάρχουν και όλα τα φάρμακα!!

Τα ονειρά σου,ευχές μου!!!!

μαρη μεφη μονο με τη μαιρη ηθελες να συναντηθεις???:(

Καλέ πλάκα με κάνεις;;;;Επειδή είχαμε πει με την Μαίρη οτι αν συναντιόμασταν τότε θα λέγαμε και σένα επειδή είχες τα μωρά σου άρρωστα!!!!Άσε που επιβάλλεται να είσαι και εσύ γιατί αν βρεθώ εγώ με την Μαίη σε κανένα εμπορικό,είναι απαραίτητη μια λογική παρουσία,γιατί θα τους ξετινάξουμε τους αντρες μας!!!!!!!

λοιπον κοριτσια σημερα ξεκινα η επιχειρηση κοψιμο πιπιλας!!!!ο καημενος τη ζητουσε εντονα αλλα το μεσημερι που του την πηρα οταν ξυπνησε του την εδειξα κ του ειπα οτι η πιπιλα παει μονο σε μικρα παιδακια και τωρα θα φυγει απο σενα γιατι μεγαλωσες..και αν την ξαναβαλεις στο στομα σου θα ερθουν κατι μεγαλα ζωακια και θα σου χαλασουν τα δοντια και μετα θα πρεπει να βαλουμε σιδερακια και πολλα φαρμακα κ θα πονας..και κατι τετοια..τωρα το βραδυ γκρινιαξε..πηγαινε το χερι του συνεχεια στο στομα..τον εβαλε κι ο λουκας στα ποδια τον κουνησε λιγο καθως χαζευαν πρωτα τα ζουζουνια κ μετα ραδιο αρβυλα και αποκοιμηθηκε!!!να δω τι νυχτα θα εχουμε!!!!

Εγώ της την έκοψα σε ένα βράδυ!!Πήραμε το παραμύθι η Νεράιδα Πιπιλίνα που πάει τα βράδυα και μαζεύει τις πιπιλες και την κάνει πιπιλοκολιέ και αφήνει ένα ωραίο δώρο στα παιδάκια και στην Εφη έφερε ένα μεγάλο ποδήλατο!!!!

οκ... θα το κανω κ αυτο. αν κ ελπιζω μετα την εγχειρηση να τη κοψει ε???

Κοτοπουλάκι να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!!Να ναι γερός να σας αγαπάει και να σας φροντίζει!!!

Αλέκα δεν μπορώ να ξανακάνω αίτημα!!Θα προσπαθήσω!!

Κοτοπουλο μου, να χαιρεσαι τον αντρα σου!!! να κανετε ενα κοτετσι κοτοπουλακια σας ευχομαι!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Ευχαριστουμε κι εμεις για τις ευχες σας.

Ομορφακια, οσο μεγαλωνετε να ομορφαινετε οικογενειακως!!! Οσο παει ακομα, τελος παντων!!

Εμεις σε κοτετσι θα καταληξουμε σιγουρα με τα νεα οικονομικα μετρα!!!

Ομορφακι μου..................

Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείς

την σκέψη μου κοντά σου

χρόνια πολλά ήρθε να σου πει

για τα γενέθλια σου

Χρόνια πολλά σου ευχομαστε,

μέσα από την καρδιά μας,

και όσα γενέθλια έρχονται,

να τα περνάς κοντά μας.

χρόνια πολλά σε μια ψυχή

γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές

αξίζει να της δίνει"......

Με αγαπη στο Ελενακι μας....

Καλημερα....

waWmp3.png

9LyAp3.png

την σκέψη μου κοντά σου

για τα γενέθλια σου

μέσα από την καρδιά μας,

να τα περνάς κοντά μας.

χρόνια πολλά σε μια ψυχή

γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές

Καλημερα....

Μααρηηηηη...εδω κλαιω εγω...θα πλανταξει αυτη!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ!!!

Ευχαριστουμε κι εμεις για τις ευχες σας.

Ομορφακια, οσο μεγαλωνετε να ομορφαινετε οικογενειακως!!! Οσο παει ακομα, τελος παντων!!

