Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Elli88 είπε:

Την παρασκευή πάω για ωοληψια και σήμερα νύχτα πρπει να κάνω μια τελευταία ένεση… μου είπε γιατρός είναι ή συμαντικη ένεση πριν την ωοληψια!!! Αλλά εμβρυομεταφορά θα κάνω στον επόμενο κύκλο για να ηρεμήσει το σώμα μου !! Και να έχω μια ήρεμη εγκυμοσύνη 

ακριβώς τα ίδια και εγώ! πλήρης συντονισμός! και εγώ σήμερα βράδυ τελευταία ένεση και παρασκευή ωοληψία. Και αν πάνε όλα καλά, εμβρυομεταφορά σε επόμενο κύκλο. άντε, καλή επιτυχία να έχουμε!!

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλο βραδυ!!!εχω θερισμα σε λιγο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ρε Μαιρη, μιας και μιλαμε για θερισματα και ποτισματα, τί θα γινει μ' αυτη την περιοδο;;; Μ' εχει σπασει τα νευρα, μια βδομαδα δεν ειχα καθολου και απο προχθες εχω παλι λιγο!!!! Θα παρω αυριο τηλ τον γιατρο!! Εσενα καθε ποτε σου ρχεται;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Μαιρη, μιας και μιλαμε για θερισματα και ποτισματα, τί θα γινει μ' αυτη την περιοδο;;; Μ' εχει σπασει τα νευρα, μια βδομαδα δεν ειχα καθολου και απο προχθες εχω παλι λιγο!!!! Θα παρω αυριο τηλ τον γιατρο!! Εσενα καθε ποτε σου ρχεται;;

οταν ειχα τη μεγαλη αιμοραγια μου εδωσε χαπια για να μην εχω και μολις τα σταματησα μου ξαναηρθε,αλλα οσο τα επερνα ολο και λιγες σταγονες ειχα....παρε τον μηπως σου δωσει τιποτα για να στρωσει ο κυκλος,ειναι ορμονικο.......

fCS8p3.png

Αααα μαλιστα! Για να τον παρω αυριο! Αν ηταν κατι, παντως, πιστευω θα το εβλεπε στην εξεταση! Ευχαριστω!!!

Κουμπαρα Θεανω, μαζι την κανουμε μπανακι!!

μολις αλλαξα τον μπεμπη,μας εκανε.....και μποχα....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ναι αμα ηταν κατι θα το ειχε δει και εγω ειχα παει για υπερηχο....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

867450smkwcfc87r.gif867450smkwcfc87r.gif

Ομορφακια μας..να εισαι πολυχρονη και η ζωη σου πολυχρωμη....Τα παιδακια σου να σου δινουν παντα χαρες και ο αντρουλης σου αχαλινωτο σεξ!!!!

Χρονια πολλα Παλιογρια!! Μονο χαρες να εχει η ζωη σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Αλεκα αν μου βγαλει και δοντι 4 μηνων τι να πω πια...δεν φτανει που σκαρφαλωνει πανω στην κοιλια και το στομαχι μου λες και κανει αναριχηση το σκατο!!!!

Και η δικιά μου το κάνει αυτό λίγο πριν ρευτεί. Μάλλον την ενοχλεί το στομαχάκι της

ειναι αντισυνταγματικο να υπαρχει διακριση στους εργαζομενους...

Ενώ μέχρι τώρα δεν υπάρχει.....

τοτε γιατι η ΜΑΡΙΑΝΘΗ καθεται ενα χρονο να αρμεγει κ πωλητρια στο διμηνο επιστρεφει δουλεια με αρμεχτηρα παραμασχαλα????το εξαμηνο τωρα εγινε....

Πες τα χρυσόστομη

ναι αμα εχεις διατροφη Πατσουρου στειλε....με αυτη τη διατροφη ανετα θηλαζεις 5 χρονια γιατι ετσι οπως θα χεις γινει αντρας δε θα σου εχει μεινει...εκανα κ ποιημα...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εχμμμ...δεν ειμαστε δημοσιο...ειμαστε καθαρα ιδιωτικος τομεας και τα λεφτα ειναι καλα οπως και τα εργασιακα αλλα δεν νομιζω να παραμεινουν για πολυ ακομα ετσι...:?:?:?
βασικα δεν με στεναχωρησες εσυ...αλλα η βλακεια μου...επειδη εχω περασει απο ιδιωτικο τομεα και εχω φαει τα σκ@τα του καταλαβαινω ποσο τυχερη σταθηκα με την δουλεια και αισθανομαι τυψεις που αλλες κοπελες βασανιζονται ετσι...αυτο ειναι ολο.:rolleyes:

Το σωσες!!!!

Αντε και με πιασαν τα συνδικαλιστικά μου πρωί πρωί!

