Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Κοίτα πάντα μια δεύτερη γνώμη δεν έχει κάνει κακό σε κανένα. Ειδικά σε θέματα που αφορούν την ζωή μας. 

Πχ εγώ δεν θα πήγαινα ποτέ σε εμβρυομεταφορα αν είχα βγάλει 15 ωάρια πριν 5 μέρες όσο Κ να επέμενε ο γιατρός θα έλεγα όχι την άποψη επόμενη δεν μας κυνηγάει κανείς. Κ αυτό γιατί από πριν έχω διαβάσει Κ ξέρω τι μπορεί να προκαλέσει μια υπερδιεργεση ακόμα Κ αν δεν έχει συμπτώματα ο οργανισμός καταπονητε... 

Δεν χρειάστηκε να διαβάσω κανένα τόμο από βιβλία απλά ρώτησα από εδώ ρώτησα από εκεί έμαθα. 

Επίσης θέλω να πάω να φτιάξω κάτι κληρονομικά φυσικά θα ρωτήσω ακριβώς τι χρειάζετε Κ τι με συμφέρει δεν θα τα δώσω σε ένα φόρο τεχνικό Κ θα του πω κάνε ότι καταλαβαίνεις Κ στο τέλος να χάσω το σπίτι μου .  

αυτό που δεν έκανα εγώ, εμβρυομεταφορά με 18 ωάρια. Χάλια εμπειρία. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

...τη σιχαινομαι τη ζηλια ρε μητσακι μου...δεν τη μπορω ουτε να τη νιωθω ουτε να την ανεχομαι....Και να μην ηταν τυποις ενταξει ο Νικολακης μου, ή θα το βουλωνα ή θα τον χωριζα...δε μπορω τις φασαριες...

ουτε το εχω νοιωσει ποτε, ουτε να ζηλεψω ή μαλλον ψεματα το'χω νιωσει ελαφρα. ιστορια: ειμαστε στα εξαθλεια στο φλοραλ. εχουν φερει μια πανυψηλη, πανεμορφη εγω δεν θα την ελεγα, κ ειναι αποκριες. ο παυλος για καποιον αγνωστο λογο εχει ξεφτιλιστει πληρως. θεωρω μαλλον για να της τραβηξει τη προσοχη... κ τρωει μια σαβουρδα απο το ψηλο σκαμπο, κ πεφτει αυτανδρος. τον βλεπω αργα κ σταθερα να γινεται ενα με το βρωμικο πατωμα. κ αφου βεβαιωνομαι οτι επεσε τελικα, γυρναω κ μιλαω με τον φιλο του... κουβεντα!

και ενα γνωστο μας ζευγαρι χωρισε...ο νονος του μωρου επαιρνε μπαμπα κ πηγαιναν σε κ&*^μπαρα...επισης ειχαν μαθει το μωρο να λεει τη μαμα πο&^*να..το τραβηξαν κ βιντεο τα ΖΩΑ κ το βαλαν face....

αλλο....κοπελα μενει εγκυος χανει μωρο γιατι ειχε ουρεοπλασμα....το κολλησε απο αντρα που πηγαινε με ΤΖΟΥΛΙΕΣ παρεα με ποιον ρε κοριτσια????με πεθερο!!!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ ..κ μετα μας λεει το αθωο ΜΙΤΣΑΚΙ εμπιστοσυνη..

συγνωμη... ολους τους τελειωμενους εσυ τους ξερεις????????

αα καλα....εμενα μου τη σπαει πρωτη απο ολους η μανα μου που 6-8 μας εχει στο φτυσιμο...και ειναι κ σοβαρη γυναικα...μετα η ΝΟΡΑ κ αυτη που ετσι κ την πετυχω της χωνω κανα χαστουκι ειναι αυτη που παιζει την αθωα στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...στα αληθεια παντως τα χουν ο Μπουγιουρης με την κακια απο τη Ζωη της αλλης...ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ..

αληθεια ειναι τελικα??? κ εμενα η μανα μου το ιδιο!

Home sweet home mefh!!!

Καλε, κι ο δικος μου αντρας ειναι ΠΡΟΤΥΠΟ!!!

Ενταξει, εδωσα λιγο ξενο, μην το κανουμε θεμα, δεν το δωσα και δηλητηριο το παιδι!!!

