Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 minutes ago, linaa said:

Μην ξεχνάς ότι ένας γιατρός είναι Κ άνθρωπος . Κάνει λάθη Κ παραλείψεις γι'αυτό πρέπει να πηγαίνουμε Κ εμείς λίγο υποψιασμένες με απορίες Κ συνέχεια με υπενθυμίσεις . Σε όλες τις ειδικότητες . Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους όχι με μηχανές . Οπότε πρέπει να έχουμε Κ εμείς λίγο σε επαγρύπνηση Κ τον γιατρό. 

Σε όλες τις δουλειές γίνονται λάθη δυστυχώς δεν μπορούμε να το αποφύγουμε . 

Συμφωνώ ότι παντού γίνονται λάθοι. Κάμοια όμως είναι πολύ σοβαρά και ανεπανόρθωτα. Και κακα τα ψέματα και όσα ξέρουμε ιατρικά εμείς αυτή τη στιγμή είναι ημιμαθεια. Και αν δεχτούμε απόλυτα αυτό που λες τότε σε κάθε επαγγελματία που πηγαίνω θα πρέπει να έχω και εγώ γνώσεις να του υπενθυμίζωμ κάτι στο οποίο διαφωνώ. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον κοριτσια σημερα ξεκινα η επιχειρηση κοψιμο πιπιλας!!!!ο καημενος τη ζητουσε εντονα αλλα το μεσημερι που του την πηρα οταν ξυπνησε του την εδειξα κ του ειπα οτι η πιπιλα παει μονο σε μικρα παιδακια και τωρα θα φυγει απο σενα γιατι μεγαλωσες..και αν την ξαναβαλεις στο στομα σου θα ερθουν κατι μεγαλα ζωακια και θα σου χαλασουν τα δοντια και μετα θα πρεπει να βαλουμε σιδερακια και πολλα φαρμακα κ θα πονας..και κατι τετοια..τωρα το βραδυ γκρινιαξε..πηγαινε το χερι του συνεχεια στο στομα..τον εβαλε κι ο λουκας στα ποδια τον κουνησε λιγο καθως χαζευαν πρωτα τα ζουζουνια κ μετα ραδιο αρβυλα και αποκοιμηθηκε!!!να δω τι νυχτα θα εχουμε!!!!

μπραβο ευακι..νομιζω τα καταφερατε. Εγω να δουμε τι θα κανω....

βασικα δεν με στεναχωρησες εσυ...αλλα η βλακεια μου...επειδη εχω περασει απο ιδιωτικο τομεα και εχω φαει τα σκ@τα του καταλαβαινω ποσο τυχερη σταθηκα με την δουλεια και αισθανομαι τυψεις που αλλες κοπελες βασανιζονται ετσι...αυτο ειναι ολο.:rolleyes:

την παιρνω πισω τη συγνωμη...εχεις αποβλακωθει...:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα με εκνευριζει ο θανος μερικες φορες(συνεχεια)που δεν εχει ζησει ιδ.τομεα κ ερχεται απο δουλεια 14.40 κ μου το παιζει κουρασμενος...οχι οτι δεν ειναι..αλλα τι να μας πει κ ο Θανος απο κουραση....η εκμεταλλευση που εχω φαει στη ζωη μου κ οχι μονο εγω δεν υπαρχει....λεει καημενη αδερφη μου στην υθπευθυνη καταστηματος πριν μαθει τα δυσαρεστα...κυρια ταδε...τωρα που ειμαι εγκυος δικαουμαι απο νομο αδεια να απω να κανω εξετασεις....ελειψε 2 ωρες να παει ΙΚΑ και δουλεψε 2 μερες συνεχομενες 12ωρο.......τα λογια ειναι περιττα....

νομιζω πιασανε....αλλα για πες και για αυτην τη τζο!