Εμεις σε κοτετσι θα καταληξουμε σιγουρα με τα νεα οικονομικα μετρα!!!

NΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ !!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

την σκέψη μου κοντά σου

για τα γενέθλια σου

μέσα από την καρδιά μας,

να τα περνάς κοντά μας.

χρόνια πολλά σε μια ψυχή

γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές

Καλημερα....

δεν εχει εμοτικον κλαματακι χαμογελαστο... ειμαι πολυ τυχερη που σας βρηκα!! :D

Ομορφάκια πολύχρονη με υγεία και πολλά χαμόγελα.

Να είσαι πάντα γερή να χαίρεσαι την οικογένεια σου!

Τι φορεσες σήμερα????:tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω μπουμπουκακι μου...

φορεματακι...εννοειται! της ηλικιας μου... το μινι της μανας. αλλα ηρθα με το λεωφορειο, για να σε προλαβω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

την σκέψη μου κοντά σου

για τα γενέθλια σου

μέσα από την καρδιά μας,

να τα περνάς κοντά μας.

χρόνια πολλά σε μια ψυχή

γεμάτη καλοσύνη

που ο θεός μόνο χαρές

Καλημερα....

Πολύ ωραίο το ποιημά σου Μαριάνθη μου!!Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παραλλαγή και να το αφιερώσω στην ακατανόμαστη:

τα γηρατειά κοντά σου

χρονια πολλά τα έζησες,

τα έφαγες τα ψωμιά σου!!

Καλά στερνα σου ευχόμαστε,

μέσα από την καρδιά μας,

και κανα δυο γεννέθλια που σου μένουνε

μην τα περνάς κοντά μας,

καλά στερνα σε μια ψυχή

γεμάτη σιλικόνη

που ο θεός την έπλασε,την πιεσή μας να σηκώνει!!!!!!

Με αγάπη στην Κίμη μας!!!!

Πολύ ωραίο το ποιημά σου Μαριάνθη μου!!Θα μου επιτρέψεις να κάνω μια παραλλαγή και να το αφιερώσω στην ακατανόμαστη:

τα γηρατειά κοντά σου

χρονια πολλά τα έζησες,

τα έφαγες τα ψωμιά σου!!

Καλά στερνα σου ευχόμαστε,

μέσα από την καρδιά μας,

και κανα δυο γεννέθλια που σου μένουνε

μην τα περνάς κοντά μας,

καλά στερνα σε μια ψυχή

γεμάτη σιλικόνη

που ο θεός την έπλασε,την πιεσή μας να σηκώνει!!!!!!

Με αγάπη στην Κίμη μας!!!!

τετοια να ευχεσαι εσυ, κ μετα να σε δω τι θα κανεις!!! αντε μαρη, κατεβα Αθηνα να γνωριστειτε!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κοπελιες!! καλημερα...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην εορταζουσα πολυχρωμη....υγεια κ ευτυχια και να τα χιλιασεις (σαν εμενα κ τη μεφη που ειμαστε αιωνοβιες κατα κιμι)....

λοιπον δε μπαινω στον κοπο να διαβασω εχω χαθει γιατι τρεχω....ελπιζω το βραδακι να μπω....πηγαμε για υπερηχο χθες ολα καλα με μπουμπου τα νεφρακια μας μια χαρα τωρα μετα το πασχα θα κανουμε κ κυστεογραφια...εχει ηρεμισει κ λιγακι απο δοντακια προς το παρον...εχει αρχισει κ καταλαβαινει τωρα και οταν φευγω για δουλεια με κοιταει με ενα παραπονο....αστα να πανε...αυτα!! φιλακια σε ολες θα τα πουμε το βραδακι αν ειναι!!

hq542ekr5zay08qe.png9j0i668o8xjsckws.png

ΕΔΩ ΚΑΙΛΑΝΤΕΡ ΟΒΕΡ!!!

....πηγαμε για υπερηχο χθες ολα καλα με μπουμπου τα νεφρακια μας μια χαρα τωρα μετα το πασχα θα κανουμε κ κυστεογραφια...!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...