Καλημέρα-τα υπόλοιπα από γραφείο!

byXKp2.png

Καλημέρα διαβάζω μια-μια σελίδες και απαντώ,,,,

νομιζω οτι αυτο το κανουν στα ομοζυγωτικα που ειναι 2 πανομοιωτυπα παιδακια..τωρα αν ειναι 2 εντελως διαφορετικα αδερφκια δε νομιζω να συντρεχει λογος...οσο για το στεγνωτηριο σωθηκα αννουλα!

ισχυει το προηγουμενο..

Τι να σου πω.. στο νηπιαγωγείο ήταν αγοράκι+κοριτσάκι και τα χωρίσανε.

Διαφημίσεις

Ευη,

καλή επιτυχια με το πιπιλοκόψιμο!!!

Μαριανθη,

ειδες τι ωραια που ειναι με τη 2πλο χωάνη?καλα αρμέγματα!!!!

σου εστειλα το email.

στα υπολοιπα δεν σχολιαζω ειμαι τελειος εκτος κληματος........μονο σε ενα ....

Αλέκα το παιρνει όπισθεν !!!!!!! (αυτο που ειπε)

καπως πρεπει να το προσαρμόσουμε στην φωτογραφηση :rolleyes::mrgreen:

Καλημέρες!!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

μπουρδες, λεει η τζο τωρα... δεν τα ξερει τα ελληνακια! κ μετα πανε στο παραθυρο κ αρχιζουν να κλαινε κ τα ακουει ολη η γειτονια! η χριστ. ετσι θα εκανε.

και εμενα θα μου ελεγε....'δεεεε μεεε νοιααααζει μωρεεεεε.Θέεεελω πιπίιιλα' Αλλα ειναι και κοτζαμ γαιδουρακι ο δικος μου, πως να τον κοροιδεψω?

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΣΙΧΛΑΣ!!!!!!!!!!

Τι εστι ο αναφερθεις???

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!

να το χαιρεσαι καλο μου κοτοπουλακι...ελπιζω να μην περασε και αυτος την ιδια κριση...:tongue::tongue:

και εμενα παντως μετα τη δευτερη γεννα σκατα ειναι ο κυκλος μου. Σημερα μου ηρθε όπως περιμενα, πολλες ζαλαδες, πολυ κρυο νιωθω και αιμα εχω κατι σταλες μονο....:|

....

Αλέκα το παιρνει όπισθεν !!!!!!! (αυτο που ειπε)

καπως πρεπει να το προσαρμόσουμε στην φωτογραφηση :rolleyes::mrgreen:

...μονο εσυ εκτιμας το ταλεντο μου....:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρα!!!Ομορφή Ελένη Χρόνια πολλά και καλά,γεμάτα υγεία και ευτυχία και παθιασμένες νύχτες!!Ευχομαι να σταματήσουν τα μωρά σου να σε τυρρανάνε με αρρώστιες και να καταλάβουν οτι η μανούλα δεν χρειάζεται να μάθει για όλες τις αρρώστιες που υπάρχουν και όλα τα φάρμακα!!

Τα ονειρά σου,ευχές μου!!!!

μαρη μεφη μονο με τη μαιρη ηθελες να συναντηθεις???:(

Καλέ πλάκα με κάνεις;;;;Επειδή είχαμε πει με την Μαίρη οτι αν συναντιόμασταν τότε θα λέγαμε και σένα επειδή είχες τα μωρά σου άρρωστα!!!!Άσε που επιβάλλεται να είσαι και εσύ γιατί αν βρεθώ εγώ με την Μαίη σε κανένα εμπορικό,είναι απαραίτητη μια λογική παρουσία,γιατί θα τους ξετινάξουμε τους αντρες μας!!!!!!!

λοιπον κοριτσια σημερα ξεκινα η επιχειρηση κοψιμο πιπιλας!!!!ο καημενος τη ζητουσε εντονα αλλα το μεσημερι που του την πηρα οταν ξυπνησε του την εδειξα κ του ειπα οτι η πιπιλα παει μονο σε μικρα παιδακια και τωρα θα φυγει απο σενα γιατι μεγαλωσες..και αν την ξαναβαλεις στο στομα σου θα ερθουν κατι μεγαλα ζωακια και θα σου χαλασουν τα δοντια και μετα θα πρεπει να βαλουμε σιδερακια και πολλα φαρμακα κ θα πονας..και κατι τετοια..τωρα το βραδυ γκρινιαξε..πηγαινε το χερι του συνεχεια στο στομα..τον εβαλε κι ο λουκας στα ποδια τον κουνησε λιγο καθως χαζευαν πρωτα τα ζουζουνια κ μετα ραδιο αρβυλα και αποκοιμηθηκε!!!να δω τι νυχτα θα εχουμε!!!!

Εγώ της την έκοψα σε ένα βράδυ!!Πήραμε το παραμύθι η Νεράιδα Πιπιλίνα που πάει τα βράδυα και μαζεύει τις πιπιλες και την κάνει πιπιλοκολιέ και αφήνει ένα ωραίο δώρο στα παιδάκια και στην Εφη έφερε ένα μεγάλο ποδήλατο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...