Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Terry1986 είπε:

Δεν ξερω να σου πω την αληθεια..γτ κ εγω μπερδεμενη ειμαι κ σε καταλαβαινω..ειμαι κ ζυγος οποτε υπεραναλυω και τα πάντα κ πνιγομαι σε μια κουταλια νερο..νομιζω πρεπει να παρεις λιγο τον χρονο σου να ξεκουραστεις κ εσυ κ οι ωοθηκες σου κ το σωμα σου..ισως και ολη αυτη η πιεση/στρες δεν βοηθαει να εχεις ποιοτικά ωαρια??δε ξερω.. 😞

Εγω Παρθενος κλασική οπότε είμαι χειρότερα από σένα 🤣

Το είχα συζητήσει με Σφακ και μου είπε πως δε με παίρνει να κάνω διάλειμμα γιατί αν χάσω ένα κύκλο δε μπορώ να ξέρω αν θα είναι ο τυχερός μου.  Δεν έχω κάνει διάλειμμα από τον Μάρτιο του 2024 εκτός από το Πάσχα που ήταν κλειστό το κέντρο.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολυ ψυχραιμα απ οτι μου ειπε...του ειπε οτι μπορει ανα πασα στιγμη να φυγει αφου ειναι ερωτευμενος κ οτι κανεις δεν ειναι κτημα κανενος κ ειναι ελευθερος να φυγει..τι να πει κ αυτη απο πισω κλαιει κ χτυπιεται τον αγαπαει πολυ...κ ειναι μολις 5 χρονια παντρεμενοι...αυτος τα γυρισε κ της ειπε οχι δεν θελω να χωρισουμε κ να προσπαθησουμε κ για παιδακι αλλα σκατα τα τηλεφωνηματα συνεχιζουν...

φανταζομαι τους ειπες να μη διανοηθουν καν για παιδακι. ελεος ρε πουτη μου!!!!!! ελεος! να διαλυσει κ τη ζωη του παιδιου, κ ξεροντας πριν καν γεννηθει οτι θα ειναι ολα σκ@Τ@

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπον ο κολλητος μου που ειναι αρρωστος με ακτινοβολιες..μου εχει πει οτι το ασυρματο εχειι παρραα πολυ ακτινοβολια..για αυτο κ ο Θανος μου το εσπασε κατα λαθος (130ευρω)το ασυρματο μοντεμ εχει πολυ λιγη..κ οι νεες τηλεορασεις lcd-led καθολου ή σχεδον καθολου...ΜΙΤΣΑΚΙ να γνωρισουμε την κουμπαρα μου στον κολλητο σου..παντως συγνωμη αλλα μερικοι ανθρωποι στη συμπεριφορα τους μου θυμιζουν σκυλια...γιατι στο χαρακτηρα τα σκυλια ειναι πολυ καλυτερα...

πφφφ σκατα μεχρι κ σε συμβουλο γαμου πηγανε κ της ειπε μες στη μουρη οτι τον ενοχλουσε που παχυνε(ειχε ορμονικο προβλημα η κοπελα εντωμεταξυ αυξημενη προλακτινη κ επαιρνε ενα σωρο φαρμακα)κ οταν ο συμβουλος τον ρωτησε αν την αγαπαει απαντησε ουτε κρυο ουτε ζεστη....:cry::cry:ελεεινο...

τεσπα τι δωρακια σας φερανε απ τα εξωτερικα???

Χ@στα....ας του δωσει μια κλωτσιά ....

Δωρακια τουριστικά (κατι καμιλες ,το ξενοδοχιο σε μινιατουρα κτλ)και στολες για τα παιδακια Αραβα για το Γιαννη και Χανουμισα για την ανηψια μου κανονικες ενδυμασιες ειναι ασχετα που εμεις θα τους τις βαλουμε τις αποκριες!!!

