Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και χρονια πολλα στην αννουλα μας!!!

πολυχρονη κι ευτυχισμενη!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ!!!

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μου ευχομαι ολοψυχα να τελειωσει συντομα αυτη η ταλαιπωρια της μικρουλας σου κ να πατε γρηγορα σπιτακι σας!!περιμενουμε νεοτερα...

ΑΧ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑ.....χρονια πολλα κοριτσαρα μου να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!

Γωγουλι μου πως παει τωρα που ο Σταθης ειναι στη δουλεια??καλε τι ρωτας???αστο παιδι να κοιμηθει!!!!!εμενα το πιο πολυ που μου εχει κοιμηθει ειναι 5 ωρες αλλα σπανια κυριως σε 3 ωρες ξυπναει κ το βραδυ σε 4!Εμενα ο Αντρεας εκτος απο την δουλεια του εχει κ την δουλεια των γονιων του λογω υγειας του πατερα του οπως σας ειχα πει για 3 μερες την εβδομαδα κ Τριτη Τεταρτη Παρασκευη θα φευγει το πρωι(Την Τριτη απο τις 5)κ θα γυρναει στις 6-630 το απογευμα....

ΑΧ βρε κοριτσια μακαρι να μπορουσα να σας παρηγορησω για τον θηλασμο αλλα δεν ξερω τιποτα μιας που εγω δεν γινοταν να θηλασω...ομως απο τις λιγες περιπτωσεις που ειχα κοντα μου καταλαβα οτι θελει πολυ υπομονη για κανα μηνα κ μενα βρισκεις ρυθμους...παντως μπραβο σας που το παλευεται!!

εμενα ο μπομπος μου δεν εχει κολικους ακομα τουλαχιστον ....κακακια κανουμε 3 φορες περιπου την ημερα αλλα οταν κοιμαται τον βλεπω οτι ζοριζεται κ με το που κανει πριτσ κανει κ ενα <<ααααα>>>ικανοποιησης κ ηρεμει!!!

PlbZp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!!

έστειλα τις μικρές μια βολτούλα κ μέχρι να ξυπνήσει η μικρούλα είπα να σας πω ένα γεια!!!

σας έχω χάσει τελείως!!! πού είναι εκείνες οι μέρες που καθόμουν με τις ώρες και χάζευα!!!

πάντως σας θαυμάζω, μια χαρά τα καταφέρνετε με τα μωράκια σας και είστε κ συνεπείς στο καφέ!!!

μόνο εγώ είμαι η ανοργάνωτη;;;;;

άν έχασα κάτι σημαντικό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί πού να διαβάσω όοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά που γράψατε!!!!

170301c7zifsub1b.gif

Καλημερα,

Μολις μου ηρθε το φακελο με την απαντηση απο το Παιδων για τον υποθυρειδισμο.

Ολα καλα!!!!

Ουφ μου εφυγε και αυτο το αγχος.

μπραβο Λενακι μου μια χαρα!!!!εμενα συνεχιζει το συναχακι του...:(δεν εχει μυξες ειναι σαν μπουκωμα κ κανει σαν γουρουνακι ο παιδιατρος μας ειπε οτι διαρκει 10-12 μερες συνηθως αλλα κλεινουμε 2 εβδομαδες σε λιγο...ετσι κ αλλιως κλεισαμε μηνα σημερα:rolleyes:κ θα τον παρω τηλ για το ραντεβου μας να ερθει να τον δει να δω τι θα μας πει παλι...

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!!

έστειλα τις μικρές μια βολτούλα κ μέχρι να ξυπνήσει η μικρούλα είπα να σας πω ένα γεια!!!

σας έχω χάσει τελείως!!! πού είναι εκείνες οι μέρες που καθόμουν με τις ώρες και χάζευα!!!

πάντως σας θαυμάζω, μια χαρά τα καταφέρνετε με τα μωράκια σας και είστε κ συνεπείς στο καφέ!!!

μόνο εγώ είμαι η ανοργάνωτη;;;;;

άν έχασα κάτι σημαντικό παρακαλώ ενημερώστε με γιατί πού να διαβάσω όοοοοοοοοοοοοοοολα αυτά που γράψατε!!!!

καλως την κοπελαρα μας!!!ουτε εγω μπαινω συχνα μαρλεν μου αλλα οσο μπορω προσπαθω να διαβαζω...ολα καλα??

PlbZp2.png

καλημερουδια μανουλες! Μαριανθη για πες, είχες καμια παρενεργεια επο εμβόλιο?? Εγω πάντως εχθες ειχα μυικους πόνους και αδυναμια... ελπίζω να μην παρουσιασω τιποτα άλλο... και χοντρή και παραλυτη? κριμα ειναι. Ο μικρός μου εχθες λίγο γκρινιαζε...

