Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πραγματι η κρεμα αυτη ειναι θεοσταλτη...καλα δε με πιστευατε οτι ειναι ο φουσκας???ου να μου χαθειτε...οτι θελετε για καρτουν εγω ειμαι εδω...ακου εβαλε η ατιμη το Νικηφορο για επιβεβαιωση...ου να μου χαθεις κ ελεγα να ξεχασω τα γεννεθλια σου αλλα μολις υπεγραψες την καταδικη σου...

τον ειδε πανω στο φοβερο επιτραπεζιο, κ του λεω ποιος ειναι αυτος? κ μου λεει ο φουσκας. κ σκεφτηκα, α τη κακουργα! το ηξερε κ αυτο! ειναι βεβαια της ηλικιας σου...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://mauros-pit.pblogs.gr/files/131453-ss-030.jpg

οριστε... τι αλλο θα κανω... τι αλλο!!!

αχ κοριτσακι μου..τωρα που εμαθα ότι τον λενε φουσκα δεν το βγαζω!!!! Εκτος αν βρω κανα ζευγαρακι να βαλω και τον μπαμπουλη μας, να μην στεναχωριεται ο μικρος...

πω πω, δραμα η κατασταση...

παντως κ εγω νιωθω πολυ ανασφαλεια τωρα με τα κιλα μου, οτι δε με θελει κ τετοια, κ ζηλευω πιο πολυ...θα ξαναγινω κορμαρα ομως κ θα ζηλευει εκεινος!!!

χθες μαλιστα το βραδυ με "ψαχουλευε" γιατι για παραπανω δεν ειμασταν αφου κουτουλαγα απο τη νυστα κ μου ειπε κ το κοπλιμαν μου οτι "επεσαν" οι κωλοι κ τα μπουτια!!! ειδες η κρεμουλα?

!!!!

μα μονο εγω ειμαι τόοοοσο χοντροπετση??? Ενω ειμαι χαλια, δε μπορω να πω ότι ειμαι ιδιατερα ανασφαλης...Θα φτιαξω...σκεφτομαι...Από ζηλια τιποτα...ουτε ζηλευω, ουτε με ζηλευουν....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

βαλε αυτο ειναι αριελ(γοργονα σαν εσενα με φουσκα)

δε μπορω να βαλω γοργονα κοριτσακι μου...ζητημα αυτογνωσιας....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

φανταζομαι τους ειπες να μη διανοηθουν καν για παιδακι. ελεος ρε πουτη μου!!!!!! ελεος! να διαλυσει κ τη ζωη του παιδιου, κ ξεροντας πριν καν γεννηθει οτι θα ειναι ολα σκ@Τ@

το ειπα η κακομοιρα βεβαια πολυ πιο ευγενικα κ ηπια οσο μπορουσα γιατι με την γυναικα του δεν εχω τοοοσο θαρρος ενω με αυτον τον@!@#@!εχω αλλα δεν τολμησε ο @#@!@# να μου πει τιποτα

Α ρε Δήμητρα είναι και κολλητός σου και δεν μπορώ να εκφραστώ όπως θέλω...

Μου αρέσει που θέλει και παιδί ο μάγκας για να ταλαιπωρείται κι εκείνο.

οπως ειδες εγω τον βριζω ανετα βρισε να ξεθυμανεις κολητος ξεκολητος επεσε στα ματια μου παααρα πολυ γιατι τον ειχα για ηθικο τρομαρα μου...

λοιπον ο κολλητος μου που ειναι αρρωστος με ακτινοβολιες..μου εχει πει οτι το ασυρματο εχειι παρραα πολυ ακτινοβολια..για αυτο κ ο Θανος μου το εσπασε κατα λαθος (130ευρω)το ασυρματο μοντεμ εχει πολυ λιγη..κ οι νεες τηλεορασεις lcd-led καθολου ή σχεδον καθολου...ΜΙΤΣΑΚΙ να γνωρισουμε την κουμπαρα μου στον κολλητο σου..παντως συγνωμη αλλα μερικοι ανθρωποι στη συμπεριφορα τους μου θυμιζουν σκυλια...γιατι στο χαρακτηρα τα σκυλια ειναι πολυ καλυτερα...

α κ η κουμπαρα σου τα ιδια? ε ρε που παααμε ....

αννουλα καλημερα!!!μια απο τα ιδια...βεβαια τα πιατα τα επλυνα χθες,θα στρωσω τα κρεβατια,φαγητο εχω απο χθες,δε σιδερωνω πια-βλ.στεγνωτηριο;),πλυντηριο μαλλον αυριο..

Άστα τελειωμό δεν έχουν... εντωμεταξύ κάθε βράδυ κάθομαι και κάνω δουλειές μου αρέσει να σηκώνομαι το πρωί και να είναι όλα στην θέση τους όμως εχθές ήμουν κουρασμένη και τα άφησα αλλά δεν το ξανακάνω.

Για πες για το στεγνωτήριο δεν σου τα βγάζει τσαλακωμένα τα ρούχα;

κ μενα μου αρεσει το πρωι να ειναι ολα οκ ωστε αν μπορεσω να πιω τον καφε μου χαλαρα...

αχ καλο μου....και εκεινη τι καθεται και το λεει κι όλας?? Η το βουλωνει και το δεχεται ή τον χωριζει. εχει και αυτη τις ευθυνες της που δεν τον παραταει, νομιζω...

ε αν κανει και παιδι μαζι του, θελει και αυτη σκοτωμα....