φανταζομαι τους ειπες να μη διανοηθουν καν για παιδακι. ελεος ρε πουτη μου!!!!!! ελεος! να διαλυσει κ τη ζωη του παιδιου, κ ξεροντας πριν καν γεννηθει οτι θα ειναι ολα σκ@Τ@

Ελα ντε ,αυτη τι ειχε και τι εχασε...το παιδακι τι το θελουν?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

αννουλα καλημερα!!!μια απο τα ιδια...βεβαια τα πιατα τα επλυνα χθες,θα στρωσω τα κρεβατια,φαγητο εχω απο χθες,δε σιδερωνω πια-βλ.στεγνωτηριο;),πλυντηριο μαλλον αυριο..

Άστα τελειωμό δεν έχουν... εντωμεταξύ κάθε βράδυ κάθομαι και κάνω δουλειές μου αρέσει να σηκώνομαι το πρωί και να είναι όλα στην θέση τους όμως εχθές ήμουν κουρασμένη και τα άφησα αλλά δεν το ξανακάνω.

Για πες για το στεγνωτήριο δεν σου τα βγάζει τσαλακωμένα τα ρούχα;

Καλημεραααα!!!

με βαρυ κεφαλι λογω καιρου και αυπνιας!!!

Δε θα γελασω με τα αστεια, γιατι παλι επεσα σε σοβαρο θεμα!!! Τί να πω γι' αυτους τους αντρες!!!

μαριανθη, πιστευω οτι θα κανει τουλαχιστον ενα μηνα να γινει ο απογαλακτισμος οπως το βλεπω, δε με πειραζει να σου πω την αληθεια, 5-6 μηνες θηλασμου μου φαινονται μια χαρα!

Για την οδηγηση, εμενα μ' αρεσει παρα πολυ να οδηγαω, τωρα με τη βενζινη που αυξηθηκε μαλλον θα πρεπει να κοψω τις πολλες βολτες!!

αννουλα καλημερα!!!μια απο τα ιδια...βεβαια τα πιατα τα επλυνα χθες,θα στρωσω τα κρεβατια,φαγητο εχω απο χθες,δε σιδερωνω πια-βλ.στεγνωτηριο;),πλυντηριο μαλλον αυριο..

Άστα τελειωμό δεν έχουν... εντωμεταξύ κάθε βράδυ κάθομαι και κάνω δουλειές μου αρέσει να σηκώνομαι το πρωί και να είναι όλα στην θέση τους όμως εχθές ήμουν κουρασμένη και τα άφησα αλλά δεν το ξανακάνω.

Για πες για το στεγνωτήριο δεν σου τα βγάζει τσαλακωμένα τα ρούχα;

κ εμενα μ'αρεσει αυτο.. κ κανω οτι μπορω το βραδυ, για να μη τα βρω το πρωι, που θα τρεχω, λες κ δεν τρεχω το βραδυ θα μου πεις...αλλα μετα πιανω κουβεντα με τις ξεμυαλισμενες κ τα κανω στα ενδιαμεσα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ΑΛΕΚΑ... η Μαριανθη τι εκανε με τη βαπτιση? ειπε?

δεν ειπε...για να δουμε....

κ εχω μεινει μονη με την γυναικα του(οι αντρες ηταν εξω για τσιγαρο)κ μου ξεφουρναει οτι εχει γκομενα!!κ οτι τον επιασε στο τηλεφωνο να μιλαει μαζι της ενα βραδυ ενω νομιζε οτι αυτη κοιμοταν κ ακουσε ερωτικη εξομολογηση κ οχι μονο!!κ της το ομολογησε μετα απο πολλες απαντησεις του τυπου δεν ξερω,οχι,τι ειναι αυτα που λες κλπκλπκλπ:cry::cry:εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα τοσο καιρο...κ τι να μου πει εχω γκομενα?πφφφφ ουτε τηλεφωνο δεν μπορω να τον παρω πια....οχι ατι αμα τον παρω θα του αναφερω κατι,σε καμια περιπτωση αλλα εχω παγωσει δεν το περιμενα...ειπαμε ειμαι ρομαντικη:rolleyes:

αχ καλο μου....και εκεινη τι καθεται και το λεει κι όλας?? Η το βουλωνει και το δεχεται ή τον χωριζει. εχει και αυτη τις ευθυνες της που δεν τον παραταει, νομιζω...