Σας βαζω και μια φωτό μας (στην επομενη φωτο θα φτιαχτώ - βαφτω κλπ γαι αν ειμαι όμορφη!!) Φιλια!

http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=877491&id=1270598192

Αλεκακι αυτα μπορει να μην ειναι απο το εμβολιο πηρες κανα γιατρο τηλ να ρωτησεις??για πες μας μολις ενημερωθεις!!!

PlbZp2.png

μιτσακι κι εμεις ρουθουνιζουμε..τον πλακωνω στον ορο κ λιγο στρωνει..δεν πηρα τον παιδιατρο γιατι τα μωρακια συνηθως εχουν μυξουλες..αλλωστε δε μου κανει κ τιποτα αλλο..η μπεμπα μπορει να κοιηθει και 4 ωρες..ο αλλος ομως ο αχορταγος καθε 2μισι ωρες ξυπναει..αφου τον ζυγιζουμε και τωρα ειναι περιπου 4 κιλα κι η μικρη 3500!!

οπτικα παντως φαινεται διπλασιος!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

όλα καλά μητσάκι αν εξαιρέσεις αυτό το τρέξιμο των π΄ρωτων ημερών!!! και αυτά τα ξενύχτια για φαι κάθε 3 ώρες!!! μιλάμε νομίζω ότι μέχουν πλακώσει στο ξύλο εκείνη την ώρα!!!

για το εμβόλιο κορίτσια εγώ όυτε θέλω να ακούω!!! ο παιδίατρος μου είπε να το κάνουμε όλοι πλην του μωρού αλλά εγώ γνωστή φοβιτσιάρα θα τον αγνοήσω κ ο θεός βοηθός!!!! η πλειοψηφία του καφέ τί λεέι;;; το κάνατε ή όχι;;;

170301c7zifsub1b.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρααααα και απο μας!!!

Κοριτσια η μπέμπα μου κοιμόταν το βράδυ απο τις 12.30 έως τις 6.10..!!!!

Να ανησυχήσω ή να χαρώ? :-)

αχ... πάντα το'λεγ ότι τα κοριτσια κοιμουνται πιο πολύ!!!!!! τυχερες κοριτσομανες!

Καλημερα,

Μολις μου ηρθε το φακελο με την απαντηση απο το Παιδων για τον υποθυρειδισμο.

Ολα καλα!!!!

Ουφ μου εφυγε και αυτο το αγχος.

;);) Εμένα δεν μου ήρθε τιποτα. Το μωρακι σημερα έγινε 3 εβδονμαδων. Να θεωρησω ότι θα μου ειχε έρθει αν ηταν κατι??

εμενα ο μπομπος μου δεν εχει κολικους ακομα τουλαχιστον ....κακακια κανουμε 3 φορες περιπου την ημερα αλλα οταν κοιμαται τον βλεπω οτι ζοριζεται κ με το που κανει πριτσ κανει κ ενα <<ααααα>>>ικανοποιησης κ ηρεμει!!!

και εμενα τα ιδια κάνει. Για να δουμε θα γλιτωσουμε τους κολικους????

Γεια σου μαρλενακι!!!! Σε χασαμε βρε, πάνω που σε συνηθισαμε ;) Φιλια στις κουκλες σου!!!

Αλεκακι αυτα μπορει να μην ειναι απο το εμβολιο πηρες κανα γιατρο τηλ να ρωτησεις??για πες μας μολις ενημερωθεις!!!
Ή από το εμβόλιο ή από την κουραση λέει. Εγω νομίζω ότι ειναι από το εμβόλιο αλλά δεν με πειραζει. Είναι η μικρότερη παρενεργεια που θα μπορουσα να εχω παλι καλά!!

Μαρλεν εδώ η πλειοψηφια λέει όχι... μόνο δυο τρελες το έκαναν.Εγω και η Μαριάνθη. Αλλά μωρε εγω βγαινω έξω συνεχεια και φοβηθηκα.

Πάντως πιστευω ότι αν βγει και ο δεκεμβρης όλα θα ειναι καλυτερα!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Χρόνια πολλά Αννουλα, να τους χαιρεσαι ολους και να σε χαιρονται και αυτοί~!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σας κοριτσια!

αννουλα χρονια πολλααααα!!!!!!!

αλεκα παλι αποζητας κοπλιμεντα μου φαινεται! καλε τι ομορφη οικογενεια!!!

εγω οπως τα ξερετε...προσπαθω με το θηλαστρο αλλα πολυ λιγα πραγματα. αυτο που προσεξα ομως ειναι οτι οταν ηταν ξυπνιος ο μικρος και τον κοιταζα κ του μιλαγα εβγαζα πιο πολυ γαλα! καλα μη φανταστειτε καμια ποσοτητα 30 μλ.

φευγω...κλαιει!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Aλεκα,

αν ηταν θα σου ειχε ερθει ειδοποιηση εως τωρα αρα εκαναν την εξεταση και ειναι οκ.;)

Ευανθια,

Εμενα μου κατεβαινει το γαλα και οταν κοιταω φωτογραφια του.....:lol:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...