Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Ε τότε ίσως πρέπει να την μετρήσεις Κ να πας στον ενδοκρινολόγο να σου ξαναδώσει για να μείνεις έγκυος φυσιολογικά . 

σε ευχαριστώ πολύ. Απλά στον σύζυγο δεν του έδωσαν ποτέ ούτε καν μια βιταμίνη. και ας είχαμε θέμα με το σπέρμα. ο Ανδρολόγος του είπε να πάμε με εξωσωματική, καμία βιταμίνη δεν βοηθάει, τσάμπα λεφτά πετάς.  ενώ έχουμε θέμα με αριθμό (13κ καλύτερο αποτέλεσμα) 8κ το χειρότερο που έχουμε πάρει, dfi δεν κάναμε ποτέ. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η ελλαδα ειναι χωρα με 12.000.000 κοσμο και 800.000 δημοσιους υπαλληλους!!!!!!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΙΡΗ77==χαχα και εγω το εβλεπα το πρωι(το βιντεο καταλαβα) και ναι διαβασα και το περιοδικο(χρυσες πωλησεις εκανε)(το περιοδικο που ειχε την τσοντα καταλαβα)

αλλη φορα να εισαι πιο συγκεκριμενη γιατι αφορμη ζηταει η μουμιοπιημενη οχια ...να ανοιξει το στομα της...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:δηλαδη οσο το σκεφτομαι οτι καταλαβες οτι διαβασα και το περιοδικο:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: "η πεινασμενη":tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Ελα ντε....Δημοσιο παιδι μου....Και καλα λιγα λευτα αλλα περισσοτερα δικαιωματα...

εχμμμ...δεν ειμαστε δημοσιο...ειμαστε καθαρα ιδιωτικος τομεας και τα λεφτα ειναι καλα οπως και τα εργασιακα αλλα δεν νομιζω να παραμεινουν για πολυ ακομα ετσι...:?:?:?

waWmp3.png

9LyAp3.png

εχμμμ...δεν ειμαστε δημοσιο...ειμαστε καθαρα ιδιωτικος τομεας και τα λεφτα ειναι καλα οπως και τα εργασιακα αλλα δεν νομιζω να παραμεινουν για πολυ ακομα ετσι...:?:?:?

ε τοτε μαρη τι τρωγεσαι??:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μαρηηηηηη...τωρα το ειδα το τικερακι σου..'Θεε μου δωσε μου δυναμη να συνεχισω??'.....συγνωμη βρε Μαριανθουλα μου αλλα θα βαλω και εργω ενα....για την διαιτα...τρελη!

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κ εγω μαρη ΑΛΕΚΑ τωρα το ειδα...Μαριανθη δυναμη θες μονο για θηλασμο ή γενικα???

θα φτιαξω και ενα τικερακι για το Νικο...'Θεε μου δωσε μου δυναμη να την αντεξω!' :tongue::tongue::tongue::tongue:.....

221882cb0gkyh7q4.gif

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

τι επαθες κοριτσακι μου??

221882cb0gkyh7q4.gif

κ εγω μαρη ΑΛΕΚΑ τωρα το ειδα...Μαριανθη δυναμη θες μονο για θηλασμο ή γενικα???

Γενικα θελω με εσενα που εχω μπλεξει αλλα και με τον θηλασμο δεν θα ελεγα οχι...αν ξερατε ποσες ωρες περναω κολλημενη με τον μικρο για να διατηρησω την γαλουχια δεν θα κοροιδευατε σκατουλες ε σκατουλες!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...