πφφφ σκατα μεχρι κ σε συμβουλο γαμου πηγανε κ της ειπε μες στη μουρη οτι τον ενοχλουσε που παχυνε(ειχε ορμονικο προβλημα η κοπελα εντωμεταξυ αυξημενη προλακτινη κ επαιρνε ενα σωρο φαρμακα)κ οταν ο συμβουλος τον ρωτησε αν την αγαπαει απαντησε ουτε κρυο ουτε ζεστη....:cry::cry:ελεεινο...

τεσπα τι δωρακια σας φερανε απ τα εξωτερικα???

πω πω..για ποιον χτυπαει η καμπανα καλε???? Ντιν νταν.....

πολυ ψυχραιμα απ οτι μου ειπε...του ειπε οτι μπορει ανα πασα στιγμη να φυγει αφου ειναι ερωτευμενος κ οτι κανεις δεν ειναι κτημα κανενος κ ειναι ελευθερος να φυγει..τι να πει κ αυτη απο πισω κλαιει κ χτυπιεται τον αγαπαει πολυ...κ ειναι μολις 5 χρονια παντρεμενοι...αυτος τα γυρισε κ της ειπε οχι δεν θελω να χωρισουμε κ να προσπαθησουμε κ για παιδακι αλλα σκατα τα τηλεφωνηματα συνεχιζουν...

ε αν κανει και παιδι μαζι του, θελει και αυτη σκοτωμα....

λοιπον ο κολλητος μου που ειναι αρρωστος με ακτινοβολιες..μου εχει πει οτι το ασυρματο εχειι παρραα πολυ ακτινοβολια..για αυτο κ ο Θανος μου το εσπασε κατα λαθος (130ευρω)το ασυρματο μοντεμ εχει πολυ λιγη..κ οι νεες τηλεορασεις lcd-led καθολου ή σχεδον καθολου...ΜΙΤΣΑΚΙ να γνωρισουμε την κουμπαρα μου στον κολλητο σου..παντως συγνωμη αλλα μερικοι ανθρωποι στη συμπεριφορα τους μου θυμιζουν σκυλια...γιατι στο χαρακτηρα τα σκυλια ειναι πολυ καλυτερα...

ετσι ειναι....

αφου δεν εχουν παιδια, τι το βασανιζουν????

Εγω παντως δεν ειμαι τοσο ρομαντικη....βλεπω τι γινεται και σκεφτομαι 'γιατι ο δικος μου να αποτελει εξαιρεση?' Φυσικα δεν ζηλυω, δεν τον ψαχνω γενικοτερα και δεν σκεφτομαι ότι κατι εχει κανει......δεν το αποξκλειω όμως και ουτε θα με ξαφνιασαι τρελα....Θυμαμαι που ημουν μικρουλα και ομορφουλα και με το που εστριβαν οι συζυγοι - κοπέλες, αμαν εκαναν να μου την ψιλοπεσουν (ημουν και λιγο ξε%%%λακι, αλλα μονο ως προς το ντυσιμο) Τωρα λοιπόν που πηγα στην απεναντι όχθη δεν θελω να εθελοτυφλω.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

δεν ειπε...για να δουμε....

αχ καλο μου....και εκεινη τι καθεται και το λεει κι όλας?? Η το βουλωνει και το δεχεται ή τον χωριζει. εχει και αυτη τις ευθυνες της που δεν τον παραταει, νομιζω...

πω πω..για ποιον χτυπαει η καμπανα καλε???? Ντιν νταν.....

ε αν κανει και παιδι μαζι του, θελει και αυτη σκοτωμα....

ετσι ειναι....

Εγω παντως δεν ειμαι τοσο ρομαντικη....βλεπω τι γινεται και σκεφτομαι 'γιατι ο δικος μου να αποτελει εξαιρεση?' Φυσικα δεν ζηλυω, δεν τον ψαχνω γενικοτερα και δεν σκεφτομαι ότι κατι εχει κανει......δεν το αποξκλειω όμως και ουτε θα με ξαφνιασαι τρελα....Θυμαμαι που ημουν μικρουλα και ομορφουλα και με το που εστριβαν οι συζυγοι - κοπέλες, αμαν εκαναν να μου την ψιλοπεσουν (ημουν και λιγο ξε%%%λακι, αλλα μονο ως προς το ντυσιμο) Τωρα λοιπόν που πηγα στην απεναντι όχθη δεν θελω να εθελοτυφλω.....

