Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 hours ago, Ellidr said:

Το έχω πει πολλές φορές θα το ξαναπώ όταν έμεινα έγκυος στη κόρη μου η αμη μου είχε πάει ήδη στο 0,2 πριν τρία χρόνια με εξωσωματική τώρα μετά από 3 χρόνια είμαι έγκυος φυσιολογικά 

Η αμη είναι μια τιμή που δεν είναι καθοριστική και μην την μετράτε συνέχεια δεν έχει νόημα ο δικός μου εξωσωματικως όταν κατέληξα σε αυτόν 

Να ναι καλά ο άνθρωπος ούτε καν μου τη ζήτησε 

Όταν του είπα να γιατρέ η αμη μου μου λέει δε Μ ενδιαφέρει η αμη εγώ σου κάνω υπέρηχο και βλέπω ακριβώς τι γίνεται αν έχεις ωάρια και πόσα 

Εστιαστε άλλου σε στοχευμένες εξετάσεις και οι δύο σας σε υστεροσκοπησεις 

Μικροβιωματα 

Σπερμοδιαγραμματα 

Και μη φοβάστε ν αλλάξετε γιατρό αν δεν σας κάνει 

Θέλει υπομονή και επιμονή 

Θα τα καταφέρεις 

Καλημέρα.Μπορείτε να μου στείλετε σε ποιον γιατρό ήσασταν?

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρη τρελη μεφη,δεν ντρεπεσαι τι της λες της αλεκας????:mrgreen:την πριξαμε:mrgreen::mrgreen:

α και μιας και τα λεμε στειλε μου υλικα για τον σταβλο!!!

απο τα αλλα που θες συ δεν εχει να σου στειλω....

συμπεθερα ευχαριστω;)

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαρη τρελη μεφη,δεν ντρεπεσαι τι της λες της αλεκας????:mrgreen:την πριξαμε:mrgreen::mrgreen:

συμπεθερα ευχαριστω;)

δε με πρηξατε μωρε...αλλα να μην την στεναχωρησω ...εχει και τον καυμο της Κιμις αυτη :tongue::tongue:

Παρακαλα να εχει παθει καμια δηλητηριαση ο Αρης ωστε να μην ειναι κολλητικο...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δε με πρηξατε μωρε...αλλα να μην την στεναχωρησω ...εχει και τον καυμο της Κιμις αυτη :tongue::tongue:

Παρακαλα να εχει παθει καμια δηλητηριαση ο Αρης ωστε να μην ειναι κολλητικο...

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αμαν αυτο το παιδι,να προσεχεις τον αγγελακο οι καρκινοι εχουν πολυ ευαισθητο στομαχι!!!!

fCS8p3.png

συμπεθερα ευχαριστω;)

Τί να την κάνω ρε Μαιρούλα,που έχω ένα μήνα την παρακαλάω και με γράφει και μόλις της είπες εσύ κατευθείαν!!!!!Οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!!΄

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΕΣ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!(έχω ξεφύγει τελείως!!!)

Διαφημίσεις

Τί να την κάνω ρε Μαιρούλα,που έχω ένα μήνα την παρακαλάω και με γράφει και μόλις της είπες εσύ κατευθείαν!!!!!Οι αδυναμίες δεν κρύβονται!!!΄

ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΕΣ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!(έχω ξεφύγει τελείως!!!)

ναι αλλα δε μου ειπες 'το ξερω ότι δεν παιζεις, κανε με και ας μην παιζεις'...νομιζα ότι επρεπε και εγω να ψαχνω για τουβλα μετα...λες και δε με φτανουν τα δικα μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Ελενακι παλι καλα που ειναι μια χαρα ο Γιαννακης!!!

