Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 minute ago, Xristina96 said:

α δεν είπα ότι παρεξηγήθηκες προς θεού. Ελπίζω να έχει κάνει στο παιδί όλες τις εξετάσεις γονιδιακές τα πάντα για το τι έχει το παιδάκι της,. ο Γυναικολόγος δεν έχει κανέναν λόγο και καμία γνώση πάνω σε αυτά τα θέματα. 

θα ξανά πω πως αν ήταν τρομερά στην αρχή της κύησης, ίσως και πριν το θετικό τεστ, είναι πολύ δύσκολο να φταίει αυτό. 

τι ακριβώς έχει το παιδί δεν σε ρώτησα. 

νεφρική ανεπάρκεια; 

Ναι. Ακριβώς δεν θυμάμαι πως λέγεται. Δηλαδή δεν είμαι σίγουρη ότι έχει νεφρική ανεπάρκεια. Ξέρω όμως ότι συνέχεια παρακολουθούσαν τα νεφρά και οπότε οι τιμές δεν ήταν φυσιολογικές έφευγε από την δουλειά για μέρες γιατί μπαίναμε νοσοκομείο να τα επαναφερουνε. Και αυτό θα είναι εφ όρου ζωής. Πρέπει να τρώει συγκεκριμένα φαγητά, απαγορεύεται η άθληση, απαγορεύεται να κάνει υπερβολές, δεν θα τις επιτραπεί να γίνει μαμά τις το έχουν πει από μικρή. Και σίγουρα περάσανε και πολυ δύσκολα στην εφηβεία γιατί η μικρή ξέσπασε που δεν μπορεί να κάνει ότι όλα τα παιδάκια και το έκανε χειρότερα και εκείνη την περίοδο επιδεινώθηκε και πολύ το πρόβλημα της. Δεν ξέρω αν ο γιατρός της έχει δίκιο, αλλά δεν μου φαίνεται και παράλογο να συνεβει από τα φάρμακα.

3 minutes ago, linaa said:

Πάντως πριν 18 χρόνια υπήρχαν άλλες τακτικές Κ στην εξωσωματική. Τώρα γενικά οι γιατροί είναι πιο προσεκτικοι Κ σε αυτά . Δεν είναι απαραίτητα παραληψη απλά ίσως τότε συνιθιζοταν πιο εύκολα . Ίσως υπήρχαν Κ συμπτώματα που η κοπέλα δεν ανέφερε καθόλου 

Τι να σου πω δεν ξέρω. Μπορεί και εκείνη κάπου κάτι να αμέλησε. Αν και μου είχε πει ότι του είχε πει ότι δεν νιώθει καλά. Η αλήθεια είναι όμως ότι ακριβώς τι συζήτησαν δεν το γνωρίζουμε.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σου Ασπουλα...ειναι απο την νταντα πρωτων βοηθειων στο σκαι...και απο οτι ειδα αρχιζει και ελληνικο απο τον επομενο μηνα στον alpha...

α ναι!τη βλεπω συνεχεια!!γουσταρω ταιμ αουτ πολυ!!!!καλα το ελληνικο προβλεπεται να το κανουνε τσ@@@@α οπως καθε τι ελληνικο!

αυτη ειναι...σε πολλα θεματα ειναι καταπληκτικη, αλλα στη πιπιλα ειναι ακυρη. ασπα να τη βλεπεις. απο τωρα. δεν πειραζει...κατι θα σου μεινει στο τελος.

παω για νανι... κομματια θα ειμαι αυριο. θα φανουν κ τα χρονακια μου..

βλεπω βλεπω!!!!!

με το παναντολ ηρεμησε....τωρα ειναι καλα,τον ξυπνησε και η μπεμπα με μια στριγγλια......

κοριτσια βλεπεις:P!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

δουλευει στο σοβαροτερο καταστημα με ρουχα μη χ%^&ω...αλλα ονομα δεν μπορω να πω...θα με πανε μεσα..το αφεντικο της εβγαινε συχνα τβ...ηθελε να μενουν μαγαζια ανοιχτα κ Κυριακη...

Διαφημίσεις

εδω δεν χιονιζει.........:(
να σου πω αντε να ανοιξει ο καιρος να κανουμε βολτες..
με αυτα και αυτα δεν εχω αρμεχτει ακομα...παω...

αντε με το καλο..

αυτη ειναι...σε πολλα θεματα ειναι καταπληκτικη, αλλα στη πιπιλα ειναι ακυρη. ασπα να τη βλεπεις. απο τωρα. δεν πειραζει...κατι θα σου μεινει στο τελος.

παω για νανι... κομματια θα ειμαι αυριο. θα φανουν κ τα χρονακια μου..

κι εγω σε λιγο θα φυγω..
δουλευει στο σοβαροτερο καταστημα με ρουχα μη χ%^&ω...αλλα ονομα δεν μπορω να πω...θα με πανε μεσα..το αφεντικο της εβγαινε συχνα τβ...ηθελε να μενουν μαγαζια ανοιχτα κ Κυριακη...

α,καλα...κι εγω καποτε δουλευα σε πολυκαταστημα απο τα πρωτα...κι αυτοι παλευαν για την κυριακη..γουρουνια...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

μαρη στο γυναικολογο...29/3 εκλεισε ραντεβου..κ εφαγα κ πορτα..δε με θελουν μαζι τους..

den peirazei re maraki...isvw kalytera na einai to zeygari mono toy..

εφυγες?αμα εφυγες θα το δεις το πρωι!!ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!να τα εκατοστησεις,να εισαι παντα γερη για να χαιρεσαι τα παιδακια σου και τον αντρα σου!!!!!!!!

δεν σου ευχομαι και 4ο ομορφακι αλλα οτι επιθυμεις να το αποκτησεις!!!!:D

fCS8p3.png

χρονια πολλα ομορφακια!!!!νασαι γερη να σε χαιρονται τα παιδακια κι αντρουλησ σου κοπελα μου!!!

να σου πω αντε να ανοιξει ο καιρος να κανουμε βολτες..

αντε με το καλο..

κι εγω σε λιγο θα φυγω..

α,καλα...κι εγω καποτε δουλευα σε πολυκαταστημα απο τα πρωτα...κι αυτοι παλευαν για την κυριακη..γουρουνια...

στο κοσμος να δεις πως το παλευουν για την κυριακη και μεχρι τωρα τους σταματουσε η εκκλησια......

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...