αφου δεν εχουν παιδια, τι το βασανιζουν????

λοιπον αυτη ειχε ενα σπιτι απο τον μπαμπα της το οποιο το πηρε στα μπετα.Ο πατερας της δεν ειχε λεφτα να το συνεχισει κ το ειχε παρατησει ετσι κ οταν παντρευοταν η κορη του θα της το δινε ετσι αναγκαστικα με σκοπο να το φτιαξει με τον αντρα της.Ετσι κ εγινε τα παιδια πηρα 2 δανεια τα οποια δεν τα εχουν ξεχρεωσει.Μαλιστα ο κολητος μου εφτασε να κανει κ 2 δουλειες καποια στιγμη αλλα κ η γυναικα του δουλευε παντα(πολυ δουλευταρου ομως σκυλι μαυρο κ αυτη πραγματικα).Μου λεει λοιπον η κοπελα οτι αμα χωρισουν (το σπιτι της το εδωσε ο πατερας της αλλα δεν της το εχει γραψει!!)τι θα γινει με το σπιτι?με τα δανεια?να το πουλησουν?(εντωμεταξυ ειναι σπιταρονα το εφτιαξε η κακομοιρα με πολυ μερακι αλλα ειναι παλατι)αχχχ τους βλεπω σαν τους Ροουζ στην ταινια!!:cry:

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου..τωρα που εμαθα ότι τον λενε φουσκα δεν το βγαζω!!!! Εκτος αν βρω κανα ζευγαρακι να βαλω και τον μπαμπουλη μας, να μην στεναχωριεται ο μικρος...

μα μονο εγω ειμαι τόοοοσο χοντροπετση??? Ενω ειμαι χαλια, δε μπορω να πω ότι ειμαι ιδιατερα ανασφαλης...Θα φτιαξω...σκεφτομαι...Από ζηλια τιποτα...ουτε ζηλευω, ουτε με ζηλευουν....

μηπως επειδη ο Νικολακης σου ειναι τυπος κ υπογραμμος κ δεν σου εχει δωσει κανενα δικαιωμα η μαρη μηπως εχεις δεσει το γαιδαρο σου??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

PlbZp2.png

λοιπον αυτη ειχε ενα σπιτι απο τον μπαμπα της το οποιο το πηρε στα μπετα.Ο πατερας της δεν ειχε λεφτα να το συνεχισει κ το ειχε παρατησει ετσι κ οταν παντρευοταν η κορη του θα της το δινε ετσι αναγκαστικα με σκοπο να το φτιαξει με τον αντρα της.Ετσι κ εγινε τα παιδια πηρα 2 δανεια τα οποια δεν τα εχουν ξεχρεωσει.Μαλιστα ο κολητος μου εφτασε να κανει κ 2 δουλειες καποια στιγμη αλλα κ η γυναικα του δουλευε παντα(πολυ δουλευταρου ομως σκυλι μαυρο κ αυτη πραγματικα).Μου λεει λοιπον η κοπελα οτι αμα χωρισουν (το σπιτι της το εδωσε ο πατερας της αλλα δεν της το εχει γραψει!!)τι θα γινει με το σπιτι?με τα δανεια?να το πουλησουν?(εντωμεταξυ ειναι σπιταρονα το εφτιαξε η κακομοιρα με πολυ μερακι αλλα ειναι παλατι)αχχχ τους βλεπω σαν τους Ροουζ στην ταινια!!:cry:

τι να πω..ο καθενας τελικα εχει τα προληματα του...

221882cb0gkyh7q4.gif

μηπως επειδη ο Νικολακης σου ειναι τυπος κ υπογραμμος κ δεν σου εχει δωσει κανενα δικαιωμα η μαρη μηπως εχεις δεσει το γαιδαρο σου??:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...τη σιχαινομαι τη ζηλια ρε μητσακι μου...δεν τη μπορω ουτε να τη νιωθω ουτε να την ανεχομαι....Και να μην ηταν τυποις ενταξει ο Νικολακης μου, ή θα το βουλωνα ή θα τον χωριζα...δε μπορω τις φασαριες...

221882cb0gkyh7q4.gif

αει μαρη ειπαμε πια να σε ακουσει κ κανεις να σε περασει για μαμουθ!!:tongue:

δεν εχουμε και μεγαλη διαφορα...μη νομιζεις...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

...τη σιχαινομαι τη ζηλια ρε μητσακι μου...δεν τη μπορω ουτε να τη νιωθω ουτε να την ανεχομαι....Και να μην ηταν τυποις ενταξει ο Νικολακης μου, ή θα το βουλωνα ή θα τον χωριζα...δε μπορω τις φασαριες...

πφφ αστα κ γω θελω ηρεμες καταστασεις τωρα βεβαια αν επεφτε στην αντιληψη μου τιποτα περιεργο ειλικρινα σας μιλαω δεν εχω ιδεα πως θα αντιδρουσα....

PlbZp2.png

αυτο βαλε ειναι ο μπαμπας του νεμο με τη φιλη του που ψαχνουν το νεμο..

δεν μου το βγαζει...μου βγαζει τη γενικη σελιδα. Που να παω??

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με ΑΛΕΚΑ...δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν...κ το ξερει κ Θανος..δεν λεω οτι θα μου την κανει..αλλα δε βαζω το χερι μου στη φωτια κ για το αντιθετο..να ζηλεψω μπορει αν κ δε μου δινει δικαιωμα αλλα δε θα το δειξω...τωρα η κουμπαρα μου τα χω ξαναπει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...