Εχμμμ ελεγε οτι λεμε στο παιδι και μαζευει ολες τις πιπιλες του σπιτιου...μετα τις αφηνει στο παραθυρο γιατι θα περασει η νεραιδα (ή οτι αλλο γουσταρεις εσυ) και θα παρει τις πιπιλες να τις παει στα μωρακια που μολις γεννηθηκαν γιατι εκεινα δεν εχουν και τωρα που αυτος μεγαλωσε και εγινε παιδακι πρεπει να κανει ο,τι εκαναν και για αυτον τα αλλα παιδακια πριν...κατι τετοιο τελοςπαντων...

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

εμενα με εκνευριζει ο θανος μερικες φορες(συνεχεια)που δεν εχει ζησει ιδ.τομεα κ ερχεται απο δουλεια 14.40 κ μου το παιζει κουρασμενος...οχι οτι δεν ειναι..αλλα τι να μας πει κ ο Θανος απο κουραση....η εκμεταλλευση που εχω φαει στη ζωη μου κ οχι μονο εγω δεν υπαρχει....λεει καημενη αδερφη μου στην υθπευθυνη καταστηματος πριν μαθει τα δυσαρεστα...κυρια ταδε...τωρα που ειμαι εγκυος δικαουμαι απο νομο αδεια να απω να κανω εξετασεις....ελειψε 2 ωρες να παει ΙΚΑ και δουλεψε 2 μερες συνεχομενες 12ωρο.......τα λογια ειναι περιττα....

Ax ρε κιμι...μεσα στο μυαλο μου με μεγαλα γραμματα ειναι γραμμενο το "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"...ετσι δεν γινομαι σαν τα ζωα τους δημοσιους που δεν εκτιμουν αυτα που εχουν...

waWmp3.png

9LyAp3.png

που δουλευει η αδερφουλα σου??κι εγω κατι τετοια ειχα τραβηξει...:twisted::twisted::twisted:
Εχμμμ ελεγε οτι λεμε στο παιδι και μαζευει ολες τις πιπιλες του σπιτιου...μετα τις αφηνει στο παραθυρο γιατι θα περασει η νεραιδα (ή οτι αλλο γουσταρεις εσυ) και θα παρει τις πιπιλες να τις παει στα μωρακια που μολις γεννηθηκαν γιατι εκεινα δεν εχουν και τωρα που αυτος μεγαλωσε και εγινε παιδακι πρεπει να κανει ο,τι εκαναν και για αυτον τα αλλα παιδακια πριν...κατι τετοιο τελοςπαντων...
α,ωραια..αν βρω τα σκουρα θα του τα πω κι αυτα!!!

καλα βλεπετε ραδιο αρβυλα?αφιερωνουν:-D:-D:-D

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

σαφεστατη δεν μπορω να πω!!ψηλος ειναι!!!

ε,οχι και προτυπο,απλα ειναι καλοι κ συνεργασιμοι..

χαιρομια που εισαι τοσο διαλακτικη με το θηλασμο αλεκακι..

καλα λεει η αλεκα,στανταρ ειναι γαστρεντεριτιδα..μακρια απο τα παιδια,με μασκα απαραιτητα να κυκλοφορει στο σπιτι γιατι ετσι κ κολλησουν επειδη μπορει να αφυδατωθουν ευκολα ισως σε εκτακτη αναγκη να χρειαστουν κ νοσηλεια...οποτε προσοχη μαιρουλα!!

μαρη μεφη μονο με τη μαιρη ηθελες να συναντηθεις???:(

και τωρα χιονιζει..το ψιλοεστρωσε κιολας!!

κι εγω μαρακι μαζι θα τα εχω..ασε που ειναι και διαφορετικο φυλο οποτε αναγκαστικα θα εχουν διαφορετικες παρεες..