Μητσακι δεν θελω να σχολιασω τον κολλητο σου ουτε την κουμπαρα της κιμης...εγω θα συμφωνησω με Αλεκα...για κανενα κ@ρατα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...αν το εκανε ο Παυλος δεν ξερω τι θα εκανα...ειλικρινα...μπορει να το βουλωνα γιατι εχω και εγω τις ευθυνες μου...ξερω οτι πρεπει να παω γυμναστηριο και βαριεμαι ελλεινα...βγαζω γαλα μπροστα του...γενικα τον εχω ψιλοχ@σμενο...ελπιζω γυρνωντας απο Δευτερα στην δουλεια να συνελθω και να αρχισω να φτιαχνομαι γιατι πριν το μικρο ημουν πολυ κοκετα...3 ντουλαπες ρουχα εχω ψωνιζα διαρκως..

Κοτοπουλακι εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα για το ξενο...μην μου το χαλας...χιχι

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

ναι αλλα δε μου ειπες 'το ξερω ότι δεν παιζεις, κανε με και ας μην παιζεις'...νομιζα ότι επρεπε και εγω να ψαχνω για τουβλα μετα...λες και δε με φτανουν τα δικα μου...

α μεφη μου σε αυτο εχει δικιο!!!!!!της εξηγησα με το ζορι θα την βαλω να παιξει!!!1:D

ρε συ μεφη μονο τετοια στελνει τα αλλα πρεπει να τα αγορασουμε???

μαριανθη κανει?

fCS8p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!!!Καλησπέρα σε όλες σας!Ενα σας λέω................επέστρεψα στα πλάτω του parentscafe!!!!ΕΧΩ INTERNET!!Είχα τεχνικό πρόβλημα τοσο καιρό κ δεν μπορούσα να σας παρακολουθώ ελπιζω να είστε ολες καλά δεν ξερω αν έχουμε νέες μαμάδες στην παρέα θα προσπαθήσω να διαβάσω όσα μπορω για να εγκληματιστώ είστε και πολυλογούδες....και να σας φτάσω αν και μετεξεταστέα!!!!

καλως την!!!!

Η Ομορφακια θα βγαζει τις κάμπιες όξω.....:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

περιμενω πωσ και πως να κοιμηθει ο Γιαννης για να παω να........κοιμηθω και εγω..

προς στιγμην νομισα ααααλλοο πραγμα!!:tongue:

Λοιπόν...εχω γινει πολυ ακοινωνητη....τρεμω μην με παρει κανεις και θελει να ερθει επισκεψη χαχα!!!!!!! Λεω, θα πρεπει να ντυθω, να μαζεψω, να σερβιρω, να μην μπω στο φορουμ...ουφ! Αη στο καλο πια....Εστειλα και τον Νικο μου στην δπυλεια που ειχα σημερα και καθομαι και σερνομαι όοοολη μερα....

ααα κ εγω ετσι ημουν!ελα να δεις τωρα!πυτζαμα παντοφλα και μαγειρεμα!θελω δε θελω εχω γινει κεντρο διερχομενων και δε μπορω να μπαινω και parentscafe και μου ανεβαινει η πιεση!!

γεια σας μπουμπούκες!

εγώ είμαι... η ξεκάρφωτη!!!

κατηντησα και εγω με ενα ξεκαρφωτη!!

Ασε ρε Αλεκα τα εχω ξαναπει και δεν με νοιαζει αν τσαλακωνω την εικονα μου...μπορει να φαινομαι καπως λεπτη αλλα η ποιοτητα του δερματος μου ειναι για κλαμματα...δυστηχως αλλα ετσι ειναι.Ειμαι πολυ ατυχη σε αυτον τον τομεα...:?:-?:?

ναι ναι ναι ναι ναι!!!μπλα μπλα μπλα!ασε μας μαρη αδυνατη μιλας και απο πανω!

Και ξεχεζες την κιμη παναθεμασε...εισαι και εσυ του εντεχνου...:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue:

ελενακι 26 μπραβο που βρηκες νυφικο!εγω μαλλον του χρονου θα βρω!:tongue::tongue::tongue:

εως σελιδα 599...και συνεχιζω!!!!