Κι εμας 6-8 δεν κουνιεται φυλλο, ακολουθουν και σχολια φυσικα...Ολη τη μερα δε βλεπει τιβι η μανα μου, αλλα εκεινη την ωρα ολα σταματουν, ακομα και το κου-πε-πε παγωνει, με το χερι στον αερα μενει απο την αποβλακωση, μην της φυγει καμια οξεια!!!

η κλασσικη ελληνιδα γιαγια!!!!!!!!!!!!:-D:-D

κοριτσια σορυ σας διαβαζω σε λιγο,αλεκα εισαι μεσα?

ρε συ ποναει πολυ το κεφαλι του αρη και εχει και αναγουλα...?????

καλα... αστες να λενε! ματιασμενος ειναι μαρη! να στον ξεματιασω???

Πηγα τον Γιαννη στο γιατρο γιατι ειναι βραχνιασμενος .....τι χαρα ειναι αυτη που κανει οταν τον εξεταζει δεν λέγεται !!!

Ολο της λέει ''τωρα τι αλλο θα μου κοιταξεις'' !!!

Τελικα δεν εχει τπτ τσαμπα τον πηγα ,αλλα εχω τον νου μου για το μωρο και γι αυτο τον ετρεξα.

Η ομορφακια το πηγε το μωρο?

το πηγε. δεν εχει τπτ! μονο ορο... ουτε βρογχιολιτιδα.

Ελενακι παλι καλα που ειναι μια χαρα ο Γιαννακης!!!

Μητσακι δεν θελω να σχολιασω τον κολλητο σου ουτε την κουμπαρα της κιμης...εγω θα συμφωνησω με Αλεκα...για κανενα κ@ρατα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...αν το εκανε ο Παυλος δεν ξερω τι θα εκανα...ειλικρινα...μπορει να το βουλωνα γιατι εχω και εγω τις ευθυνες μου...ξερω οτι πρεπει να παω γυμναστηριο και βαριεμαι ελλεινα...βγαζω γαλα μπροστα του...γενικα τον εχω ψιλοχ@σμενο...ελπιζω γυρνωντας απο Δευτερα στην δουλεια να συνελθω και να αρχισω να φτιαχνομαι γιατι πριν το μικρο ημουν πολυ κοκετα...3 ντουλαπες ρουχα εχω ψωνιζα διαρκως..

Κοτοπουλακι εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα για το ξενο...μην μου το χαλας...χιχι

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

ε, δεν πας καλα...

τι αλλο θα κανει αυτο το παιδι????????

ποιο παιδι δλδ, το πειραματοζωο της Μαριανθης.

τι εγινε με την εκκλησια μαριανθουλα???

Για το κερατο παντως δεν πιστευω ότι εχει να κανει τιποτα η εμφανιση...Οι περισσοτεροι που κερατωνουν, οι γυναικες τους ειναι κουκλες και οι γκομενες ψιλομπαζα....

και εσυ βρε, λιγο θες για να γινεις κορμαρα...

αντε στειλε μου μαρη...

ωχ... μη μου λες τετοια... ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

κ τσαμπα βαραω τα μποτοξ!

πρωτα τα σοβαρα....τα παπουτσια που φοραει η Τζουλια ειναι Karen Millen..

τα εχει στα αληθεια ο Σπαλιαρας με το γκαβο?????????ολες εχουμε ελπιδα..

δεν θελω Σπαλιαρα... κατι αλλο εχεις να προτεινεις?

μ'αρεσει ο Μαρκουλακης... τον εχεις?

ταιζει θανουλης μωρο..για καν μηνα θα βγει off...και τι μου λεει???ειδες που λες οτι δε σε βοηθαω??

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??

που να ειμαι χαμενη τρια τεταρτα? προσπαθω να τελειωσω.. κ μεχρι να φτασω εδω, εχετε γραψει αλλες 2 σελ.

ποσο να κανουν αυτες οι γοβες......;;;

τα πουπουλα τα εχεις! παρε κ τη γοβα, κ φερνω το cd με τα στριπτιζ.

ρε κοριτσια (εκτος απο μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ)να μου λεισετε μια απορια..ο θανος ειναι δημοσιος υπαλληλος....τελος παντων με τα νεα μετρα Τζουλια μας εκαναν..το κρατος ειναι εργοδοτης το κρατος κοβει....απο τους ιδιωτικους γιατι εχουν φαγωθει να κοπει ο 14ος μισθος???????

για να μοιραστει η αδικια...

