Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!

Γωγουλι μου πως παει τωρα που ο Σταθης ειναι στη δουλεια??καλε τι ρωτας???αστο παιδι να κοιμηθει!!!!!εμενα το πιο πολυ που μου εχει κοιμηθει ειναι 5 ωρες αλλα σπανια κυριως σε 3 ωρες ξυπναει κ το βραδυ σε 4!Εμενα ο Αντρεας εκτος απο την δουλεια του εχει κ την δουλεια των γονιων του λογω υγειας του πατερα του οπως σας ειχα πει για 3 μερες την εβδομαδα κ Τριτη Τεταρτη Παρασκευη θα φευγει το πρωι(Την Τριτη απο τις 5)κ θα γυρναει στις 6-630 το απογευμα....

!

Mitsaki μου την παλεύουμε οι 2 μας!!! Οταν βέβαια ειχαμε και τον μπαμπα μας εδώ, ήταν πολύ καλυτερα αλλά προτιμώ να μη το σκεφτομαι.. Θα πάρει και μια βδομαδούλα αδεια τα χριστουγεννα οπότε κάτι γίνεται.. Ευτυχώς δεν πολυέρχεται κόσμος και είμαστε τα 2 μας χαλαρά,τρώμε, πλενόμαστε, αλλάζουμε, κοιμομαστε και που και που καθόμαστε αγκαλίτσα και μιλάμε!!! ;) ;)

Ακόμη δεν εχουμε κολικούς, φτου, φτου μακριά απο ολες μας αλλά ξέρω οτι ειναι νωρίς ακομη για να ξέρουμε αν θα κανουμε!!

Με το θέμα της γρίπης αποφασισα να μην ξανασχοληθώ γιατι με ειχε πάρει πολύ απο κάτω και είχα γίνει ψυχασθενής!!! Προσέχουμε όσο μπορουμε και αποφασίσαμε να μη κάνουμε το εμβόλιο.. Ας ελπίσουμε οτι αποφασίσαμε σωστά!! Έως τις γιορτές λέει θα κρατήσει το κύμα και μετά θα έρθει η ύφεση.. Αν το κάνουμε τώρα θέλει 10 με 15 μέρες για να ξεκινήσει η ανοσια, οπότε.. Ο Στάθης έκανε της κοινής γρίπης και θα πάω να το κάνω και εγώ..

Κατα τ' άλλα ήρθε και ο Πάτερ σήμερα σπίτι και πήραμε τη μισή ευχή.. Οπότε αύριο που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά το απογευμα θα βγώ έξωωωωωω.. Απο το μαιευτήριο έχω να βγώ..:confused: :confused: :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αννουλα χρονια σου πολλα!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

μιτσακι που εισαι εσυ????

βρε βρε καλως την μαρλεν!!!!που εισαι εσυ???

ελενη πολυ ευχαριστα τα νεα σου!!τωρα χτυπα μια μερεντα απο τη χαρα σου!!!:-P:-P:tongue::tongue:

ευανθια σκεψου θετικα και θα εχεις γαλα!!εγω οποτε σκεφτομαι οτι εχω κουραστει απο την αντληση μου μειωνεται..πιστευω οτι ειναι παιζει πολυ μεγαλο ρολο η ψυχολογια!

εγω τελικα το εμβολιο δεν το κανω και ο θεος βοηθος οπως λεει και η γωγω με την ομορφη κορη!!!!!εχε χαρη που σε εχει καπαρωσει ο μικρος της δημητρουλας αλλιωωωωςςςςςςςςςςςς!!!!

κανενα νεο απο την μικρη της ομορφακια!πως ειναι το κοριτσακι!

δεν θυμαμαι κατι αλλο...αααα εμενα απο το μαιευτηριο που του ειχαν παρει αιμα δεν μου εχουν ερθει τιποτα απο αποτελεσματα!δεν επρεπε να μου εχει ερθει κατι???γιατι μου ζητησαν και τη διευθυνση του σπιτιου...

Επεξεργάστηκαν by Aspa..