Διαφημίσεις

Μητσακι δεν θελω να σχολιασω τον κολλητο σου ουτε την κουμπαρα της κιμης...εγω θα συμφωνησω με Αλεκα...για κανενα κ@ρατα δεν βαζω το χερι μου στην φωτια...αν το εκανε ο Παυλος δεν ξερω τι θα εκανα...ειλικρινα...μπορει να το βουλωνα γιατι εχω και εγω τις ευθυνες μου...ξερω οτι πρεπει να παω γυμναστηριο και βαριεμαι ελλεινα...βγαζω γαλα μπροστα του...γενικα τον εχω ψιλοχ@σμενο...ελπιζω γυρνωντας απο Δευτερα στην δουλεια να συνελθω και να αρχισω να φτιαχνομαι γιατι πριν το μικρο ημουν πολυ κοκετα...3 ντουλαπες ρουχα εχω ψωνιζα διαρκως..

Κοτοπουλακι εννοειται οτι κανουμε πλακιτσα για το ξενο...μην μου το χαλας...χιχι

Εδω και 2 μερες βαζω τον μικρο και γλυφει μηλο και ακτινιδιο...του αρεσει τρελα...

Καλά αυτό ήθελα να το σχολιάσω!!Κρίμα που τον είχα συμπαθήσει τον Πάύλο!!!Πάει καλά;;;;;Εσύ είσαι κούκλα και πολύ αδύνατη!!Δεν το ήξερα οτι όλες οι λεχώνες έπρεπε να περνάνε ;από το ιατρείο του Φουστάνου για λιποαναρόφηση!!!Και γεματούλα να ήσουνα που δεν είσαι και το ξέρεις,δεν έπρεπε να μιλήσει!!!Αυτό είναι το ευχαριστώ του για το "δώρο" σου;;;

α μεφη μου σε αυτο εχει δικιο!!!!!!της εξηγησα με το ζορι θα την βαλω να παιξει!!!1:D

ρε συ μεφη μονο τετοια στελνει τα αλλα πρεπει να τα αγορασουμε???

μαριανθη κανει?

Οχι,πρέπει να βρείς κάποιον που έχει να στα στέλνει αλλιώς αγορά!!

Κοριτσάκι μου καλό!!

Αλέκα,η γειτόνισσα!!!

τι εγινε με την εκκλησια μαριανθουλα???

Για το κερατο παντως δεν πιστευω ότι εχει να κανει τιποτα η εμφανιση...Οι περισσοτεροι που κερατωνουν, οι γυναικες τους ειναι κουκλες και οι γκομενες ψιλομπαζα....

ναι ναι ναι ναι ναι!!!μπλα μπλα μπλα!ασε μας μαρη αδυνατη μιλας και απο πανω!

!!!

και εσυ βρε, λιγο θες για να γινεις κορμαρα...

Κοριτσάκι μου καλό!!

Αλέκα,η γειτόνισσα!!!

αντε στειλε μου μαρη...

221882cb0gkyh7q4.gif

κι εγω μαρακι μαζι θα τα εχω..ασε που ειναι και διαφορετικο φυλο οποτε αναγκαστικα θα εχουν διαφορετικες παρεες..

Το θέμα είναι πως δεν εξαρτάται από τους γονείς αν θα είναι στο ίδιο τμήμα αλλά από το σχολείο...στο νηπιαγωγείο που πήγαινε ο Μιχαλάκης είχε διδυμάκια που τα βάλανε σε διαφορετικό τμήμα και όταν αντέδρασε η μαμά τους δεν τους ένοιαξε..και τώρα στο δημοτικό βλέπουμε διδυμάκια να πηγαίνουν σε διαφορετικό τμήμα...άντε να πείσεις τον διευθυντή και τον κάθε εκπαιδευτικό να μην τα χωρίσουν και να μην τα συγκρίνουν!!!!

ΤΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ;)

ok θα το έχω υπόψην μου.

Εμ βέβαια-να κάνεις τσάρκα στην πανεπιστημιούπολη με το φορεματάκι να σε δουν τα φοιτητάκια.

ΚΑΜΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

:mrgreen::mrgreen:

μωρε ας εβγαζε γαλα και ουτε αυτος θα την γλιτωνε...χαχα
ειμαι σιγουρη!
μια χαρα ειναι μαρη....εγω προσπαθω να τον στουμπωσω αλλα ο μικρος με γραφει...όσο θελει τρωει και δε μπορω να τον ξεγελασω με τιποτα. Τουλαχιστον, τωρα που θα γινει 4 μηνων θα εχει διπλασιασει το βαρος του, οπότε ειμαστε ΟΚ ...

καληνυχτα μικρο ελενακι

αστο το παιδι!!!!!!θα πονεσει η μεσουλα σου μετα!!ακου κ εμενα!!!!
αυτο ακριβως συνεβη λιτσακιον... μου τα χαρισε κ ουδεμια ευθυνη φερει. τωρα πως θα καταληξω τρελλη σε λιγο θα το δειτε online.

ελα συνελθε!!λιγο ελειψα λκαι επεσες???περιμενε!!

Ομορφάκια στα είπα? Η Ικαρία ακυρώθηκε. Αλλάξαμε προορισμό. Θα πάμε σινεμά τελικά. Είναι απόφαση στα πλαίσια των νέων μέτρων του Γιωργάκη. Αλλά επειδή ο Νυσταλέων είναι και χουβαρντας θα μου πάρει και ποπ κορν

:mrgreen::mrgreen:

λοπον εχω πληντυριο ετοιμο για απλωμα..ερχεται Καρδιτσιωτης με φιλαει και..

μου λεει.. μωρακι μου θα σε βοηθουσα αλλα ειμαι ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ...παω για υπνο,,ελα κ εσυ μην αργησεις..τι εκανε κ ειναι κουρασμενος??το πρωι πηγε κ πηρε εφημεριδα κι κατα τη διαρκεια της υπολοιπης ημερας με ενημερωνε καθε φορα που χεζοντουσαν μικρουλια να παω να τα αλλαξω αμεσα για να μη συγκαει ο πωπουλης....και μετα μας λεει η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ για αντρες..

ναι ο καυμενος!!!!καντου λιγο μασαζακι να ξεπιαστει!!:tongue::tongue:

εμενα ο δικος μου σημερα ειναι πολυ περηφανος που εκανε την δικη μου δουλεια...φουσκωμενος περπαταει μες το σπιτι....
:tongue::tongue:
το θεμα μας ειναι το στεγνωτηριο ??ή οτι ειμαι μια δουλαρα???????????

το στεγνωτηριο!!!!!!:tongue::tongue:

βρε εσεις....οι πατεραδες σας εκαναν δουλειες?? Γιατι νομιζω ότι η καθε μια μας πηρε αντρα συμφωνα με τα χουγια της....Ο δικος μου, μπροστα στο τι εκανε ο πατερας μου στο σπιτι, ειναι ο Κος Μαιρης Παναγιωταρας.

ΕΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ,ο μπαμπας...

θα σας εκμυστηρευτώ κάτι.

Με τον άντρα μου συζούμε από το 1999. Επειδή δεν έβαζε ποτέ πλυντηριο και δεν σιδέρωνε -εγώ τα ρούχα του δεν τα έπλενα- τα πήγαινε στη μάνα του. Πείτε με γαϊδούρα αλλά έτσι έκανα.

Τώρα τα πλένω εγώ-τα απλώνει αυτός και τα σιδερώνει η μάνα του ολονων μας

ιιιιιιι δε ντρεπεσαι???εγω εκανα!!ηθελα να δειξω καλη διαγωγη!!!!!:tongue:τι να τον κανω???μονος στην αθηνα!!!να μη τον προσεξω??