με π.μ. ειπε βρε ....τοσο πολυ το βιαζεσαι??????????τωρα σοβαρα η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ που ειναι???ΕΛΕΝΗ μονο εγω σε ψαχνω...γλυψ γλυψ

τι θες μαρη? για κερασμα με ψαχνεις ολη τη μερα σημερα? τι θες? παστα? φονταν?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες μαρη που σε κοροιδευουμε.......σε θαυμαζουμε..εγω προσωπικα σε θαυμαζω...γιατι εγω οταν μου ειπε γυναικολογος οτι πρεπει να θηλαζω ανα τεταρτο για να συνεχισω...τα παρατησα....κ δεν ενοιωθα καλα...αλλα δεν μπορουσα ρε Μαριανθη ...με ταλιμπαν..μακαρι να μπορουσα οπως μπορεσες εσυ...

Διαφημίσεις

τι λες μαρη που σε κοροιδευουμε.......σε θαυμαζουμε..εγω προσωπικα σε θαυμαζω...γιατι εγω οταν μου ειπε γυναικολογος οτι πρεπει να θηλαζω ανα τεταρτο για να συνεχισω...τα παρατησα....κ δεν ενοιωθα καλα...αλλα δεν μπορουσα ρε Μαριανθη ...με ταλιμπαν..μακαρι να μπορουσα οπως μπορεσες εσυ...

Σε μενα δικαιολογησε ρε βλημα?!?!?!Τα ειπαμε και στην συναντηση...εγω δεν εχω αλλο παιδι...μην μπαινεις σε αυτο τρυπακι...αλλωστε τι να κανεις και εσυ ...απο τα γηρατια σου εχει πεσει το βυζι στο πατωμα κακομοιρη...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

waWmp3.png

9LyAp3.png

90-60-90

χαχα 1.05 πρεπει να ναι..μπορει κ παραπανω κ καπου 13.5 κιλα..σαφεστατη ετσι??

Καλησπέρα από το σπιτάκι μου!!Τί το ήθελα το ταξίδι;;;Ξυνό μυ βγήκε!!Τελος πάντων η Εφη είναι καλά,η μπέμπα καλά εγώ μες στα νευρα(ως συνήθως).,Μαιρούλα θα συναντηθούμε που θα πάει!!Δεν νομίζω να χιονίσει την επόμενη φορά που θα ξαναερθουμε!!!

Γι'αυτά που γράψατε 20 σελίδες πρίνένα έχω να πώ:

Πάει χάλασε ο κόσμος,σε 2 μέρες που δεν πολυμπήκα!!!

Η Μαριάνθη έκανε σεξ(Μπράβο κοριτσάκι μου είμαι πολύ περήφανη για σένα),Η Ομορφάκια σταμάτησε το σεξ(!!!!!!),το Μητσάκι,η Ευη Γ. και η Μανουλίτα έχουν τους άντρες πρότυπο,το κοτοπουλάκι αρχισε το γάλα σκόνη,Η Αλέκα έκανε φάρμα μόνο και μόνο για την Μαιρούλα και εμένα με έχει στο χε...ιμο,ώρα είναι να μου πείτε και οτι η Κίμη έγινε δίμετρη,αδύνατη και εικοσάρα!!!Γιατί στο τέλος μέχρι και αυτό θα γίνει!!!

90-60-90

χαχα 1.05 πρεπει να ναι..μπορει κ παραπανω κ καπου 13.5 κιλα..σαφεστατη ετσι??

σαφεστατη δεν μπορω να πω!!ψηλος ειναι!!!

Καλησπέρα από το σπιτάκι μου!!Τί το ήθελα το ταξίδι;;;Ξυνό μυ βγήκε!!Τελος πάντων η Εφη είναι καλά,η μπέμπα καλά εγώ μες στα νευρα(ως συνήθως).,Μαιρούλα θα συναντηθούμε που θα πάει!!Δεν νομίζω να χιονίσει την επόμενη φορά που θα ξαναερθουμε!!!

Γι'αυτά που γράψατε 20 σελίδες πρίνένα έχω να πώ:

Πάει χάλασε ο κόσμος,σε 2 μέρες που δεν πολυμπήκα!!!

Η Μαριάνθη έκανε σεξ(Μπράβο κοριτσάκι μου είμαι πολύ περήφανη για σένα),Η Ομορφάκια σταμάτησε το σεξ(!!!!!!),το Μητσάκι,η Ευη Γ. και η Μανουλίτα έχουν τους άντρες πρότυπο,το κοτοπουλάκι αρχισε το γάλα σκόνη,Η Αλέκα έκανε φάρμα μόνο και μόνο για την Μαιρούλα και εμένα με έχει στο χε...ιμο,ώρα είναι να μου πείτε και οτι η Κίμη έγινε δίμετρη,αδύνατη και εικοσάρα!!!Γιατί στο τέλος μέχρι και αυτό θα γίνει!!!

