Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Ellidr said:

Το έχω πει πολλές φορές θα το ξαναπώ όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου η αμη μου είχε πάει ήδη στο 0,2 πριν τρία χρόνια με εξωσωματική τώρα μετά από 3 χρόνια είμαι έγκυος φυσιολογικά 

Η αμη είναι μια τιμή που δεν είναι καθοριστική και μην την μετράτε συνέχεια δεν έχει νόημα ο δικός μου εξωσωματικως όταν κατέληξα σε αυτόν 

Να ναι καλά ο άνθρωπος ούτε καν μου τη ζήτησε 

Όταν του είπα να γιατρέ η αμη μου μου λέει δε Μ ενδιαφέρει η αμη εγώ σου κάνω υπέρηχο και βλέπω ακριβώς τι γίνεται αν έχεις ωάρια και πόσα 

Εστιαστε άλλου σε στοχευμένες εξετάσεις και οι δύο σας σε υστεροσκοπησεις 

Μικροβιωματα 

Σπερμοδιαγραμματα 

Και μη φοβάστε ν αλλάξετε γιατρό αν δεν σας κάνει 

Θέλει υπομονή και επιμονή 

Θα τα καταφέρεις 

Καλημέρα.Μπορείτε να μου στείλετε σε ποιον γιατρό ήσασταν?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι εγινε με την εκκλησια μαριανθουλα???

Για το κερατο παντως δεν πιστευω ότι εχει να κανει τιποτα η εμφανιση...Οι περισσοτεροι που κερατωνουν, οι γυναικες τους ειναι κουκλες και οι γκομενες ψιλομπαζα....

και εσυ βρε, λιγο θες για να γινεις κορμαρα...

αντε στειλε μου μαρη...

ε οχι και λιγο βρε αλεκακι μου....θελω...

Να μαι και εγώ. Κομμάτια και είναι ακόμα Δευτέρα.

Το σπίτι σε ένα πανικό και το μπουρεκάκι μου ακόμα κοιμάται.Περιμένω για να την μπανιαρω

Πήγα και διαβητολόγο όλα καλά. Μόνο χοληστερίνη ανεβασμένη αλλά τι να σου κάνει και αυτή που τρώω ένα αυγό κάθε μερα εδώ και 10 μήνες.

η ΤΖΟΥΛΙΑ δεν ειναι παντρεμενη..οι πελατες της ομως???μα ποσο αθωα εισαι??εσυ κ το βλαμμενο στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...

:-D:-D:-D:-D

αα καλα....εμενα μου τη σπαει πρωτη απο ολους η μανα μου που 6-8 μας εχει στο φτυσιμο...και ειναι κ σοβαρη γυναικα...μετα η ΝΟΡΑ κ αυτη που ετσι κ την πετυχω της χωνω κανα χαστουκι ειναι αυτη που παιζει την αθωα στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...στα αληθεια παντως τα χουν ο Μπουγιουρης με την κακια απο τη Ζωη της αλλης...ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ..

Και ο Σπαλιάρας με την Αστερόπη-το ήξερες? Το ειδα χθες στην Αση Μπήλιου

...βγαζω γαλα μπροστα του...γενικα τον εχω ψιλοχ@σμενο...

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

Ε και τι έγινε? Το παιδί του θα ταϊσεις. Και εγώ μπροστά του βγάζω

Για τα φρούτα ρώτησες γιατρό? Ειδικά το ακτινίδιο μπορει να προαλέσει αλλεργίες

Ξύπνησε το μπουρέκι-πάω να μπανιαρω

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ρε αννα τι εννοεις το σχολειο?γιατι τα ειχαν σε αλλο τμημα,με πια δικαιολογια?εγω ειχα συμμαθητες διδυμα στην ιδια ταξη ειμασταν.

Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό ότι τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται γιατί έτσι ενισχύεται η ατομικότητά τους..(βλ.σελ.65 περιοδικό mommy).

Αν άκουσες και τον παιδίατρο το πρωί έλεγε πως το 60-70% των ελλήνων εκπαιδευτικών θεωρούν πως τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται ενώ οι Αμερικάνοι πλέον δεν το θεωρούν σωστό παρα μόνο αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

πρωτα τα σοβαρα....τα παπουτσια που φοραει η Τζουλια ειναι Karen Millen..

τα εχει στα αληθεια ο Σπαλιαρας με το γκαβο?????????ολες εχουμε ελπιδα..

Tα παπούτσια αυτά μονο εσύ και η Τζούλια τα γνωρίζετε!!Τυχαίο είΝΑΙ;;Μήπως να περιμενουμε και από εσενα dvd;;;;

Εδώ ο Θάνος παντρεύτηκε εσένα,ο ανεγκέφαλος σεν θα τα φτιάξει μ την Ολιβ;;;

περασμενα μεγαλεια επανηλθαν!!!!!!για μεφη-κιμι μιλαω!!!

ελα βρε κιμι!!να σαι καλα γιατι ειχα φαγωθει να βρω τι μαρκα ειναι οι γοβες να απαντησω στο κοτοπουλο που πολυ του αρεσαν!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Το έχω διαβάσει κι εγώ αυτό ότι τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται γιατί έτσι ενισχύεται η ατομικότητά τους..(βλ.σελ.65 περιοδικό mommy).

Αν άκουσες και τον παιδίατρο το πρωί έλεγε πως το 60-70% των ελλήνων εκπαιδευτικών θεωρούν πως τα δίδυμα πρέπει να χωρίζονται ενώ οι Αμερικάνοι πλέον δεν το θεωρούν σωστό παρα μόνο αν συντρέχουν ειδικοί λόγοι.

χαχα και εγω το εβλεπα το πρωι και ναι διαβασα και το περιοδικο(χρυσες πωλησεις εκανε:mrgreen:)αλλα να σε πω την αληθεια θυμαμαι τα διδυμα που ειχα εγω στο σχολειο ο καθενας ειχε τις παρεες του,βεβαια ηταν αγορι-κοριτσι.

θα ακολουθησω τους αμερικανους σε αυτο!!:tongue:

fCS8p3.png

ΜΑΙΡΗ πρεπει να σαι η μονη που διαβασε το περιοδικο.!!!και τι λεει??θα βγουν κ αλλα..dvd...ελεγε στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ οτι κανονικα μονο για Γαλλια ηταν να παιχτει η ταινια αλλα επειδη ειναι β κατηγοριας λογω του οτι η πρωταγωνιστρια γκαριζει...ειπαν να τη φερουν ελλαδα που θα παει καλυτερα το εργο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...