Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια (εκτος απο μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ)να μου λεισετε μια απορια..ο θανος ειναι δημοσιος υπαλληλος....τελος παντων με τα νεα μετρα Τζουλια μας εκαναν..το κρατος ειναι εργοδοτης το κρατος κοβει....απο τους ιδιωτικους γιατι εχουν φαγωθει να κοπει ο 14ος μισθος???????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεκα δωσε το μειλ σου.....

[email protected]

στειλε μου καλο μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ρε κοριτσια (εκτος απο μανα του ΤΟΥΤΑΧΑΜΟΝ)να μου λεισετε μια απορια..ο θανος ειναι δημοσιος υπαλληλος....τελος παντων με τα νεα μετρα Τζουλια μας εκαναν..το κρατος ειναι εργοδοτης το κρατος κοβει....απο τους ιδιωτικους γιατι εχουν φαγωθει να κοπει ο 14ος μισθος???????

ειναι αντισυνταγματικο να υπαρχει διακριση στους εργαζομενους...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

[email protected]

στειλε μου καλο μου...

τι να σου στειλω μαρη ζαλισμενη???Πως να τραφεις τωρα που θηλαζεις ή πως συντηρειται το μητρικο γαλα???Μπα σε καλο σου βραδιατικα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

waWmp3.png

9LyAp3.png

με π.μ. ειπε βρε ....τοσο πολυ το βιαζεσαι??????????τωρα σοβαρα η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ που ειναι???ΕΛΕΝΗ μονο εγω σε ψαχνω...γλυψ γλυψ

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: η ομορφακια θα πηγαινε στον παιδιατρο σημερα.

τι να σου στειλω μαρη ζαλισμενη???Πως να τραφεις τωρα που θηλαζεις ή πως συντηρειται το μητρικο γαλα???Μπα σε καλο σου βραδιατικα!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

βρε...νομιζα θα μου στειλει κατι η Κιμι....:P:p:p:p...τι να τις κανω μαρη εγω τιςε συμβουλες θηλασμου....για το επομενο που δεν θα κανω????

Καπιταλα....:cool::cool::cool::cool:

εγω χεστηκα καλο μου! Και σε εταιρεια που δουλευα (στην Αγγλια) δωρα δεν παιρναμε. Και στο γραφειο, οι ναυτικοι, ενσωματωνουν τα δωρα στον μισθο τους...δυο μισθους μονο εχουμε στο ΙΚΑ..σιγα μην μας κανει τη διαφορα....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

τοτε γιατι η ΜΑΡΙΑΝΘΗ καθεται ενα χρονο να αρμεγει κ πωλητρια στο διμηνο επιστρεφει δουλεια με αρμεχτηρα παραμασχαλα????το εξαμηνο τωρα εγινε....

φαρμακογλωσσα κιμι σε πληροφορω οτι θα μπορουσα να κατσω αλλους 8 μηνες με πληρεις αποδοχες και επιδοματα αλλα θα παρω και εγω αρμεχτηρα στο χερι και απο Δευτερα δουλεια...λυσσαξες μαρη το ψωμι σου τρωω?!?!?!:confused::confused::cool::cool::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

waWmp3.png

9LyAp3.png

κοπελουδες παλι με εβγαλε οφ το βουδακι μου...ρε κοριτσια σημερα τιναζεται συνεχεια στον υπνο του...μιλαμε τουλαχιστον 25 φορες μετρησα το μεσημερι...επισης πιανει συνεχεια το αριστερο του αφτι και το τραβαει ο καυμενουλης...δεν κλαιει βεβαια αλλα ξερω και εγω μηπως ειναι καμμια ωτιτιδα??Αλλα ωτιτιδα χωρις πυρετο?Εκκλησια θα παω αυριο που θα μπορει η μανα μου να κρατησει το μωρο...αντε μπειτε να τα πουμε γιατι εχω και αντληση (διπλη παρακαλω) σημερα μου φερανε και τον αλλο αρμεχτηρα και εκει που ηθελα 40 λεπτα τωρα θα θελω 20..

γυρισα.....

μαριανθη δεν νομιζω να ειναι κατι γιατι η μπεμπα το κανει πανω απο εβδομαδα αυτο,μαλλον ψαχουλευονται:mrgreen: την βλεπω πιανει το αυτι της,μια μερα επιανε εμενα στο προσωπο.....

fCS8p3.png

τοτε γιατι η ΜΑΡΙΑΝΘΗ καθεται ενα χρονο να αρμεγει κ πωλητρια στο διμηνο επιστρεφει δουλεια με αρμεχτηρα παραμασχαλα????το εξαμηνο τωρα εγινε....

Ελα ντε....Δημοσιο παιδι μου....Και καλα λιγα λευτα αλλα περισσοτερα δικαιωματα...

221882cb0gkyh7q4.gif

Χωρια που αν πηγαινε πωλητρια ο μικρος θα ετρωγε ξενο που θα πηγαινε συννεφο..δεν εχω αυταπατες...θηλαζω γιατι ανηκω στις προνομιακες χωρις πιεση στην δουλεια και ευελικτο ωραριο...αλλιως δεν το συζητω..δεν θα ξεπατωνομουν!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...