ε,οχι και προτυπο,απλα ειναι καλοι κ συνεργασιμοι..
Home sweet home mefh!!!

Καλε, κι ο δικος μου αντρας ειναι ΠΡΟΤΥΠΟ!!!

Ενταξει, εδωσα λιγο ξενο, μην το κανουμε θεμα, δεν το δωσα και δηλητηριο το παιδι!!!

Κι εμας 6-8 δεν κουνιεται φυλλο, ακολουθουν και σχολια φυσικα...Ολη τη μερα δε βλεπει τιβι η μανα μου, αλλα εκεινη την ωρα ολα σταματουν, ακομα και το κου-πε-πε παγωνει, με το χερι στον αερα μενει απο την αποβλακωση, μην της φυγει καμια οξεια!!!

χαιρομια που εισαι τοσο διαλακτικη με το θηλασμο αλεκακι..
κοριτσια σορυ σας διαβαζω σε λιγο,αλεκα εισαι μεσα?

ρε συ ποναει πολυ το κεφαλι του αρη και εχει και αναγουλα...?????

καλα λεει η αλεκα,στανταρ ειναι γαστρεντεριτιδα..μακρια απο τα παιδια,με μασκα απαραιτητα να κυκλοφορει στο σπιτι γιατι ετσι κ κολλησουν επειδη μπορει να αφυδατωθουν ευκολα ισως σε εκτακτη αναγκη να χρειαστουν κ νοσηλεια...οποτε προσοχη μαιρουλα!!

μαρη μεφη μονο με τη μαιρη ηθελες να συναντηθεις???:(

ασχετο εδω εριχνε λεπτο χαλαζι σημερα!!!!!
και τωρα χιονιζει..το ψιλοεστρωσε κιολας!!
κι εγω μαρακι μαζι θα τα εχω..ασε που ειναι και διαφορετικο φυλο οποτε αναγκαστικα θα εχουν διαφορετικες παρεες..

Το θέμα είναι πως δεν εξαρτάται από τους γονείς αν θα είναι στο ίδιο τμήμα αλλά από το σχολείο...στο νηπιαγωγείο που πήγαινε ο Μιχαλάκης είχε διδυμάκια που τα βάλανε σε διαφορετικό τμήμα και όταν αντέδρασε η μαμά τους δεν τους ένοιαξε..και τώρα στο δημοτικό βλέπουμε διδυμάκια να πηγαίνουν σε διαφορετικό τμήμα...άντε να πείσεις τον διευθυντή και τον κάθε εκπαιδευτικό να μην τα χωρίσουν και να μην τα συγκρίνουν!!!!

ΤΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ;)

ok θα το έχω υπόψην μου.

νομιζω οτι αυτο το κανουν στα ομοζυγωτικα που ειναι 2 πανομοιωτυπα παιδακια..τωρα αν ειναι 2 εντελως διαφορετικα αδερφκια δε νομιζω να συντρεχει λογος...οσο για το στεγνωτηριο σωθηκα αννουλα!
Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό ότι τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται γιατί έτσι ενισχύεται η ατομικότητά τους..(βλ.σελ.65 περιοδικό mommy).

Αν άκουσες και τον παιδίατρο το πρωί έλεγε πως το 60-70% των ελλήνων εκπαιδευτικών θεωρούν πως τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται ενώ οι Αμερικάνοι πλέον δεν το θεωρούν σωστό παρα μόνο αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

ισχυει το προηγουμενο..
ρε κοριτσια (εκτος απο μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ)να μου λεισετε μια απορια..ο θανος ειναι δημοσιος υπαλληλος....τελος παντων με τα νεα μετρα Τζουλια μας εκαναν..το κρατος ειναι εργοδοτης το κρατος κοβει....απο τους ιδιωτικους γιατι εχουν φαγωθει να κοπει ο 14ος μισθος???????
γιατι απο αυτωνων τα α$!@$@!#Α ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΒΡΕ ΚΙΜΙ ΜΟΥ...
Ελα ντε....Δημοσιο παιδι μου....Και καλα λιγα λευτα αλλα περισσοτερα δικαιωματα...
ναι...και καλα...¨ο βασικος μας μισθος ειναι πενταροδεκαρες...¨δε λενε οτι με τα επιδοματα παιρνουν τα τριπλασια...:mad:

