Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 hours ago, MK2012 said:

Εκμεταλλεύεται ως προς τι; Δίνει φρούδες ελπίδες ή το οικονομικό; Αν και αυτά συνδυάζονται. Συζητήσεις εδώ στο φόρουμ ή γνωστές σου;

Να σου πω την αλήθεια το ένστικτο λέει να τον εμπιστευτώ αλλά μετά αυτοαναιρούμαι και λέω «και αν κάνω λάθος;»

Όχι εδώ στο φόρουμ σε παρέα εκτός. Ως προς το οικονομικό. Εγώ πάντως όπως σου είπα άκου το ένστικτο σου. Αν αυτό σου λέει εκεί τότε εκεί. 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με ΑΛΕΚΑ...δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν...κ το ξερει κ Θανος..δεν λεω οτι θα μου την κανει..αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια κ για το αντιθετο..να ζηλεψω μπορει αν κ δε μου δινει δικαιωμα αλλα δε θα το δειξω...τωρα η κουμπαρα μου τα χω ξαναπει...

ειδες μαρη για να εισαι περπατημενη??? Εμ στη τατιανα, τατιανιες??:P

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με ΑΛΕΚΑ...δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν...κ το ξερει κ Θανος..δεν λεω οτι θα μου την κανει..αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια κ για το αντιθετο..να ζηλεψω μπορει αν κ δε μου δινει δικαιωμα αλλα δε θα το δειξω...τωρα η κουμπαρα μου τα χω ξαναπει...

εγω παλι δεν θελω να σκεφτομαι ετσι κ ας ξερω οτι μπορει καπου στο βαθος να εχετε δικιο εσεις...απλα δεν θελω να σκεφτομαι αρνητικα κ γενικα αφηστε με να ειμαι ζωο κ να μη μαθω τιποτα αν ποτε γινει κατι:tongue::tongue::tongue:θα ειμαι ενα ευτυχισμενο ζωο:tongue::tongue:

PlbZp2.png

ευχαριστω Κιμακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και ενα γνωστο μας ζευγαρι χωρισε...ο νονος του μωρου επαιρνε μπαμπα κ πηγαιναν σε κ&*^μπαρα...επισης ειχαν μαθει το μωρο να λεει τη μαμα πο&^*να..το τραβηξαν κ βιντεο τα ΖΩΑ κ το βαλαν face....

αλλο....κοπελα μενει εγκυος χανει μωρο γιατι ειχε ουρεοπλασμα....το κολλησε απο αντρα που πηγαινε με ΤΖΟΥΛΙΕΣ παρεα με ποιον ρε κοριτσια????με πεθερο!!!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ ..κ μετα μας λεει το αθωο ΜΙΤΣΑΚΙ εμπιστοσυνη..

Διαφημίσεις

και ενα γνωστο μας ζευγαρι χωρισε...ο νονος του μωρου επαιρνε μπαμπα κ πηγαιναν σε κ&*^μπαρα...επισης ειχαν μαθει το μωρο να λεει τη μαμα πο&^*να..το τραβηξαν κ βιντεο τα ΖΩΑ κ το βαλαν face....

αλλο....κοπελα μενει εγκυος χανει μωρο γιατι ειχε ουρεοπλασμα....το κολλησε απο αντρα που πηγαινε με ΤΖΟΥΛΙΕΣ παρεα με ποιον ρε κοριτσια????με πεθερο!!!!δηλαδη ΕΛΕΟΣ ..κ μετα μας λεει το αθωο ΜΙΤΣΑΚΙ εμπιστοσυνη..

:o:o:o

ελεος:eek::eek::eek::eek: γι αυτο σας λεω αφηστε μς στην κοσμαρα μου!!

ΑΛΕΚΑΚΙ φοβερο το αβαταρ σου!!!

PlbZp2.png

τελικα η Τζουλια ειναι καλυτερη μου φαινεται...ουτε παντρεμενη ουτε παιδια εχει...οτι κανει το κανει για παρτυ της δεν πληγωνει κανενα...

PlbZp2.png

A, την τελευταία σελίδα διάβασα κ έφριξα!

Μην λέτε τέτοια βρε κορίτσια ψυχοπλακωνομαι...:(:(

Εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που έχουν να δώσουν τόοοοοση αγάπη σε έναν άλλον άνθρωπο κ δεν τον βρίσκουν κ κάποιοι άλλοι επίσης που παλεύουν για να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί κ έρχονται κάτι ζώα σαν κ αυτά, δίχως μυαλό κ λες πόσο άδικη μπορεί να είναι αυτή η ζωή τελικά....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

το βλεπω,παντως εγω δεν εχω σκοπο να τα διαχωρισω στο σχολειο.....