Η μικρη της Ομορφακια έχει 40 πυρετουλι... θα της δωσουν κοτιζονη και αν της πέσει είναι το συνδρομο που μας εγραφε. Αλλιως θα κανει κατι άλλες εξετασεις!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Θα ήθελα κάτι για την κοιλιά (μετά βέβαια την επίσκεψη στον γιατρό) αλλά και κάτι για τα πόδια. Ενώ έχω χάσει από την πρώτη εβδομάδα όλα τα κιλά (άλλωστε δν ήταν πολλά 7,5) μουφαίνεται ότι έχει αυξηθεί η περίμετρος των ποσιών μου ιδιαίτερα στο ύψος των γονάτων.

Γεια σας και απο εμενα.Τα κιλα τα εχασα και εγω και ειμαι και ενα πιο κατω 6 κιλακια ειχα παρει .Εγω θα παρω φυκια απο το φαρμακειο μολις κλεισω τις 49 μερες κανουνε θαυματα .Ειναι ετοιμα πολτοποιημενα τα απλωνεις στα ποδια κοιλια βαζεις για 45 λεπτα ζελατινη και μετα μπανακι.Την πρωτη εβδομαδα καθε μερα την δευτερη μερα παρα μερα την τριτη 3 φορες χανεις ποντους

it77p2.png

Διαφημίσεις

περαστικά ομορφακια!!ευχομαι όλα να πανε καλα για την μικρή. Εμείς καλά είμαστε τρώμε το φαί μας και κάνουμε κακά οπου βρούμε!! Στο ριλάξ δεν τον εχω βαλει ακομα κανει? Ποτε όμως να τον βαλω αφου ολο κοιμαται! Να ρωτήσω και κάτι άλλο με το γάλα μου τι γίνετε θα κοπεί μονο του βγάζω εγω λιγο βγαίνει το βράδυ αλλα δεν ποναω ουτε το νιωθω πρησμένο για ποσο ακομα να βγαζω? Αλεκα μου μου αρεσε πολύ η φωτο σας όλοι οι οικογένεια μαζι και του χρόνου με υγεία εύχομαι εμείς δεν στολίσαμε ακόμα τιποτα!! Χτες του έδωσα και λιγο χαμομήλι! Ως ποτε θα μου κατουράει τα σεντονια τι δεν κανω καλα δεν κλεινω καλα το μπεμπιλινο τι συμβαινει?

97ehp2.pngUBTSp3.png

εγω τελικα το εμβολιο δεν το κανω και ο θεος βοηθος οπως λεει και η γωγω με την ομορφη κορη!!!!!εχε χαρη που σε εχει καπαρωσει ο μικρος της δημητρουλας αλλιωωωωςςςςςςςςςςςς!!!!

QUOTE]

Αααααααααααχ τι να σου κάνω που την έχω τάξει αλλού!!! :D :D :D

Πώς πάτε με τους κολικούς Ασπούλα? Τι του δίνεις του μικρού?

εδω και παλι...

καταρχας να σας ευχαριστησω ολες για τη συμπαρασταση σας στην υστερια που με εχει πιασει με τον θηλασμο. τελικα δε θα κατσω να σκασω κιολας, αν δε τα καταφερω θα του ξεκινησω το ξενο. καποια στιγμη θα γινει ουτως η αλλως....

κοιμουνται τωρα οι αντρες και εγω το ριξα στο μαγειρεμα...γιατι αλλιως θα πεινασουμε!

αυτο για τον υποθειρεδισμο εγω ξερω οτι σου στελνουν γραμμα εαν βρουν κατι. εαν δεν βρουν κατι τοτε δε στελνουν. γι'αυτο μου εστειλαν κ εμενα.