λοιπον κοριτσια σημερα ξεκινα η επιχειρηση κοψιμο πιπιλας!!!!ο καημενος τη ζητουσε εντονα αλλα το μεσημερι που του την πηρα οταν ξυπνησε του την εδειξα κ του ειπα οτι η πιπιλα παει μονο σε μικρα παιδακια και τωρα θα φυγει απο σενα γιατι μεγαλωσες..και αν την ξαναβαλεις στο στομα σου θα ερθουν κατι μεγαλα ζωακια και θα σου χαλασουν τα δοντια και μετα θα πρεπει να βαλουμε σιδερακια και πολλα φαρμακα κ θα πονας..και κατι τετοια..τωρα το βραδυ γκρινιαξε..πηγαινε το χερι του συνεχεια στο στομα..τον εβαλε κι ο λουκας στα ποδια τον κουνησε λιγο καθως χαζευαν πρωτα τα ζουζουνια κ μετα ραδιο αρβυλα και αποκοιμηθηκε!!!να δω τι νυχτα θα εχουμε!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

συγνωμη αν σε στεναχωρησα ..Μαριανθη..

βασικα δεν με στεναχωρησες εσυ...αλλα η βλακεια μου...επειδη εχω περασει απο ιδιωτικο τομεα και εχω φαει τα σκ@τα του καταλαβαινω ποσο τυχερη σταθηκα με την δουλεια και αισθανομαι τυψεις που αλλες κοπελες βασανιζονται ετσι...αυτο ειναι ολο.:rolleyes:

waWmp3.png

9LyAp3.png

ουτε το εχω νοιωσει ποτε, ουτε να ζηλεψω ή μαλλον ψεματα το'χω νιωσει ελαφρα. ιστορια: ειμαστε στα εξαθλεια στο φλοραλ. εχουν φερει μια πανυψηλη, πανεμορφη εγω δεν θα την ελεγα, κ ειναι αποκριες. ο παυλος για καποιον αγνωστο λογο εχει ξεφτιλιστει πληρως. θεωρω μαλλον για να της τραβηξει τη προσοχη... κ τρωει μια σαβουρδα απο το ψηλο σκαμπο, κ πεφτει αυτανδρος. τον βλεπω αργα κ σταθερα να γινεται ενα με το βρωμικο πατωμα. κ αφου βεβαιωνομαι οτι επεσε τελικα, γυρναω κ μιλαω με τον φιλο του... κουβεντα!

ωραιος ο Παυλος.....

συγνωμη... ολους τους τελειωμενους εσυ τους ξερεις????????

ξερω και εγω αρκετους...

καλα... αστες να λενε! ματιασμενος ειναι μαρη! να στον ξεματιασω???

:P:p:p:p:p

το πηγε. δεν εχει τπτ! μονο ορο... ουτε βρογχιολιτιδα.

μπραβο καλο μου

ωχ... μη μου λες τετοια... ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ!!!!!!

κ τσαμπα βαραω τα μποτοξ!

ειπαμε ότι εσυ θα εισαι η εξαιρεση

δεν θελω Σπαλιαρα... κατι αλλο εχεις να προτεινεις?

μ'αρεσει ο Μαρκουλακης... τον εχεις?

εμενα μου αρεσει ο Χειλακης...

τα πουπουλα τα εχεις! παρε κ τη γοβα, κ φερνω το cd με τα στριπτιζ.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μαριανθη συγνωμη καλο μου που σε κοροιδεψα....το παιρνω όπισθεν!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

για το συμφερον σου ξανασηκωθηκαν....θυμασαι τι μου χες ταξει...ο πωπος τραβαει την κατηφορα κ δινω μαχη καθε μερα...αλλα δεν το γλυτωνει το χειρουργιο ο δημ.υπαλληλος..

εχμμμ κοψε κατι μανα μου...τι να σου κανει και ο καρδιτσιωτης τωρα που του εκοψαν το 30%...δεν βγαινει ο ανθρωπος!!!:):)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Ρε Ευη τι ζωακια και σιδερακια????Το τρομοκρατησες το παιδι...δεν το ελεγες εδω να σου ελεγα τι ελεγε η Τζο για το κοψιμο της πιπιλας...

νομιζω πιασανε....αλλα για πες και για αυτην τη τζο!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...