επισης εχω φιλη που εχει διδυμα κοριτσια πλεων ειναι 11 χρονων και ειναι οι καλυτερες φιλες!!!

κι εγω μαρακι μαζι θα τα εχω..ασε που ειναι και διαφορετικο φυλο οποτε αναγκαστικα θα εχουν διαφορετικες παρεες..

Α οποτε μπορω να βαλω το λαπτοπακι μου:tongue:ευχαριστω μπουμπου μου!!
νομιζω οτι και το ασυρματο δικτυο για υπολογιστες εχει αρκετη ακτινοβολια..σιγουρα οχι οσο το ασυρματο τηλεφωνο που εχει αρκετη...
πολυ ψυχραιμα απ οτι μου ειπε...του ειπε οτι μπορει ανα πασα στιγμη να φυγει αφου ειναι ερωτευμενος κ οτι κανεις δεν ειναι κτημα κανενος κ ειναι ελευθερος να φυγει..τι να πει κ αυτη απο πισω κλαιει κ χτυπιεται τον αγαπαει πολυ...κ ειναι μολις 5 χρονια παντρεμενοι...αυτος τα γυρισε κ της ειπε οχι δεν θελω να χωρισουμε κ να προσπαθησουμε κ για παιδακι αλλα σκατα τα τηλεφωνηματα συνεχιζουν...
ΟΧΙ ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ

αννουλα καλημερα!!!μια απο τα ιδια...βεβαια τα πιατα τα επλυνα χθες,θα στρωσω τα κρεβατια,φαγητο εχω απο χθες,δε σιδερωνω πια-βλ.στεγνωτηριο;),πλυντηριο μαλλον αυριο..

Άστα τελειωμό δεν έχουν... εντωμεταξύ κάθε βράδυ κάθομαι και κάνω δουλειές μου αρέσει να σηκώνομαι το πρωί και να είναι όλα στην θέση τους όμως εχθές ήμουν κουρασμένη και τα άφησα αλλά δεν το ξανακάνω.

Για πες για το στεγνωτήριο δεν σου τα βγάζει τσαλακωμένα τα ρούχα;

ΤΑ ΒΓΑΖΩ Κ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΑ;)

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ...ΕΛΕΟΣ!

το απογεμα θα εχω επισκεψεις οποτε μαλλον θα μπω αργαμισι...το λεω για να μη μου βαλετε αδικαιολογητη απουσια!!:tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Λοιπόν ο Στράτος με την Ρεγγίνα τα είχαν στο βερα στο δεξί κ τα έχουν κ στην πραγματικότητα ε;;; Το πεθερικό μου πετάει το εξής: Ναι καλά αυτός έχει κ κανά δυο άλλες φέτος! Που της λέω στην πραγματικότητα;;; Ναι μου λέει στα μυστικά της Εδέμ. Α λέω στα ψέμματα. Οχι μου λέει, στα αλήθεια δεν τους βλέπω εγώ πως φιλιούνται που μας λέει ότι έχει μόνο την Ρεγγίνα!!!!!

Αντε τώρα να εξηγήσεις την τέχνη του ηθοποιού Στράτου στο πεθερικό!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

η ΤΖΟΥΛΙΑ δεν ειναι παντρεμενη..οι πελατες της ομως???μα ποσο αθωα εισαι??εσυ κ το βλαμμενο στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...

αει μαρη που θα παρεξηγηθω...αλλα συνεχισε να βλεπεις τετοιες παπα2@!@#μαζι με τα καπι κ σε βλεπω με μαθητικη ακριβεια να οδηγησε σε αποχαυνωση...τουλαχιστον τοτε θα εισαι κ συ ευτυχισμενη...δεν θα ειμαι μονη μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

PlbZp2.png

αα καλα....εμενα μου τη σπαει πρωτη απο ολους η μανα μου που 6-8 μας εχει στο φτυσιμο...και ειναι κ σοβαρη γυναικα...μετα η ΝΟΡΑ κ αυτη που ετσι κ την πετυχω της χωνω κανα χαστουκι ειναι αυτη που παιζει την αθωα στη ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ...στα αληθεια παντως τα χουν ο Μπουγιουρης με την κακια απο τη Ζωη της αλλης...ΣΟΔΟΜΑ Κ ΓΟΜΟΡΑ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...