δεν σας παρατησα,αλλα πατησε κατι τσιριδες μεσα στον υπνο της ολα τα λεφτα!!!Μολις τωρα την ξεβεντουζωσα:::::!!!!!

ρε κοριτσια τα δικασας τα μωρακια αναστεναζουν?

εμενα πολυ αναστεναγμο ριχνει ρε μαμωτο!!!ειναι δυνατον?να εχει αγχος 4 μηνων παιδακι?

βλεπουν μαλλον ονειρακια!κ εμενα τ κανει και αναστεναζει 2 ωρες μετα!
Αχ και γω προτιμω την δουλεια απο τις δουλειες του σπιτιου!!!!δερνεσε ολη την ημερα και την επομενη παλι στα ιδια χαλια ειναι το σπιτι.....
και εγω μαζι σου!!
να μπω κι εγω στην κουβεντουλα τωρα που διαβαζα λιγο.

εμενα ο καλος μου απο δουλειες καλα τα παει. απο πάντα δηλαδη δεν ειχα παραπονο αλλα τωρα να πεσει φωτια να με καψει.

το νοικοκυριο το καθημερινο ήταν κυριως στα χερια μου περισσοτερο γιατι ειχα καλυτερα ωραρια δουλειας. τώρα με το μπεμπονι πάντως που να προκαμω και μπορω να πω τον έχω ξεσκισει. οι καθημερινες παν χαλαρα, τα σαββατοκυριακα μαζευονται όλες οι δουλειες και κοιταμε να τις προλαβουμε. πάει λαικη, σουπερ αν έχουμε πολλά ψωνια-αν έχουμε λιγα πάω εγώ- σκουπισματα καθαρισματα. και του κανω και παραγγελιες στο μαγειρεμα γιατί έχει κεφια και μαγειρευει συνηθως αυτος το ΣΚ. καποια ΣΚ επισης-οχι παντα- όταν το παιδι κλαιει τον ταιζω και τον παιρνει μετά για καμια ωρα και παν στο καθιστικο και ακουν μουσικες και παιζουν για να κοιμηθω καμια ωρα- που συνηθως δεν κοιμαμαι αλλα χουζουρευω.

επισης να σημειωσω ότι πλεον κανει καποιες φορες και σιδερο που δεν έκανε ποτε του. μαλιστα του αρεσει γιατί το βρισκει λεει σαν παιχνιδι. εγω πάλι το σιχαινομαι!

τυχερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

πρωι πρωι με τη χαρα, μες στο λεωφορειο.

ειμαστε ολοι στριμωκολοι, κ δεν χωραει αλλους, αλλα σταματαει ο οδηγος γιατι ειναι κ ψιλοβοδι. αρχιζουν να τσακωνονται, γυναικες παντα, αυτες που ειναι μεσα κ αυτες που προσπαθουν να ανεβουν. διαολοστελνει η μια, κ της απανταει η αλλη να πας κ να τον εχει παντα παρεα σου (το διαολο). χα χα χα εμεις... να παρεις αλλο λεωφορειο, γιατι αυτο ειναι του πατερα σου? οχι του δικου σου... χα χα χα εμεις... κ αφου εχουν αρχισει να τσουρομαδιουνται κανονικα, πεταγεται ενας παπουδακος κ φωναζει στο λεωφ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

αυτο ηταν... πεσαμε στα πατωματα...

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ, οχι να μας χαιρονται αλλα, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΘΗΣΑΥΡΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!! για ολες μας το λεω....

χρονια μας πολλα!!!!!!!!!!!!
Τωρα καταλαβα η άσχετη....νομιζα πως ειχαν επετειο :oops::mrgreen:
α καλα!!!!!welcome to the club!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...