βρε κοριτσια σας ακουω που λετε οτι ολο κοιμουνται τα μικρα σας και βλεπω τον δικο μου που ολη μερα μεχρι αργα το βραδυ ειναι με το ματι γαριδα (το μεσημερι κοιμαται λιγο μονο) κ ολο να τρωει θελει! που να μου μεινει γαλα να αντλησω! τον ζυγισα σημερα 3980 πηγε, δηλ παιρνει σταθερα 260 γραμμαρια την εβδομαδα! που ειναι παραπανω απο το κανονικο! α, κ να χεζει ολο θελει! απο το πρωι 4 φορες!!!!

οσο για τα κιλα...σκ...τε ολε!!! απο τα 20 εχασα τα 9 μονο και εδω κ 2 βδομαδες εχω κολλησει...προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο τωρα ...

qC91p2.pngaQK1p2.png

εδω και παλι...

καταρχας να σας ευχαριστησω ολες για τη συμπαρασταση σας στην υστερια που με εχει πιασει με τον θηλασμο. τελικα δε θα κατσω να σκασω κιολας, αν δε τα καταφερω θα του ξεκινησω το ξενο. καποια στιγμη θα γινει ουτως η αλλως....

κοιμουνται τωρα οι αντρες και εγω το ριξα στο μαγειρεμα...γιατι αλλιως θα πεινασουμε!

αυτο για τον υποθειρεδισμο εγω ξερω οτι σου στελνουν γραμμα εαν βρουν κατι. εαν δεν βρουν κατι τοτε δε στελνουν. γι'αυτο μου εστειλαν κ εμενα.

βρε κοριτσια σας ακουω που λετε οτι ολο κοιμουνται τα μικρα σας και βλεπω τον δικο μου που ολη μερα μεχρι αργα το βραδυ ειναι με το ματι γαριδα (το μεσημερι κοιμαται λιγο μονο) κ ολο να τρωει θελει! που να μου μεινει γαλα να αντλησω! τον ζυγισα σημερα 3980 πηγε, δηλ παιρνει σταθερα 260 γραμμαρια την εβδομαδα! που ειναι παραπανω απο το κανονικο! α, κ να χεζει ολο θελει! απο το πρωι 4 φορες!!!!

οσο για τα κιλα...σκ...τε ολε!!! απο τα 20 εχασα τα 9 μονο και εδω κ 2 βδομαδες εχω κολλησει...προσπαθω να μην το σκεφτομαι και αυτο τωρα ...

Θα τα χασεις τα κιλά ρε Ευάκι, το σώμα για να επανέλθει θέλει κάποιους μήνες, ειναι πολύ νωρίς ακομη!!! Σκέψου οτι για να πάρεις 20 κιλά πέρασαν 9 μήνες αρα το σώμα θέλει το χρόνου για να επανέλθει.. Όσο για τον θηλασμο μην τρελένεσαι.. Στο λέω εγώ που στο μαιευτήριο με επιασε πανικός και όλο έκλαιγα.. Δεν μπορούσα να τα καταφέρω.. Πολύ μικρές θηλές και λαίμαργη μπέμπα.. Απο την δεύτερη μέρα οι θηλές μου ήταν κομμάτια, ματωναν.. Έλεγα πώς θα γυρίσω σπίτι μου? Πώς θα τα καταφέρω? Πώς θα την ταίσω και όλο έκλαιγα.. Την ημέρα που θα βγαίναμε, περιμενα τον Στάθη μου να έρθει να μας πάρει και καθόμουν με την μπέμπα μου την κοιτούσα και εκλαιγα.. Με κοίταγαν οι καλεσμένοι της διπλανής κοπέλας.. Νόμιζαν οτι κατι είχε το μωράκι μου!!! :confused: :confused: :confused:

Τελικά ήρθαμε σπίτι και το αντλούσα με το θήλαστρο.. Για 14 μέρες..

Εννοείται της έδινα και συμπλήρωμα.. Τις 2-3 τελευταίες μέρες έχω μόνο 10 - 20 ml την ημέρα.. Δεν θα τρελαθώ κιολας!! Αυτό ειπα.. Προσπάθησα.. Ίσως οχι όσο έπρεπε, αλλά και αυτό το "πρεπει" ποιος το οριζει? Τώρα πίνουμε μονο ξένο!!! Δεν θα πάθουν τίποτα τα μωράκια που πινουν μονο ξένο!!! Τόσα παιδακια μεγαλωσαν και θα μεγαλώσουν έτσι..