ααα, εμενα δεν ειχαν θεμα... ημουν ασχημουλα κ ολα οκ!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ααα, εμενα δεν ειχαν θεμα... ημουν ασχημουλα κ ολα οκ!

χεσε μας μαρη....εσυ ησουν πιο μαζεμενη, εγω γυριζα.....ετσι ειναι...Όλοι οι αντρες τα ιδια εκαναν, δε νομιζω να επαθε καμια μεταλλαξη το ειδος τους.../

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χεσε μας μαρη....εσυ ησουν πιο μαζεμενη, εγω γυριζα.....ετσι ειναι...Όλοι οι αντρες τα ιδια εκαναν, δε νομιζω να επαθε καμια μεταλλαξη το ειδος τους.../

καλα... να σου πω κατι σοβαρο τωρα.

το αβαταρ σου ειναι ο φουσκας τελικα. το επιβεβαιωσε κ ο νικηφ.! ολα τα παιδακια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Η ακτινοβολία που εκπεμπουν δεν ειναι οπτικη ,δυστυχος δεν εχει σημασια ποσο μακρια ειναι η βαση, εκπεμπει γυρω γυρω.

Κρίμα....αν το εχει κανει μια φορα θα το κανει και δευτερη..:(

Δεν σας προλαβαινω σημερα γιατι το παιζω μαμα...ηρθε και η αδερφη απο τα Ντούμπάγια και εφερε δωρα....

ελενιτσα ωραια τα δωρακια,ε? κ εμενα πως που αρεσουν αυτα!

θα παει η αδερφη μου βαρτσελωνα μετα το πασχα! κ ζηλευω!!!! εγω ουτε μια φορα δεν εχω παει εξω!!!!!

θα εξιλεωθει μονο αν μου φερει ωραια δωρακια, χι χιχι !!!

χε@!@#μεσα5 χρονια κ ειχανε να κανουν ερωτα 1 χρονο το διανοεισαι??οσο κ το διαστημα που εχει την πιτσιρικα γιατι περι πιτσιρικας ο λογος 25 ετων κ απ οτι μου ειπε θεα!!γιατι ο κυριος την ειχε κ φωτο!!!παιδακια δεν εχουν γιατι εχει μικρο προβλημα αυτος λυνεται δεν ειναι κατι τραγικο..αλλα μας φαγανε τα dolce vita μην του πω καμια βαρια!:evil:

πω πω, δραμα η κατασταση...

παντως κ εγω νιωθω πολυ ανασφαλεια τωρα με τα κιλα μου, οτι δε με θελει κ τετοια, κ ζηλευω πιο πολυ...θα ξαναγινω κορμαρα ομως κ θα ζηλευει εκεινος!!!

χθες μαλιστα το βραδυ με "ψαχουλευε" γιατι για παραπανω δεν ειμασταν αφου κουτουλαγα απο τη νυστα κ μου ειπε κ το κοπλιμαν μου οτι "επεσαν" οι κωλοι κ τα μπουτια!!! ειδες η κρεμουλα?

λοιπον σχολαωωωωωωωωω, θα τα πουμε απο το σπιτι !!!!!!! φιλια!!!!

qC91p2.pngaQK1p2.png

πραγματι η κρεμα αυτη ειναι θεοσταλτη...καλα δε με πιστευατε οτι ειναι ο φουσκας???ου να μου χαθειτε...οτι θελετε για καρτουν εγω ειμαι εδω...ακου εβαλε η ατιμη το Νικηφορο για επιβεβαιωση...ου να μου χαθεις κ ελεγα να ξεχασω τα γεννεθλια σου αλλα μολις υπεγραψες την καταδικη σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...