Το θέμα είναι πως δεν εξαρτάται από τους γονείς αν θα είναι στο ίδιο τμήμα αλλά από το σχολείο...στο νηπιαγωγείο που πήγαινε ο Μιχαλάκης είχε διδυμάκια που τα βάλανε σε διαφορετικό τμήμα και όταν αντέδρασε η μαμά τους δεν τους ένοιαξε..και τώρα στο δημοτικό βλέπουμε διδυμάκια να πηγαίνουν σε διαφορετικό τμήμα...άντε να πείσεις τον διευθυντή και τον κάθε εκπαιδευτικό να μην τα χωρίσουν και να μην τα συγκρίνουν!!!!

νομιζω οτι αυτο το κανουν στα ομοζυγωτικα που ειναι 2 πανομοιωτυπα παιδακια..τωρα αν ειναι 2 εντελως διαφορετικα αδερφκια δε νομιζω να συντρεχει λογος...οσο για το στεγνωτηριο σωθηκα αννουλα!

ισχυει το προηγουμενο..

γιατι απο αυτωνων τα α$!@$@!#Α ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΒΡΕ ΚΙΜΙ ΜΟΥ...

ναι...και καλα...¨ο βασικος μας μισθος ειναι πενταροδεκαρες...¨δε λενε οτι με τα επιδοματα παιρνουν τα τριπλασια...:mad:

λοιπον κοριτσια σημερα ξεκινα η επιχειρηση κοψιμο πιπιλας!!!!ο καημενος τη ζητουσε εντονα αλλα το μεσημερι που του την πηρα οταν ξυπνησε του την εδειξα κ του ειπα οτι η πιπιλα παει μονο σε μικρα παιδακια και τωρα θα φυγει απο σενα γιατι μεγαλωσες..και αν την ξαναβαλεις στο στομα σου θα ερθουν κατι μεγαλα ζωακια και θα σου χαλασουν τα δοντια και μετα θα πρεπει να βαλουμε σιδερακια και πολλα φαρμακα κ θα πονας..και κατι τετοια..τωρα το βραδυ γκρινιαξε..πηγαινε το χερι του συνεχεια στο στομα..τον εβαλε κι ο λουκας στα ποδια τον κουνησε λιγο καθως χαζευαν πρωτα τα ζουζουνια κ μετα ραδιο αρβυλα και αποκοιμηθηκε!!!να δω τι νυχτα θα εχουμε!!!!

ησυχη.. ενα βραδυ κραταει η στερηση.

βασικα δεν με στεναχωρησες εσυ...αλλα η βλακεια μου...επειδη εχω περασει απο ιδιωτικο τομεα και εχω φαει τα σκ@τα του καταλαβαινω ποσο τυχερη σταθηκα με την δουλεια και αισθανομαι τυψεις που αλλες κοπελες βασανιζονται ετσι...αυτο ειναι ολο.:rolleyes:

κ δεν θα φας αποψε απο τις τυψεις... :rolleyes:

Ρε Ευη τι ζωακια και σιδερακια????Το τρομοκρατησες το παιδι...δεν το ελεγες εδω να σου ελεγα τι ελεγε η Τζο για το κοψιμο της πιπιλας...

για πες...

σεβαστηκε τη κατασταση της πανω απ'ολα!!!!!!!

μπουρδες, λεει η τζο τωρα... δεν τα ξερει τα ελληνακια! κ μετα πανε στο παραθυρο κ αρχιζουν να κλαινε κ τα ακουει ολη η γειτονια! η χριστ. ετσι θα εκανε.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

who is tzo?
Γεια σου Ασπουλα...ειναι απο την νταντα πρωτων βοηθειων στο σκαι...και απο οτι ειδα αρχιζει και ελληνικο απο τον επομενο μηνα στον alpha...

αυτη ειναι...σε πολλα θεματα ειναι καταπληκτικη, αλλα στη πιπιλα ειναι ακυρη. ασπα να τη βλεπεις. απο τωρα. δεν πειραζει...κατι θα σου μεινει στο τελος.

παω για νανι... κομματια θα ειμαι αυριο. θα φανουν κ τα χρονακια μου..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...