Το θέμα ειναι να εισαι μια ήρεμη λεχώνα!!! Να εισαι ήρεμη και να παίρνει το μωράκι σου αυτή την ηρεμία κοριτσάκι μου!!! ΄Κοιτα να χαρεις και να το φάς τώρα που είναι μικρούλη και μην αγχώνεσαι!!

Διαφημίσεις

όπως τα λεει η γωγουλα ειναι... εγω ούτε στον πρωτο έδωσα ουτε στον δευτερο... κλαψ!!! Αλλά δόξα τον θεό μια χαρα ειναι!!! Καλά εμενα δεν μου αρεσει και το να θηλαζω, οπότε δεν προσπαθησα πολύ. Όπως και να'χει ηρεμησε, προσπαθησε όσ μπορεις αλλά πανω από όλα κοιτα και λιγο kai τον εαυτο σου γιατι σε ακουω πολύ down!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

όπως τα λεει η γωγουλα ειναι... εγω ούτε στον πρωτο έδωσα ουτε στον δευτερο... κλαψ!!! Αλλά δόξα τον θεό μια χαρα ειναι!!! Καλά εμενα δεν μου αρεσει και το να θηλαζω, οπότε δεν προσπαθησα πολύ. Όπως και να'χει ηρεμησε, προσπαθησε όσ μπορεις αλλά πανω από όλα κοιτα και λιγο kai τον εαυτο σου γιατι σε ακουω πολύ down!!!

Αλεκάκι πέρασαν οι πόνοι?

ειμαι λίγο καλυτερα αλλά όχι εντελως καλά. Έφαγα και όλας σημερα γιατι ίσως το παρακανα με διαιτες, τρεξιμο, ξενυχτι κλπ... θα ζησω πάντως... και όπως λέω στον αντρούλη μου 'εγω θα πιω το καφεδακι!' Σιγά μην του δωσω τη χαρά!!!!

Γωγουλά τωρα που ειπες ότι έκλαιγες στο μαιευτηριο θυμήθηκα εμενα στον Άγγελο... με ειχε πάρει τηλ ο πατερας μου την δευτερη μερα που ειχα γεννησει και με ειχε πρηξει για τη μανα μου κλπ (ειπαμε, είναι στα 'μαχαιρια'!!). Έκλαιγα εγω η δόλια και μου έλεγε η μαμα της διπλανης μου...'μη στεναχωριεσαι, θα σου'ρθει το γαλα... και αν δεν σου'ρθει θα σου δωσει η κόρη μου που το βγαζει με το θηλαστρο και το πεταμε!!' Νόμιζε ότι έκλαιγα επειδη δεν ειχα γαλα!!! Τι να της πω?? ¨Οτι ειμαστε τρελοι οικογενειακως??

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα κοριτσια!συγνωμη ακομα δεν σας εχω διαβασει,θελω να ρωτησω πρωτα μιας και εισται μεσα αν ξερει καμια,ο μπεμπης δεν εχει κανει κακακια απο προχθες το βραδυ,δηλαδη στις 12 θα κλεισει 2 24ωρα τι να κανω?του εδωσα χαμομηλι,ξερεται τιποτα αλλο?να πω οτι τα κακα που κανει ειναι παντα πολυ μαλακα.

fCS8p3.png

Όταν ο Άγγελος ηταν 2 μηνων έκανε μια φορα καθε 2 μερες. Ο Παιδιατρος μου ειχε πει ότι δεν πειραζει. Αν τους δινεις ξένο πρεπει να κανει καθε 2 μερες περιπου. με μητρικό μπορει να καθυστερησει και παρα πάνω. Ειναι φυσιολογικό. Αν δεν κανει μεχρι αυριο, παρε το παιδιατρο. Μπορει να σου αλλαξει γαλα

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...